Чудя се какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Чудя се какво да правя
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1430 пъти
Здравейте приятели, радвам се че сайта предлага Ано им ост , и се надявам да получа добри съвети за проблема който имам. Женен съм с жена си от близо 8 години, имали сме добри и лоши моменти, но като цяло сме се справяли. Има нещо, което много ме мъчи. От време на време си измисля някакви причини да се караме и все си събира куфарите уж че ще се разделяме. Това сме го преживявали няколко пъти при което последните два толкова ме ядоса че и аз и помогнах да си събира куфарите. Седи гледа ме тъпо чуди се кво да каже и кви тъпи доводи да измисли. Не си тръгва Ами чака като безпризорно куче! Държи се като дете буквално имаме момченце на 7 и все едно са с еднин и същ детски акъл. Не зная вече какво да я правя като реши да се цупи е пълна дрисня и никой не може да я трае. Как да я вразумя или как да я разкарам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 43f2024d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Ще кажа първо, замисляш ли се, че това е жена ти, а ти й отправяш такива обиди и изрази. Какво значи "дрисня", ако ще да е най-проблемния човек на света, не мисля, че някой заслужава така да говорят за него. И щом прави така, евентуално се замисли, ти какъв си в общуването си с нея, спрямо сина ви, после хубаво премисли и говорете за проблема, ако не пожелае да се промени, тогава вече мисли следващата крачка. Все има някаква причина

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3a112b9757
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ами добре си й помогнал да си събере куфарите, може дори такси да й повикаш. Може да й кажеш да реши много добре какво точно иска: да те напусне или да остане. Но да е наясно, че напусне ли те, връщане няма да има.
Така ще спре да манипулира по такъв елементарен начин.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bc1ae6b21e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Авторе, не вярвам жена ти да е такава без причина! Помисли за своето поведение към нея! Според мен съвсем скоро ще те зареже истински, ако не се държиш като възпитан човек!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: aaa5901d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Щом след 8 години заедно наричаш жена си "дрисня", вече ми е ясно защо ти прави такива сцени. Или се отнасяй с нея като с човешко същество (каквото е), или скоро ще си тръгне (надявам се).
Сцените й са нейния начин да ти покаже, че си дрисня.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 904774a26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Естествено пак автора е виновен. Ако темата беше написана от жената щяха да се изредят тук 50 души да я оплюят, че е друсня, ама сега нали автора не е тя, а мъжа, трябва да оплюем него. Жената се държи като бебе, ама пак мъжа виновен. Това било нейния начин да каже нещо си. Ами като иска да каже нещо, да го каже с уста, а не като дрисня. Значи тя се държи като дрисня, ама не тя е виновна, че е дрисня, а че мъжа я нарича така. Ами хубаво и аз ще се държа като малко дете и ще ви правя сечено и после като ми кажете, че инфантил, вие ще сте виновни, че ме наричате така, а не аз че съм инфантил, става ли? Ебах ви и логиката тъпа.

Как един път не се поставихте на мястото на автора, а все той ви е виновен не знам. Все ми е на акъла, че ако партньорът ви се държи така с вас, ще се чувствате виновни, че вие нещо не му играете по свирката и му е простено.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 30dc7577a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   До Номер 1, ти се замисли въпросната му "жена" (съпруга) как се е държала за да озверее той до такава степен. Всеки говори как не е редно да псуваме жените, ама айде да кажем и жените как ни се качват на главата.

Мен ми се е случвало да имам токсична връзка с жена - еми това е най-гадното, което може да ти се случи като мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6a02c5102f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Мъж да не знае как да разкара жена? Това истина ли е? Ми нека те хване с друга и сама ще си отиде.
За да си държи така си има причина. Едва ли е луда и скучаеща, че си измисля проблеми от въздуха . Мъжете рядко вдявате, че жената не се буди сутрин с мисълта за скандали, нито пък докато си мие зъбите крои планове. Ако е щастлива и обичана, то се усеща.
Прекарайте време малко разделени.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 781d7d3f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторе искаш да я промениш, да я накараш да порасне. Няма начин, 8 години си я търпял такава каквато е и тя няма да се промени лесно.
Съветът като те заплашва с тръгване да я пуснеш да си тръгне е добър. Кажи й че насила никого няма да държиш до себе си, но и ако прекрачи прага няма да я приемеш обратно. Предупреди я че нямаш нужда от заплахи, и ако е решила да прави нещо просто да го направи, без да те уведомява за намеренията си, а да действа, както намери за добре, защото ти е втръснало от напразни заплахи.
Със сигурност тя си има причини да ти се ядосва, ти също не си идеален, но същото се отнася и за нея, щом те е търпяла 8 години такъв какъвто си, няма да те промени със заплахи за развод.
Най добре обаче е да седнете да си кажете в очите на кой кое не му харесва, да разберете един за друг нетърпимите ви навици и сами да пожелаете да се отървете от тези си нетърпими за другия партньор привички.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ef0cc99336
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   8, да бе. Айде знаем ви и вас жените как от мухата правите слон и се цупите за глупости, без дори да сметнете за нужно да говорите какъв ви е проблема. По тази логика и автора едва ли се е събудил една сутрин и от нищото изведнъж е заискал жена му да си тръгне най-после. Явно доста е търпял, за да пише такава тема. Никой не бяга от хубавото.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 55d4afda25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ако разбера, че мъжът ми ме е нарекъл дрисня ще си приключа отношенията с него на секундата.
Просто покажи темата на жена ти и проблемът ти ще се реши от само себе си - ще те зареже.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 30dc7577a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Номер 11, за тва ако е някой, по който припадате, търпите изневери, бойща и всякакви гаври, та една такава дума няма да изтърпиш. Тия сме ви чували вече. Дрисня си да, защото говориш едно, а правиш съвсем друго, и то не само ти.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f86b283578
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторе жена ти те обича страшно много щом търпи вече осем години поведението и обидите ти. Как може да използваш такива изрази като:"дрисня"? От малкото което написа ми става ясно, че ти не я обичаш истински. Нямаш смелостта да я напуснеш затова искаш жена ти да те напусне и се отнасяш зле с нея,но вътрешно си имаш някакви спирачки и когато имаш възможността да се освободиш не го правиш. Като искаш да я разкараш кажи и го директно, че се разделяш с нея и го направи, какво я тъпчеш и мъчиш жената? Ще е много по-добре без теб и ще си подреди живота. Направиш ли крачката с раздялата после не я търси, не и объркваи живота отново.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f86b283578
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Браво! Добър съвет номер 11! Покажи темата на жена ти и и кажи че се разделяте. Постъпи като истински мъж. Щом си събира няколко пъти куфарите значи и на нея е започнало да и писва, но това че те обича я спира и не си тръгва надява се че и ти я обичаш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: 53671fddc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз ако съм на твое място направо й събирам куфарите и я изгонвам щом те може да реши какво иска.
Когато реши какво иска ще я приема обратно.
Откъде накъде тя ще го разиграва бе.

Как пък точно за една дума се заловихте всички. Че я е нарекъл дрисня. Е голяма работа.
Темата е друга. Автора е написал тема за проблема си с нея вие се заловихте за една дума.
Брей че защитници бе. Адвокати.
Ей адвокати може ли да ви ползвам адвокатските услуги.
Е и аз ще я нарека ДРИСНЯ. Направих го еи.
Какво ще стане.
Е добре не е дрисня а е мекотело. инфантилно дете. малоумна.
Тя се държи като малоумна.
Не може ли като има проблем да разговаря нормално с мъжа си както правят нормалните хора.
Както всички хора разговарят с половинките си.
Значи той я е нарекъл дрисня и автоматично става най-лошият човек на земята. А тя е ангел. икона. светица. Автоматично й се прощава всичко.
Я бъдете малко по- справедливи.


не е истина направо как от цяла тема някои се залавят за една дума а пренебрегват цялата тема това. което е написано.

Не мога да разбера защо повечето я защитават.

Нарекъл я е дрисня а това. че тя постъпва така е без значение. Нека й покаже темата и онази се раздели с него. Услуга ще му направи.


Зарязвай я авторе търси жена. коята те обича истински.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker