Семейството на мъжа ми го настройва против мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейството на мъжа ми го настройва против мен
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2750 пъти
Семейството на мъжа ми го настройва упорито срещу мен, нещата ескалираха с раждането на детето. Никога не съм имала контакт, в частност нормален разговор с тях, избягват ме под предлог, че не ме харесват. Не си направиха труда да ме опознаят като човек, а директно ме отхвърлят от фамилните им отношения, ходи винаги сам при тях, като с това те явно целят да ме огорчат. Какво са казвали за мен разбирам от откъслечни негови признания, най-фрапиращото е, че те дори не си направиха труда да ме опознаят, в частност да проведат поне един разговор с мен, за да разберат дори какъв човек е майка на внучето и племеничето им,за да следват неща като блокирания и откровен отказ за общуване с мен. Няма повод за цялото това поведение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: d69bcf6237
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Тук няма въпрос, така че можем само да кажем на авторката че проявяваме разбиране за тегобите й.
Иначе си мисля че всяко харесване или нехаресване е в резултат на нещо, не е възможно категорично да не харесваш някого за когото нищо не знаеш. Възможно е да са научили от чужди хора нещо неприятно (че си била лека жена) или да са научили от мъжа ти откъслечни негови признания, да се е оплакал когато ти е бил ядосан, абе причини да не те харесват може да са хиляди.

Моят брат в началото, когато се събра с жена си ме попита "щом по време на секс жена ми много се подмокря това означава ли, че е спала с много мъже?", ако и твоя мъж е подхвърлил нещо, кой знае какво мнение е създал за тебе в семейството си. Но пък чак да го настройват против авторката е преувеличено, щом имат дете, значи са поне от година и половина заедно, ако искаха да се разделят досега да бяха успели.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7edd74b71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Човек като се жени за някого, се жени в известна степен и за родата му. За съжаление малко късно си се сетила, че те не те харесват. Не виждам как да ги елеминираш, а и очевидно не можеш да се сближиш с тях, след като отхвърлят опитите ти. Ще трябва да се примириш с контактите на мъжа ти с тях. Виж ако наистина го настройват срещу теб и това се отразява на взаимоотношенията Ви, е друго нещо. Но в този случай имаш проблем с мъжа ти, а не с тях.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6ccfa50467
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами зависи как той се държи с теб. Ако се държи добре - няма проблем. Не си задължена да се харесваш на всички. Ако обаче мъжът ти се държи лошо с теб, тогава започвай работа, давай детето на ясла или на майка ти да го гледа, и мисли за раздяла. Гледай себе си и мъжът ти. Роднините му нямат значение.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8ef715ea9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Явно са от токсичните семейства, за които не е важно синът им да е щастлив, а по-скоро да е вързан за тях. Не си го слагай на сърцето. При такива хора която и да беше каквато и да беше пак нямаше да те харесват, защото “отделяш синчето от тях”. Мъжът ти обаче истинският проблем. Човек не си избира родителите, но избира до къде ще им позволи да стигнат. Не е редно да ходи сам без теб при тях, както и да позволява да те обиждат. Трябва ясно да им покаже, че изисква уважение към майката на детето си. Или ще канят и теб, или и той няма да ходи. Прочети Отровните роднини.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d69bcf6237
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   До 6 стига с тези "отровни родители", на всяка тема за семейство ги повтаряш.
Както е възможно човек да има "отровни родители" и да трябва да изисква от тях да уважават майката на детето му, така има и пртивоположен вариант, да има "отровна жена" и да се налага да накара нея, ако тя го обича, да уважава жената която го е родила.
В крайна сметка и двете са майки и двете имат право да прекарват време с него. Това да ограничиш някой да не ходел при майка си без теб е жестокост, все едно майка му да му каже да не се жени без нейно одобрение, какви са тези глупости, или обичаш някого и го оставяш свободно да избира колко време да ти отдели или не го обичаш и започваш да го тормозиш и да изискваш от него, да му запълваш цялото време за да няма право на избор, освен да бъде с теб.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 16521eeac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   7, никой не го тормози, решението да ходи без жена си е на родителите му, не негово. За да си няма излишни проблеми с тях избира да им ходи по свирката. Човек, когато стане родител първо има отговорност към детето си и самоуважението като мъж, където не е добре дошла жена му да си постави граници. Никой не казва да се ходи всеки път, но като гледам в доста теми дори двойки без деца ходят заедно при роднини, без наложен такъв проблем това да се случи. Човек не може да има проблем с някой, с който не е комуникирал, а в една фамилия, когато има и дете не може всеки да налага ината си както му е угодно - разделяй и владей.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: d69bcf6237
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До 8 Какво искаш да кажеш, че ако отиде с жена си той ще влезе в дома им, а нея ще оставят на стълбището ли?
Мисля че по скоро той взема решение да не вземе жена си когато ходи у техните, защото след няколко опита да я заведе след срещата жена му му мърмори с часове кой как я е погледнал, какво казал, ама какво е имал предвид, като го е казал. Мърморене с часове, което той предпочита да си спести, пък дори и да изкара роднините си виновни, може да й е казал че не я искат за да си спести мрънкане.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7a3d67976c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   6,жена си нали? Мъж едва ли ще поставя такива ултиматуми.
Жените сами така си тикат мъжете в ръцете на други жени. Карайки го да избира между нея и семейството, му става противна. Деспотка.
За да не я харесват, си има причина.Може той да я е описал зле, или да са искали нещо повече за него.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8ef715ea9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   7, книгата е прекрасна и написана от професионален психолог, а не от някое махленско лелче. Ще я препоръчвам колкото си искам, въпреки че не ти изнася.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8ef715ea9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   9, вече започна да си измисляш някакви небивалици. Къде видя подобно нещо в историята на авторката?
10, много добре знаеш, че жената не е канена нарочно. Не се опитвай да пробуташ подобно поведение като “нормално”. Аз също съм тормозена от свекърва и са ми много добре познати всички инструменти, които такива жени използват. Само че моят мъж не търпеше подобно поведение към мен, скръцна им със зъби и им каза, че или ще се държат нормално, или ще забравят за него. Те смятаха, че сме длъжни да ги търпим и прекъснахме контакт. Не сме ги виждали от години и за твое съжаление вместо да съм му “противна” всъщност сме много щастливи заедно. Той самият се чувства много по-добре без тях, защото токсичните родители не тормозят само снаха си, те мачкат и манипулират собственото си дете цял живот, свалят му самочувствието и го карат да се чувства “негодно” да се справя с живота само. Ти такива неща няма как да знаеш, защото не четеш по темата, а само мелиш каквото ти е угодно на теб, от твоята си гледна точка.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f9017f1993
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12, човека не го слуша главата, какво да направи?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7a3d67976c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   12 от 10
Това, че твоят мъж е подвластен на жена си, не значи, че всички са. Не всички пренебрегват целия свят заради жена и нейните органи.
Авторке, как създаваш семейство с човек, който те е изолирал? Свършиха се мъжете ли? Или смяташ, че и той ще ги зареже заради теб?
Сами се набутвате със слаби мъже, после ревете. Късно си се сетила, че не те уважават.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 16521eeac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   12, абсолютно вярно, жената не е канена нарочно. Мъжът ти е постъпил, както би постъпил всеки мъж, който уважава жена си.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9a1b261d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз бях в подобна позиция с бившата ми жена. Добре, че нямах дете от нея и брака се разпадна бързо.
Докато бяхме гаджета, нямаше проблем. В момента, в който се оженихме и родителите ѝ (най - вече те) почнаха да се месят където не трябва. След 3 години, просто ѝ казах: или аз или семейството ѝ. Тя избра семейството си.
10 години по - късно, тя е сама (имаме общи приятели и познати), а аз съм щастливо женен за прекрасна и мила жена, която за 8 години брак, ми показа повече нежност и грижа, отколокто бившата ми жена ми показа за 10 години връзка (бяхме гаджета от тийнейджъри).

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8ef715ea9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   14, никой на никого не е подвластен. Замисляла ли си се, че човек не избира родителите си и когато са токсични и на него самия не му е добре да комуникира с тях? Не мисля, че е пренебрегнал целият свят заради мен (родителите не са целия свят на човек, а и не е като да умира да се вижда и чува с тях, а аз да му забранявам, това няма как да стане), както и заради половите ми органи (определено му предлагам много повече от това, включително любов и уважение каквито не е видял нито от майка си, нито от баша си). Ей много ви е яд дъртите свекърви, че снахите могат да спят със синовете ви, но колкото и да злобеете вие си знаете, че не заради това не искат да си комуникират с вас, а просто защото сте ужасни хора. Истината е, че никой не ви е длъжен да ви търпи без значение как се отнасяте с него.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 16521eeac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   14, е човек как може да знае предварително, че ще го изолират и как ще се отнесат с него свекърви и балдъзи? Да не съм врачка, че да знам? Никой не казва мъжа да си забрави фамилията заради жената, но защо тя трябва да е изолирана и унижавана нарочно? Блокирана и пр.? Сигурно обяснението е някакво неясно бъгване с мозъка, защото много свекърви не харесват снахите си, но поне заради внуците и това да ги виждат ги търпят (горкичките свекърви).

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 7a3d67976c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   18 от 14
Харесването си личи още на етап гаджета. След това вече знаеш какво да очакваш като отношение, един вид си подготвена предварително.
17, токсичен родител явно е всеки, който не харесва избраницата на сърцето. Трябва задължително да я боготвори. Ами не винаги става така. Тогава вече се задейства операция настройване срещу родители и опяване колко са лоши за него(тоест нея).

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 8ef715ea9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   19, според мен дори и да не харесваш партньора на детето си не е редно да го демонстрираш по такъв начин. В крайна сметка не е важно свекървата да харесва снахата, а младите да са щастливи заедно, да се разбират и да се обичат. Много свекърви обаче не уважават избора на детето си, месят се и нарочно създават интриги и напрежение в младото семейство. Да очакваш сина ти да идва сам на гости е пример точно за това.
Относно токсичните родители, не не е това токсичен родител. Ако беше прочела книгата, която ми каза да не препоръчвам, щеше да знаеш какво представляват такъв тип родители. Продължаваш да мелиш измислени глупости. Аз повече няма да ти отговарям. Съветвам и авторката да направи същото.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 26 дни
hash: 917f834125
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторката дава много оскъдна информация. Явно има предистория. Не може някой, който не общува с теб чак по такъв начин да не иска да те вижда. Аз съм от другата страна, не съм свекърва. Проблемът да зачеркнем въпросната жена и да не искам да се доближава до мен и детето ми е, първо мъжа й - той постоянно я обижда, че била глупава, че била с него заради парите ( което всички го виждахме, но никой не си е позволявал да го изказва гласно), един вид мъж-клюкарка. После се разбра, че въпросната е говорила глупости зад гърба ни, присмивала се е - ето ви пример. Била съм дебела, не съм ли се виждала, нямала съм да отслабна
. Защо моят мъж ходел Еди къде си, а не седял при мен. Тоест тя се меси в моето семейство и забележете това всичкото го знаем от мъжа й. Еми как ще искам да общувам с такъв човек. Та мисълта ми е, очевидно проблемът е в мъжа -клюкарва и в тебе авторе. Помисли си много добре какво си говорила за семейството на мъжа си пред него. На никого не му е хубаво да слуша простотии за родителите си. Само да кажа, че с въпросната жена се виждахме три пъти годишно и се чувахме да си честитим празниците и живеем в противоположни краища на България.

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 8ef715ea9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   21, някои родители си навиват на пръста, че децата им не трябва да имат собствено семейство и се държат по описания начин от ден 1, без значение каква е снахата, само и само, за да създават напрежение и да се разделят младите. Убедена съм, че която и да беше на мястото на авторката, пак щяха да се държат така с нея.
Не е вярно и че на никой не му е хубаво да слуша “простотии” за родителите си особено ако “простотиите” са самата истина. Аз и мъжа ми сме на едно мнение за майка ми и не му се сърдя, когато казва истината за нея. Напротив, мен ме дразнят същите неща и двамата заедно сядаме и решаваме как да процедираме с нея. А пък това да ходя и да й споделям какво той е казал за нея, просто няма как да стане първо, защото мисля същото и второ, защото не искам да създавам напрежение между тях. Родителите са просто хора, не са светци и не са безгрешни, че да не може някой да каже нещо по техен адрес.

 
  ...

...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 7a3d67976c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   22, това че на теб ти е гот да ти хулят родителите пред теб, не значи че всичките са като теб. Любов, секс, ама каже ли някой нещо лошо за родителите ми, ще изхвърчи. Ако имаме деца, ще се замисля с какъв съм се събрала изобщо. Обижда ли родителите, обижда и мен, защото те са ме създали, отгледали. Лицемери не ми трябват.
Някои жени наистина не са за харесване, пък и никой не е длъжен да ви харесва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 23 дни
hash: 1891140639
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 22 а когато злобните ти родители обиждат мъжа ти, защитаваш ли го?

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 16521eeac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   21, може, може. Всичко може. Няма как да съм говорила пред хора, с които изобщо не съм имала контакт, но и е някак си странно да приемеш, че си изолиран отстрани абсолютно тенденциозно и тук според мен идва ролята на мъжа изобщо, че допуска такава ситуация.

 
  ...
преди: 2 години, 19 дни
hash: 8ef715ea9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   23, да си жива и здрава. С такова мислене надали ще си някога щастливо обвързана и понеже съм сигурна, че си дърта свекърва, само да ти напомня че теб пък никой не е длъжен да те търпи. Опитваш се да “даваш пример” на мъжете, но много си личи, че това е манипулативен коментар. Ще имаш да чакаш ти да не си длъжна да харесваш някого, да се държиш лошо с него, а да очакваш насреща само да седят да търпят мълчаливо, защото ако кажат нещо “ще изхвърчат”.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 18 дни
hash: 7a3d67976c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   26, странно е как уж обичаш мъж, а му ненавиждаш родителите. Значи това е лицемерие.
Колкото и да ти е странно, има хора, които си ценят родителите и не се влияят от гаджета , за да ги защитават.

 
  ...

...
преди: 2 години, 18 дни
hash: 9426469460
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   26, явно трябва да се приема всякакво отношение спрямо родителите, само и само да има някого. Робско мислене. Женска манипулативна логика. Щом не слуша жена си, няма право да слуша и други. Едиственият му бог-жената.
Авторке, замисли се какво си направила, казала, за да не те харесват. Противно на женската логика, не сте ангели, нито някой е длъжен да ви харесва. Пък и може някое предишно гадже да е било повече за него, или да заслужава повече.

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 8ef715ea9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   24, никъде не съм писала, че родителите ми са злобни или че обиждат мъжа ми или мен по някакъв начин. Те не са такива хора и много го харесват. Нещата, на които се дразним са съвсем други и нямат нищо общо с отношенията зет-тъща от вицовете. И за да ти отговоря на въпроса - ако имаше такива, да, 100% нямаше да толерирам да ми се месят или да обиждат мъжа ми и не само щях да го защитавам, но щеше да има последствия за тях и за отношенията ни с тях. Същото важи и за него - да казваш истината и как ти се чувстваш е едно, а да обиждаш и да се държиш лошо без причина е друго. Пиша отговора си заради другите, които четат. За теб ми е ясно, че си дърта свекърва и освен да бълваш някакви измишльотини и злобни коментари, друго не можеш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 17 дни
hash: 9426469460
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   29, мъжът е мъж, докато не си е намерил любовница, или се разведете. Ама ако междувременно си си прецакала отношението с хората, които са те създали, ще си направила страшна глупост.Човек малко трябва да слезне да земята и да преценя кой до кога може да е в живота му. Едната страна е несигурна. Такива жертви, пък защитаваници са само характерни за любовните романи и сериали. Идеалист си и романтичка.

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 2cbe265ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Защо не те харесват? Все някакво обяснение има, колкото и да е смешно. Мъжът ти какво точно изтъква като причина, че не желаят контакти и не те харесват? Щом не те познават дори, значи не е характер или държане, нито конкретни случки, нещо в миналото/ произхода/ религията ти ли има, което ги агресира? Да не би някой зловреден и завислив човечец да те е наклепал пред тях? Питам, защото наистина е странно. Ако не виждаш никакви причини, значи са някакви откачалки и по-добре да не те харесват, така си запазваш поне нервите и психиката, отколкото да търпиш отношение на живо на откачени хора. А и за детето няма да е полезно да става свидетел на отрицателно отношение към майка му, без никаква причина.

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: 1a61cf414b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   27, никой не си избира родителите. Може да си страхотен човек, но да имаш ужасни родители. Не разглеждай хората като едно цяло. Майка, баща и дете са три отделни личности. Освен това има разлика между това да ненавиждаш и да не толерираш лошо отношение от тяхна страна.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 16 дни
hash: 1a61cf414b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   28, все си мисля, че човек сам избира партньора, който е подходящ за него. Ти изобщо какво още правиш в темата? Не разбра ли, че само се излагаш и че не влияеш на никого с глупостите си?

 
  ...
преди: 2 години, 9 дни
hash: 7a3d67976c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   34, жените целенасочено си избират мамини синчета за мъже, после реват, че не слушат и не им се кланят.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 14650028dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Аз ще кажа защо мен не ме харесваха. Чувах от приятелки на майка му и от познати че разправят че.съм била грозна за синът им, освен това съм била и стара. За протокола, разликата ни е 4 години. Подиграваха ми се какво и колко готвя, колко ям, знаеха колко пари харча от собствената си заплата и какво съм си купила. Говорили са му, че съм с него заради парите и имотите, а не беше вярно. Всичко после се разнасяше из целия град. Върхът беше когато майка му ми заяви в прав текст "Аз съм го научила да ми казва всичко" или когато ми препоръча вестник "Трета възраст". Вие преценете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: 2cbe265ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   36, твоята свекърва явно има елементарни разсъждения и обкръжение. Няма какво да напрваиш, освен да се дистанцираш изцяло от нея и обкръжението и, и да обясниш на мъжа си, че си имаш достойнство в крайна сметка и да я предопреди да се съобразява.

 
  ...
преди: 2 години, 3 дни
hash: 8ef715ea9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   31, повечето хора не си намират любовници и не се развеждат. Познавам изключително много хора, които живеят заедно до дълбока старост и са щастливи. Освен това, за мен не е никаква жертва да защитиш човек, когото обичаш и уважаваш и с когото живееш добре по собствен избор.
Логиката ти отново куца. Щом преценяваш трезво кой до кога може да бъде в живота си, ти лично прецени ли, че се раждаме по-късно от родителите си и съответно умираме след тях? Или важното е да си с тях, а какво, че като умрат после няма да има с кого да си поплачеш и ще си сам като куче за едни 20-30 години (в най-добрия случай, защото на някои хора им се случва и още по-рано). Прочети си коментара и си помисли пак коя страна реално е несигурната.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 дни
hash: 17a622e365
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Някой път е достатъчно дори задочно човек да стане неприятен...не казвам, че трябва да е твоят случай но, е възможно щом дори не искат да разговарят с теб.
Ще ти дам личен пример като аз съм от позицията на майката на момчето. Никога не съм имала никакъв проблем с никое от гаджетата на синът ми. Контактен и отворен човек съм, толерантна, по- скоро на принципа "живей и остави другите да живеят".
Последната му избора обаче не искам да я видя дори за запознанство!
Страшно много мразя лицемерието и подмазвачеството. А тази мома без да сме се запознали дори започва да ми предава информация за себе си през синът ми. Била държала аз да знам предварително, че работи с деца с увреждания. Освен това, че учи задочно защото работи и в супермаркет за да покрива сама нуждите си. Да знам също, че е дъщеря на много известен спортист, но тя е много работника, със сила емпатия, много интелигентна и се издържа сама въпреки възможностите на баща си.
Ей такива едни опити за насочване на възприятията ми.
Директно му казах на синът си, че тъй- като е много заета очевидно, освен това твърде интелигентна и сама ще се сети, да не ми отнема от времето в запознанства, вече нали ми е подала пълна "автобиография".
За сравнение само ще кажа накратко за друго негово гадже. При запознанството ни девойката съвсем непринудено ме прегърна, личеше, че е малко нервна, но пък съвсем чистосърдечна. Нито съм я питала какво учи/работи, нито ме интересува. Важното беше, че виждах "онзи" пламък в очите на синът ми. Това ми беше повече от достатъчно за да пък на раздяла аз да я прегърна, буквално и преносно.
За съжаление това момиче продължи о учение в друга страна и синът ми решил да прекрати връзката, май от ревност.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7a3d67976c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   38 от 31
Това, че родителите умират това не променя факта, че са те създали. ДНК-то не се изтрива или променя. Ама днес си с един, след 3-5 години я те зареже за друга, я нещо друго. И се прехвърляш на следващия. Страшно идеализиране на тия мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8ef715ea9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   40, сама и нещастна…

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 16521eeac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   39, дори задочно някой да е неприятен тук пак подчертавам тук има и внуче и говорим за съвсем различни фамилни отношения. Не може сестрата на мъжа лелята на това дете да се отдръпва изцяло тук причината може да е, че няма деца и ревнува, но когато и майката внася едно редовно ходене на сина винаги без жената съответно и внучето е леко странно. Мъжът лъже, че си въобразявам о тя нямали нищо против и "не се месели". На празници, съботи и пр. той ходи като ерген, което е обидно. Тук не подценявам и неговата роля, че сам би поставил нещата на място, но така му е угодно. За мен не знам какво е говорено, не съм свидетел, възможна е интрига без мое знание, включително вече си мисля, че от него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7a3d67976c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   42, този мъж изобщо явно не те обича, нито уважава. Взел те е за чистачка и да раждаш. Затова и си ходи сам навсякъде.
Сами се набутвате с такива екземпляри, после се тръшкате.Сигурно е имал вид на покорен, тих , питомен мъж.Или на някой bad boy. Други типажи не съществуват за жените.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 917f834125
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   До номер 36, проблемът не е в свекървата, а в мъжа ти.

 
  ...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: f30a9e7485
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Е не е нормално. Трябва да има някаква сериозна причина да не те искат.
Все пак имате и дете поне заради внучето е редно да се държат по добре с теб.
Вие имате дете. Ако бяхте сами щях да препоръчам раздяла но с дете става много сложно.
Не е прав разбира се сам да ходи при майка си. Отписва по този начин жена си.
Мъжът ми не ходи често при роднините ми. не общуват често но но празници винаги го канят. Уважават това. че сме двойка.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: f30a9e7485
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Те трябва да приемат. че сте двойка и не е редно само той да ходи.

 
  ...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: f30a9e7485
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Номер 39 аз не виждам какво лошо е казала жената. че работи в център за подкрепа на деца с увреждания. Аз също съм работила. Няма лошо и да работи в супермаркет за да покрива нуждите си. Работлива. емоционална какъв е проблема не разбирам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker