Интересно как майка ми не я срам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Интересно как майка ми не я срам
преди: 2 години, 9 дни, прочетена 2033 пъти
Майка ми цял живот не е работила а е на 50г почти, само от заплата на баща ми се гледахме, като почнах работа не искаше да напускам домът (не знам защо). Живея с тях за да спестя някои лев и така,

Тя от друга страна само на Фейса, следи постове и гледа кои и харесал снимката и прочие. Когато я помоля за помощ се почва "Мързи ме" "Остави ме на мира" "Можеш и сам" И т.н.

Разбирам да ме е гледала като малък ама... аз съм почти на 22 години работя само аз и баща ми. Апартамента... пръшлясва,когато каним гости, тогава се чисти... и то чистене за по 4 часа, защото не е подържан от доста време а аз се връщам убит и баща ми и ни кара да чистим 3мата... а тя на телефона с гледа Фейса и си говори с приятелки по часове и излиза по кафенса, нямам думи, срам ме е от нея.

Въобще... не знам как баща ми я издържал. Та ако стане нещо с него, тя няма и един работен ден, направо бездомна ще бъде или от моита заплата ще яде..


Не знам, не знам, искам да си изкажа болката (ЗА МЕН Е БОЛКА).
Има ли хора с майки по този начин ? и защо са ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 дни
hash: abe19439cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Тя иска да живееш с тях, за да й даваш пари. Тоест започнала е да яде и твоята заплата. Изнеси се на квартира и за почни да живееш собствения си живот. И запомни добре - ти не си й длъжен, не си длъжен да я издържаш. Тя и на 50 г може да си намери работа - като продавачка, примерно и да се издържа сама. Баща ти така е решил да я издържа, но това не те включва и теб. Отдели се от тях и гледай своя си живот.

 
  ...
преди: 2 години, 8 дни
hash: 5f9676f2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Майка ти явно си е мързелива готованка. Баща ти си е избрал да я търпи, но ти не си длъжен да се грижиш за нея, ако него го няма. Изнасяй се възможно най-рано и гледай себе си и собственото си семейство.

 
  ...
преди: 2 години, 8 дни
hash: 8213a17ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не виждам нещо лошо в това да я издържа , щом изцяло тя се занимава с всичко вкъщи , но явно и това не прави .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 дни
hash: 660f535245
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   На въпроса "защо": защото я мързи и защото има кой да я храни и издържа. Не я ли е срам? Очевидно не, тя си е много добре. Такива хора са убедени, че целият свят им е длъжен, а те трябва само да стоят и да се възползват от благата му.
Най-доброто, което можеш да направиш, е да помислиш как да се отделиш от тях, ако не сега, то планирай как и кога да го направиш, защото нещата няма да се променят към по-добро.

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: a183d843b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На моят приятел му се случи същото. На 24 години и прислугваха с баща му. Един ден приятелката му го заряза, нарече го мамино синче и подобни.Беше сломен. Жените го харесваха, но поради проблемите си вкъщи, все го зарязваха. Беше в доста объркано състояние един ден и ми сподели:
- Баща ми е бесен. Не иска да се допре до нея. Научих, че от години не я чука.
Не знам как ми дойде, но изтърсих една "велика" мисъл:
- Хвани ѝ тегли един кур и ще се оправи.
Нямам идея защо го казах. Но той явно прие думите ми сериозно. Повече не говорихме на темата, докато един ден не отидох в тях. Свирках, но не ми отговори, реших, че е заспал. Влязох в тях и чувам стонове на жена в екстаз. Помислих си я па тоя, коя е вкарал. Никога не е водил жени в тях. Полюбопитствах и О! Какво да видя, пред очите ми гледка. Майка му наведена над масата, добре подпряна, а той и го начуква заднешката. Хукнах да излизам, но ме спря гласът му:
- Къде бе, връщай се. Ще ме смениш! Изтъпях, но когато гледах всичко това, така се одървих, че не можех да мисля. Неочаквано за мен, просто си свалих панталона до коленете и го смених. Последва жестоко ебане, около два часа и половина. И двамата я шибахме с някаква сексуална злоба, а тя пищеше като , че ли я колят. Едва после ми разказа какво е станало, след онзи разговор с мен. Днес къщата им свети и я ебът всички в това число и баща му.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 7e104f5a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   За чистенето на жилището в което живеете всички, е нормално всички да чистите. Всички ползвате следователно всички имате задължение по миене на чинии, готвене и чистене.
Дали майка ви работи и кой я храни не е твоя работа, а тяхна между тях двамата, това е тяхно решение. Баща ти е взел решение че може да изхранва жена си.
Ако стане нещо с баща ти, тя има жилище, вероятно и други имоти, които може да продаде, и да се издържа с парите, ако откажеш "да я храниш". Има и втори вариант да отиде в старчески дом, а с кой първо ще стане нещото, само господ решава.
Защо трябва да я е срам, че с баща ти са взели решение тя да не работи? Вероятно му готви мие чиниите и прави други домакински неща които не забелязваш защото приемаш за даденост. Приемаш за даденост че всеки ден в тенджерата има манджа, без да осъзнаваш, че ти ядеш без да си купил продукти, без да си обелил един картоф, без да си платил тока за готвенето.
Всъщност теб трябва да те е срам че си на 22г и все още живееш при майка си и се ползваш от това че родителите ти плащат сметките и купуват храна. Не възприемам за начин на пестене да намериш кой да те издържа докато ти си къташ парите за свои нужди, това за мен е използвачество а не начин за пестене, но.... И при това че ти си такъв използвач, сочиш с пръст и обиждаш че била използвачка жената, която те е родила и отгледала???? Натъртваш че трябвало да я е срам, защото ти се налагало понякога да шеташ дома в който живееш?!? Очакваш да живееш без да плащаш наем сметки, без да чистиш, все едно си на 2г, а не на 22г и нападаш с цел да се освободиш от всякакви задължения към дома в който живееш. Иска ти се да живееш там все едно си на хотел, но нещо не ти се получава, камериерката, нещо не си върши заложените от теб задължения.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 дни
hash: 1724f70312
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами това е нормалното състояние, в което пребивават 2/3 от българките. Ти какво искаш?

Погледни наборките си и ще видиш, че те даже са и по-зле.

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 88140b1c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ти си имаш свой живот , остави я майка ти да прави каквото си иска . Щом си на 22 трябва да се махнеш от там .

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: f3c53738bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Срама е особено понятие. Живей отделно, това са неща между баща ти и майка ти. Деградация.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 дни
hash: 978659ba74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Баща ти такава я е избрал. Явно на младини е била ефектна мадама. Мъжете все пак това гледат- да е наконтена, да готви, да чисти. Явно е мамино синче и мъж под чехъл. Отваряй си очите като избираш жена.
Тя ще получава неговата пенсия като вдовица, ако имат брак и той почине. Ако я зареже, ще я гледаш ти.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 ден
hash: 333728f9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, ще получава част от пенсията му, с която дори сметките няма да може да си плати.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5f9676f2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12, да е мислила. Не може цял живот само да лежиш и да чакаш на другите да те подсигуряват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bb0fc2b50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Рабирам те, момче. Аз съм жена, която живее с майка си и съпруга си и не мога да опиша с думи какво ми е. На нея й е добре да си домакинства, да гледа Тв и да клюкарства с приятелки по цял ден. Обаче на съпруга ми взе да му писва и ми натяква, разбира се, че не иска да живее с нея. Между чука и наковалнята съм. Но ми е майка, как да я изгоня? Няма къде да отиде. Но пък ме дразни често с едно такова нехайно отношение, от което се срамувам. Все аз съм виновна накрая. Но ти имаш поне избор докато си млад и свободен да си вземеш живота в ръцете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker