20 години прекрасен живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

20 години прекрасен живот
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1507 пъти
Здравейте!

Не съм, за да търся съвет или да се оплаквам. Тук съм, за да се похваля! Да, най - вероятно е рядкост в този сайт, но има и щастливо женени хора.

С жена ми се оженихме на 24 години. Хората около нас не спряха да ни дуднат колко сме млади, как сме щели да се разведен бързо, как не сме се наживели. Е, 20 години по - късно, не сме се развели и сме си заедно. Имаме голяма къща, три прекрасни деца - 2 момчета и 1 момиченце. Средно заможни хора сме. Където трябва сме пестели, където трябва се отпускахме.

Първото ни предизвикателство дойде през 2007 година, когато се роди големият ми син. Аз съм IT специалист по образование, но все пак, колкото и голяма заплата да взимах за онези години, детето е голям разход. Преживяхме го. Второто предизвикателство - 2010 година, когато се роди малкият син. И последното предизвикателство през 2012 година, когато се роди красивата ни дъщеричка. Заедно с жена ми, трите ми деца са най - голямата ми гордост в живота.

С жена ми имаме прекрасен брак - рядкост в наше време. . Да сме се карали не повече от 10 пъти за 20 години. Принципно, жена ми е тих и кротък човек. Не досажда, не мърмори, не ме третира лошо, а аз ѝ отвръщам със същото. Дори и с три деца, сексът си е налице. Поне веднъж в седмицата си намираме време „за нас“. Трите деца възпитаваме либерално, но без да забравяме нужната строгост тук – там. Децата ви уважават като родители, ние ги уважаваме като бъдещи личности.

Моята жена старее като виното. Колкото повече години качва, толкова по – красива става. Макар тя да е супер критична към външният си вид, аз ѝ повтарям всеки ден, че тя е моята Мадона. Тя е човекът, който беше до мен, когато моят „най – добър приятел“ ми заби нож в гърба. Тя беше до мен, когато загубих майка си. Тя беше до мен, когато бях на легло 3 месеца с два счупени крака. Аз бях до нея, когато в период от 3 години, тя загуби леля си, майка си и баба си – трите най – важни жени в живота ѝ.

Съжалявам младите хора в момента. Младежи и девойки, обичайте се. Не се заблуждавайте, че тревата е по – зелена на другият бряг. Бъдете верни на партньорите си, особено когато те ви показват, че ви обичат. Към момчетата: Пичове, бъдете джентълмени! Жена се печели с поведение и интелект. Когато ѝ кажете как „се разбихме на куче на Слънчака, копеле“, повярвайте ми, няма да ви ръкопляска. Към момичетата: Мацки, намалете стандартите си. Разбирам, че холивудските актьори са ви завъртели главите, но младежите ви не са тях. Те нямат техните пари. Потърсете си момче работно, а не някакъв льохман, на който тати и мама му купуват всичко. Поговорката „Любовта на мъжа минава през стомаха“ е вярна. Направете му най – обикновено ядене и ако не е някакъв глезльо, той ще ви оцени.

Дерзайте, младежи и девойки!

От един щастливо женен мъж.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: e50b05226d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ако тази история е вярна поздравления човек.Малко са хората (особено в този сайт) които изказват нещо положително или въобще са доволни от живота,пожелавам здраве и щастие на теб и цялото ти семейство и нека повече такива истории да се пишат тук!!!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1e8a833c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Браво на вас!!!!Жена на 57 г. съм, и се възхищавам на хора като вас,съумели да живеят здраво и щастливо!!!!!И ние изкарахме 37 г. в щастлив брак с две пораснали деца и трима внука ,И когато трябваше да се радваме на живота,ковид го отнесе преди година и половина.Като ги слушам младите и ги чета тук,идея си нямам какво е това възпитание.....разводи ,изневери,аборти, мързеливи,шавливи,ужас!!!!!!На вас желая всичко добро,И все така да ви върви живота,в обич и разбирателство!!!!!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c9b19041e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Браво, пожелавам ви щастие.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d925da5fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Хубава тема. Поздравления, че си намерил от редкия тип жени, които биха били редом до своя мъж и в лошо, а не само в добро! Също и за това, че е предпочела да роди млада, и то три пъти. С пожелания да си все така щастлив и занапред и да имаш още много поводи за радост!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e10aa56e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   От авторът:
Номер 1, историята е напълно реална. Знаеш ли, мои колеги ме питат " Добре бе, пич, как я траеш твоята? Моята само мрънка." Ми трая я. Защото и тя ме трае. Аз съм човек с труден характер, принципно, но само тя и децата ми успяват да ме накарат да омекна.
Мнозина се чудят на нашият брак и как успяваме. Е, успяваме. Случва се да се сдърпаме за някакви дребни неща, но скандалите ги няма толкова често - 10 за 20 години мисля, че си е доста добро постижение.

Кифлоприземител, моята жена е едно на милион. Няма да я заменя за никоя 20 годишна пикла с големи претенции.

Благодаря за прекрасните пожелания на всички!

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 360fc8973c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Хубава тема . Поздравления.
.
Заедно сме от 98ма (тя беше на 17 аз на 23). След 23 години заедно без брак, и 2 деца , скоро реших да и предложа да се оженим. Не живеем в България, с дъщерята(18) избрахме пръстен , тя го скри и направихме подарък за рождения ден на "приятелката" ми - семейна разходка 2 дни до Венеция 16-17 април. 1вия ден там празнуваме, на 2рия наех гондола , и на гондолата дъщерята извади пръстена и там и предложих. Та, вече 3 седмици сме сгодени. През какво сме минали , добро и лошо , само ние си знаем . Но за нищо на света не бих я сменил , макар да съм имал възможности. Знам че перфектни хора няма , но тя за мен е възможно най-близо до перфектна.
.
Пожелавам ви , всеки от вас да срещне половинката си , както аз намерих моята. Когато я срещнете (а то все някога ще се случи без значение на 12 или на 82), не я изпускайте , пазете я , казвайте и че я обичате всеки ден, защото живота е кратък , много кратък...
.
М46.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 772c868154
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много хубава тема. И ние сме така, но сме по-млади. Рано се взехме, изградихме дом, семейството, приятели, кариери. Много сериозни трудности имахме чисто житейски, но съумяхме да се обединим и до ги преборим заедно. И ние не се караме. Имали сме не повече от 2-3 скандала за 15 години и то с трайност от няколко часа. Аз не мога да се сърдя дълго, той също. Някой като чуе, че не се караме и казва, че няма страст между нас, но не мисля, че караниците и страстта вървят ръка за ръка. Ние сме си страстни в леглото, не да се обиждаме и да се замеряме с предмети.
Обичам този човек повече от себе си. Ако трябва да избирам между неговия и моя живот, ще избера неговия. Според мен, заслугата да имаме здраво семейството е предимно негова, защото свестни жени се срещат често, но свестни семейно ориентирани мъже няма много. Виждам го при приятелки. Всяка иска да има сериозен партньор, но мъжете обичат да гледат встрани и да не поемат отговорност за семейство. Има и изключения, предполагам. Най-големият ми страх е да не изгубя този човек. С друг не мога да бъда дори в мислите си. И да ви кажа, не е много красив, не е много успешен, не е богат, не е гений, нито е много сръчен, но има толкова красива душа, всеки ден успява да ме изненада с добротата си и чистотата на сърцето си. Ако хората ценяха благородството, той щеше да е най-високопоставената личност. И всъщност за мен е точно това. Всеки друг мъж, колкото и красив и успешен да е, просто някак бледнее. Задните мисли, поквареността, егоизма си личат, дори и добре прикрити. Докато при моя мъж ги няма. И това го прави съвършен, без да е нужно да покрива общоприетите стандарти за съвършенство. Мисля си, че повечето хора могат да бъдат също чистосърдечни, но ги е страх, свикнали са на пресметливост, да не се минат, да не ги прецакат или предадат, да наранят преди да са ги наранили и в един момент тези мисли се изписват на лицата им и стават част от характера им. Може би е нужна огромна смелост, за да се отпуснеш и да си позволиш да си истински добър човек, без да пресмяташ какво печелиш и какво губиш и дали си успял да заблудиш някогао с престоранета си добронамереност. Може би ако хората не търсиха чертите на наложените стереотипи, много повече семейства щяха да имат спокойни и щастливи бракове.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 9967c69e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   радвам се за вас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker