МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!! МАЙКА МИ ИЗНЕВЕРЯВА НА БАЩА МИ!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!! МАЙКА МИ ИЗНЕВЕРЯВА НА БАЩА МИ!!!
преди: 2 години, 22 дни, прочетена 1768 пъти
Аз съм на 13 години и всичко си беше нормално докато не видях на майка ми чатовете. Днес се прибрах от училище и отидох до стаята да я видя какво прави. Отидох и си говорихме. След време реши да отиде до другата стая и аз реших да ѝ проверя чатовете. Какво да видя някакъв непознат мъж. Реших да отворя чата и какво да видя. Говорили са си на "беби", сърчица, целувки, мъж и жена как се прегръщат в леглото и още неща ама не можах да видя какви са, защото идваше към стаята. Малко преди да разбера за това нещо майка ми все си криеше телефона дори когато ходи до близкия магазин. Дори когато я попитам с кой говори с телефона тя ми отговаряше с който, защото все чувах мъжки глас, който не беше на баща ми или на някой роднина... Отношението си ѝ се промени към мен... Със сестра ми отидоха до магазина и ми се искаше да ѝ дочетя чатовете, но тя естествено си го взе телефона. Тя е безработна и ми е чудно дали докато цялата къща е на работа и училище дали се среща с този мъж. Баща ми е добър, умен и чувствителен човек и ако разбере за това нещо не знам какво ще стане. Той ни издържа близо 3-5 години. Иска ми се да споделя с някой роднина, но ме е страх, че ще каже тази тайна на целия свят.
Та въпроса ми е какво да направя. Дали да кажа на баща ми, дали да го оставя сам да разбере или да се оправят сами без да се намеся. Като цяло не искам майка ми и мистериозният мъд да ги заваря в леглото. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 21 дни
hash: cb9a7777c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   А сигурна ли си, че с баща ти не са станали съквартиранти, защо не по говориш с нея..

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 4dcd2cd44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ако искаш баща ти да изрита от вкъщи майка ти, му кажи...
Тя вече е изпусната. Любовта също е до определено време, а след това хората го карат на рутина или уважение.
Аз лично не бих издържал безработна, която ми изневерява зад гърба.
Има фиктивни семейства, за които това не е проблем - например еднимои приятели, където нито мъжът, нито жената са свестни, та те си изневеряват свободно, но са се разбрали предварително... – а най-тъжното е, че всъщност братът на мъжа буквално отглежда тяхното дете, защото тези родители са пълни боклуци.

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 72e815c047
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това си е между майка ти и баща ти. Не е хубаво да се месиш в личните им отношения.
Да, знам гадно е, но не е твоя работа да ровиш в телефона на майка си и да разнасяш информация. Ти не би искала майка ти да се рови из твоите неща, нали?
Ако някой е засегнат в случая, това е баща ти и само той има право да иска обяснения. А и представи си, че може би той знае за това? Не казвам, че случаят е такъв, но има хора с отворени бракове. Представи си, примерно, че вашите вече не се обичат, но не искат да се развеждат заради вас и са се разбрали, че всеки е свободен да се среща с други хора, стига да е дискретен. Може и баща ти да има любовница и майка ти дори да знае и да няма проблем с това. От къде да знаеш. Така, че не се намесвай където не ти е работата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 21 дни
hash: 66875250a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   сами без да се намесваш! Бракът им е между тях двамата, ти там работа нямаш, дали ще са женени, разведени, с любовници или без, това са техни отношения. За тебе те са майка и баща, без значение какви са им сексуалните връзки.

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 94ef41d0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   1. Но.3 е прав . Може наистина да се разбрали . Може и да е нещо друго. Аз например съм масажист. Имам една клиентка с две деца и мъж. Станахме близки . Излизаме заедно да се напиваме, познавам и мъжа й. Никога обаче не бих си позволил да правя нещо с нея. Още повече че ми е клиентка Вярно е , баш сърчица не си пишем , но пак казвам...никога не знаеш..

2. Дори и да му изневерява знаеш, че на лъжата краката са къси. Той сам ще разбере така или иначе.

3. А и може би вече знае , но за да предпази семейството го пази в тайна и той. Нарича се публична тайна, от която майката ти само ще те намрази.

Повярвай ми , тя така или иначе един ден ще се чувства омерзена .

 
  ...


...
преди: 2 години, 21 дни
hash: eaada4b295
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Говори с нея и за сега не я порти. Може да се засрами от теб и да престане.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 21 дни
hash: a0749208a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   По-добре кажи на баща си . Ако утре направи нещо с някого и му лепне нещо това може да е животозастрашаващо . По добре да вземе информирано решение за това какво да напраеи след това . Може да стане лошо като му кажеш , но не му ли кажеш може да стане още по-лошо . Също така , не трябва да криеш мръсните ризи на друг човек бил той и майка ти . Това ще се отрази зле на твоите здраве и психика а те са по-ценни от каквото и когото и да било . По-добре да разкажеш на баща ти и те да се оправят , отколкото да мълчиш и да живееш с вина в сърцето .

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 9821878412
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не, това е между родителите ти,никои друг няма право да се намесва в тези отношения.Ако кажеш и родителите ти се разделят? Поговори с нея,само с нея,с майка ти ще имаш ли очи да и признаеш,че си и ровила в телефона? Не казвай на баща си.Поговори само с нея

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 50197cd378
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря за отговорите, ще го оставя сам да разбере и ще видя какво ще става по нататък!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 21 дни
hash: 50197cd378
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря за отговорите, ще го оставя сам да разбере и ще видя какво ще става по нататък!

 
  ...

...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 5da5ec7388
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Знам, че не е добра идея да се намеси, но да кажа и аз съм се месил в отношенията на нашите. Баща ми един път си беше оставил телефона . И тогава прегледах с коя си е писал,повечето смси бяха от майка ми,още живеех при него и прочетох всичко. Тогава бях на 20 . Сега съм почти на 29 и историята ти ме накара да си припомня онези времена,когато и моя баща изневери на майка ми с негова колежка, тогава съм бил в 5 клас и е трябвало да живеем при баба ми .

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: ba7877ad89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Говори с нея.Като бях дете майка ми ме изостави,защото изневеряваше на баща ми.Него го изгони,мен ме изостави.След години молби тя осъзна грешката си и нещата станаха по-добре.Всичко си идва по мястото,трябва много разговори.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 19 дни
hash: a053e6c4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Извинявай хлапе, но майка ти е никаквица и парцал. Не стига, че баща ти я хрантути докато тя си клати краката по цял ден и нищо не прави ами и ще си пише с други мъже и изневерява.... Такава жена е за убийство и унижение по най-жестокия начин! Съветвам те незабавно да кажеш на баща си, защото ако си затвориш очите за това, ще станат по-зле нещата и ще съжеляваш след това, че си премълчал/а.

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 72e815c047
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Хей, та ти дори не си сигурна на 100%, че майка ти му изневерява. Да, флиртува с друг мъж, но да си я свалрила с него в интимно положение, не си. Представи си какво ще стане ако уведомиш баща си без да имаш доказателства.
Е, ще си ок ли с мисълта, че си предизвикала развода на вашите въз основа на някакъв видян недовидян чат? Била пратила сърчице на някого и вече я засили към съда.
Малко по-спокойно, моля те.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker