Майка ми и сериалите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми и сериалите
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1870 пъти
Здравейте. Аз съм жена на 23 години. Живея със своята майка. Тя е жена на възраст. Проблемът е, че много се обичаме, но разликата във възрастта ни е голяма и не се разбираме. Но това на страна. Ще говоря за сериалите й. Аз съм студентка, имам до следобед лекции, за това до тогава няма време да общуваме. Но точно когато аз се освободя, се почва великото й 7 часово гледане на турски и индийски сериали, новини и какво ли още не. Това се започва от 16ч. Кажа ли "гък", когато съм при нея да вечерям например, започва да крещи да ям по-бързо и да се махам, защото не може да си гледа сериалите заради мен. Тя и без това не се интересува от живота ми. Знае само неща за университета ми, работата( по времето в което работех) и това е. И си мисли, че аз съм си човек без проблеми. Какво ми е -уча си, работя, излизам. Обаче никога не е знаела за любовните ми драми например. Дори за повечето ми връзки не е знаела. Нито за каквито и да е други проблеми, или каквото и да е. И за това си представя, че аз живот извън университета и работата нямам. Просто не се е интересувала. И явно й е по-важно да си гледа сериалите. И като й го кажа ми казва ако ще мълча да сядам да гледам и аз. Разбирам, че е жена на възраст и обича да гледа телевизия, обаче това ли е целия живот... И все е една намръщена, все пуфка, офка, света й е крив.. Не е живяла добър живот. Баща ми се е пропил, тормозил я е, после е починал. Рядко излиза с приятелки, защото няма възможност да седне на кафе. Разбирам я, но имам нужда от връзка с нея. Всеки път като се наложи да излезем някъде двете по работа се изпокарваме навън. За това не смея да изляза с нея просто така. Чудя се какво да правя. Опитвам постоянно да й намекна, че имам нужда да си говорим, стига с тези сериали, обаче тя не разбира. Имам чувството, че някой ден като се оженя също няма да разбере, защото е била твърде заета да гледа сериали. Ако имате идея какво да правя, ще съм благодарна да ги споделите. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 04fb858207
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Жалко, какво да направиш, май няма какво.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 23c26fae18
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Аз подкрепям майка ти това е жена на положение!
Ти вече трябва да си самостоятелна и да напуснеш дом ѝ и да се установиш някъде със съквартиранти примерно да не ти е самотно и готово!
Слагам точката тук аз се износих на 19г. ;)
Действай!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f637eed122
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не можеш нищо да направиш. Моята също гледа телевизия нон-стоп. Докато не купих телевизор в нас тя не идваше на гости. Също никога не се е интересувала от мен особено. На скоро ми заяви, че съм стара мома и че ще дойде да живее при мен като остарее. Много я обичам, обаче нямам идея как ще се понесем двете. Аз обичам тишина, спокойствие - тя гледа телевизия и говори постоянно и то само щуротии.
Съвет към теб, ако можеш изнесли се. Това няма оправия.

Деси

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 95bb82c1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Идеята която ми дойде е че си вече на 23г време е да се изнесеш и да си поемеш живота, да оставиш майка ти да си живее нейния живот.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f339df79b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   " Чудя се какво да правя. "

Какво да правиш, освен да приемеш ситуацията... На 23 си, даже се определяш като жена (за разлика от повечето), колкото си получила от това семейство - толкоз. Както баща ти е бягал в алкохола, майка ти бяга в сериалите. За съжаление, това е типично за повечето хора и всеки си намира своя начин.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 96f25bc420
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   А ти защо живееш с нея на 23 години? Иначе ревете ако мъжа на тея години не дай си Боже живее с техните. Всички жени се убеждавам, че са тотално луди заради майките и бащите си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 064f8e5fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Здравей, авторка! Пробвай да пуснеш радиото, на някоя музикална станция! Просто така, за фон! Аз така обичам да гледам филми и сериали-все едно там има пуснато радио! Може би така ще създадеш настроение на майка си! Само че майка ти определено отдавна не ходи на работа! Няма и социален живот, не ходи на културни събития, вторачила се е в този виртуален свят и изобщо не осъзнава и ти какво преживяваш, чувстваш и т. н.! Майка ти е за психолог, но едва ли би те послушала да я заведеш! Най-добре е да гледаш себе си!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 43bda1e74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: Виждам, че всички ми пишете да се изнеса. Уви, ако имах такава възможност в момента бих го направила.
Сериозно, хора, недейте да съдите без да знаете. Живях сама в друг град до скоро. В момента съм си в моя град и както казах съм студентка, не работя и нямам възможност да се изнеса. И не, не ме издържа майка ми( за тези от вас, които веднага ще скочат с това предположение). Издържам се сама с мои собствени изработени финанси, които не стигат, за да си наема квартира. Да не говорим, че живея в голям апартамент.
И проблемът, който споделих е, че майка ми гледа сериали постоянно, а искам да си общувам с нея. А не, че тя ми пречи. Както казах, недейте да нападате без да знаете ситуацията.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 43bda1e74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Отново авторката: Друг е въпросът, че майка ми приема идеята да се изнеса много лично и лошо. Пита ме какво толкова ми пречи, за какво да плащам за квартира в същия град, като имам цял голям апартамент(зс което е права) казва ми дори, че очаква с бъдещия ми мъж да живеем тук с нея. Напълно наясно съм, че в живота на човек идва време в което трябва да е самостоятелен и както казах до скоро живях в друг град сама. Но това за момента няма как да се случи и това е. Надявам се била ясна относно изнасянето, за да няма повече коментари гласящи, че аз преча на майка ми и тя за това не ми обръща внимание. Не. Майка ми иска винаги да живея с нея. Токсик, знам. Темата ми е за друго. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1629d5ab03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   За майка ти сериалите са нейния мечтан живот.
Нямаш право да изискваш от нея, да гледа, не гледа и т. н, тя е възрастен човек и сама избира.
Не разбрах, защо не може да седне на кафе?
А ти на 23 е редно да я оставиш на мира, да живееш отделно и да имаш собствен живот.
Тогава, като се видите ще си говорите и тя ще е спокойна и ти също.
Тя да си гледа сериалите, ти си гледай учетето, работа гаджета, приятели и т. н.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e2a0cb9a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен трябва да започнеш да гледаш някой от вечерните турски сериали. Хем ще намерите повече допирни точки с майка ти.
Сега се противиш и бунтуваш, но ще видиш как неусетно ще ти хареса и като дойде часа на сериала, ще си курдисана като домашна котка на дивана в очакване и ще гледаш в з захлас към ТВто. Ако имаш и жива баба на село ще се чувате по често да коментирате.
Още си малка, но с времето ще осъзнаеш какъв домашен уют си пропуснала. Майка ти вече го е открила а ти търсиш под вола теле.
Не му мисли ами се отдай на изкушението!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e631abdb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Заведи я някъде сред природата да си говорите и да се сближите. Вкъщи иначе трудно с тези сериали. То си е като наркотик. Не ги слушай другите, това, че живееш със семейството си няма лошо.(Стига да се разбирате) Въпросът е да си самостоятелна да си работиш, учиш и да се стремиш да направиш собствено семейство.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 151e9f9619
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Е, започни и ти да гледаш. Сериалите са доста пристрастяващи. Наистина са като наркотик.

Остави майка си да си гледа колкото иска.

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 0c1e86207e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   НА тия години не живеех с майка ми и баща ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker