Чувствам се като в дупка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Чувствам се като в дупка
преди: 2 години, 25 дни, прочетена 1737 пъти

Споделена история от Любов и изневяра

Това което си направиш сам ,друг не може да ти го направи
преди: 15 часа, 49 мин., прочетена 298 пъти
Ох, направо не знам от къде да почна.Така ще се опитам да съм максимално кратка.Женена съм с човека до мен сме от 12 години в добро и лошо,къде половина време разделени тои по чужбина аз в къщи ,но все заедно всеки ден се чуваме,живяхме заедно къде ли не .От 4 години имаме детенце ,момиченце когато беше на няколко месеца отидохме с нея да живеем при него в чужбина,но стана така че с времето детето се обърка много с езиците и не можеше да проговори и се върнахме отново двете а тои остана там .Цял живот сме така тои там аз тука всякъш не държим да сме заедно.Все не можем да виреем заедно нито там нито тука ,като дърво без корен сме.Това едно на ръка ,проблема ми е там ,че този човек цял живот ме е подтискал.Всичко сън му дала детството,младините си ,мечтите си забравих коя съм и за какво мечтая само в името да сме добре.Тои е доста ревнив мъж , толкова възможности за работа и развитие съм изпуснала за да може тои да не ревнува ,тои ме компенсираше със сигурност и доход.Винаги съм се чувствала сигурна с него ,нещо което ми е липсвало докато раста е баща ,бащината сигурност и може би някък си се хванах за това като удавник за сламка.Да аз мога покорно да се съобразявам със всичко което този иска от мен ,но тои не .Тои може днес да излезне и да се върне след 2 дена все едно нищо не е станало ,но аз ако направя такова нещо отдавна да сме се разделил.Наскоро почна много да изчезва ,не знам дали си има друга или се отдаде на алкохола ,но вече не изпитвам никаква сигурно от негова страна.Явно просто си отворих очите ,аз съм на 30 години с дете с минимални заплата ,от сегашната ми работа.Нямам никакво развитие,цял живот съм се стремяла само да имам семейство,да угаждам на някакви чужди прищевки и за какво се питам.......Сега виждам реалност,този човек обичал ме е да ,но е обичал това в което е искал да ме превърне и аз покорно се превръщат.Толкова ми е болно ,че му дадох всичко ,че не се стремях да имам кариера а само семейство а сега тои си прави с мене какво си иска изчезва с по няколко дни ,тои може да си го позволи.Хора не знам кой път да хвана ,толкова съм загубена има ли изход от това което сама си направих.Имам чувството че съм склона да търпя всичко заради пустата сигурност дет ми дава ,защото ме е страх от новото не знам какво ме чака в бъдеще .Няма да е розово, самотна майка на 30 години без намъква квалификация направо не ми се мисли.Моля, дайте ми съвет ! Благодаря ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 25 дни
hash: ddda361e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не ти трябва квалификация , имаш ли средно ? По-добре някакъв курс , ако искаш запиши , фризьор , маникюр . С дете трябва да работиш когато е на градина . Просто мъжа иска жена , да му гледа детето , а той да прави каквото си реши .
За съжаление , любовта дето е по филмите не съществува , така че ако не ти пречи мъжа , може да си караш така ....

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: af335d81b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Започни да учиш нещо, за да имаш професия. Сег може да се.учи дистанционно или през уикенда. Дори да не е висше,.дори за.мникюристк.или козметична. Не се оставй без.образование..после зпочни д работиш по професията си. Започни да имш свой живот, приятели, интереси. Може би по-добре, че не сте заедно, защото той не те уважава и детето е види това..

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 129e1ef2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Е не е добре това. което прави.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker