Какво съм виновен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Какво съм виновен?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1687 пъти
Здравейте на 24 години съм.От 1 година развивам успешно собствен бизнес и да чукам на дърво има дребно развитие което ме удовлетворява и съм си доволен от постижението си.НО миналата година когато всички мой(семейни приятели,роднини дори и колеги от университета) разбараха че съм си отворил фирма никой не ми каза ЕВАЛА че си успял да направиш фирма НИКОЙ.Започнаха да се отдръпват от мен леко да не споделят неща който преди сме си говорили.Много от приятелите ни около нас спряха да се интересуват и да ходим на гости у тях или ние да ги поканим у нас.Догодина съм си направил план да се отделя от наште и да си купя жилище с ипотечен кредит.Какво съм им направил че са толкова злобни и завистливи от къде е тази злоба и завист към мен.АЗ ама абсолютно нищо не съм им сторил.Затова че се отнасям по сериозно с живота си или че възниква проблем че искам да се боря и справям сам с трудностите в реалния живот.Благодаря за коментарите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 121aa4f441
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Няма кой да ти каже такова нещо и спри да търсиш признание за това, което правиш. Вредно е, защото не винаги ще успяваш. Такъв е животът-няма постоянен успех.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d84165e389
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Завист. При мен се отдръпнаха приятелките, когато родих. Дори сестрата на мъжа ми не ми говори (говоря за методики приятелки). Детето е почти на две и имам на кой да го оставя ако ме поканят, когато се събират на рожден ден или заедно, но не ме канят вече. Аналогично и при теб. От завист.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 43bb1d4dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   На 24 години, живееш още с вашите и говориш за трудности в реалния живот? Потресаващо...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9642c08bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не знам с какво си виновен, но не се учудвам , че с този правопис и пунктуация имаш бизнес. В нашата родина такива стават бизнесмени. Срамно ще е, ако служителите ти са по-грамотни. Млад човек си, ужас.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: cc51379087
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Може би защото искаш да ти казват "Евала" и не приемаш нищо по- малко от "Евала"?! Бързо си върнал нос явно...спокойно. Отдели се от мама, вземи някой урок по Бг...пък после пиши пак, тогава тук поне ще получиш моето Евала без кавички;)

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2ce9f23d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами самото коментиране на въпросните хора по точно този начин, не е много добра черта, но все пак си още млад и емоционален.

За останалото - просто хората са показали истинската си същност. Реално погледнато е странно в някаква степен защото в повечето случаи биха се опитали да се присламчат към теб. Може да не харесват бизнеса с който се занимаваш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ab39eee2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Авторе виждаш и в коментарите, че българина си е гнило човече. Евала , че на 24 години си отворил бизнес. Смятам, че заслужаваш да ти се каже Евала, защото повечето на твоята възраст, че и по-големи още се мъкнат по университети на издържката на техните или опъват каиша някъде за 700 лева и се чудят как да свържат двата края. Аз съм малко над Христовата възраст и гледам всички мои набори в бегето във фейса постоянно на маси, постоянно обикалят хижи, заведения, ама ако ги пребъркаш надали и 20 лева ще им намериш по-джобовете. Друго на ръка е , че повечето живеят в имоти придобити от родителите им, други от тях станаха преведени зетове, че иначе къде да живеят. Абе няма такова падение. Завистливия българи никога няма да ти каже Евала, защото е комплексар. За това мисли как да си развиеш бизнеса в чужбина и се махай от тази проклета страна.












Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f56129d413
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Чингисе, че българина не е цвете за мирисане, не е, ама точно ти да казваш. Айде да не ти напомням пак темите, които си писал, че пак ще се измяташ като фурнаджийска лопата. Точно ти да го казваш, е меко казано лицемерие. Първо погледни гредата в своето око, пък тогава коментирай треската в чуждото.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 573cb5653e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хм, с напредването на годините ще губиш приятели и познати - почти всеки гледа да си прекара свободното време със семейството или да да си почива... Тези, които са ти завиждали... е, явно не са ти били истински приятели, няма какво да се ядосваш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 68e49ca546
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тези хора са ти направили услуга - така ще разбереш кой ти е истински приятел и кой е завистлив. Подобни хора не ти трябват, нали така? Продължаваш напред и се интересуваш само от това ти и семейството ти да сте удовлетворени. Завистливците трябва да ги оставиш в миналото си без съжаление.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6e616a7bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм против тезата за завистта.
Първо авторе голяма грешка е да търсиш одобрение на действията в личния си живот от други хора. Само децата очакват браво при добре свършена от тях работа. Хората не ти завиждатмне ги интересува как си вадиш хляба, но ти търсиш някой да ти завижда за успеха и се чувстваш разочарован, че хората не се интересуват.
Погледни №2 след раждането приятелките се отдалечили от нея и тя не осъзнава че проблема с тях не е в завиждането, а в това че нейните приоритети и теми за разговор са се променили. Жените които нямат малки деца не ги интересуват теми за памперси, пюрета и подобни, а на нея само подобни теми са й в главата и не може да разговаря както преди по темите на неомъжена жена. От там тя им става скучна и я отбягват това е.

Приятелства с редовни срещи се подържат само ако имате общи теми на разговор и човек през живота си сменя близките приятели според промените в собствения си живот.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 3af6d610a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Е по-добре направили са ти услуга.
По-добре отколкото да те използват за пари.
Завистници.
ЕВАЛА ти казвам.
Някои са озлобени защото сигурно бачкат някъде за ниска заплата.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 91033d4ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   ЕВАЛА. че имаш бизнес.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker