Жена с дете от първи брак проблем с новото и гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Жена с дете от първи брак проблем с новото и гадже
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2143 пъти
Здравейте жена на 27г съм имам син на 3г който е от турски циганин в момента сме в процес на развод . Имам си приятел от 3м който се хвана с мен по мое желание. Сега иска да е с мен но без детето ,защото не иска да гледа други деца а и като знае че не е от българин,ако живеем иска да е без него .Пита ме защо,не съм го оставила на баща му и не съм започнала да живея на чисто. Баща му е наркоман той не може за себе си да се грижи ,отказах издръжката за да подпише документите и сега сегашния ми приятел ми мрънка защо съм отказала издръжка . Та въпроса ми е дали сега като не иска малкия след време дали щеше го приеме и какво да правя , защото го обичам и не искам да го губя.Как да му кажа че детето не е виновно че баща му е такъв. В момента той не го търси той търси само моя приятел.И ми е много притеснено и разтревожено какво ще ставва с нас.През седмицата стои при мен на село при нашите през уикенда е при баба ми тя. Го гледа а аз съм при него. С мен му е хубаво но стане ли въпрос за детето почваме да се караме . Та кажете ми дали щото още му е рано за три месеца да очаквам да го приеме или да изчакам да видя още време дали ще го приеме?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: ef2fb1f7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   По мое впечатление мнозинството български мъже не искат да се грижат за дете от друг баща. Така че си гледай едтето и не таи напразни надежди с този мъж. Е, за секс сигурно ще идва, но едва ли за повече.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bd9a69a0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   1. Не можа ли да разбереш с какъв си лягаш преди детето?
2. За издръжката е прав бъдещия ти бивш, защото е по-добре да взимаш парите на бащата за детето ВИ, отколкото да ги пръска за дрога.
3. Бъдещият ти бивш няма да си промени мнението, каквото и да става - някои мъже сме родени такива, на други им харесва да са какадута.
4. Ако наистина сина ти е приоритет, търси си някаква работа, която да ви изхранва докато порасне.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 34ce711e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   По-скоро няма да го бъде.
Ако е бял, няма как да приеме дете на циганин. Цял живот съм живал с цигани, имало е доста смесени бракове, но тези племена имат по-силен ген и абсолютно винаги на децата им личи, че имат нещо циганско. Не може да се скрие. Имат характерни черти.
Ако пък и новия ти е циганин, там може да си има проблем с традициите. Зависи от какво семейство е.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: b447fcf35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Като разведена жена ще ти кажа -с кои акъл ще натрапваш на детето си някакъв чужд мъж.То и собствените им бащи не са свят какво остава за чужд.Като майка на син ще ти кажа друго -нямаш право да изискваш един мъж да пляска от радост, че за да чука теб ще трябва да имитира обич и грижа към чуждо дете.Бъди достоина майка и жена и не натрапвай нито детето на "гаджето "си нито "гаджето" на детето.Може да се живее нормално и без да се чифтосваш офицялно .Достатъчно е да сте интимни ... Това е .Да си майка не е лесно.И иска известни жерви на моменти.За това пък когато порасне ти ще имаш и свобода да бъдеш , с които мъж искаш ,а също психически здрав син които ще те обича и уважава.Ако сменяш ден през ден бащите му (защото това ще стане , ако всеки се дърпа да е зорлем баща на сина ти -ще се принудиш да ги сменяваш) забрави , че ще имаш обич и уважение от детето.Другия вариянт е -заеби го това дете там на село на баба на прабаба , на ...все тая ,а ти бъди мома и угаждай на новия си мъж .Среден вариянт не виждам.
П.п -на господина , които мисли , че като спиш с един мъж на челото му пише, че ще е безотговорен когато дойдат отговорностите -лъжеш се .Не си личи винаги, защото мъжете доста умело имитират грижа и отговорност докъто се оженят и забременят една жена , а после.....с коя ръка да се кръстя Боже.
В случая на авторката обаче мисля , че на Витоша на транспарант да го бяха опънали тя щеше да го прочете и игнорира.По изказа и и историята и си личи категорично.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 23b281fc40
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Значи тя си легнала с турски циганин, па и дете му родила, а сега пита защо сегашния не иска детето????
Майко милаааа, това жените сте уникален случай. Ако темата изобшо е истинска.
Не се обиждай, ама аз не бих те и пипнал даже с пръст, независимо колко си красива и добричка.
Щом си взела решенивто да имаш детв от такъв всичко друго ми е ясно. Ще си цапам ръцете и душата...
Ти не си търсиш мъж, ти си търсиш някой да ти помага и гледа детето. Нали и това питаш. Ще го приеме ли после?

Аз ако съм бягам с 200.
Пичове, опичайтв си акъла

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4fe9e11aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Няма да го приеме според мен. Пък не е и длъжен да отглежда детето на някой, който има пари за дрога, а за детето си не.
Не очаквай нищо сериозно с този мъж.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 54f5e293f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   А ти пък защо запознаваш детето с всеки , с когото спиш? Три месеца не са нищо. Така травмираш детето, което трябва да помни всеки любовник на мама.
Новият естествено , че не желае да гледа деца. За него 3 месеца си е развлечение,не е връзка, но ти виждаш бъдещ татко и спасение от твоят кофти брак. Детето се привързва, дете е , няма вина.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c289592923
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Щом за 3 месеца поставяш въпроса него или детето и позволяваш да ти държи сметка за издръжката която по закон няма начин по който до откажеш. Каквото и да ти напиша мисля че няма значение ! Събираи си акъла и си гледаи детето а тоя го зарязваи няма да ти стане нищо без .еб... да не пишеш че си направила още едно и не ги искат и двете връзваи си гащите и при детето...бесен съм


Мъж 33г

Надявам се да споделите мнениетоми !Администраторите ..

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b77935c4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Убедил съм се, че много по-големи боклуци има сред жените , от колкото сред мъжете. Няма по-голяма падение от това да родиш от турски циганин. На времето нашите деди живота са си дали да не бъдат българките опетнени, а сега те доброволно се оставят да им напълнят фурната от най-голямата утайка на утайката. Проблема на циганите е, че психиката им е извратена. Това цигане като порасне като нищо за два лева може да ви удави и двамата в кенефа. Хвърляй го някъде по домовете и никога повече не прави тая грешка да забременяваш от циганин или от мъж, който опъва наркотици.








Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 665772cc68
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   "Няма по-голяма падение от това да родиш от турски циганин"

За теб може, за нея не може. Защо? Ти чак и пари щеше да даваш за калайджийка. Защо е това лицемери, не мога да разбера.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 12085e47a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Номер 9, няма да обиждате така хората! Не е необходимо да ги харесвате, но е добре да обичаме и приемаме всички! Човек не избира къде се ражда! Ми един турски циганин свестен и верен е по- добре от 100 български мъже, които само искат ебане.

От бг момиченце

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e812d82680
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Гледай си детето, то би трябвало да ти е номер едно. Съжалявам, но да си сам родител иска жертви. Защо си мислиш, че непременно трябва да имаш мъж, че и да живееш с него? И че той трябва да приеме и да гледа чуждо дете? Дори и да си уникална и незаменима, все пак мъжете са реалисти. Имай си връзки, но не нетрапвай детето на мъжете и мъжете на детето. Сори, но няма да стане като във филмите на Диема, където на вясак самотна майка за награда веднага се появява един богат красив мъж, който си играе с детето ти и на мига му прави детска стая в тузарската си къща.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1b1f92b3ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Приятелят ти не иска да гледа детето ти, а и не е длъжен, ако трябва да сме обективни. След като ясно ти е показал, че не желае детето, не виждам на какво се надяваш и как очакваш да си промени мнението. Гледай си детето, работи, бъди самостоятелна и може да срещнеш мъж, който да го приеме.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: dcedaf29ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз бих избрала детето пред него. Нама да си остовя 3 годишното дете,'заради някой с предразсъдъци. Няма значение кой и какъв е бащата на детето АЗ съм неговата майка. Примерно моятпмъж е имал развидена приятелка предипмен с дете на 6-7 години и той е искал дори те да се преместят да живеят при него и запнего детето не е било проблем ипда имат още деца. Но това е рядко спещано в България.

Ж36

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e2d9288c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   11 Айде да не ми казваш , какво да мисля а? Иначе ти може да се ръгунчииш с мангалята на мен не ми пречиш. Иначе са толко свестни, че ежедневно обират, пребиват и изнасилват нашите баби и дядовци майки и бащи. А за случея ,,Булиеви,, чувала ли си? Чувала си джанки. Тогава си била още в на баща ти ергенските слипове. Тогава по време на изпълнение за службата си към страната родна майка България, вкараха компресор в науса и заклаха от вътре едно младо българско момче и померниха живота му и родителите му за цял живот. На такова извращение е способен само цигански мозък, който по дефолт си дефектен. Като ти вкарат и на теб 2,5 атмосфери отзад, ще те питам да ли още ще ги обичаш и приемаш.










Чингис Хан

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f9fca91565
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Само за три месеца с нов х•• около теб, вече толкова много го "обичаш" че се чудиш дали детето ще е проблем и в бъдеще както в момента?!
Определено е добре че, масово ви кастрират химически!
Надявам се да си "ваксинирана" срещу новата теория на кашлицата, ако не си...моля те- върви да те боднат!
А детето...ако баба ти е още млада и физически и е възможно да гледа детето, ако го обича- остави го при нея и пращай пари за нуждите му!
За негово добро!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ad77292fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Мъж на 38 години съм. Авторке, допуснал си грешка, че си позволила да забременееш от подобен примат. Това не говори добре и за теб де. Но станалото - станало. Детенцето няма никаква вина. Трябва да го отгледаш с много обич. Щом този сегашния мъж не го приема, няма и да го приеме. Като цяло мъжете трудно приемаме чуждо дете. Аз имах подобен случай преди години и си дадох сметка, че никога няма да бъда истински баща за нейното дете от друг мъж, а вечно ще бъда този, който просто чука майка му. Не мога да заема мястото на бащата, който независимо от провалената връзка с майката продъжлава да се грижи за него. Ако жената е вдовица е друго. Но тук случая не е такъв.

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 9051cdceec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До 15 номер и какво стана с твоя мъж, който имал връзка с жена с дете? Защо са се разделили? Май нещо дрънкаш пълни глупости

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: ed61b87907
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Що за майка ти. Независимо, че си забременяла от турски циганин при това наркоман за нищо на света не трябва да оставяш детенцето си.
Как въобще може да се замисляш, дали да си оставиш детенцето или не.
Гледай си детето и търси работа, която да ви изхранва.
Не е трябвало и да се отказваш от издръжката.
Детето ти е едно.
Мъжът с когото си сега не те обича.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 1785f74aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   как сте с детето.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: 89b1366df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Дай сега и този да ти направи едно, първия сигурно е бил голям ебач.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: 4825f77f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Чингис хан, моето мнение за този етнос напълно съвпада с твоето, но.... детето в случая няма ни най-малка вина, тук не си прав да го оставя в дом. Всеки иска да има нормално семейство и добри родители, то виновно ли е, милото, че майка му не само се чука с цигани, ами и ражда от тях. Хайде, млада била, сгрешила-кой не греши, но авторке, много бързо си започнала да му търсиш нов баща. Приятелят ти няма да приеме детето ти, бъди сигурна в това, то винаги ще му напомня какви си ги вършила с циганите. А не е и справедливо да ти кажа да прехвърлиш чужда отговорност на приятеля си. Циганина си правил животинския кеф, а някой абдал трябва да се грижи за детето му. Дори по чудо да намериш някой глупак, нали след това трябва и да родиш от него. Познай какво ще последва, може някой да се примирява с чуждо дете, но появи ли се негово.... №4 те е посъветвала най-добре-гледай си детето, вземи издръжка от циганина, намери си работа, за да се издържате, млада си, имай приятел-имаш нужди, но не бързай да си търсиш на всяка цена мъж, който да се грижи за детето ти, да се подлъжеш да родиш и от него, и.... няма излизане от омагьосания кръг. И най важното-мисли, премисляй нещата преди да натвориш някоя нова глупост, тая глава на раменете ти е точно за това.

 
  ...
преди: 8 месеца, 13 дни
hash: ee44868469
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не бих са занимавала с мъж, който ми поставя условия да избирам - детето ми или той. Директно излита. Вече имаш други приоритети и дори не би трябвало да се замисляш.

Бих разбрала мъж, който не желае отношения с жена с дете и не се занимава с такива, но без подобно обидно отношение и абсурдни, нечовешки искания.

Ако него го беше зарязала навремето майка му така заради мъж, как би се чувствал? А ако вече има дете и новата му жена поиска да го изостави и да не се грижи за него, как би реагирал?

Тук има неща, които отиват много над нагона и никой няма право да разбива връзка родител-дете. Това е голям грях.

По-добре избери мъж, който вече има дете. Но наистина да е родител - не само за едната издръжка, или за снимки в социалните мрежи. Поне няма да слушаш подобни неадекватности, както от този тип.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker