Съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Съвет
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1275 пъти
Мъж на 20 години съм. Имам проблем с общуването и съм много притеснителен. Не мога да водя разговор, нито да поканя момиче на среща, знаят ме като тих, притиснителен и такъв, който не излиза. Имам много ниска оценка за себе си. С баща ми много често се караме за това, нарича ме балък, смотан, задръстен, винаги гледа да ми смъкне самочуствието, а в същото време иска да ми помогне, но не виждам упора в него, а само спънка. Много съм объркан и не знам какво да направя. Моля модераторите да публикуват темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: fd8fef4427
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не си по-различен, близките ти сриват самочувствието, изгради си самооценка. Не позволявай да те мачкат. Ти можеш, не си смотан, а си нормален като всички. Не си мисли какво ще кажат за теб, защото всеки мисли за себе си и най - голямата простотия да кажеш, никой не обръща внимание. Хората обичат да ги ласкаят, ако има нещо хубаво у някого, кажи му го бъди усмихнат и да не ти пука от никой. С времето ще се попречупиш малки.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: fcbd01bbfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ако самочувствието ти зависи от това, какво ти казва баща ти, наистина си зле. Той не може да ти реши проблема с общуването, както и никой друг, можеш да го направиш само ти. Ако ти пречи толкова много, се изнеси и не живей с него. Много хора на твоята възраст, че и по-млади живеят сами. Когато поемеш сам живота си в свои ръце, започнеш да се бориш с трудностите без да чакаш Упора от тати (пише се опора между другото), ще придобиеш и самочувствието, което ти липсва. Само със самосъжаление, свиване и срамежливост и чакане на съвети от разни хора, няма да ти се получи. Искаш да водиш разговори? Първо прецени с кого и за какво - разните хора имат разни интереси, но трябва да имаш все пак някакво количество знания, обща култура, нещо, което да споделиш, да е интересно за другите, а това става с четене. Искаш да общуваш с хора, ами преодолей задръжките си и ги заговори. Ако стоиш и мълчиш няма да стане. Да, ще ти е трудно, ще усещаш дискомфорт, но с времето ще свикнеш. Има литература и за това, има психолози, потърси помощ. Излизай, никой няма да ти дойде на крака у вас и да ти оправя самочувствието.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: bc8f611c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Баща ти ти говори така, понеже хем го дразни, че си такъв, хем не знае как да ти помогне. Прителнителен и срамежлив мъж без самочувствие е еквивалента на жена с лош външен вид. Срамежливостта и липсата на самочувствие са най-сериозните проблеми за един мъж. От него произлизат ужасно много несполуки от всякакво естество в живота.
Промяната може да дойде само и единствено от самият теб. Още си млад и имаш много време да положиш необходимите усилия за това.
Съветът ми е да се запознаеш с термини като pick-up, Red Pill, теорията за алфа мъжете, за да разбереш как протича динамиката на общуването между хората и в частност, между мъжете и жените. Има тонове литература по темата в нета и няма да ти е проблем бързо да натрупаш теоретични знания. След това, по-трудното ще е да започнеш да ги прилагаш, защото да промениш мисленето и физическите си реакции към случващото се около теб е най-сложната задача.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 6797310312
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз също блокирвах като работех на касата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker