Не съм за този и от този свят! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не съм за този и от този свят!
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1647 пъти
Здравейте, на 30 години съм и всичко е доста странно.
Никога не съм чувствал, че принадлежа на този свят. Никога не съм чувствал че съм от този и за този свят. Нищо тук ме ми харесва, чуждо ми е. Не го приемайте като хленчене, защото не е. Досега света и хората тук винаги са били чужди за мен, някакви същества, които са тотално различни от мен и аз от тях, даже и малкото близки, които имам. Странно ми е даже, че пиша за това. Досега никога не съм имал правилна за мен среда, сякаш съм кацнал от друга планета при някакви си хора, тотално различни от мен и неразбиращи ме. Вече съм изгубил АБСОЛЮТНО всякаква надежда, за живот. Не искам повече да живея на това място и с тези хора, където не принадлежа. Дано скоро да се махна от тук, със смърт или без. Чудя се даже какво правя тук и защо съм дошъл. Досега никога не съм се влюбвал, защото всички са повърхностни и даже не съм виждал човек в които да се влюбя, не съм срещал никога. Харесвам жени, но на тоя свят не съм видял даже някоя която да си заслужава. Бих искал повече да не живея тук. Не знам, дали някой тук ще ме разбере, но това за мен е изкуствен свят с изкуствени хора. Аз не принадлежа тук и не искам да бъда тук. Не знам какво да правя, но съжалявам, че съм попаднал в този свят. Цялото това нещо е едно загубено време. Съмнявам се, че ще ме разберете даже. Наистина не знам какво да правя, но повече така НЕ МОГА. Искам да отида на моето си място, това тука за мен е един голям фалш. Ще се радвам ако поне все някой разбере какво имам предвид и може да ми помогне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2bf6675b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Почти всички с Rh- сме така...особено кодоминантните А и В.
Повечето даже се местим по градове, държави в търсене на място на което да се чувстваме добре защото "у дома" никъде тук не сме.
Помага донякъде като започнеш да наблюдаваш "зоологическата градина" именно като наблюдател.
Иначе, може би си част от промяната, ами променяй...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: bf364222a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Напротив, точно на този свят принадлежиш. Носиш обаче емоционален товар, явно от семейната ти среда. Потърси квалифицирана помощ от специалисти, помогни си и сам, чети, за да осъзнаеш проблема. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8e878d4514
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Илимюната confirmed.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6344a45973
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   от жена, малко по-голяма от теб:
1. Не прави глупости.
2. Не се влияй от критични и изобщо негативни мнения на разни хора.
3. Гледай си спокойствието.
4. Срещай се с нови хора.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b18f6a4c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За съжаление няма друг свят (засега), на който можеш да отидеш. И аз често се чувствам така, но единственият начин е да се адаптираме. Може би България не е правилното място за теб. Мислил ли си за чужбина?

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ebe36436c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Много си млад и още не си дорасъл, за да се интересуваш от прераждане. Има много сериозни хипнотерапевти, които описват случаи на регресивна хипноза. Пациентите са хора, на които медицината не може да помогне. Имаше един случай на млад мъж, който изведнъж получава ужасни болки в мускула на крака. Правят му изследвания, снимки, но няма нищо. Терапевтът му прави регресия и стигат до предишен живот, в който го раняват там с копие. След краят на регресията, болката изчезва напълно. При друг случай, един електроинженер постоянно се страхува от експлозия. Оказва се, че е бил командир на космически кораб от друга планета. Поради негова небрежност, става експлозия на кораба и част от екипажа загива. В това прераждане е тук, за да отработи тази карма. Обикновено преражданията са на хора от същата планета, но има и изключения. При всички прераждания, които са на друга планета, хората се чувстват като теб. Не могат да свикнат да живеят тук, точно като теб. Хора, които се интересуват само от ядене и пиене ще кажат, че това са пълни глупости. Сам знаеш, че не си като другите. Трябва да започнеш да търсиш информация. Ако намериш хипнотерапевт, който да ти направи регресивна хипноза, ще отстрани този проблем и ще започнеш нов живот. Не знам къде има практикуващ, макар да познавам такъв.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f089dd6d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Подкрепям номер 2 и добавям, че светът е нашето огледало. Щом никоя не си заслужава - ти не си заслужаваш. Щом всички са изкуствени - ти си изкуствен. Ние сме това, което виждаме. Всички сме от този свят, всеки се пита защо се е родил - не си единствен.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9e004927b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разликата между различните култура е толкова огромна, че все едно си в друг свят. Не знам колко държави си посетил, но ако познаеш и сравниш нравите примерно на една Англия, Германия, Пакистан, Аржентина и Монголия, може да ти се сторят като различни светове. И все някой да ти допадне.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 1f3594e9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Отиди при психиатър.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker