Как да кажа на родителите си, че съм гей? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да кажа на родителите си, че съм гей?
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1367 пъти
Здравейте приятели.
На 22г. съм работя в чужбина и съм гей.
Проблема идва от там, че не знам как да съобщя на обществото най-вече на родителите си, че съм гей.
Моите родители са твърдо против гейовете и очакват от мен в най скоро време да им доведа снаха и да имат внуци.
Просто мисълта да им кажа ме плаши страшно много и знам, че ако го направя връзката ми с тях ще приключи а аз не искам това. Мечтая си един ден моите родители и приятели да ме възприемат такъв какъвто съм и да спра да се крия. Моля за помощ. Вие какво бихте ме посъветвали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: b47be38a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Аз пък обичам да си вкарвам в задника вибратор, но не смятам да го казвам това на родителите ми, че чак и да искам да ме възприемат с това.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 7e064f5de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   При мен ситуациата не е чак толкова сериозна, и моя баща е против гейовете, но не ми пука. Аз харесвам такива хора, важното е ти да си щастлив. Вашите имат криви мисли. Е, аз не съм гей, но уважавам тези хора (включително и теб) въпреки, че не те познавам На 28 години съм.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ab2dbbbfc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Кажи им го най-после! Кажи че не си виновен, но не харесваш жени и те обижда да искат да си с жена и поне не за този момент кажи. След време мога да се променя - им кажи за да не ги заболи много..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fa85cc47f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Момче, та ти си само на 22 години, как може родителите ти да очакват снаха и внуци толкова рано? За мъж дори 32 години е рано за семейство в наше време, а за жена е съвсем нормално.Вече никой не бърза да създава семейство рано.
Дори и аз, и моите връстници създадоха семейства след 30-годишна възраст, а повечето жени родиха между 33-37 години.
Може би твоите родители са на моите години - 46 г. и ако наистина имат такива очаквания за теб, то трябва да са доста консервативни хора.
Ако те подпитват на тема семейство и брак, по-добре им отговаряй, че в нашевреме никой не бърза да се жени и сега ви на 22, а не на 32 г, когато може да се очаква и да започнеш да мислиш в тази посока.
Не е необходимо да им казваш. Поне не в близките 10 години.
В чужбина много гей двойки сключват брак, намират и сурогатна майка, която да им роди дете. Немалка част от рок групите са гей, но създават семейства са пред обществото и дори имат деца.
А аз имам съученичка, която живее в чужбина и сключи брак с гей, а тя е лесбийка. Имат и дете, заченато инвитро. За пред обществото живеят като семейство, но всеки си има любовник.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 4050f4b1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз казах първо на майка си и след години и на баща си. Ако родителите ти са против гейовете значи са против теб и щастието ти. Те като са те създали трябва да те обичат такъв какъвто си. Те са те създали заради техните си нужди и тяхното си съществуване и търсене на някакъв смисъл в живота им. Реално е така. Ти такива много опции нямаш а вместо това най-вероятно трябва да поемаш по други не толкова традиционни начини за чувство на запълненост в живота. Заслужаваш да си щастлив.

Другото нещо което е, недей да излизаш лесно пред хората каква ти е сексуалната ориентация. Може би стъпка по стъпка. Аз така направих. Имай в предвид че да си гей в чужбина е различно от това да си гей във България. Ти не си длъжен да стоиш около българи в чужбина. Това трябва да го проумееш. Ти си свободен и сам. Ако искаш чувство на 'общество' ами там вече е друго нещо. Аз лично избягвам българи защото та нали от България си тръгнах.

Вземи си време да се приемеш и заобичаш сам себе си. Не е лесно това нещо и отнема години на процесиране и заздравяване. Аз като се замислих точно защото се отделих от българското и българите успях да открия себе си до голяма степен и отделно успях да добия повече увереност. През годините тази увереност все беше стъпквана.

Не дължиш на никого нищо. Няма нужда да се откриваш освен ако не си готов за даденият чонек срещу теб. Някои може да не те приемат също - да си ходят. Ти нямаш нужда от хора които не ти искат най-доброто.

Търси lgbtq общество в чужбина. Не ти трябва да излизаш със хетерота даже каквито и да са мъже или жени. LGBTQ си имат свои си кръгове. Хетеротата са в тези среди само ако ги допуснат. Да е хетеро човек това не е преимущество или нещо над-тези които са lgbtq .

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 78f7ea7492
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не е нужно да им се разкриваш. Щом няма да те разберат няма смисъл да им казваш какъв си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker