Иска дете, но се страхува... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Иска дете, но се страхува...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2762 пъти
Здрасти! Аз съм на 26, а приятелката ми е на 22 заедно сме от 5 години.

Много я обичам. Като навърши 19 години и предложих да живеем заедно и тя прие. Бях много щастлив.
Тя е много добро и грижовно момиче. Преди около година и 1 или 2 месеца сестра ми беше заета и остави племенника ми да го гледа приятелката ми.

Когато я видях да прегръща и да се грижи за детето ми се разтупка нещо. В мислите си я виждах, като майка на децата ми. Толкова нежно се държеше с детето: гушкаше го, играеше си с него, хранише го и го приспиваше. Когато я наблюдавах беше толкова красив момент.

Тя обича много децата, много обича племенниците ми, винаги мисли за тях. След тази случка я попитах дали е готова за деца? Започнахме да правим опити и след месец, тя ми съобщи положителния резултат. Бяхме много щастливи. Всичко вървеше перфектно. Когато един ден майка ми ми се обади в обедната почивка с думите : " Трябва да дойдеш в болницата нещо става с нея, зле е! "

Тръгнах, като обезумял в главата ми се блъскаха разни мисли за нея /най - нежното създание/ и нашето дете. Случи се най - лошото. Направи спонтанен аборт. Казаха, че бременноста е била извън маточна. Тя беше съсипана. Плака дълго.
Стана леко затворена към света, дори от мен се отдръпна.

Сега вече е по - добре. Но вече не иска и да чуе за дете. Когато сме интимни се страхува /усещам го/. Какво да правя? Притеснявам се много за нея. Знам, че я боли и мен ме боли повече. Как да спра болката, която изпитва? Знае, че вината не е в нито един от двама ни. Правихме си изследвания и двамата сме добре. Иска дете, но се страхува. А Аз какво да правя? Искам да не я боли, искам да имаме дете, искам да сме щастливи. Дайте ми съвет какво да правя? Моля Ви! Благодаря на всички!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7f55f03b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам за случилото се, но уви такива неща стават. Най-доброто, което можеш да направиш е да бъдеш до нея. Нормално е да се страхува и ще е хубаво да потърсите професионална помощ за това. Няма нищо странно да се допитате до специалист, за да ви помогне да преодолеете случилото се. Спокойно след време нещата ще се оправят и ще си имате дете. На приятелката ти просто й трябва малко време.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 374c92d382
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Млади сте още има време за всичко.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 11a1fd6781
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз също съм преживяла спонтанен аборт. Много е тежко, особенно за младо момиче което иска дете.
Моя съвет е да я изчакаш, нека се наплаче, нека да свикне с мисълта (никога няма да забрави) и тя сама да реши какво иска.
Колко време мина, от 6 - до 8 месеца се изчаква защото иначе матката може пак да го отхвърли.
Бъди до нея и не я притискай, тя сама ще пожелае дете.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0f9b31a8ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много любов, търпение и грижа. Това е единственото, което можеш да направиш. И двамата сте преживели силен удър, но тя го усеща поинтензивно, защото пряко я е засегнало, освен емоционално. Прояви разбиране и ? дай време...
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7293ceb9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Първо искам да ти кажа, че ти мислиш за нея и това е много хубаво. Има малко мъже като теб. Малко е клиширано, но наистина е така. Докато четях ми стана едно такова хубаво, как си го обяснил и какво чувстваш...
Нормално е да се притеснява... аз също минах през това, повярвай ми, докато не ви се роди детенце ще е такава. Голяма травма е. Просто я разбирай и и показвай, че детето е желано и тя също. Да се чувства значима. Просто продължавай и всичко ще е наред! :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 02478ef1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Изчакай да минат 2-3 години. Ще и мине. Просто и трябва време.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 211a630804
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто я обичай, както винаги, подкрепяй я и не я оставяй сама с мислите и страховете си. Нека усеща твоето тихо присъствие и подкрепа. Друга добра идея е да отидете някъде само двамата в приятна и отпускаща обстановка и да се порадвате един на друг. Да се отдадете на ласки, релакс и положителни емоции без да мислите за миналото или да се стресирате от това, което предстои. Не правете секс, за да заченете, а за да си доставите удоволствие един на друг. Обърнете внимание на нуждите си, почувствайте се отново близки. Другото е Божа работа и, когато има любов, то си става само.

Късмет!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4b4f5db7a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж, най-добре е да изчакате. Страшно сте млади още, имате време. Това се е случвало на много жени, затова се ходи веднага и на лекар - имате късмет, че не е останала бездетна. Това дете и без това не е имало как да се роди. Природа.

Аз лично бих изчакал действително няколко години, бих живял като до сега - насладете се на времето си един с друго, за деца и без това ви е страшно рано. Всяко зло за добро - когато си родите един ден детенце, когато сте ГОТОВИ за това, ще сте благодарни, че така е станало

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3eeafbe709
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Чудесно е, че има таива мъже. Просто трябва да мине време. Това е. Аз съм преживяла спонтанен аборт и след това се случи обратното - много исках дете, а все не се получаваше. Но след три години родих сина си, а след по-малко от две съвсем случайно забременях и родих момиченце. Така, че това е травма, но ще отмине.

Извънматочната бременност е нещо много опасно и направо сте имали късмет, защото може да се развие плодът и чак тогава тръбата да се спука и до се стигне до големи усложнения. Вероятно лекарите са казали всичко това, но тя е стресирана. С времето и с твоята любов и подкрепа ще преодолее страха си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker