Опит за самоубийство.Семейни проблеми,изнасилване. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Опит за самоубийство.Семейни проблеми,изнасилване.
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1536 пъти
Добър ден на всички!Или добър вечер.
Жена съм на 22 години от средно голям град.
Моята история далеч не е красива или някакъв моментен каприз.От 14 годишна,нещата в живота ми тотално тръгнаха надолу.Тогава си хванах първото гадже.Бях много развълнувана като всеки типичен тинейджър.Родителите ми разбраха,пребиха ме и ми подстригаха косата до раменете,а тя беше до кръста.Разделих се с въпросното момче тогава.Те отказваха да говорят с мен,да се хранят с мен,биеха ме с причина или без такава.Тогава посегнах на живота ми,прерязах си вените толкова некадърно,че само се надрах.Е оживях,живота продължи.Баба ми,която ме отгледа почина,когато бях на 16.Тя ме обличаше,хранеше,спях при нея,като цяло тя беше моята майка и моя баща в едно.Преживявам до ден днешен нейната смърт,още ми тежи всеки момент и тя ми липсва денонощно.Дойде момента тогава да заживея вече изцяло при родителите ми.Отново си хванах приятел.Този път те го приеха сравнително добре.Тогава той от нормално момче започна да излиза с наркомани и за няколко месеца стана коренно различен човек.Е аз малка,неопитна помълчах малко и реших да го оставя.Преди да го направя той ме изнасили.Да,точно така изнасили ме и ме преби с колан.Прибрах се съкрушена и го преживях отново.Това някакси дали подсъзнателно или сама умишлено го преживях сравнително бързо.Още ми тежи,но някак на заден план.Продължих живота си,завърших училище,започнах работа,започнах университет.Родителите ми продължават,да ми посягат и след това се правят,че нищо не се е случило.Манипулират ме,изнудват ме и ме карат да се чуствам ужасно твърде често.Случките ми с тях са толкова много,толкова грозни,унизителни за мен,че съзнанието ми отказва да ги възпроизвежда като спомени,а стоят в главата ми като някакви епизоди на сериал.От всичките ми пречки,проблеми не мога да създам здрава връзка с никого.Имам приятел,които ме уважава и обича,както аз него.Той знае всичко,но някакси ме е страх от него.Без причина, той е толкова мил с мен.Никога не ме е обидил или да ми е посегнал.Просто понякога ми прилича на баща ми и за момент изпадам в ужас.Страх ме е да не ме удари или да ми каже нещо.Прилича ми на него,въпреки че визуално нямат нищо общо,сама си го представям,че е баща ми.Изпадам в истерия(тиха истерия) не крещя,не буйствам,просто мълча.На работа се справям страхотно,работодателите ми са доволни от мен,нямам проблеми там.Знам,че много ще кажат “иди на психолог”.Аз ходя.Правя терапии и сеанси,но някак всичко това ми тежи и минавам отново и отново през него,всеки божи ден.От подстриганата коса-до последния път в който ме удариха.Не искам съвет,не искам упреци,исках само да споделя.Просто да кажа какво ми се е случило,ако има още някой като мен:
НЕ СИ САМ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: c073fe68a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Реално ти нямаш проблеми с приятеля си, но си въобразяваш някакви глупости. Вземи се стегни, няма за какво да живееш в миналото и да си припомняш постоянно и да преживяваш някакви стари неща отново и отново.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a66bcb52fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Милата ! Изпращам ти много прегръдки и съжалявам , че си преживяла това . Много тежко . Продължавай да търсиш психологическа помощ и опитай да надмогнеш страха от мъжете . Ти си ценна , ти си важна и се надявам да те оценява твоят приятел . Откъсни се от всичко лошо и не позволявай да те дърпа надолу . Желая ти щастие .

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2c7186dcce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз имам подобна травма, причинена от бивш приятел. Много е трудно, но вече почти я преборих. Имам деца и мъж, от когото на моменти също ме е било страх без причина. Също в работата като наскоро един колега се развика на един работник по телефона, ми напомни за ситуация, в която насилникът ми е крещял. Агресията остава следи, особено в детска възраст. Имах и още една страшна случка когато бях на 18 години, но не ми се разказва...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 08aac12056
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Много често, разказаната от някого история е представена твърде манипулативно и едностранчиво.

Вашите, за да са те пребили на 14 г. заради гаджето ти, то това само значи, че наистина нито ти е било времето за гадже, нито пък си оцелила подходящ. И това се потвърждава при втория ти опит с наркомана.

До навършването на пълнолетие родителите ти отговарят за твоите постъпки и действия и са в правото си да взимат мерки, за да те спрат, когато си тръгнала по грешен път. Боят и наказанието са методи за това.

Въпросът е сега как си? В настоящето справяш ли се, добре ли си? Миналото си е минало.

А дали настоящето гадже ще ти посегне или не, то това почти и само зависи от твоето поведение и държание спрямо него. Дали го обиждаш, дали му изневеряваш, дали му пилиш излишно на главата, дали го изнервяш и т.н.?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d64154eab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бъди силна, прекрасно момиче! Заслужаваш много и знамиф, че някой ден ще превъзмогнеш всички свои страхове. Мисля, че и сама знаеш, че ако родителите ти те обичаха поне малко никога не биха ти причинили целия този тормоз. Продължавай с психолога колкото и да ти е тежко на моменти, терапията наистина помага. Не те познавам лично, но те прегръщам силно и истински вярвам в теб! ♡
Ж18

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3461fe77f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Родителите ми продължават, да ми посягат и след това се правят, че нищо не се е случило. Манипулират ме, изнудват ме и ме карат да се чуствам ужасно твърде често. Случките ми с тях са толкова много, толкова грозни, унизителни за мен, че съзнанието ми отказва да ги възпроизвежда като спомени, а стоят в главата ми като някакви епизоди на сериал" - каква е причината според теб да те нарочат за жертва? И най-вече, защо са насочили агресия към теб, това е извратено, инстинкта на един родител трябва да е обича детето си, не да го тормози. Имаш ли брат/сестра?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: c80f2f46df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Това са ужасни гадни родители чудовища.
Съжалявам за нещата. които си преживяла.
Ти с тях ли живееш. Пишеш посягат ми.
Ако живееш с тях се отдели от тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker