Жертва на изнасилване, не мога да правя секс... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Жертва на изнасилване, не мога да правя секс...
преди: 2 години, 16 часа, прочетена 1959 пъти
Знам, че хората тук често дават резки мнения, всички имат проблеми, но наистина моята гнусна история е реална. Не съм ромка (не че това щеше да промени нещо, всички сме хора), но все пак трябва да подчертая, че идвам от образовано и заможно семейство, но много токсично, не общувам с тях. Има много откачено нещо в тях.
В момента съм на 22. Имам брат, който никога не ме е разбирал, но бяхме сравнително близки и той беше много ревнив, собственически настроен спрямо мен. Родителите ми винаги са си гледали тях и името, затова с брат ми често се "гледахме" сами.
Нещата се промениха, когато хванах сериозен приятел, момче, което познавам от началното училище, с което си бяхме първи. Брат ми го мразеше от дън душа, искаше да го бие (безпричинно), започна да се държи отвратително с мен. Да се опитва да ме нарича думата с "к" и прочие.
Навръх своя рожден ден, слес като беше пил с приятели до късно и на дискотека ходил май, се прибра и ме изнасили. Няма да давам гнусни подробности. Борех се, но бях сънита и уплашена, а той ме заплаши и ме държеше с емоционални манипулации. В този миг нещо в мен се пречупи, защото не само беше сексуално посегателство, а стана от любим човек, кръвен роднина! От обич чувствата ми към него се превърнаха в омраза моментално. Не можех веднага да кажа или да сигнализирам. Ако сте на мое място щяхте да разберете. На следващия ден се правеше, че нищо не е станало, но рязко стана по-мил и престана да има проблем с гаджето ми.
Но всичко отиде на майната си. С приятеля ми не можах да легна повече, не се осмелих и да му кажа, затова и скъсахме, рязко не търпях да ме докосва, не исках дори да ме обича, а само подкрепа, която не можех да поискам. Междувременно продължи докосването от брат ми.
Вкъщи, което ме караше да се мразя. В очите му казвах "ще се самоубия, остави ме на мира", а той ме целуваше, дърпаше и казваше, че никога няма да ме пусне. Накрая реших да кажа на майка ми, а тя ми удари шамар и каза, че съм излъгала от завист, най-вероятно имам нужда от помощ и ще уреди час при психолог. Разбирате ли ада, през който минах! А баща ми напълно има афинитет към брат ми, на майка ми разчитах. И как да отида в полицията, като доказателство след тая нощ нямах, на другия ден едвам купих Ескапел с последни пари, нямах желание да живея, как по-късно да сигнализирам като нашите ще кажат, че съм луда и може да ме вкарат в психиатрия сигурно. Бях на 17, само чаках стана на 18.
Е изнесох се на минутата, намерих работа, квартира. А нашите имат още един апартамент, при това в София (от друг голям морски град съм, ако има значение) и се чудеха защо не съм там. Спряха да ми плащат каквото и да било, а от тях не искам. След като майка ми обърна гръб. Сама записах задочно, живея в квартира в София, имам хубава работа вече. Всичко е точно. Но не мога просто. Имах някакви опити за самоубийство, по-скоро не ми стигна смелост, но ми се върна желанието за живот, пък и нямаше да им дам да победят. Сега всичко е наред. Ходих на терапия, като ми беше много трудно да споделя. На приятели не съм казвала.
Чувствам се все още омърсена, курва, изрод. Сексуални контакти не съм имала след това. Харесвала съм момчета, дори съм била влюбена, но само при мисълта за целувка, камоли секс - се плаша, отвращавам. Вече нямам либидо. Не искам секс, не мога да правя секс. Чувствам се неудобно ако видя секс сцена или порно. Моля ви, особено жертви на подобни престъпления, кажете как се справихте и как да го направя? Искам нормална връзка, семейство един ден. Но не мога да бъда докосвана. Социална станах пак, но не търпя дори приятелки и жени да ме прегръщат повече, целувки и подобни. А ми се иска поне това...
И понеже ще питате, докато не избягах от Бургас, брат ми ме преследваше, не ме е изнасилвал повече, но ми говореше извращения, че е влюбен в мен, ще ме отвлече да сме само двамата. Затова и смених града, компанията, всичко. Смених името си в социалните мрежи. И да, за последно се бях опитала да покажа на нашите вече доказателства, а те ме блокираха. Аз ли съм луда или всички са? В София не ме е търсил, разбрах, че кармата си връща и е станал наркоман, но иначе както казах той живее с нашите, 2 години е по-голям, все пак те са в голяма къща, откъснах се от цялата рода, в Бургас не стъпвам, дори на море не ходя в България от страх кошмарът пак да не почне. Моля ви, знам, че историята е твърде психо, но е истинска и не знам, пак ще вляза в депресия, дайте съвети. Отвращавам се от брат ми, но за жалост вече не го й мразя. И до ден днешен не знам как можа да ми го причини, за мен той е социопат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 17 мин.
hash: 55c07d70b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Единственият ти шанс е да намериш правилния човек в живота, на когото можеш да се довериш и да му разкажеш всичко. Мисля, че е излишно да споменавам, че трябва да е такъв, който да те обича. Който няма да иска първо да те вкара в леглото, а да те опознае и да ти бъде преди всичко приятел, а след това любовник. Преди всичко Човек. И тук ти се усложнява работата много. Къде ще го търсиш и намериш, не знам. Съдба, може би. Другото, което трябва да правиш е психотерапия при добър специалист, колкото е необходимо толкова. Вероятно години. И трето приятелка, на която да може да споделяш, да сте близки. Успех момиче и горе главата. Не съди брат си, има кой да го съди.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2d23a5161f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Това, че не го мразиш е хубаво защотото този дух който предизвиква омразата значи не е в теб, а това е хубаво.. единствения начин е да забравиш всичко приеми, че от това което ти се е случило ще извлечеш хубавата част, а това за което има да плащаш в живота вече може да не го платиш ти а брат ти, така че погледни на нещата та по този начин, че ако това не беше ти се случило може би щеше да платиш за нещо по лошо което ти се полага от живота може и да не си го заслужил но всеки плаща за нещо,а в твоя случай сега е нормално вече да не го мразиш брат ти, а да те е жал за него, че той ще трябва да плати след като е взел от теб нещо за което не е платил сега ще плати за теб нещо което не е негово... ИМАШ много избори но защо в аурата ти брат ти не губи греха си след като се доближи до теб ако ти по беждаваш греха когато се доближи до теб тези мисли щяха да му изчезнат следователно преди да те е изнасилил в твоята аура ти не си побеждавала греха.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 07c4a8183b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами брат ти сигурно и преди е бил наркоман, може да е взел наркотици преди да го направи. Според мен единствено психотерапията може да ти помогне да продължиш напред...Съжалявам за това, което ти се е случило. Можеш в някакъв момент да кажеш на майка си...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: efd7c3afa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Много съжалявам. Каквото ти сепепслучило е страшно и най-вече защото е от близък човек, който явно има някакви генетични или психически проблеми, а ни сипму се даверявала. Но , първо е чудо, че сипуспяла да стигнеш дотук! Да се откопчиш, да спечелиш живота си. И си само на 22 години. Не се отчайвай, ще ти трябва много време и работа, за да почистиш този белег. Но само едно ще ти кажа - всичко си има две страни. Златото се кове на най-висока температура, а диамантите са просто един нищо и никакъв графит, който обаче под невъобразимите налягания в земната кора е устоял, кристалната решетка на молекулите му се е пренаредила и се е превърнал в диамант.

Не е нужно да бъдеш диамант, стига самопда бъдеш себе си, и да не се фокусираш върху някаква крайна и далечна цел, ами върху стъпките ти тук и сега, да бъдат правилни, малки, смирени но и верни! Не отхвърляй Бог, въпреки онова което ти се е случило. Не знаеш въобще какво е причината за всичко това, може би ти си спасението на рода си - виждаш родителите ти и брат ти как зле ще свършат, а ти каква сила си намерила в себе си да устоиш!

Просто не спирай да вярваш че за всичко си има причина, не губи кураж, нещата ще се наредят само ако не предадеш това, което защитават действията ти. Не се страхувай от истината!!л "Тя е отова, което ще ви освободи"...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6a0bee27c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Отиди на психотерапевт. Дано да имаш късмет с човек в живота, който да ти е добър приятел.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 80f079fdfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Наистина не знам какво да кажа, освен съжалявам за това което ти се е случило. Истината е, че такива изроди са далеч повече от колкото предполагаме. Яд ме е, че не те познавах тогава, да бъда до теб и да ти помогна да преминеш през това. Никоя жена не заслужава това. Бъди силна. Имала си кофти минало, много кофти. Истината е, че някои неща не зависят от теб, но можеш да направиш живота си прекрасен. Знам, че ще е трудно, но факта, че още си жива показва колко силен човек си. Дори и да не те познавам вярвам, че можеш да преминеш през това. Терапевт няма да помогне. Излишни пари са, а и ако ти не можеш да си помогнеш никой няма да може. Този боклук ти е дал грешната преценка, че си боклук или курва както ти се изрази. Дал ти е грешната преценка. Заеби си семейството (очевадно са боклуци). Не си първата и за голямо съжаление няма да си и последната. Следвай мечтите си и нека тази случка бъде едно минало. Късмет! Вярвам в теб!
М, 18

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 981041dd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Брат ти е бил още по време на случката наркоман и със сериозни психични проблеми. Което означава луд човек, както си се и уверила. То нормален няма да насили роднина или когото и да било. Сигурно има и други пострадали от него. По-лошото е предателството на родителите ти, как така няма да ти повярват и едва ли не ще те оставят на произвола. Сега за проблема - свързваш физическият допир с онази травма, то е ясно и от там, че е нещо лошо. Вменила си си подсъзнателно някаква вина също. Осъзнаваш, че си жертва, но не приемаш тялото си и го наказваш заради това, че е е било принудено да участва в насилието. Можеш да пробваш да преодолееш физическите ти травми с най-чистата обич - деца. В детски дом или като детегледач - децата няма да ги свързваш подсъзнателно с опасност от нещо мръсно и насилствено, и така лека полека ще преодолееш физическото си отвръщение от допир. Чистата детска обич и съвсем беззащитни ръчички ще ти помогнат да приемеш пак допира. Ако ти се струва прекалено много, си вземи котенце или кученце поне. В един момент ще откриеш, че вече не намираш травмиращо да се прегърнеш с приятелка и ще дойде и момента, когато ще започнеш да се радваш пак на тялото си и на живота. Спокойно, времето лекува, но си помогни, казах ти как.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 058b4c8c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Благодаря ви, хора. Бъдете свободни да препоръчвате терапевти в София, ако сте сигурни в уменията и отношението им. Не знаех какъв вид терапия би ми помогнал, мислила съм и за хипно, ако има шанс някак да помогне. Авторката е. Ще добавя няколко подробности.
Не го мразя с душата си, както го мразех тогава. Тогава съм мислила да го убия, признавам си, или себе си, но защо? Тоест намерих сили. Омразата ми се превърна в отвращение. Пълно отвращение, нежелание на снимки да го гледам. Този човек за мен е социопат/психопат, може да има извратени чувства, но вина не изпитва, поставя себе си първо, не различава добро и зло. Тези неща ги бях забелязала още по-рано, но никога не беше наблягъл в сексуслен аспект. Като цяло не съм мислила, че ще бъда жертва, но особено в нас, в беззащитен момент и от собствения си брат. За мен педофилите и изнасилвачите са на дъното на всички изверги, тоест няма по-долни.
Защо не съм казала на приятелка? Имам огромни проблеми с доверието след това, а знаете колко е брутално обществото. Утре да се скараме и да чуя "тоя брат й я е чукал". Аз съм чувала подобни изцепки. Твърде чувствителна тема ми е. Все пак след тази изродищина и липсата на доверие от нашите, ми е много трудно да споделя. Пред моята психоложка треперех и плаках докато споделях. В повечето случаи се правя, че не е станало, въпреки че съм го приела.
За мен имаше едно "преди и след" - преди имах странни родители и твърде ревнив брат, след това имах трима предатели и нищо повече. Аз имам някаква представа защо не са помогнали. Не сме мюсюлмани, не сме турци, не сме и твърде вярващи (тоест фанатици християни), хора на науката са обаче, държат на някакво име, всичко станало да остане в семейството и в очите на хората да са добре. Е няма как това да стане. Най-страшното във всичко е как се опитваха да ми затворят устата и собствените си очи за ставащото. Как може да го причиниш на детето си? И то на невинното? А и брат ми не е бил необразован, прост, грозен, даже беше обратното, така че да не извърти някой, че е заради хормони. Не искам обаче да го споменавам. Но не, не мога да го обичам, нито тях. Как да обичаш хора, заради които мразиш себе си? Те са минало. А и да не забравя - възвръщам себе си, но същата не съм. Например имам постоянен страх да не ме намери, или на някой друг насилник да не попадна. Не че одобрявам това, но на 15-16 кръстосвах Бургас, Слънчака с приятелки по нощите, тревога не съм чувствала, а сега до магазина някой по-дълго ако ходи по мен ме побиват тръпки някой път. Разголено не съм ходила, но сега особено съм винаги или с офис, или с широки и удобни дрехи, на поли и рокли, сложих край. Преди си позволявах деколтенце, нещо. Защото във всяка своя стъпка търся вина, той така ме накара да мисля.
Той много пъти говореше несвързано, но първо, че се правеше, че не ме е изнасилил, че съм си въобразила, но в същото време не криеше привличането си. Че съм предател спрямо семейството и съм предпочитала своя приятел, че съм малка к, която предизвиквала мъжете и че легално съм принадлежала на него като кръвен брат му бяха оправданията....да. Гаслайтването (убеждаване, но нали това е думата) беше на високо ниво, емоционален манипулатор и насилник. Дали е бил наркоман по онова време не знам, възможно е. Алкохол не пиеше често, но изобщо не му влияеше добре. Трева е употребявал. Нашите няма да коментирам. Аз ви казах, че майка ми разбра, но искаше да ме накара да мълча и ме обвини в лъжа , а по-късно, подкрепено а доказателства вече в София им пратих по социалните мрежи, а те ме блокираха.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1fcfa4de6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Имаш нужда от психотерапевт, иначе не виждам как ще го преодолееш сама. Това е тежка травма, също и като добавим липсата на подкрепа от родителите ти, та дори още по-зле обвиненията от тяхна страна. Ти направо си осиротяла. При живи роднини.... Тъжно е. Но си силна. Справила си се до тук. Откъснала си се и това е в миналото. Реално не е в живота ти вече. Само че, което го носим в себе си, носим го навсякъде. И тази болка трябва да си помогнеш да я махнеш от себе си. С малко помощ от специалист ще се справиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b7afd8ac94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ужасяваща история. Много кофти. За съжаление родителите ти са много виновни за всичко. Забогатели може би с измами, и по не честен начин...

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2d23a5161f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Питаш как да обичаш хора които те карат да мразиш себе си.. Ще ти кажа ти прочети следващото то изречение и вече ще можеш... Със светостта която е в мене!!! НЕ си го мразила с душата си защотото душите не са устроени да мразят мразила си го с неговия дух защото при полов акт той се е свързал с теб и душата и духа ти са в едно и омразата ти пречи да си видиш душата. Погледни на случилото се като физически акт от който няма да остане и следа защотото след физическата ни смърт от тялото не остава нищо, а духовната щета и твавма която ти е приченил няма да си спомняш за нея. По късно ще прочета по -, подробно какво си писала за да по разсъждава ме взаимно.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2d23a5161f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Реслно погледнато ако погледнем, че всички сме братя и сестри ти като спиш с приятеля си пак спиш с брат си. Казано по просто бих се съгласил с теб ако отношенията ти към приятеля ти бяха Чисти. А относно омразата незнам как и чрез кого се е промъкнала в рода ти, но според мене е от цигарите. Децата са свързани за биологичните си родители докато Бог не ги отдели от тях и който и от тях да извърши грях се отразява на всички така, че моето виждане за нещатата е такова, че когато брат ти запали цигара омразата се промъква в него и губи волята си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2d23a5161f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ще ти дам един съвет научи се да забравяш.. бързо. Какво ти е казала или направила омразата... не си го слагай в главата.. Сега се усмихни и кажи, че искаш в ума ти да се запаметяват само святи мисли другите да те заобикалят.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2d23a5161f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Добре де родителкте и брат ти те предадоха, но ти не направи ли същотото с тях защо не погледна на тях като жертви които греха е победил и да отправиш молитва към Бог да им дава сила (святост)за да могат да побеждават греха... ето аз ще ти дам святост обърни се към Бог с думите... искам да живея и да се движа чрез твоята дума...

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e20f7e1a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ах това е ужасна история и травма. Няма друг начин освен терапия. Побързай и се придържай към нея, докато не се излекуваш.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 730c28aea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Разбирането на цялата ситуация не знам дали ще излекува травмата, но може би ще я облекчи. Как си обясняваш поведението на брат си, в смисъл, както го описваш, той винаги се е държал собственически с теб. А това не е нормално. Според теб, по рождение ли е бил такъв психопат? Или нещо се е случило? В крайна сметка той е един сериозно болен човек. Хора изперкват с възрастта, но той е бил реално дете, когато е посегнал на теб, която също си била дете. Не знам какво се крие зад всичко това, имам чувството, че това, което разказваш е само върха на айсберга. Има ли е приятелка?

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: d5e81d5b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Нормално е родителите ти да не повярват. Все пак и брат ти им е дете.
Трябваше да събереш доказателства, да видят със собствените си очи, че брат ти ти се натиска. Трябваше да им предложиш да останете насаме с брат ти а те да видят.
Все пак историята ти звучи адски невероятна.
Не всеки би повярвал.

Не на всеки брат му му се натиска.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: d5e81d5b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Може да споделиш само с психотерпсихотерапевт. Той би повярвал.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 4ddf25f2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Пожелавам ти късмет в живота! Ако имаш сили, според мен би било добре да сигнализираш в полицията за него. Такъв човек заслужава да лежи в затвора и да не докосне никой повече. Ако смъртните присъди бяха легални в България, това със сигурност е човек, който си я заслужава.
За половинка ти препоръчвам първо да намериш момче, с което да можете да сте приятели. Чисти и здравословни отношения, върху които да градите нещо повече. Химията идва с времето и е
най-красиво първо да опознаеш човека, след това да се влюбиш. По този начин ще си дадеш време да се излекуваш от травмите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker