Притеснявам се за брат си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Притеснявам се за брат си!
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1233 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 14 години и както вече разбрахте, съм изключително притеснена за брат ми и сега ще кажа защо.
Така, брат ми е на десет години. Винаги е бил по-страхлив и по-колеблив от мен, но имам чувството, че вчера тези му качества достигнаха връхната си точка.
Така, това се случи вчера и по-конкретно снощи. Бяхме сами в апартамента си и аз тъкмо сгъвах изпраните дрехи. Както ги сгъвах обаче, чух такъв писък от стаята на брат си, че направо изпаднах в ужас. Оставих дрехите в легена и се затичах към стаята на брат си, който не само, че беше изплашен до смърт, а и даже се беше разплакал. Питах го какво е станало и той ми каза, че в Ютуб е видял някакво човече, което много го е уплашило. Всичко ми мина през главата - Чъки, Анабел, Кървавата Мери, някой страшен клоун... Накрая брат ми изплю камъчето и каза, че това човече е било нещо като бургер, тъй като косата му била спагети, веждите - праз лук, очите - кюфтета, носът - кашкавал, устата - пица, а самото му лице е било Луната. Аз веднага се досетих за какво става дума - това е човече от една английска детска песничка, може да я знаете. Името й няма да споменавам. Та, след около 15 минути, нашите се прибраха и завариха брат ми и мен в ужас и съответно питаха какво се е случило. Аз им разказах всичко, а те успокоиха брат ми, ама не за дълго.
През нощта, заварих брат ми да спи в моето легло, защото сънувал как това човече го преследва в тъмното. Аз му казах да не мисли за това, и той заспа до мен.
Днес, на закуска, споделих на родителите си за това и те му казаха да не се лигави, защото не било станало нищо сериозно.
Не знам какво да правя. Надявам се да ми дадете съвети, защото брат ми е наистина много уплашен, навсякъде иска да ходя с него, дори буквално в тоалетната и да... Моля ви, дайте ми съвет! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 74b7bd39bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ти си грижовна сестра. Разбирам как се чувства брат ти. Въпреки, че си на 14. Нормално е да се притесняваш за него. Бъди до него. В такива моменти ти си му упора и това му помага да избегне стреса. Дано има такива добри момичета като теб, които са грижовни към своите братя. И мен са ме прашели такива неща ама аз сес мях, това се нарича Джъмпскеър (Jumpscare) Вашите пък не са прави за да кажат, че се лигави. Кажи им че това е някакво извънземно или плашило. Тези човечета са от рода на оня филм Екзорсистът (1973 г. ) където едно дете на твоите години се превръща в демон. Успех миличка. Успокой брат си, Но ако същото се повтори да не се уплашиш и ти.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c0728b16a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Баси глупавите родители. Вместо да помогнат на детето, те му разправят да не се лигави. Накарай някой възрастен, на когото имаш вяра, да заведе теб и брат ти на психолог. Ясно е, че родителите ти са глупави хора.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: d5a15eb502
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Към Авторката: Ако си на линия пиши какво се случва с брат ти. Успяваш ли да намалиш стреса му. П. С Прекрасни деца сте. поздрави от Номер 1

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b2c36fd13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   В момента, който видиш, че почва да се страхува, му давай да пие вода, много вода. Същото важи и ако се стресне от нещо. Тя физически намалява стреса и го отмива. За преодоляване на страха има много начини, за неговата възраст е подходящо сами да си измисляте страшни човечета и да се смеете. Измисли игра, в която рисувате чудовища и се смеете, трябва да го накараш да погледне откъм забавната страна. Брат ти поначало явно е с висока интелигентност и развито въображение. Тези деца са "по-страхливи" и предпазливи в поведението си. Лошото е, че така описаните симптоми приличат на страхова невроза и е възможно да не можеш да му помогнеш сама. В такъв случай двамата може да посетите училищният психолог в училището му, той ще ви посъветва адекватно.

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 397491c150
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Спрете да гледате ютуб или по-специално такива клипове.
Родителите ви не са съвсем прави но все пак не се е с
лучило нещо кой знае колко страшно.
Уплашил се от някакво човече ами голяма работа. Разбирам да се е уплашил от нещо реално да.
Така става когато родителите не следят какво гледат децата им в ютуб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker