Отмъщение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121408)
 Любов и изневяра (29760)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18583)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отмъщение
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1307 пъти
Здравейте, аз съм момче на 17 години и искам да чуя мнението ви. Живях с доведен баща, който имаше проблеми с гнева и си го искарваше на мен, биеше ме унижаваше ме крещеше ми заплашваше ме и такива несправедливости. В началото казах на майка ми, че ме тормози леко и тя не ми обърна внимание, казах и на баба ми и тя не направи нищо, веднъж даже оня ме ритна пред майка ми и тя пак не направи нищо. Няма да лъжа, че искам да му разбия главата повече от всичко, и имам за какво. Заради него прекарах най-хубавите си години в страх и напрежение, получих симптоми на PTSD, даже и с депресия се сдобих заради него, тренирах усилено за да стана по силен от него и точно след месец и половина щях да се разплатя с него, но уви животът ми извъртя номер и сега го няма вече(разделиха се), това на какво ви прилича, толкова привилегии ми бяха отнети а сега и това. Може ли някой, който е бил в подобна ситуация да ми каже дали ще ми мине ако не му отмъстя, защото изпитвам огромно желание да го направя, а повярвайте ми наистина ме боли за всичко преживяно заради него. И някога ще спре ли да боли от това въобще. Историята е реална

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0395fd620b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Гневът ти не е само към него, а и към майка ти за това, че е позволила. Разделила се е с него по нейни причини, а не за да предпази детето си! А баща ти къде е в цялата история?
За да не расте повече този гняв и те води в негативна посока в бъдеще, седни и говори с майка си, но спокоен, без нерви и истерични истории. Кажи и как се чувстваш, излей си всичко като мисълта ти бъде да се изчисти и да продължите отношенията с нея без потулен гняв, разочарование, недоверие.
А мъжът на майка ти не ти е доведен баща, само е мъжът на майка ти! Не е спечелил прозвището "доведен баща" това се печели, не се дава току-тъй, след спечелено уважение и доверие.
На него какво да му отмъщаваш...чрез бой?! Така само на себе си ще направиш мръсно, няма да си му отмъстил нищо, а ще си докараш беля, може и в затвор за непълнолетни да влезеш. Струва ли си?!
Да речем, че случайно го срещнеш в някоя второстепенна улица, без хора и камери наоколо, по-тъмно, му набиеш една глава само колкото да си знае друг път да те заобикаля отдалеч като те види, да му се дръпва червото от страх ако това ще те успокои. Минеш ли от лека телесна повреда към средна...отмъщението ще си го платиш на много висока цена. Да не говорим, че подобен страхливец като него (само страхливи комплексари посягат на деца и жени, да са сигурни, че няма да им се отговори подобаващо) вероятно ще си носи нож някъде из дрехите, ако го извади, ако те нарани или по-лошо?!
Изчисти темата с майка си, това е по-важно! И ако имаш жив баща с който поддържате някакви отношения, рекни му и на него каквото ти тежи и продъшжавай живота си без чернилки в душата!
Да знаеш, че прошката не е за другите, а за нас си, ние да живеем без негативи, без гняв в сърцето и душата!
Умната!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 39e0162e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма смисъл да имаш някакъв вид присъда (дори за лека телесна повреда) да ти виси в досието (най-вече в трудовото) заради някакъв боклук.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 12f0589535
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Намери си работа, изнасяй се от вас и се бори с живота и трудностите, вместо да се жалваш по сайтовете от тежкото си детство и да се чудиш на кого как да отмъщаваш. Има ги такива като теб дето до старини реват и всичките си несполуки обясняват все с детството. Реално погледнато вината най-много е в майка ти, ако не се беше събрала с такъв, нямаше да страдаш и ти. Явно обаче е мислила повече за собствения си кеф, отколкото за детето си. Въобще не се обръщай назад към миналото, мисли как да градиш бъдещия си живот, не чакай от никого нищо и разчитай само на себе си. И да го набиеш този, нищо няма да се промени, ще го заболи и ще му мине, а теб пак те чакат проблемите в живота. Ако го осакатиш нещо, тогава ще си прекараш младостта в затвора, сещаш се какво те чака там при разните катили, нали? И после никой няма да иска да има нещо общо със затворник, освен престъпниците. Помисли си какъв живот и какво бъдеще искаш за себе си и работи за нещо по-добро, не за простотии.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ae43a8a9d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Живей живота си хубаво, щастливо и успешно, не позволявай да станеш злобар и нещастник, заради, когото и да било. И без да искаш, ще наравиш страхотно отмъщение.

 
  ...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: bf7ff27bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Еее. майка ти не е права да не те защити.
Трябвало още когато ти е посегнал да го натупаш за да се защитиш.
Сега той вече е излезнал от живота на майка ти.
Сега няма какво да направиш. Вече. Не се занимавай с отмъщение. живей животът си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker