Доведен баща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Доведен баща
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 2711 пъти
На 20 години съм и майка ми все още има против да си доведа гадже с преспиване. Тия нейни нагласи отдавна са ми ясни, затова моя приятел не съм го канила даже и на вечеря в нас. Вече почти от година сме заедно и ще ми се развали връзката така, защото няма как да ни се задълбочат отношенията. То за по два часа виждане през ден, два, три, няма как да стане. Наскоро той ме покани у тях за 2 седмици и майка ми не даде с аргумента, че не познавала родителите му и може да са изнасилвачи. Май ме манипулира. Съмнявам се чак толкова да я е страх, то даже е обидно да ми говори така за тях. Изкара ги педофили едва ли не.
Според мене причината за поведението й е съвсем друга.
Тя не е много консервативна, което е още по странно и няма логика в поведението й. От малка ми даваше да нося блузи с деколтета, говореше си с мен за секс, но когато поискам - не може.
Майка ми е разведена и имам втори баща. Той живе с нас. Спят си в една спалня. Тя може да има партньор, а аз не. Смятам, че той е основната причина за поведението й. Майка ми не иска той да има конкуренция. Представете си какво ще стане, ако аз съм шумна и правя секс, а той ме чуе. Може би тя ревнува подсъзнателно. Защото пъшканията действат възбуждащо. А може би просто той е импотентен и майка ми не иска той да се чувства застрашен от нещо и да му е гадно. Мъжествеността му ще бъде разклатена. Те не правят секс, когато съм си вкъщи, или поне не се чува нищо. А стаите са ни съседни и всичко се чува, даже хъркане. Така че е малко вероятно.
Твърди, че било изключително обидно и неуважително към родителите, ако аз правя секс с гадже, когато те са си вкъщи. Вие как мислите? Неуважително ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 71ef67af5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Mисля, че е определено, тъпо, да правиш секс до ушите на родителите си. Като ги разбирате много нещата, защо не си вземете квартира и никой да не ви слухти на секса? А, ти реши, че майка ти ще ревнува от теб?! Че , даже и възнамеряваш да си много шумна?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 4cd5c991ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Извинявай много обаче ти си на 20 години вече. Не си на 12. Като искаш отивай при него не за 2 седмици ако искаш и за 2 години. Започни работа и бъди по самостоятелна. И проблема да се разреши.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8e1c4c6b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мисля че е доста неуважително майка ти или баща/пастрока ти да те чуват как правиш секс! Неуважително е който и да е да те чува.
Според написаното ти самата все още се смяташ за малко момиченце и затова и майка ти се отнася така с теб. На 20г си, а си мислиш че ако някой изнасилвач ти посегне щял да бъде педофил???
Питаш майка си за всичко защото си зависима от нея, а на 20г човек е пълнолетен и трябва вече да е независим.
И най-важното нещо връзката ти може да се развали не защото се виждате за по 2 часа, а защото си зависима и питаш мама за всичко, като 13 г дете, вероятно и държанието ти е като на 13 годишна.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 03d0d770d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Дали може да качите коментарите? Благодаря предварително.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6df7ee9e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Изнеси се да живееш самостоятелно и там прави, каквото искаш. В дома на майка си трябва да се съобразяваш с нейните правила.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6df7ee9e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Изнеси се да живееш самостоятелно и там прави, каквото искаш. В дома на майка си трябва да се съобразяваш с нейните правила.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8ea7016ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти си на 20. КАКВО ПРАВИШ ОЩЕ ПРИ МАЙКА СИ? Всеки нормален човек на 18 си бие камшика, точно заради ей такива пубертетски тъпни. Махай се докато увреждането още не е дълбоко.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d58e970ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На 20 години си - я се вземи в ръце! Майка ти има право да ти забрани да водиш момчета вкъщи - ако апартамента е нейн. Но няма право да ти забранява да ходиш където и да било - все пак ти си ПЪЛНОЛЕТНА! Можеш да излизаш когато поискаш, където поискаш и да се прибираш в колкото часа поискаш. А пък и има и квартири. Като искаш връзката с приятеля ти да се задълбочи - отделете се и бъдете само двамата. Без родители

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2bfb14465f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Хич да не ти пука. Прави секс и нарочно викай колкото глас ти държи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: eed1a96671
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами често казано, наистина не е удобно да си водиш мъж у вас, за да спи с тебе, а вашите да са на една стена разстояние. Не е точно неуважително, но пак те върви. Никой родител не ще да слуша порно на живо, още повече, ако е става въпрос за детето му. Майката ти знае, че правиш секс, но няма смисъл да го слуша. Нито пък да си мисли, че това момче се мъкне с теб само, за да спи с тебе. Какво значи да го водиш с преспиване? Да свърши веднъж-два пъти и да захърка? Или да дойде на гости и да спи реално?
Майка ти не би имала проблеми, ако го познаваше това момче, ако го беше водила, но не само за терен за секс. То е ясно, че се случва, ама у вас да не е бардак?
Логиката ти относно вторият мъж на майка ти е просто покъртителна и смешна. Явно много порно гледаш. Основният проблем не е кой ще се възбуди, ревнува, а че мислиш да водиш някакъв у вас само с една цел. И за това не иска да ходиш у родителите му, нищо не знае за тях, нито за него. Вината е твоя, че си криеш живота. Явно у вас става да водиш мъже, но не и на вечеря или кафе. Ако това е задълбочаване на връзка, здраве му кажи.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: be11aaafb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Като живееш в къщата на майка си, така ще е. Изнасяйте се с пича на квартира, работете, плащайте си и никой няма да ви се меси. А май и на двамата не ви стиска и седите до полите на майките си, а пък мрънкате тук.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 34f15cb953
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не искам да съм досаден,но все пак си на 20 и щом имаш и гадже няма да е лошо да се изнесеш и да си живееш самостоятелно.В началото може да ти е малко тегаво но с времето ще свикнеш и ще ти е много по-спокойно и приятно да знаеш че няма кой да ти пили на главата,повярвай ми няма нищо по-приятно от свободата и чувството сам да зависиш от себе си,горе главата и знай че след всяка буря следва слънце ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: bc96ee0fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Моите уважения, но да правиш секс там където вашите могат да те чуят/видят, е супер неуважително. Аз имам син, колкото теб и дъщеря на 16. Казал съм им "Правите каквото правите, но не искам да чувам или да виждам".

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: fb93b0053d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Явно майка ти сериозно е сбъркала във възпитянието ти щом дори не се замисляш. че не може да правиш секс и всички да те слушат. Ти нямаш приличие.
Майка ти живее с този мъж а не го води у вас с цел преспиване. Има разлика. А ти искаш просто така до го заведеш у вас за да правите секс.
Естествено че ще е против да заведеш някого у вас като си търсите терен за секс. А и там живее мъжа на майка ти.
Явно нямате намерение да живеете заедно тогава си вземи една стая и си правете секс колкото си искате.
Чак пък и педофили та ти не си малко момиченце а почти жена.
Друго е да заведеш приятеля си с цел да се запознае с майка ти да си поговорят.
Да. връзката ще ви се развали но не заради майка ти. Може би онзи иска дамо да спи с теб и да те зареже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker