Нямам сили да продължа.. писнало ми е и от двамата. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нямам сили да продължа.. писнало ми е и от двамата.
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2232 пъти
Здравейте, не знам как да започна..
На 25 съм, с мъжа ми сме заедно от 3 години имаме и едно дете. Първите 2 години бяхме много добре, нямахме никакви проблеми.

Живеем заедно с неговите родители защото той така поиска. Преди година загубихме баща му, от тогава нещата са извън контрол. Останахме с майка му, с която много много не се разбирам. Има си своите моменти, обича да казва всичко на хората какво става в къщи, прави ни дразги, интриги, гони ни от дома ни не иска да ни вижда, казва че предпочита да е сама... това продължава една година, ние с мъжа ми плащаме всички разходи по къщата и се грижим за това да не ни липсва нищо, нея не ги закачаме за нищо.
Заради тези неща с мъжа ми започнахме да се караме, не иска и да чува за това да се преместим. Ако седнем да говорим за тези неща само казва "знам какво да направя" и край това е, веднъж ме удари защото се скарахме за едни пари, които майка му открадна.
Акоо случайно искам да ида при моите родители за седмица да си почина и успокоя малко, той не дава, веднъж каза че ще се самоубие, ако го оставя дори за ден. Не знам какво да кажа и за него, по някога имам чувството че съм му прислужница, която постепенно трябва да готви, чисти, да върши домакинските задължения и да го задоволява във леглото всяка вечер не зависимо от това дали искам или не., без да имам правото на личен живот.
Ако изляза с приятелката си на кафе, започва да ми пише кога ще се прибирам и какво ли не още..днес след като се прибрах ми каза ако излезеш още един път с нея ще те изгоня и ще те пратя при ваще а тя не е чужд човек жена е на негов братовчед. Тази вечер си търсех кана за кафемашина че сина ми счупи нашата преди седмица и намерих една и сия поръчах каза ми да се оправям че той пари няма да даде за такова нещо.. казах му че ще се оправя по някакъв начин. По принцип като взимам майчинството плащам кво има и останалите ги давам на него, глупава постъпка от моя страна, след това не смея да му каца вземи ми цигари а като му кажа ще дойда с теб до магазина започва да офка.. не знам какво да кажа и да направя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4705a669ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Аз не виждам бъдеше между вас. Детето сега не разбира, но като порастне, ще живее в една токсична семейна среда в която се намирате в момента. Това което те съветвам е да се разведеш с този човек и да си вземеш детенцето и да живееш при ваще. Не е нормално да ти говори, че ще се самоубие ако идеш при ваще, или това дето ти е казах за твоята приятелка. Щял да те изгони ако излезеш, Божеее страшен кретен, честно. Разкарай го. Как не си видяла какъв е преди да родиш? Жените заслужаваме мъже които ни ценят и ни свалят звездите, а не такива които ни ограничават. Ще развалиш живота на детето си ако останеш с него, той така ще се държи и с детето и то ще страда, поне аз така мисля.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 591a8150e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Какви сме такива бе, българите... От къде да започнеш, майка му го е осакатила, или поне - не са работили да се развият отношенията им на по-друго ниво от детската зависимост... Незрялост от нейна страна, а пък той показва психопатични черти спрямо теб, щом си позволява да те манипулира така... Не знам как издържаш, бахти... Мечта ми е да си имам семейство, не мога дв ги разбера такива идиоти, не могат ли да оценят какво имат...
Уважавай себе си, знай обаче, че всяко лошо решение ще навреди на детето. Прецени кое е по-важно за теб. За мен винаги би било детето.

facetious

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 30d1bfd892
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ооо това е ужасен живот. Аз на твое място си взимам детето и отивам при родителите си. Ако съм женена ще пусна молба за развод. Да се самоубива, няма да го направи споко. Това е класическа история на психически домашен тормоз, има организации, които помагат на жени в подобна ситуация.
Не си първата, няма и да си последната. Проблема е че когато се решиш да направиш нещо той усети и се държи много готино и ти си викаш още малко ще изчакам.

Стискам палцци да се спасиш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8619f27c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не знам как се оправя подобна ситуация. Според мен нищо хубаво не те чака с този мъж и по-добре за теб и детето да се разделите. Той какво иска? Да си седиш вкъщи, да не се показваш навън, за да му прислугваш и да те мачка и бие ли? Бас ловя, че си се подмамила да не учиш и работиш и да си “гледаш детенцето” и да живееш уж наготово при свекъри. Зарязвай го този, но без предизвестие, за да няма време за сцени и избирай умно следващия път. Ако ще да се самоубива. На кого му дреме?

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b718856436
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Млада си още зарежи го и си намери нов мъж... Това със самоубийството си е чиста манипулация. Дори до това да се стигне по-добре сама да гледаш детето от колкото да се влияе от подобни хора.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c944e1883f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много от жените ще ти кажат да го зарежеш тоя боклук. Като мъж - ще кажа същото. Просто човека има адски ментални проблеми, да не говорим за манипулациите които майка му прилага за да си играе с всички. БЯГАЙ. Ако иска да се самоубива - негов проблем, ти не можеш да контролираш или да поемаш отговорност за всеки идиот на света. Още по-малко за такъв който те манипулира, и наранява.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f67a9024ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Селска идилия. Кой живее в 21 век с родители?
Допуска го и после олеле.
Дори майка му ни гони. Жалко за детето, вижда, чува и що за човек ще порасне.
Манипулатор пълен, щял да се самоубие и ти стоиш. Нормално ли е?
За седмица няма кой да му носи чехлите ли?
Сложи ясни, граници и условия ако искаш да живееш нормално.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: aedbe8beee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Авторке и сама знаеш, какво е единственото решение? Колко още ще чакаш и ще се надяваш на промяна?

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: eb2377894a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Хем ми е жал, хем ме е яд на тебе! Нали не искаш да ми кажеш, че не беше такъв в началото? Човек много трудно се променя и са ти давани много знаци, че той е точно такъв, какъвто е бил винаги. Когато се започва съвместен живот, трябва веднага да уточните как ще са финансите. Твоите и неговите пари са примерно 1600 лева. Плащат се всички сметки, отделяте пари за децата ако имате, за храна, за битови нужди и ако останат някакви пари, делят се на две. Тези пари са си само твои и само негови. Той ли ти каза, че трябва да му даваш майчинските? Или ти сама му ги даде? Ти си виждала, че той е мамино детенце, а такива те си остават завинаги. Нищо добро не те очаква с него, а щом те е ударил веднъж, ще го направи пак и пак. Нима нямаше някой добър мъж, който да те харесва? Имало е, но ти хареса този, точно затова, защото е пълен боклук. Сегашният ти живот е отчайващ, а в бъдеще ще става все по-зле. Не мога да си представя живот със жена ми с караници. Това е ужас, на който сама си се насадила. Бягаааай!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 33b56ea5c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Избирате ги... с конкурс дето се вика. Все в началото нещата били идеални, докато има хахо-хихи... после изведнъж се променят... Не змак само дали наистина си вярвате или се пробвате да минете за жертва за пред другите. Повечето хора в днешно време наистина са зле, но нещата които описваш... са от най-червените лампи. Моят съвет е да си хващаш партакешите, и отидеш с детето наказателно при твоите поне за месец. Твоя ако иска да се "самоубива", да хленчи, ядосва... Нещо да изживее, да видиш дали ще се стегне и ще разбере къде се намира и какво се очаква от него, или да приключвате... Жалко за детето.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 0efbdd5672
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Проблемът ти не е толкова със свекървата а със мъжа ти.
Жената е права да ви гони. Притеснявате я. Толкова ли не се усещате. Жената може би има нужда е сама. А и за вас може би ще е по-добре да сте отделно. Как така сте се скарали за пари, която е откраднала свекърва ти. Прецакала си много живота Жени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker