Отново без мъжа ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отново без мъжа ми
преди: 2 години, 24 дни, прочетена 2281 пъти
Винаги съм търсила в една връзка любов и уважение,а нещо все не се получава.Омъжих се за човек,който много харесах и в последствие много заобичах.Но,мога да кажа,че през три години и половина брак,който преминахме,аз не съм усетила кой знае каква любов към мен.Винаги се е държал надменно с мен и все ме е слагал на последно място в списъка си.Още в началото на брака ни,в най-хубавите ни семейни моменти се намеси майка му във връзката ни и така до ден днешен.А,той през цялото време защитава майка си и напада мен,че аз все не съм направила нещо като хората.Толкова много ме отблъсна моят съпруг,че сега въпреки,че все още го обичам,мисля че е редно да се разделим.Не мисля,че можем да бъдем щастливи,защото той за всичко слуша майка си.А,всъщност тя постоянно му дава пари и така по този начин го контролира.Но,на него не му пречи това,понеже той иска постоянно да има пари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 24 дни
hash: 3c15deae98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Българите така и не се научихме да озаптяваме любовта на майките си, която деформира децата до инвалидност. Съжалявам. Най-добрият вариант е да се оттеглиш и да го оставиш да види, без да пречиш, как майка му ще го изконсумира с любовта си, ако самият той не си включи инстинкта за самосъхранение.
Не се разделяй с него в сърцето си, но му кажи, че се раздеяте. Бъди сигурна, че те обича, именно затова не допускай да се поддадеш на моментното си състояние и да бастисаш нещо, градено със кръвта на двама ви.
Какво ще се случи: оставяш го да избере сам. Само това е начина. Отдели се рязко от него, не му давай твърде много обяснения, достатъчно е, че те е наранил, ако те пита. -"Съжалявям, наранена съм, не мога повече така." Нещо от този род.
Насърчи го още повече да се сближи с майка си!, ако ще в нейното легло да спи. Жената несъзнателно го иска за себе си, обратно да й бъде нейн. Но мъжа ти също има подсъзнание, ако е изградено, само стой и гледай като си вземе нужното с майка си, как ще я отритне и какъв скандал ще и вдигне, като разбире колко безсрамно го е лъгала, давала му е заблуди за храна.

Кураж, не се колебай за тази стъпка. Нямаш време, той също. Нямате време за нови бракове все още, опитай да форсираш развитието му като го запраниш мощно обратно да си ходи при майка си. Консултирай се и с психолог за да се убедиш евентуално. Смело напред, това е участ на цял един народ, мъжете да са мамини до 30-40 години...

facetious

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 693645869d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ха-ха, женен мъж "иска постоянно да има пари" и ги чака от майка си?!
Какъв е тоя пухльо?
От 17 годишен работя, уча и съм помагал финансово и с работа на семейството си, докато не си създадох свое...
Къде ги намирате такива мърлячи, че и да ги обичате (за какво?) - умът ми не го побира!

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 7fb5991c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съжалявам да го кажа, но той не те обича, освен това е мамино синче. По-добре за теб е да се разделиш с него и да търсиш мъж, който да ти е партньор, който да те уважава. Този винаги ще си е мамино синче.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 24 дни
hash: 35cef3d2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ти сама си се събрала с мамин син и после се вайкаш. Хората си личат още отначало дали ще ги бъде за връзка или не.

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 1159bdccfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторке за втори път влизам и чета темата ти, чудих се какво да ти кажа. Надменното държание е много неприятно нещо и ще си права да искаш раздяла, в семейството двамата партньори трябва да са равни и същевременно да си правят компромиси един на друг. Може би той е доста по възрастен от теб и те приема за малка, мисли си, че може да те научи как да "живееш правилно". Но това обикновенно не се получава, щом сте се оженили би трябвало бракът да е на принципа че се обичате и разбирате живота по един и същ начин. При вас обаче второто изискване не е спазено и такъв брак няма много големи шансове да просъществува. Ако решенията ви за дребните неща се различават толкова много че е неприемливо за нито един от вас да направи компромис в полза на другия, по добре се разделете докато не сте създали деца.
Това че някой неща не ги правиш "правилно, като хората" е напълно нормално за млад човек. Хората грешим през целия си живот, а докато сме млади грешим по често.
Възможно той да мисли по подобен начин на майка си, защото е възпитан от нея и е приел нейния начин на мислене още като дете и тя въобще да не му казва какво да прави, а той да взема сам решения подобни на нейните.
В днешно време с българските заплати, често по възрастните семейства помагат на младите с пари, затова приемам че е нормално, ако не му достигат доходите той да приема парични "подаръци" от родителите си. Всъщност не позннавам младо семейство, което да не се ползва от помощта на родителите си, помагат им или с пари или с жилище или им купуват кола. Рядко са българите живеещи в България които да не очакват и да не приемат помощ от родителите си, с българска заплата обикновенно младите не им стигат пари, да се издържат същевременно да плащат наем, сметки и да могат да спестяват за извънредни ситуации или за собствено жилище.
Но както и да е вероятността да го научиш да мисли различно и да слуша само теб е много малка, така че имаш два избора или да живееш по сегашния си начин на живот или да се разделите и да градиш свой живот. Дори майка му да я няма, той вероятно ще мисли по същия начин, защото е възприел че този начин на живот който е живяла майка му е най-правилния и цял живот ще действа подобно на нея.

 
  ...


...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 280da6b03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 2: Твоя ум не е женски, там има Любофф Човеееек. :)))

 
  ... горе^
преди: 2 години, 23 дни
hash: c01517933e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Определени хора (и от двата пола), се събират на принципа "аз съм влюбен(а)" и дотам. Само че това никога не е гаранция че отсрещната страна има същите чувства, дори да се съберете. Обикновено това което се получава е твоя случай, авторке, защото ти си от този тип хора.

Щом от самото начало не си усетила обичта и уважението които търсиш, защо мислиш че това ще се промени впоследствие ? Тези неща рядко са съвместими с фикс идеята за конкретен човек в който сме отчаяно влюбени.

Докато не промениш начина си на мислене за връзките, няма да ти е лесно да откриеш взаимност. Не се примирявай с отношения в които чувствата са несподелени. Научи се да преодоляваш такива влюбвания, и че самите чувства които имаш не значат че това е човека за теб.

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 7543565390
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Та какво точно му "заобича" не стана ясно? Отношението му към теб или че мама още му дава пари?

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 9dff06dc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами не е случаен израза прати го на майната си.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: a1c2f825a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да и на мен не ми стана ясно какво точно му заобича.

По-добре се раздели с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker