Мисля,че е време за развод - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мисля,че е време за развод
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1750 пъти
Здравейте, предварително се извинявам,че ще бъда многословна,но това е изкривяване на почти всяка жена, така че моля пожалете ме и ме изчетете до край :)
Женена съм от 4 години, а във връзка от 10 (включително тези 4), майка съм на прекрасно дете, но съм изключително нещастна. С моя съпруг бяхме най-добри приятели, гаджета и прекрасни партньори, но сякаш всичко отшумя. Влюбих се в него, защото беше добър,мил,отзивчив, подкрепящ и любвеобилен човек, а сега го виждам в коренно различна светлина - когато се опитам да отворя темата за нашите чувства, той мълчи, не казва нищо или се съгласява с всичко, което му казвам и спира да говори по темата, изчаквайки на мен да ми мине до следващия път. Проблеми имаме, главно битовизми,на тях не се спирам, защото не са ми важни и в леглото имаме проблем от самото начало, изцяло от негова страна поради "травма" от стара връзка, и една нескопосана простачка, която му е вкарала изключително дълбок комплекс, но и това не е от съществено значение, подходих към този проблем с разбиране, говорихме, мислехме заедно, но това което постигнахме не беше промяна, а приемане на нещата от негова страна и пълна липса на желание нещата да се оправят... Примирих се, казах си, времето ще оправи нещата, важното е,че се разбираме, е да, но не, не се разбираме, защото аз казвам, а той изпълнява без да мисли, без да даде идея, без да застане мъжката и да вземе нещата в ръце... Понякога се чувствам безпомощна, сякаш целия свят е на моите плещи, опитвала съм нееднократно да говоря за това, но разбиране не срещам, промяна също, желание за промяна също дори и сега се чудя, сляпа ли бях,че не съм виждала правилно човекът до себе си и не спирам да се обвинявам, че някой ден той ще е пример за подражание, а какъв пример ще бъде, къде сбърках и какво направих,че да се стигне до тук... Не знам,какво да правя и струва ли си да продължавам.. затова моля за вашите съвети, благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 609c307040
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Хората се променят, не си мисли, че и ти си същата като отпреди 10 години.
По-добре си прецени дали си струва да се разделите, особено ако са някакви дребни проблемите между вас.
Късмет.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 493d29e99b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Като по възрастна жена, от това което прочетох разбрах че си минала през мъжа си като цунами и той е останал в ступор.
Картината която описваш е точно, като след природно бедствие и човекът който го е преживял се държи като твоя мъж, мълчи и се съгласява, а после пълно приемане на положението такова каквото е.
По принцип можеш пак да го научиш да бъде пак добър, мил, отзивчив, подкрепящ и любвеобилен човек, но трябва да осмислиш твоето поведение и начини на изказ към него и да ги промениш. Но ако смениш мъжа и запазиш поведението си ще постигнеш подобен резултат какъвто имаш в момента пред теб.
Да хората с годините се променят, но промените които правят са във връзка с това което му се случва и отношенията му с човека с който живее. Тоест ти си го променила от мил и любящ, в човек, който си е забранил да мисли забранил си е да има право на мнение и това го е направил мислейки, че така ще те удовлетвори и вече няма да мрънкаш да се сърдиш, да тропаш с краче и т.н.. По принцип така постъпват влюбените в жените си мъже искат да я направят щастлива и доволна, а тя все не е.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 57dd378241
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Разделяй се, стига му трови нервите

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e4cb1872b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Честно казано, аз не разбрах какъв ти е проблема. Мъжът ти си гледа семейството и прави всичко, което кажеш. Ако наистина си от вечно недоволните, които искат всичко да е на тяхната, както е писала номер 2, тогава трябва да се радваш, че този човек е още с теб. Най-лесното е да напуснеш мъжа си, но имай предвид, че такъв като него, който и да търпи налагане, няма да намериш. Спокойно обаче може да си намериш някой селски бек, който ще държи да му слугуваш. А ако нещо на него не му хареса, ще видиш как заиграват шамарите. Тогава спокойно ще се радваш на мъжката решителност и мнение в целия му блясък. Междувременно ще трябва и да го издържаш, защото неговите пари отиват за комар, пиене и курви. Ама пък иначе в квартала е голям играч.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 32f81f8962
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ж 26
Здравейте, аз съм със същия проблем (съпруг). Стигнах до психолог заради апатията му, потискаше ме с безразличието което излъчва с това мълчание и съгласие само колкото да спра да мрънкам. Караше ме да се чувствам ужасно. С психолога стигнахме до извода че и двамата сме в депресия. Депресията е сериозно нещо и не бива да се подминава с лека ръка. Ние все още работим върху отношенията си и полека полека има ефект. Не се страхувайте и срамувайте да потърсите професионална помощ! Успех!

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 398c648983
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Потърсете съвет от психолог. Можеш да го накараш да запише на лист всичко каквото му липсва в отношенията с теб( ако има такова нещо) и всичко което харесва в теб. Ти напиши на лист същите неща( какво ти липсва в отношенията ти с него и какво ти допада). Всеки пише честно и самостоятелно, после разменяте писмата и ги четете самостоятелно, Едва когато емоцийте ви преминат коментирате всичко точка по точка. Ако не се уточните така, търсете семеен терапевт за консултация или само ти. В дългите връзки идват и такива моменти, УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7c24cd50a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Според мен всички двойки си омръзват, старанието спира и едната страна да се старае, другата като не и пука, няма смисъл, но не разбрах какъв е големият проблем. За съжаление любовта и еуфорията отминават.

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 часа
hash: 3c73b8ffc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   и аз не разбрах какъв ви е проблема.
Бие ли те. тормози ли те.
Ако е така се раздели.
Иначе няма причина за развод.
Какво му е лошото на човека.

Или предпочиташ някой да те бие да ти тормози да е наистина мъжествен.

А и може да попаднеш на такъв. Не се знае какъв мъж ще срещнеш след него.


Абе вие нормални ли сте. На психолог заради апатия. За какво ви е психолог.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker