С какво толкова ги дразня? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

С какво толкова ги дразня?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 2946 пъти
Здравейте на 23 години съм имам собствен бизнес. От доста години забелязвам голяма част от хората около мен откакто си взех матурите успешно и и ме приеха успешно в университет да уча хората започнаха да ме избягват, да ме гледат злобно, да ме игнорират без причина и да не ме слушат какво приказвам като ме потита човек. Други започнаха с безполезни съвети от технияте провали в живота да ми казват-Ама то и аз бях така, И аз така съм си мисли/а на времето като бях по-млад/a като теб. След години като си открих фирма и си направих бизнес всички започнаха да говорят зад гърба ми гадости и да се правят че незнаят че имам бизнес и че не знаели че работя. Започнаха да се държат все едно съм чужд човек а не близък. Няколко месеца след като мина бала ми и научиха че са ме приели и че съм се записал-започнаха да ми подценяват(възможностите, амбициите, целите, стремежите и желанията). Омаловажават ме чреж думи че се стремя към Нереални неща, Само съм си бил мечтал и т. н. Дори и една наша семейна бивша приятелка за мене е бивша беше разочарована от нейния син че се е изнесъл от тях и че си е намерил гадже. После научиха че гаджето на сина и бил 2рата му братовчедка. И от тогава постоянно света им е крив. Дори не успя сина и да завърши университет. Каква е тази коммплексарщина злоба и завист. Благодаря за съветите и коментарите предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: b00e31a2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Добре, а защо не допускаш, че може да са прави? Че може наистина да летиш в облаците, нещо, което често се случва при младите. Имат нереална представа за нещата, а и правят грешки от неопитност и липса на връзка с реалността. Всички сме били и всички сме имали големи амбиции и цели, но с времето всеки разбира, че не става така, както си го е мислил. И те затова ти го казват да не се разочравораш и да имаш по-реалистични цели. В България често се случва, като не ти хареса нечие мнение, веднага да го определяш като хейт, завист и т.н.

Не те познавам, може и да си някакъв гений и да постигаш топ резултати и затова да ти се струва това като хейт. И аз като бях млад, разправях как ще съм мултимилионер, ще спя с манекенки, ще живея в палатии ще карам лускозни коли и като ми разправяха, че в живота не става така, аз също им се дразнех. Всеки е минал по тоя път нормално е. Е, сега бачкам за 2 бона и далеч не съм милионер. От дистанцията на времето и опита си давам сметка, че са били прави. И да, разочаровах се при сблъсъка с реалността, защото имаш нереални очаквания от живота. Трябваха ми 10-тина години да изляза от шока и да осъзная, че живота не е като по филмите. 10-тина години, които бяха кошмар и отказвах да осъзная нещата и се борех с вятърни мелници, вместо да си живея живота и да се радвам на истинските неща, които аз така и не оцених през тия години. Някои от тези неща ги имах, но си отидоха безвъзвратно, защото не ги ценях, когато ги имах.

Надеждата е нож с две остриета - от една страна ти дава сили да се бориш, но от другата страна те държи в заблуда да преследваш нереални неща и така те отклонява от истински важните неща.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f31c0955ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Автора до Номер 1-Ккави глупости ми говориш това че си ти си си летял в облаците и си бълнувал милиони си е твой проблем.Още с навършването си с пълнолетие е трябвало да осъзнаеш че ни една манекенка няма дори да те заплюе.И на всичкото отгоре си си позволил да ме сравняваш с другите пропаднали младежи.При положение че съм бил студент и видях какви утайки са учили сред мен.Тайничко им се подригравах колко са запътяли и опростачени.С този интернет и тези прокълнати снимки в нстраграм които гледат и си фантазират горките че ще достигнат Моника Валериева или Благо Георгиев.Да ама не.Точно се сбъсках с такива грешки на живота като теб.Да си знаеш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b00e31a2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   2, пич, нищо лошо не съм казал, просто дадох мнение и гледна точка. Не знам защо така реагираш. Ако и на близките си реагираш така, нормално е да те игнорират. Явно прекалено много държиш да те подкрепят и да са съгласни с теб и както тука при най-малкото нещо, което не ти харесва и настъхваш. Сигурно пак ще ме оплюеш, но и това ти го казвам просто да се замислиш. Най-лесно е да ме обвиниш и мен, че завиждам и тъй нататтък, но мисълта ми е, че трябва да се заислиш дали пък грешката не е в теб, че реагираш прекаелно остро на хората, без да разбираш какво всъщност искат да ти кажат. Иначе мен и да ме наругаеш тук, проблема няма да ти се реши, а и на мен честно казано ми е все тая кой ти завижда и кой ти е приятел. Просто пташ и давам мнение, пък изводите са за теб, последствията от тях също.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f31c0955ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Автора до номер 3-Разбрах що за ограничено мислене и интелект имаш.Както се казва-ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.Няма какво повече да добавя.А относно че си си фантазирал с палати и луксозни коли си е твой комплекс.Предполагам че си по-голям от мен докато аз вече имам бизнес а ти работиш като роб за некой друг.От както ми е минал бала въобще не ме е интереувало нито за манекенки плейметки бентлита или палати.Камоли пък за това да обяснявям нереални неща че ще ставам Милионер и да се излагам като теб.Защото точно такива с големи очаквания от живота като теб са ми ясни-бити карти.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9c60e71a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Номер 1 и 3 е много прав, на младите морето им е до колене, постигнат нещо дребно и придобиват огромно самочувствие. Надценяват се и търсят в очите на близките си същата надценена оценка, а близките им си знаят, че това възгордяно същество пред тях си е техния пикльо и като порастне още малко, като го поочука живота ще си седне на дупето.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: aa3e5f0b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   С нещо не си приятен на хората около теб. Да ти завиждат 1-2-3-5 души, но едва ли всеки се занимава с тебе и ти завижда. Аз също често съм обект на завис, но имам и 10-ттина приятели. Т.е. винаги има принципно злобни хора, които си завиждат на всеки, който им се стори по-красив, по-успял и т.н., но щом теб те избягват и пренебрегват масово, значи нещо друго ги дразни в поведението ти или мисленето ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 50f6be2e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Не мисля, че има смисъл да му се отговаря на автора. Нека порасне още 10-20 г. и ако има акъл в главата, сам ще се осъзнае. Сега каквото и да му се каже различно от това да оплюваме всичките му близки, няма особен смисъл. Напротив - като успееш, всеки почва да се върти около теб с надеждата да го уредиш за нещо, да му дадеш заем и т.н. Щом въпреки това го отбягват, има защо. Ако за най-малкото несъгласие или опит за съвет, реагира така и ако е решил, че като си е открил една фирмичка на 23 е хванал Господ за шлифера и другите едва ли не са "роби" и "ограничени", както не се свени тук да обижда и да реагира остро за дреболии, не е учудващо, че го отбягват. Разбира се, няма нищо нелогично в това, келеш с жълто около устата, постигнал някакъв дребен успех да се помисли за безсмъртен.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f31c0955ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Автора-До номер 6. Ти пък какъв си че да казваш че на Младите морето им е до коленете. Поогледай се и виж какви младежи от моя набор печелят грамоти, медали и олимпиади. Яд те е че имам бизнес а ти може и да си безработен покрай пандемията или пък да бачкаш за некой за жълти стотинки. И си си позволил да казваш че живота ще ме поочука. Живота си имам кинти повече от 5 годишнште ти заплати бе пич. Същият комплексар с ограничен интелект и мислене като масата неуспели-нереализирани Българи.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 50f6be2e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Хаха тук започна да става забавно. На това му се вика гьонсурат. Тръгнал на нож срещу всичко и всички и се чуди защо го отбягват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d71cc578c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Какъв ти е бизнесът, авторе. Питам защото имам нужда от вдъхновение...

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 50d0c82faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По-старите винаги завиждат на по-младите - ВИНАГИ! Умират си от яд, че на младини са живели зле, а сегашните млади имаме по-голям потенциал и възможности за реализация. Отделно и за външността завиждат. А бе с една дума - бягай от тях. Масово хората над 30 са зверски комплексирани и злобни. Особено жените. Мразят, когато е някой е по-добре от тях, а ако е и по-млад направо се посират от злоба.

Ж24

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 50f6be2e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   12, грешиш, не всеки, който иска да те посъветва и предпази, го прави от завист. Много ви е удобна тази теза със завистта и всичко, което не ви оттърва, го извъртате на завист. Завистта стана удобна мантра вече, която оправдава всички нереалистични очаквания.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f31c0955ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Автора до номер 11-В живота трябва да се опряваш сам.Всеки си гледа интереса и въобще не ми пука че имаш нужда от вдъхновение.Камо ли пък наготово да ти кажа нещата от кухнята на бизнеса-не си ми никакъв.Никой не ти е длъжен или задължен с нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d71cc578c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Какъв потенциал пък има за един млад човек в България?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d71cc578c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   15 да то пък тук само успешни бизнесмени ще влизат, точно на куково лято. Който върти бизнес е постоянно зает, а ти само тук висиш както си личи от коментарите ти. Искара се Рокфелер.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d71cc578c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Наистина авторчето е абсолютен пън и гьонсурат.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d71cc578c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Арогантен и злостен, това е автора.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b00e31a2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Тази тема или е социален експеримент колко хората ще изтърпят абсолютен злобар, или автора не си е пил хапчетата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f31c0955ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Автора от номерата 18 до 21-Гола Вода сте.Много сте зле.Несериозно изказване на слабо време.А номер 18 направо се излага като някое хлапе-тази седмица нямам ангажименти и съм свободен затова ми остава толкова свободно време.Колко несериозни хора има не е истина.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 50f6be2e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Признаваме си, завиждаме ти. Яд ни е, направо газ пикаем. Ще се изядем от яд.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d71cc578c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   22 и като си свободен вместо да отпрашиш с частния джет до Малдивите драскаш в Споделите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f31c0955ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Автора до номер 24-Тотално си зле.Новини гледаш ли целият бизнес в България е на ръба и инфлация жестока.Ти си летиш в облаците за частен джет и Малдиви.Ама въобще не расъждаваш трезво.На кой свят живееш не знам.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b00e31a2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   25, е нали си много голем бизнесмен разбииш ли? Ти си машина и трябва дори в трудни времена да се справяш добре. То когато икономиката върви нагоре и баба ми, дето плете терлици, изкарва някой лев.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 484f6ac164
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Докато ти четох основния пост, си помислих, че наистина може да ти завиждат и щях да ти кажа просто да не общуваш с подобни хора било то и роднини. После стигнах до коментарите и споделям мненията в тях - арогантен си, летиш нависоко и смяташ, че си стигнал максимума. Ако поведението ти е такова и в реалния живот, много скоро всички около теб ще се отдръпнат, защото ти "завиждат". Много си вирнал носа, вкарай тази енергия в надграждане. И за да не си правиш труда да се повтаряш за десети път- да, и аз съм тотално зле като всички останали, само ти си пич и половина.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f31c0955ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Автора до 26-Човече какво ми пееш за баба ти къде плела перлици. Като тази година като си купих Мартеници за 1ви март. Огромна част от стоката на уличните търговци си стоеше ей така за украса. А стоките на пазарите като Зеленчуци и Плодове си прашасват и никой не купува защото цените са високи. Да не говорим че имаше едни където съм ги виждал преди Пандемията продаваха варена сладка царевица и от началото на миналата година и те банкрутираха. Много заведение и баничарници фалираха завинаги. Та дори и общинските фирми и предприятия са пред фалит заради скъпия ток. Ако беше баба ти толкова печеливша с тези терлици няма да я гледам като другите пенсионери в Кауфланд като пазарувам да се лишават от хранителни продукти за месеца и да се чудат как наесен като парното стане 1000лв месечно откъде ще го плащат.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d71cc578c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   25 ами ти си тоя, дето се изкарваш велик. Ето затова хората ги дразниш, самохвалко си и говориш и се държиш арогантно и нагло.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f31c0955ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Автора до 27-ОТ къде на къде си позволяваш за казваш че летя нависоко.И на всичкото отгоре си преувеличил/a нещата се съм стигнал Максимума.Човек трябва да гледа себе си а не да критикува,плуе и слага етикет на хората.Много повърхностно мислене има в коментара ти.Носа съм си го вирнал нагоре в мойте среди сред конкуренцията но не и сред роднини и близки.Масово 2/3 от населението на страна си сменя работата заради ниско заплащане или 73% и точно те тръгнали в ни клин ни в ръкав да дават съвети.Да не говорим че все повече от масата Българи задлъжняват към фирмите за БЪРЗИ КРЕДИТИ.С една дума НЯМА ТАКОВА ПАДЕНИЕ.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 484f6ac164
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   От 27. Човек, имаш проблем с интерпретацията, възприемането на себе си и околните, правописа, нервите, възпитанието, изразяването и мисълта ти тече разпокъсано. Поиска коментари - дадоха ти. Не ти харесаха - всички сме падение.
Не познавам човек с личен бизнес, който цяла седмица да няма ангажименти, ама ти си знаеш най-добре.
И за да е доволна инфантилната ти личност - всички ти завиждат, защото си по-успял и по-готин от тях, никой не е толкова напред в живота като теб, само ти си си взел матурите и си влезнал успешно в университет и по тази причина те мразят. Няма какво друго да е просто....

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 12398166bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Авторе, целия ти бизнес е просто фантазия!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f31c0955ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Автора-с една дума бъдете живи и здрави. То се е видяло с прост човек не можеш да се разбереш. Очаквах адекватен съвет а получавам мнения от снобове. Ако има нещо, което не мога да понасям, това е глупост. Винаги казвам, че глупостта е Грехът срещу Светия Дух. - Т. Х. Уайт

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 84ddcd968e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   До 31 - Няма изписани и 100 реда. Ако това отнема цяла седмица ... здраве да е. Може и така да разпуска човечеца, знаеш ли! Старият ми шеф, тренираше по 3 часа на ден. Зам. шефчето, па беше още по-луда калинка - хванал я тая виола и свири. В 22:30 съм бул в офиса, да довърша нещо, а пича си вади виолката и свири ... бизнесменчетата повечето са такива луди глави и ексентрични. И доста имаха проблеми с общуватнето ... ама предполагам, като правиш достатъчно пари имаш младо котенце да ти мърка, няма проблеми! ай наздраве! Аз отивам да пия!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f31c0955ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Автора до НОМЕР 8-МОГА ЛИ ДА ПОПИТАМ КОГА ЩЕ ДОЙДЕ ОТНОВО КОРОНАВИРУСА ТА ДА СЕ ЗАРАЗИШ И ДА СИ ОТИДЕШ ОТ ТОЗИ СВЯТ ЗА ДА ИЗВЪРШВАШ ПОВЕЧЕ ГРЕХОВЕ.ЧЕ МЕ НАРИЧАШ КЕЛЕШ С ЖЪЛТО ОКОЛО УСТАТА.ДАЙ БОЖЕ ПО-СКОРО ДА ТЕ ПРИБЕРЕ ТАМ ГОРЕ ПРИ НЕГО И ОБЩЕСТВОТО ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТЕБ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 50f6be2e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   37, благодаря ти. Жив и здрав да си! И да поумнееш малко някой ден.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 709e5e3650
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   37 кълнеш като злобна свекърва. Само като те чета отблъскваш и отвращаваш, а представям си на живо какво представляваш

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1f927fbc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Автора до 39-Ти гледай да не разбера от къде ми пишеш и да те причакам пред вас и да ти дам една злобна свекърна с бухалка.Та тогава се видиш кои отблъсква и отвърщава за дето много ти знае устата.Хорта са казали там където врата скърца не слагай пръст за да не те прещипе.На някви такива дребни душици като вас въобще не могат да ме сплашат.Внимавайте в картинката погребалните бюра чакат клиентела.Тръгнали те наште да ръсят глупости ако ви бях шеф или родител такива побойща щяхта да видите че да не може да разберете ден ли е нощ ли е за дето много знаете да бърборите.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1f927fbc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Ако си мислите че ще ме пречупите само с думи жестоко сте се заблудили нещастници такива.И на 40 да стана характера ми нема да се промени.Тръгнали те да ме променят.Я си ебете Майката.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: aa3e5f0b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Човече, имаш сериозни проблеми. Не знам, някой те е тормозил като дете (удари в главата?), или просто хормонален дефицит, може и някой вирус да те е бъгнал, както и да е. Обърни си внимание на психиката, работата отива на шизофрения или най-малкото ОКР ... Знам, че няма да приемеш думите ми, но имаш скрито заболяване, поне на невролог и ендокринолог върви. Нуждаеш се от психиатър принципно. Не е нормално това твое поведение и разсъждения тук. Никой нищо лошо не ти мисли така масово, имаш проблем, но не с хората, а с главата си или някой орган. Пусни си пълна кръвна картина и скрининг за онкологично заболяване също. Най-първите признаци на подобни проблеми, освен психичните, са точно такива: силна злоба, раздразнение, обидчивост и нервност. Има медицинско обяснение, няма сега да се впускам в лекции, повярвай, не са добре нещата. Поне леки успокоителни си взимай на първо време, докато се решиш на изследване. И недей да кълнеш (връща се като бумеранг към тебе всяка казана дума, ако е без причина - а тя е), хората са добонамерени тук, специално към тебе или снисходителни.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 50f6be2e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Все още ли не разбрахте, че темата е тролска? Не е възможно да съществува чак такава гнида. Освен ако няма психически отклонения.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 484f6ac164
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Добре де, точно над полето за коментари има едни 4 точки и ми е интересно админите дали помнят съдържанието им, че одобряват бръщолевенето на това момче, което е или трол, или хахо, или и двете?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f31c0955ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   ХОРА ТЕМАТА Е ИЗМИСЛЕНА НИКОЙ НОРМАЛЕН НЕ ГОВОРИ ПО ТОЗИ НАЧИН.ЯВНО МОМЧЕТО СИ ФАНТАЗИРА ЧЕ ИМА БИЗНЕС.И НЕ СИ Е ПИЛ ХАПЧЕТАТА.КОЛКО ТАКИВА ГИ ИМА НЕ ЗНАЯТ НА КОЙ СВЯТ СА ОЩЕ.КАЗВАМ ГО ОТ ОПИТ ЗАЩОТО И АЗ ИМАМ БИЗНЕС И АЗ СЪМ ТРЪГНАЛ ОТ МАЛЪК НО Е ИМАЛО ХОРА КОЙТО ДА МИ ДАВАТ НАПЪТСТВИЯ И НАСОКИ ЗА ДА УСПЯВАМ.А ОТНОСТО ЗАВИСТТА НЕ СЪМ ОБРЪЩАЛ ВНИМАНИЕ И СЛЕДВАХ ЦЕЛТА СИ.НО ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ.ПРОСТО ЕДИН ТРОЛ ИЛИ БЕЗДЕЛНИК КОЙТО СИ ИЗМИСЛЯ И ФАНТАЗИРА.ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ МУ ОБЪРНАХТЕ.С ТАКЪВ НИКОГА ДО СЕГА НЕ СЪМ СЕ СБЛЪСКВАЛ.

Модератор: авторе, щом пишеш от името на друг човек, явно наистина темата е измислена.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 50f6be2e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   45, най-после се издаде. По хаша си личи, че си ти, ако знаеш какво е хаш. Това онзи номер от букви и цифри точно над номера на коментара и по него се разбира, че си ти, тъй като съвпада с другите ти коментари, понеже са писани от един и същи IP адрес.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9aa5ad89a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Moдератор/к/е да ми ядеш хуя - заври си ип-то в гъза

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cc7a6c36dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Хахахааааа, неграмотното бизнесменче, мамино!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d85a7ecafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Стигнах до средата на коментарите, мнението ми е, че трябва психиатър да се произнесе. И аз имам бизнес и знам колко главозамайващо действа успеха на млада възраст, ама този си има някви сериозни отклонения. Много ме съмнява изобщо да има някъв успех, че да тръгнат да му завиждат

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c4309e04c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   автора не е наред с акъла.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 6edefddcef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Какъв бизнес бе. С такъв характер. Кой би работил за него.
Да завиждам на него за какво, че с този проклет характер няма кой да си поговори с него. Ако нямаше проблем и беше доволен от живота си нямаше да го вълнува с какво дразни другите.
По-скоро го съжалявам защото няма приятели с които да си поговори въпреки че има бизнес и пари.

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 6edefddcef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Мога да завиждам на номер 49, защото има бизнес има й приятели които да общуват с него и е човек за разлика от автора.

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 6edefddcef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Също и номер 45.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker