Всички мъже ли лъжат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Всички мъже ли лъжат?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1355 пъти
Въпросът е ясен... Мъже, лъжете ли жените си и ако да - колко често и за какво - било за дреболии, било за важни неща???
Например когато ви пита конкретно нещо и знаете, че ще се ядоса от отговора - като например "Изми ли зъбите на детето? " Вие не сте, но казвате "Да, разбира се! Как да не съм! ". Или когато правите нещо зад гърба й, например сте похарчили няколко хиляди без да й кажете, например сте играли на борсата и сте загубили, и не й казвате навреме. Тя един ден разбира и ви пита защо не сте й казали - "за да не те товаря излишно". Е да, ама пак е лъжа!
Когато ви казва, че не иска да я лъжете и да и обещавате нещо, което нямате намерение да изпълните, но въпреки това вие го правите - това какво е? От любов към нея ли го правите? Или просто за да не си нарушите спокойствието и да избегнете скандал? Или просто защото не я зачитате и уважавате като човек? Знаете, че тя е добра и ще ви прости всичко и продължавате да лъжете...
На всичкото отгоре никога не се признавате за виновен накрая, винаги има оправдание или някой друг ви е предизвикал, или сте го направили "с добри намерения". Но не и да кажете "Да, съжалявам, сгреших много, няма да се повтори". И наистина да го мислите и чувствате!
Или всички сте нагли лъжци?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: e8a9c4e448
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Всички мъже сме нагли лъжци. Дори коментарът ми е лъжа.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2d20afbec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Почти всички хора лъжат, когато имат полза от това.
Всеизвестно е, че жените лъжат няколко пъти повече от мъжете поради всякакви причини - дори и за да не засегнат другия. Доста мъже не биха направили последното и биха си развалили приятелството/ връзката в случая.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 67990d72a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Защо си похарчил няколко хиляди.? Ами я си представи, че съм изкарал 200 000 лв и съм ги спестил. После съм загубил 10 хил при опит за инвестиция. Ти в това число каква връзка имаш с тея пари, че ще ми държиш сметка? Освен, че си ми жена нали.
Какво право имаш да ми държиш сметка къде и колко пари съм изхарчил, ако това не вреди на бюджета и съм ги изкарал лично сам? . Е затова не се женя и не искам деца. Ще ми дъежи сметка за най-малкото нещо, докато тя се оплаква, пе сгоъвила 5 манджи и се е уморила.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 71f72d3973
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Да ти кажа за 15 години брак с жената, съм я лъгал доста. Хубавото е, че съм я лъгал за дребни неща. Няма изневери, няма борчове. Просто дребни лъжи, които всеки мъж е казвал на жена си.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7f603629c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз съм винаги откровен и не спестявам и думичка. Не тая страхове, че жената може да чуе нещо, което няма да ѝ хареса. На първо място държа всичко да е ясно и споделено.
Но съм установил през годините, че повечето жени, искащи мъжът да е открит с тях, всъщност силно се дразнят, когато някой е точно такъв. В началото може и да твърдят, че държат на това, защото обикновено са си имали вземане-даване с някакви пропадняци преди това, които са ги мотали с непостоянството в поведението си и с насаденото безпокойство какъв ще е следващият им ход (избухливост, изневяра, необмислени харчове и прочее), но в даден момент тези жени сменят монетата и после започва да им става скучно, знаейки, че насреща си имат открит мъж, който няма да ги излъже и на когото могат да разчитат. Това е твърде разпространена поведенческа черта у съвременните жени. Искат нещо, твърдят колко го ценят и имат нужда от това, а като го получат, пак не са доволни и не го ценят. Имат склонност да искат това, което нямат в момента. Не защото е по-добро, а защото липсва понастоящем.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2051ae93f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не само лъжат, всички кръшкат падне ли им чуждо. Такава им е природата, ама и жените не са по различни. На мъж повече може да се вярва, жената винаги може да те предаде.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 149254cea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не мога да отговоря защото не съм мъж.

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 27416d7d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не всички лъжат.

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 94335056c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да. Или премълчават, което пак е някаква форма на заблуда. Аз години вярвах на моя, докато сам призна, че ме е излъгал. Оттогава не му вярвам за нищо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker