Развод и тежки последици. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Развод и тежки последици.
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 1914 пъти
Здравейте на всички, моля да прочетете историята ми. Запознахме се онлайн, преди няколко години. Връзката ни започна бурно. Човека много се влюби " уж " в мен. Бързо се привързахме един към друг. Той много искаше да живеем от самото начало заедно. Минаха няколко месеца, аз забременях, последва спонтанен аборт, но останахме заедно. Връзката ни вървеше, въпреки, че имаше и търкания. Той ме убеждаваше, че това е нормално, че ще го превъзмогнем. Решихме да се сгодим. събрахме родителите си. След годежа, проблемите започнаха, родителите му изведнъж започнаха да не ме харесват, защото съм била от богато семейство, защото съм била красива и подобни... Моите родители ни подкрепиха. Той, като цяло винаги ми се е струвал, добродушен, но имаше и кофти черти от характера. Имаше наченки на мързел, само го котках да ходи редовно на работа, да чисти, но си казвах, че това се дреболии. Не след дълго забременях, послед родих прекрасен син. Тук започва тежката част. Детето ни беше трудно, рев, колики. Започнаха ежедневни скандали. Той все беше недоволен, как сме престани ли да живеем, че живота бил ужасен. Сменяше работа след работа, Заживяхме в мой апартамент, всичко чисто ново подарък от родителите ми. Започна да ме кара да работя, нищо, че бях в майчинство. Всичко аз върших, той все казваше, че е уморен. Започнах да живея в ада. Непрекъснати нападки как за нищо не става освен да сменям памперси и подобни. Аз разбира се не оставах длъжна и така... Майка му започна тормоз да го кара да се разделяме, но той уж не продаваше.
Един ден, той просто се изнесе от от дома ми, след като го изгоних. Детето беше много малко. Реших да прегледам лаптопа ни и попаднах в едни корепсонденции. Оказа се, че е бил бивша проститутка, на всичкото отгоре е преспивал с мъже. Бях меко, казано потресе
на, След раздялата, обаче той започна да се захваща с детето. Детето ми било целият смисъл, да не го деля от баща му и т. н. Реших да погледна трезво и му дадох много широк режим на виждане. Разведохме се, за моя изненада той заложи много прилична издръжка. Започна да взима често малкия. След развода обаче се разбра, че се е завлякъл някаква още докато бяхме женени. Нанесал се в тях и на всичкото отгоре се е набутал и в бизнеса и. От супер безотговрен баща сега се прави на изключително отдаден. Имаше и известен тормоз, който ми наложи след раздялата, но да кажем, че е бил в рамките на нормалното.
Проблема идва, че напоследък, детето не се чувства добре там. Идва си само ме прегръща, нервно е. Чудя се не сгреших ли да му давам детето толкова често. Опитвам се да преодолея омразата и да не смесвам отношенията ни с тези на родител-дете.
Толкова компромиси правя, той ми се меша в почти всичко. Търпя детето да има баща, по някакъв начин, но се питам дали е морален този човек, щом го замъква веднага при любовницата си, предвид миналото му. Знам ли на моменти аз се чувствам безотговорна за това, че е при собствения са баща.
Моля очаквам да чуя вашите странични мнения.
Прави всичко възможно да изглежда, че аз съм лошата, той добрия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 8ce96b3639
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не си виновна за широкия режим ,това доказва ,че си свястна жена и в името на детето и доброто благо си му позволила да са по-често заедно .
Това,че детето не се чувства комфортно е нормално ,с времето ще свикне ,просто е малко и усеща ситуацията.
Успех ти желая и дано следващия човек до теб те оцени

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 59f96216c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Той се е оженил за теб, защото си богата. Мислел е, че ти ще го издържаш и той няма да работи. Грешиш и че му даваш толкова много детето. Щом то е нервно, инсталирай камера или записно устройство и виж защо е нервно то. Може да злоупотребява нещо с него. Изобщо спри да си наивна с този човек. Щом спи с мъже значи не е читав. Пази детето си. Ако трябва го заведи на психолог, може би той ще разбере какво прави мъжът ти с него. Но нещо не е наред.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: dba790b35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Да ти си лошата и то много лоша. Как не те беше срам да кажеш че е бил бивша проститутка и че е преспивал с мъже. Ти чуваш ли се какво говориш. Родителите му започнали да не те харесват защото си била от богато семейство и защото си била красива. Оле, ле!!! Ти си направо откачена. Родителите на всеки мъж биха се радвали ако сина им се ожени за красиво момиче от богато семейство. Явно е че ти имаш големи проблеми с главата си. Думите ти говорят каква си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f94a0422b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   За да си сигурна какво се слупва и какво преживява детето там, го заведи на професионалист. Едно семпло когнитивно интервю ще изкара всичко. А после решаваш какво да правиш. Ако се наложи и второ посещение или при втори психотерапевт мнение.
Задължително искай официално заклюпение за емоционалното състояние на детето, може да се наложи да го ползваш в съд за изключване правата му на баща.
Лично аз като майка не бих оставила детето си без надзор при мъж който е бил и проститутка! Винаги ще имам 101 на ум с подобен!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: bacf64398f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   И какъв точно е проблемът ти? Че детето като се прибере при теб те гушка? Какво ненормално намираш в това малко дете като се прибере да гушка майка си?
Подробностите по нагоре са без значение, без значение е и че бившият ти мъж има жена до себе си. Щом детето е добре има живи и здрави родители и е обичано, няма по хубаво от това.
Иначе те разбирам трудно е за която и да е майка да се разделя с малкото си дете и да не знае с подробности какво се случва, кой какво му говори. Но повярвай ако има нещо лошо бързо ще разбереш, лощите неща бързо се разпространяват. А щом детето те гушка означава че докато е било далеч от теб си му липсвала, гушкай го и ти. Знай че момчетата са такива гушкат като малки а колкото повече порастват толкова по рядко гушкат майките си.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b158a60d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Подозирам, че това което си изписала е НЕВЕРОЯТНО субективно. Във всеки случай, факт е че децата го отнасят след развода. Ти вече си му отнела на това дете възможността да има нормално семейство и редовен баща. На каквито и свиждания да ходи - то ще се раздвои и обърка.

Ако наистина се чудиш какво можеш да направиш, за да подобриш ситуацията - наеми си психолог, консултирай се. Нали поне викаш си от богато семейство...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: e421a49cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Поинтересувай се защо детето ти е такова. Как го пускаш свободно при такъв мъж с такова минало? Какво като е баща уж? Какво като имат кръвна връзка? Не се знае на какво става свидетел детето.
Иначе тоя гледа чрез детето да те манипулира. Намерил заможна жена и си мислил, че е ударил джакпота. Като работите не потръгнали, защото си разбрала как не е стока, сега драпа чрез детето за контрол.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 38985b7ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Номер 3, има го черно на бяло, да не се припознаваш в историята.
АВТОРКАТА

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ff8583ad5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До номер 3. И с какво е лоша? Че позволява да виждат детето по-често отколкото трябва ли? Не, напротив! Има много ревниви майки и аз съм попадала на такива, а другите където пък синовете им пък не се харесаме пък външно, ме харесват много... просто така се е получило... кой знае...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 37ecc707c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Възможно е детето да е насилвано сексуално! Заведи го на клиничен психолог

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: a74c0570fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Съжалявам за спонтанният аборт.
Оправдавах го докато не написа, че те е карал да работиш докато си в майчинство.
Ужасна ситуация.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: a2c8a108d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Ще е добре ако може да му ограничиш свижданията.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker