Защо жените не се интересуват от инвестиции? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Защо жените не се интересуват от инвестиции?
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 2740 пъти
Според вас защо жените масово нямат никакъв интерес към инвестиции, нито имат добра финансова култура? Всичките ми приятели и познати, които имат интерес към тези неща са мъже, а жените им нито ги интересува какво правят, нито искат да чуят. Познавам хора, които с години четат по темата, имат възможността и знанията да си инвестират в различни активи, имат ясна представа за това къде и колко искат да вложат, имат си авариен фонд, достатъчен за поне година, за да могат да изхранват цялото си семейство, ако се наложи. Но всичко това е плод на усилия и труд, които жените им не оценяват. То се започва едно искане на дрешки, чантички, ботушки, та чак до коли и по-големи глезотии, които ако не получат се започва едно сърдене и мрънкане все едно мъжът е длъжен да ги има тези пари на секундата. И излизат с номера, че те били гледали детето по цял ден, а мъжете едва ли не си висяли по цял ден на компютъра в офиса/вкъщи. Имате ли подобни наблюдения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: aa6b269825
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

1.   Еволюционен феномен. Те са добри в харченето.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 90417201b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Аз лично се интересувам доста, но просто не го афиширам сред познатите си.

ж34

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: cedd013d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Аз съм жена и се интересувам от инвестиции, защото ми е ясно, че ако не подсигуря сама живота си и старините си - няма кой да го направи.
Моята половинка уви не се интересува толкова и гледа на бъдещето си малко през пръсти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b47cc17741
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Финансовата култура е вид образование и се дължи на обучение, обикновенно родителите дават това първоначално обучение на децата си. Защо жените не са обучени, ами много просто, родителите делят децата си по пол и съответно ги обучават в зависимост от пола им. На момчетата им се показва да се научат на едно, на момичетата на друго, затова момичетата разбират от финанси толкова колкото момчетата разбират от домакинстване и майчинство.

Със същия успех можеш да зададеш въпроса защо старите жени туркини са по добри шпакловчици дори от мъжете. Ами защото в старите турски семейства грижата за стените и таваните в дома е женска и те от деца са били научени да шпакловат и боядисат дома си, докато мъжете са на работа. В старите турски семейства момчетата тръгвали на работа с баща си на 6-7 годишна възраст, момичетата остават с майка си, от там се учат на това кое как трябва да се свърши.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7bbcb9a45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   На колко си години? Жените се интересуват от мъже с пари, това им стига. Как мъжете си изкарват парите, си е техен проблем. Колкото да дъвчем т.н. "еманципация", 20 години не могат да променят милиони години еволюция...

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 18a4dfa591
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   "То се започва едно искане на дрешки, чантички, ботушки, та чак до коли и по-големи глезотии, които ако не получат се започва едно сърдене и мрънкане все едно мъжът е длъжен да ги има тези пари на секундата"

Крайно време и тъпите български мъже да разберете, че не всички жени са такива, каквито описваш. Това са жените, по които ВИЕ си падате, следователно не можете да слагате всички жени под такъв знаменател! А българските мъже харесвате точно такъв тип жени - лъскавки, с чантички, с дрешки, с ботушки и това получавате - глезли, които са с вас, само заради парите ви. И си ги заслужавате, защото такива жени сте си избрали и никой не ви е виновен.
Аз 'що не мрънкам за дрешки, чантички, ботушки и други глезотийки? Добре съм с дънки, тениска и суичер за 20- 50 лева. Взимам си по- скъпи обувки, не заради друго, а защото по- евтините се разпадат, но са все маратонки или кубинки за зимата - крайно противно за БГ мъжа, защото той иска високи токчета. Ходя по- бързо и не стъпвам като модел и папуците за 20 лева издишват - също крайно противно за българските мъже. С чантета не се занимавам, ходя с мешка, за да не ми виси на рамото и да не пада, нито се фръцкам с чанте в ръка. А знаеш ли колко тъпи български мъже са ми се присмивали, защото не съм лъскава кифличка с токчета и скъпи чантички? ! Точно същите като твоите приятели. Като се смеете на жените, които не сме кифли и златотърсачки, си търпете лигавите глезли и не се оплакайте тук, защото ми писна да ви чета мрънканиците! Харесвате такива жени, такива си взимате, на такива правите деца и съответно такива ще търпите. Това е ВАШИЯТ избор и вие сте виновните за него. Стига сте мрънкали, че лъскавата трофейна к*рва, която сте си избрали, не е духовно израснала романтичка, която да поставя вас на първо място! Това го можем жените, които не сме лъскави глезли и които подминавате с презрение! Всеки мъж заслужава жената до себе си! :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 38a1cb6236
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Е то е така бе пич, не го ли знаеш това? Според обществото това е нормално за жените. Ако не им даваш пари си looser и си длъжен, няма как иначе

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 72bebca3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Такива са нагласите ни в обществото. Честно да ти кажа, то има и много малко мъже, които мислят така, а като се заговори за инвестиции и прочие, винаги мъже го проповядват на други мъже, защото е едва ли не "мъжка роля". Ще има и жени, то и сега има, ама много малко, обаче ще има повече след десетина години, споко.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 09033f8bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Мъжете са по-добри в изказването на пари, а жените - в домакинството и гледането на деца. Затова се допълват и създават семейство. Между другото и аз съм така, но най-добрата ми приятелка е кариеристка в мъжка професия и има инвеститорски нюх.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d46291b920
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

12.   Ами то и да гледаш детето е положен труд, който мъжете не оценяват, първо.
Второ, прочети малко за начина на мислене на мъжете и жените, тяхната биология и функции и ще разбереш защо. Защо мъжът следва правилото "бий или бягай", а жената води преговори.
Тогава вече може да задаваш тъпи въпроси като тоя с цел омаловажаване на женския труд и да ги изкараш глупави.
Образовай се!

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f58e3a82a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Защото в Ганьоландия според пещерните разбирания, които властват тука, жената трябва само да може да чисти и готви и да прислугва на мъжепитеците. В противен случай, тя не е ''достойна'' за Ганьо. Разбираш ли?
Аз играех футбол в женски отбор и дори там момичетата не искаха да гледат женски спортове или женски футбол, защото "О, не! ", ще ги сметнат за мъжкарани и лесбийки. И затова у нас е така. Според мен и двата пола трябва да се учат на елементарни неща от малки - как да боядисват, да заковат пирон, да си направят ограда, да си сготвят. Защото всичко се случва и ако един партньор от семейството внезапно си отиде, да няма такава рязка невъзможност другият/ата да се справят. Но в нашата ''мила'' родна картинка няма такова нещо. Затова, авторе, не се интересуват - да не би случайно някоя да излезе по-умна и оправна от маминото момченце.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3fef4b8ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Нямам обяснение. Инче наблюденията ми са същите.
В нашата част от света жените са изключително слаби не само с финсновата култура, но и във всякакъв вид бизнес по принцип. Много много редки изключения.
За запад не е така.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: cc1ad2886b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Интересни жени си си избрал за обкръжение. Този манталитет си е чист избор - плоска и повърхностна. То не слагай под общ знаменател всички жени.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: fcfe10df78
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Много просто - жените са по-малко склонни към рискове.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5635ae7dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   1, на фона на масово стиснатите мъже в България не знам кой е добър в харченето... На моите приятелки никой не им купува дрешки, лекарства, козметика, никой не им плаща почивките, лекарства (говоря за семейни приятелки). И само питам, що за семейства са това? В които мъжа ти взима едно кафе и те кара да си го плащаш или аспирин и идва после с бележката? И това е масово и това са раждали жени, не знам кои мъже взимат дрешки и обувки на жените си, аз такива не познавам (сигурно има и такива).

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3616cbde18
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Ми не, нямам такива наблюдения, аз съм жена и се интересувам от инвестиции. И много други жени - също. Ти не знам какви хора познаваш но тези жени които описваш са много незрели.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 76b118813a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Жените не играят хазарт. Описаното от теб е чист хазарт. Казвам ти го като един от хората, които си изкарват хляба с такъв вид хазарт. Благодарен съм обаче, че жената не го прави, ако и да съм се съветвал с нея за някои решения. Презобал си с американски сайтове и ще има да патиш с твоите "инвестиции".

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3aef061c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Не съм съгласна, има доста жени, които будно се интересуват от инвестиции и финансова култура, но често ги наричат еманципирани. :) Може да погледнеш в специализирани групи за крипто, акции и инвестиции във фейсбук, има доста жени, които участват активно. Може би и средата около теб е такава, че си си изградил такова мнение, авторе. Лично около мен, жените или инвестират или поне спестяват във детски влог за децата или във пенсионни фондове.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1d7bef7d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Това, че твоя опит е такъв, не означава, че всички жени са такива. Вкъщи аз се занимавам с всичко това, мъжът ми не знае и не иска да знае за кридити, банки, инвестиции, спестявания и т.н. Като се оженихме го оставих той да се занимава с финансите и да видиш каква каша настъпи, това не платено, онова не платено. Парите при него бързо свършват и затова аз поех всички финансови дела, за покупките много пъти, докато се чудя дали да си купя някоя дрешки или не, направо го взима и отива на касата. Това, че мъжете си падат по златотърсачи, които считат, че идва мъж е "касичка", е проблем на "класиката". Не само жените, но и мъжете масово са с 0 финансова култура и живеят от заплата до заплата.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 045d708012
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

22.   Защото най-голямата инвестиция в живота на една жена е да си намери богат и сериозен мъж. Не да управлява пари, а да ги харчи. А това става като изглежда добре и има акъл.

Мъжът гради, жената краси - народът го е казал още от време оно и никой не е по-голям от народната мъдрост. Факт.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 78154e6d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   Вложенията (investments, ако предпочитате английската дума пред българската) са нещо, което изисква изградени и калявани с времето качества на личността, като:
- пробивност;
- уравновесеност;
- постоянство в действията;
- съсредоточеност;
- готовност за лишения и търпение в продължение на години;
- правилен усет за необходимите предстоящи ходове;
- поемане на лична отговорност;
- действане със замах при добре обмислена преценка на рисковете;
- запазване на самообладание и способност за намиране на нови решения в случай на неуспех.

Повечето жени обикновено се характеризират с:
- честа смяна на настроенията и на мнението;
- нерешителност и колебливост при вземане на решенията;
- прибързани, импулсивни действия във основа на моментните усещания, без така важното обмисляне на възможните отрицателни последствия;
- търсене на скрит смисъл там, където всичко е ясно и точно и липсва скрит смисъл;
- нежелание за поемане на лична отговорност;
- очакване да прехвърлят по-сложните и/или неприятни дейности на другиго;
- нетърпеливост и искане нещата да се случват на момента и все както те ги искат;
- неудовлетвореност, дори и ако нещата са се случили точно както са ги искали;
- склонност да влизат в ролята на слаби, на жертви и да търсят изпросено съчувствие и "помощ от другарче";
- желание друг да плаща за техните прищевки;
- страх от отказ;
- страх от провал;
- постоянно сравняване с другите жени и лековерно подражание;
- търсене на внимание и обществено одобрение.

Съществуват и предприемчиви жени с добър усет, които са успешни в този отрасъл, но те са нищожен дял на фона на мъжете със същите качества и успехи.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f566e35af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Правилна е тази народна мъдрост 22, но сам знаеш, че на повечето мъже граденето може да се изрази само чрез работене. При инвестирането, при управлението на пари, се иска по-специфичен акъл, подходяща психика най-вече, която малко хора притежават независимо от пола си.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 865b2b30a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

25.   22, също този мъж трябва да бъде и шкембелия, защото другата народна мъдрост гласи:

Ако един мъж няма достойнство (шкембе), то той е или беден или болен.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 33cea2f8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

26.   Много мъже са също като жените - искат да харчат за дрешки, телефони, коли и прочие, но разлиаката е, че обществото има различни очаквания.
Най-вече идва от традиционните семейни роли. Но представи си следното:

- Млад мъж, работи като програмист, издържа студнетка. Плануват да се женят скоро и да имат деца. - Всеки вика "Евала"

Представи си обаче, обратното:

- Млада жена, работи и издържа студент - Всеки вика "ооо, не. Нещо им има на тея".

И от тук тръгва всичко - мъжете се очаква, да са тези, които правят парите и да мислят за финансите на семейството. Жените са тези, които гледат деца и може би имат някоя скучна работа, да подпомагат с финансите.

Колкото и да не го признаваме, ние се водим по тези стериоти и ни влияят. Отиди сред група 20 годиншни момчета и позни да говориш за крипто и инвестиции. Повечето клатят глава, да-да, разбират, даже са чели, даже може и да имат някой лев.
Отиди сред момичета - ще те отсвирят веднага. На тях не им е казвано, че трябва да се мисли за това. Няма ги примерите, че това е добре. В YouTube жините не говорят за инвестиции, а за грим и чанти. По-големите пбликуват семейни снимки, с половинакта и прочие, защото така е прието. Ако мъж си постне снимката на новия мерцедес, 1000 лайка веднага. Ако жена го направи ... ъъъ ... Ганда "курва", "кариеристка" и други.

Жена да говори за пари, се счиата за лошо у нас. И от там идва проблемът.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f587539d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

27.   Към 25 от 22,
:) Нещата са толкова прости, хората са го проумяли векове назад. Съвременната криворазбрана западна представа за равенство между мъжа и жената размъти мозъците на народа ни.
Мъжът и жената СА равни, но не по мъжки черти, а чрез мъжка и женска енергия, които са коренно различни, но еднакво важни за пълноценна връзка.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8df3da3d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

28.   Смени си обкръжението, аз пък мога да ти кажа, че масово хората в България имат ниска финансова култура и не се интересуват от инвестиции, а не конкретно жените.
Престани да излизаш с чалгарки, те наистина не се интересуват не само от инвестиции, а нищо друго, освен цици и джуки.
Ж22

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d4fb47dd47
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   " Защото най-голямата инвестиция в живота на една жена е да си намери богат и сериозен мъж. Не да управлява пари, а да ги харчи. А това става " -и почти всички жени, които са се вързали на това, дори и да са били изрядни съпруги и майки, в един момент пак биват заменяни за по-млади по които мъжете, бащите на децата им, харчат повече, много повече пари. Жените с акъл мислят отрано за времето, когато ще станат стари, заменени, вдовици и т. н.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 61101afb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Аз съм жена и се интересувам от инвестиции, обаче с моя доход нямам много за инвестиране ;))
Тоест за да инвестираш трябва да си добре платен или високи доходи, каквито в България са стотина хиляди човека. Останалите (мъже и жени) нямаме много за инвестиране след грижата за дома, възрастните роднини и санитарния минимум за живот.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 15d50a2bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   До 25 - Бая здрави богаташи живеят из кварталите, явно.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6ce074a881
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   То и далеч не всички мъже са бизнесмени, инвеститори и олигарси.
А всеки си има такава жена, каквато си е избрал.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 27e55dbf35
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

34.   Хора четяли по темата. И това правят нали - четат и фантазират. Като имат 2000-3000лв "капитал" какво друго да правят. По същата причина и жените не се интересуват - просто няма какво да инвестират. А ти като много се интересуваш, как е? Колко милиона спечели?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8c6c061112
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   До 34 - Защо си толкова лош с хората? И с 2000-3000 лева да разполагаш свободни, защо да не ги инвестира човек? И какво, ако не си изкарал милиони? Има и хора с по-хубави доходи. Защо да не инвестират? Какво лошо има в това, парите ти, да работя за теб?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 049d84ee59
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

37.   Жената, ако има силен мъж до себе си, няма смисъл да се занимава с инвестиции. Нейната социална роля е да възпитава децата и да се грижи за благоразположението на мъжа до нея, а не да прави пари. За съжеление повечето лъже в днешно време се изпедерастиха, и предпочитат да поемат по-малкото отговорности във една връзка, и много жени се принудиха вольо-невольо да обуят панталоните.











Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 78154e6d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Мнозина правят грешката да считат, че вложение се прави само с много голяма сума и след като веднъж вкарат едни пари в някаква схема, после само ще чакат наготово и парите сами ще капят като дъжд. А това обикновено не е така и се иска и влагане на много работа. Огромни пари "наготово" се получават само при два случая: или си пръв в новообразувала се ниша на пазара, или си имал многомилионен запас от пари, който при разумно вложение ти носи редовно така желаната възвръщаемост. Като стана дума и за възвръщаемост, друга грешка на вложителите е очакването всичко да проработи на момента и да не се изисква чакане и търпение, за да се завъртят парите в употреба и да започнат да носят приходи. Най-големите печалби обикновено изискват години търпение и през това време е желателно човек да си има друг, основен доход, чрез който да преживява.
Сред познатите ми имам примери и за двете крайности. Един пич преди 12-13 години започна с една кафе-машина за 3000 лева до автобусна спирка. Редовно някой му я чупеше и той търпеше загуби в първата година, но не се отказа. Само няколко години по-късно обаче упоритостта му се възнагради, малко по малко влагаше още и още, като в един момент вече притежаваше десетки машини из ключови места в града.
Мой роднина пък имаше РЕП на спирката на Централна гара още от средата на 90-те години, като след това откри и още няколко такива до други от най-посещаваните спирки. Но накрая дойдоха герберистите на власт и посредством връзки с общинските власти притиснаха всички дребни търговци около автобусните спирки да затварят, за да може на тяхно място да се наместят павилионите на "Лафка".
Един приятел пък беше събрал около 120 хиляди долара след години работа в САЩ и се чудеше как да ги оползотвори, с нагласата, че ще вкара едни пари и само ще чака, а те ще дават възвръщаемост веднага. Е, няма го този филм... Все с някакви съмнителни хора се сработваше в стремежа си към бързите печалби. И все губеше, без да си вземе поука, че навсякъде има много хора, които с охота ще му продадат една лъскава мечта, в която да вярва сляпо, само и само да вземат парите му. Десетки пъти се е допитвал до мен и до други приятели какъв е най-удачният подход и къде да вложи на сигурно, дори и да се печели по-бавно, но въпреки всичките насоки и мнения, той не послуша никого и накрая все правеше това, което си беше наумил, защото нямаше търпение да чака. Бил се скъсвал от работа в Щатите и вече в България му било времето да се пенсионира рано и да се радва на охолен живот. След броени месеци си броеше стотинките и се чудеше "Как стана така?". Това пък е нагледен пример, че дори и да разполагаш с повече пари, пак може нищо да не се получи. Иска се и внимателно обмисляне как да се действа, и човек после да се зареди с търпение.
Друг мой познат пък закупи две жилища с намерението да ги отдава под наем. След години чакане накрая започна да прави някакви пари от това, но постоянно се оплакваше как има харчове по тях, защото наемателите му или повреждат нещо, или в даден момент напускат ненадейно, оставяйки неплатени сметки за ток.

Съгласен съм с някои хора горе, които изразиха мнение, че и с вложение от едва 2-3 хиляди лева може да се постигне нещо. Но това значи да са готови да работят (а не да чакат) най-малко година, за да получават такава добра възвръщаемост, която да ги изкара на плюс. Ако някой има вече развити умения за фотограф и за работа с програма за графична обработка, например, или се учи бързо, може с такива пари да си закупи техника и малко по малко да започне да набира поръчки. Още по-малко пари пък се изискват, ако човек иска да се занимава със създаване на картини с разлети акрилни бои (в мнение 34 в следната тема бях описал по-подробно как: http://spodeli.net/9/story-129519.html). Основно жени пък се развиват добре с изработката на бижута. В последно време е печеливша и изработката на плюшени букви-играчки, които се харчат като топъл хляб, защото винаги има желаещи да подарят такива неща я на своите деца, я като подарък за роднински такива.
Но отново уточнявам, че това е вложение в собствените умения и се изисква работа, за да се печели след това, а не просто едно чакане. Защото под "вложение" не бива да се разбира "просто пари", а придобиване на знания и опит и правилната им употреба след това в същинското изпълнение на подетото начинание.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b537b1e767
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Защото на повечето не им е минало през главата, че това е опция.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b9708366e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Не мога да дам отговор от името на всички жени, но мен лично ме дразнят мъже, които постоянно висят да си следят инвестициите и пропускат да живеят. Все пак трябва да има баланс. Парите са за харчене, не за трупане и спестяване. Какво ще направиш с всичките си спестени пари като отидеш при Св. Петър? Отговор - нищо от тях няма да си вземеш на оня свят и като направим една проста сметка, че на тази земя ще си най-много 100 и няколко години това е лоша инвестиция. Инвестирай в знания, преживявания - неща, които никой не може да ти вземе. И разбира се не говоря за това да си пилееш парите или да не инвестираш, но за доста мъже това наистина става самоцел. Също не говоря за жени, които разчитат на мъжете си да ги издържат. Това не е ОК при никакви обстоятелства, освен ако и двамата са се договорили да бъде по този начин.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: e75f297ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Защото не им се рискува.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker