Омраза, отвръщение към хората - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Омраза, отвръщение към хората
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 2101 пъти
Здравейте, на 30 години съм. Искам да ви кажа, че мразя хората! Не изпитвам грам любов към тях. Отврат изпитвам към тях. Въобще съм студен към тях и не ги приемам. Мразя и скапаната държава. Пет пари не давам за тия дегенерати, разхождащи се по улиците. Бих искал да ги няма и да измрат. Даже не искам и деца, защо да им причинявам тоя скапан свят на тия деца? Искам да попитам на какво се дължи това и нормално ли е? Според мен не е. Какъв е проблема и как да намеря готина среда? Повече не издържам така. Повече не мога да в карам така. Не и в този свят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: ea081238d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Според мен, всеки ще излъже ако каже, че "харесва хората"... Повечето го преодоляват тоя проблем, като харесват себе си... макар и чисто нарцистично, и харесват да използват хората около себе си. Според мен тая переспектива ти липсва.

Тръгвайки да мислиш за "хората" като общество и група към която принадлежиш е упражнение в отчаяние и безисходица. Според мен повечето хора дори не могат да мислят от тая гледна точка, а единствено виждат себе си като център на вселената, и ако са обградени с идиоти - още по-добре, по-лесно може да ги използва. Ей ти, погледни само какви хора ни управляват тук последните години, малко ти трябва да се възползваш от тъпотията на хората, и да "блеснеш". И много го направиха. Примерно един Азис, как успя да пробие. Не не е прост, успя да блесне защото разбра как да се хареса на прости хора... Но трябва да гледаш на нещата... като най-хитрия простак сред останалите простаци. Ако много задълбаеш, не те чака нищо добро в това общество.

Дали било "нормално" или не... ами това живееш, така че е "нормално". Колко е "правилно", е философски върпос. Можеш да си го обясняваш сам пред себе си както искаш, но реалноста е даденост която само можеш да приемеш...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6fd7a11174
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Смени си изцяло средата. Смени си работата. Ако е необходимо, и професията. Омразата ти идва от чувството за неудовлетворение от досегашния ти живот.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0105d8181c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Предполагам, че и те изпитват отврат към теб!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 915bc6a742
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здрасти номер 4! Не, те не изпитват отврат към мен, даже напротив!
А ти сигурно говориш за себе си

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f49c000d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   И ти си като мен-истински мизантроп.Уважавам такива хора.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9d6cb4cd78
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Смени държавата. В България повечето хора са много озлобени и завистливи и не са за харесване.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a778bc8da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На липса на нещо ценно, за което да се бориш, и на което да посветиш живота си... Като цяло, отношението ни към околните е израз на отношението ни към самите нас. Всеки съди по себе си. Въпросът е, защо не можеш да откриеш ценното в себе си, не знаеш ли че всеки човек на този свят има нещо, което го прави значим, безценен, което му дава неотменимото право да диша въздухът, издишван от цветята? На прашинките звезди от които е направен, да пулсират под туптенето на сърцето му? Кое те заблуди, кой те излъга че твоята ценност за парите, секса или тем подобно тленни, горими неща?

Един съвет - можеш ли на един лист да напишеш в ред, какво точно означават отрепките за теб. Всичките им качества. Отиди при първата “отрепка? за съзнанието ти. Осмели се да си кажете една дума с нея. Проведете може би разговор - кажи у - хората са отрепки. Виж как тя ще реагира, дали ще се съгласи - какво ще ти каже. Дали в общуването си не ще откриете и двамата - ценност - която да протича между вас?

Хайде, знам че светът е станал прекалено материалистичен, като магазин предлагащ различни детски играчки - колички, парички, бонбонки, клоуни - в които превръща настоящата култура хората. Но и ние станахме на деца, повярвахме, че това е важнто в живота. Че това дали има дупки по пътущата е по-важно от това дали има какво да си акжат хората помжеду си.
Хайде горе главата, или по-скоро - долу. Мноо долу, ниско! Отиди при най-онеправданите, намери тяхната им геройска сила да понасят живота, и тогава да си говорим отново. А може и в ютуб, да си спестим излизането от вкъщи - имаше един канал - Special Books By Special People. Защо не го погледнеш?


facetious

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 25651ee218
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Да знаеш пък колко им дреме на хората дали ти ги мразиш или не...
Не си искал да имаш деца? Че кой те бие по главата да се размножаваш? Ти не си фактор за никого и не си нужен на никой. Затова ще си кютиш сам и ще се давиш в безсилната си омраза! Готини хора има, но не се събират с асоциални типове като теб. Нещастник.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 102f44121a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Да, не е нормално. Срещал съм и други като тебе, но твоето, в сравнение дори с ненормалните, е ненормално! Не ща да се заяждам, ама "отврЪщение" не се пише с "ъ" не, че това ти е най-големият проблем. Явно цял живот никой не се е намерил да ти каже, че си самовлюбен егоист. Най-много ми е интересно как говориш за хората като за "тях"... ами ти какво си бе, робот ли си? Ще ти кажа какво си. Ти си черво. Влачиш се по земята, поглъщаш ядене, а от другия край излизат... сещаш се. Загуба на генетичен материал, добре поне, че самият ти не искаш да се размножаваш!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ace6c21605
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторе, ако изчезнат хората няма да оцелееш, повярвай ми! Гледал ли си "Живите мъртви" и "Пази се от живите мъртви"? От тези сериали можеш да разбереш колко сме зависими един от друг! Затова сме общество! Ако няма хора, няма да има нито електричество, нито вода, нито храна! Няма да има кой да произвежда каквото и да е, а в тези сериали има само борба на живот и смърт, по време на безкрайния зомби апокалипсис! В началото има всичко, но по-нататък става много сложно!
Не знам с какво ти пречат хората, но без тях няма как да оцелееш!

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: fee330a660
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Напълно нормално е да съществуват хора като автора. Наричат се мизантропи. Такива са Жан-Жак Русо, Ницше, Пржевалски , Чайковски, Хитлер и много други. За да ви е по ясно може би е по добре да дам за пример мизантропите измислени герои - Шерлок Холмс и д-р Хаус.
Авторе съветвам те да насочиш мислите и енергията си в нещо което ти харесва, което те вълнува. Няма смисъл да се мъчиш да се променяш, човек е такъв какъвто е и не може да се промени толкова кардинално както си мислят коментиращите по горе. Нормалните хора са нормални, но съществуват противоположни крайности на тази нормалност, като мизантропи и филантропи, те не могат да се променят. Интересното при тях е че нормалните хора много ги уважават, заради това което тези хора умеят и постигат. Обикновенно такива хора оставят голям отпечатък след себе си и биват помнени.

Колкото до децата, които не искаш, също е напълно нормално, ако се поинтересуваш от горе изредените хора само Жан-Жак Русо има деца, но от прислужноцата в хана в който живеел и децата му били давани за отглеждане в приют, категорично не искал деца, казвал, че не можел да възпита от тях прилични хора, излишни средства и време за това нямал.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 03fd47c78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 11! Кой ти е казал, че съм сам и ще си "кютя" сам

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 03fd47c78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До номер 13! Дали съм "черво", можеш да си отговориш, като погледнеш изхода на твоето

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 102f44121a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Леле, самовлюбен лигльо, страшно забавен си! Не ти пукало за хората, мразел си ги, ама седиш и чакаш коментарите, за да им отвръщаш и да спориш... явно животецът ти е доста скучен. Пък и ако беше иначе, нямаше да напишеш тая простотия, щеше да си смислена личност.
И към другите тесни специалисти в коментарите, не оперирайте с определения, които не познавате! Не бъркайте комплексиран егоист с мизантроп, не се излагайте!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 102f44121a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ти си бил и духовит бе, смешник! Като ще се отговаряш на хората, които те критикуват напълно основателно, жалка гнидо, поне го прави смислено, или спри да се излагаш, разбрахме те вече какъв отпадък си!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b69ffd5cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер 18! Така като гледам, доста внимание обръщаш на препинателните знаци, че за малко да са перфектни

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e62b5874b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До номер 19! Щом ще се "ОТГОВАРЯМ" на хората

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 102f44121a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Я нема да та коментирам, оти а очевадно, дека си си падал нявга на тиквата празна...
Обаче много ми се иска да ми разясниш барем един от отговорите, дето си дал на хората, които те критикуват. Посочи ми само един основателен, който поне мъъъничко връзка да има с коментара, на който отговаряш!

И с нетърпение очаквам да ми се подиграеш на диалектизмите. Впрочем, нищо грешно не видях в коментар номер 18. То бива да си отчаян, ама чак да се подиграваш на някого, защото може да пише по-правилно от теб... висша форма на малоумие демонстрираш! Е, поне е забавно, човек може да те ползва за успокоение, че колкото и да падне, винаги ще има някой, дето да е по-зле...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4ddca73cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Номер 22! Първата част от коментара, не я разбрах, ама ти си умен, сигурно е смислена! А относно отговорите, те бяха доста по-изчерпателни, просто модераторите не са ги публикували

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 102f44121a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Що спря да плюеш хората бе, да не би да взе разгеле правилното решение да ни лишиш от себе си?

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 06ee083dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Тоя па! Ми като не искаш сред хора бъди отшелник, излизай само до магазина, мрази персонала в магазина и купувачите, както и хората по улицата, но не го показвай, нямаме нужда от това. Освен може и сам да решиш проблема си и да не си сред хора като цяло, ако ме разбираш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2ce7a0e707
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Мразиш себе си, според мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker