Съжителство заради децата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Съжителство заради децата
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 7733 пъти
Здравейте аз съм мъж на 40г от Варна. Имам две деца на 11 и 13г.
С жена ми се разведохме преди около три години, но останахме да живеем заедно заради децата без да имаме някакви интимни отношения.
Не се караме, но е трудно да живееш с някого без любов. Децата не искат да се разделят с майка си, нито с мен.

Опитвам се да остана приятел с нея макар, че не е лесно. Намирам се на кръстопът и не знам какво да правя. Отдавна съм забравил какво е любовта и секса, не знам дали бих могъл да имам сериозна връзка от тук нататък.

Не мога да кажа на бившата си съпруга отиди си ще си доведа друга, защото тя е майка на децата ми и те искат нея, а и тя би се грижела най-добре за тях. Затова ми се струва, че е по-добре да си намеря някоя дама за неангажираща връзка само заради секса, но знам че няма нищо по-хубаво от това човек да е жив и здрав и да обича някого истински.

Не съжалявам за трудностите, които идват в живота ми, мисля че чрез тях можем да променим себе си ида си вземем някаква поука, знам че всеки решава сам за себе си какво трябва да направи с живота си, но бих се радвал да ми пишете как бихте постъпили на мое място

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7240e3d990
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Какво значи "заради децата"??? Стига с тия клишета! Така само тъпчете на едно място, а и децата ви като виждат, че не се разбирате, не мисля, че се чувстват много на място. Така нито ти, нито тя имате свой живот, нито пък децата ви имат пълноценна родителска опека. Вземете се в ръце и се опитайте да си оправите живота. Децата след 4-5 години ще се поотделят, ще си имат свой живот, а за вас може да е късно.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9003c2cc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва с много разговори, деликатно да разрешите проблема-така никой не е щастлив!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 067fe47c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Съжалявам, че така се е получило с брака ти. Ако все още търсиш истинска любов, няма да можеш да живееш по този начин дори и да е заради децата. Те може ид а не го осъзнават, но начина по който живеете със съпругата си (както казваш без любов), ще им остави отпечатък за цял живот. Най-малкото ще вземат да го помислят за нормално! Те сега навлизат в пубертета и това е най-важния период в живота им! Така, че ако искаш да сториш добро и на себе си и на децата си, живейте отделно!

Ти ще си пак добър баща. Ако намериш нова половинка (а и дори ако не си намериш!!), ще бъдеш даже ПО_ДОБЪР баща, защото ще си по-щастлив. Това може да се отнася и до съпругата ти. Да имаш "любовница" след като си разведен, но всъщност не свободен е доста безумно начинание.

А ако децата ти разберат за новата жена, докато ти все още ЖИВЕЕШ при майка им (ДОРИ и разведен) ще ги нарани многократно повече, отколкото ако се отделиш и те осъзнаят, че баща им има право на личен живот. За доброто на всички.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: bbf66e34ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Здравей,
моето мнение е че трябва да траеш! и то не заради теб а заради ДЕЦАТА!
Нямаш си на представа какво ще преживеят!
Айде ако са на по 2-5 години добре, но те вече са голями, разбират както се казва...

трябва да търпиш щом си ги създал
колкото и да ти е трудно
те не заслужават това да им го причиниш!!!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 551784495d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А защо сте се развели? Ако продължаваш да живееш само "заради децата ' по добре забрави завинаги за любовта и секса. Най -добре е да излезеш на квартира и да започнеш нова връзка на чисто. Никоя жена не иска да е някой само заради секса, приключи наистина брака и започни нов живот

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 334d42e919
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Защо сте се развели, щом живеете заедно? Само колкото да изпитате някакво вътрешно удовлетворение при вида на документите си ли?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 461c6e481e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И децата ви ви наблюдават всеки ден какво правите и как се държите и сте им модел за подражание.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f0a9d8d711
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Здравей, авторе.
Съжалявам те искрено, но най-вече децата ти, защото вие с вашето престорено семейство им вредите много.
По този начин те израстват с един фалшив модел на семейство и такова съжителство ще бъде за тях нормалното нещо, ще го пресъздадат един ден и в собственото си семейство. Всяко дете пораства. А тогава?
Според мен обаче, ти не си с жена си заради децата, а заради себе си. Страх те е от любовта и от възможните последици, от това, което те очаква зад стените на кухото ти семейство.
С жена ти може да не се обичате, но това я прави точно безопасна за теб, част от инвентара и майка на децата ти - да, но толкова.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d746140559
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   До 8. в теб има доста ОГОРЧЕНИЕ И ЗЛОБА ЗА ПРОПИЛЕНИЯ СИ ЖИВОТ, ЧАКАЛА СИ КАКВО СИ ЧАКАЛА... ДА ВЗЕМЕШ поредния развел се мъж, той никога няма да те обикне, нито ще имаш нормално семекйство. може да съжаляваш ЕДИНСТВЕНО СЕБЕ СИ.... ЧАКАЛА СИ РЕКОЛТА ОТ ИЗГОРЯЛА НИВА...
prince of the darkness

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f6010f6061
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Prince ot the darkness, прав си - огорчена съм заради пропиляните години, но не съм злобна, защото животът ми не е пропилян.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d746140559
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 9.... развесели ме.... аз от години не живея в Бг, и съм от фамислия на коренни Софиянци, на 23 години съм... и да ти кажа, жената на моя живот я срещнах на 16, и до ден днешен сме заедно, никога не сме се карали... до сега, защото сме се разбрали, ако на някой му е криво да споделя, и заедно излизаме на разходка из улиците на 5th Avenue... не знам... не е в бг... тази улица... манталитета в бг ме потресе, тук няма такова нещо... не сте научени на семейни ценности.. това че имате интимност, не означава че има любов, няма как да разбереш мисленето на мъжа до себе си.. ако е бил влюбен.. преди време е щял да зареже вече разпадналото се семейство, което едва ли е съществувало някога, всичко е било един фарс още самото начало, не всеки може да изпитва любов.... Желая ти всичко най-красиво в живота ти.. и никога да няма облачност в твоите дни.... теорията ми за нещата в живота е много различна.. няма да я споделям, че и без това поста ми стана дълъг....

Prince of the darkness

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0c02d2ff36
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Prince of the darkness, не разбирам, какво има общо кой къде живее с темата?
Откъде си сигурен, че аз живея в България, че мъжът до мен е българин?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 77072991bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Здравейте аз съм авторът на темата съжителство заради децата искам да благодаря на всичкикоито ми писаха знам че сте прави на никого не пожелавам такова съжителство трудно ми е да живея по този начин незавиждам на хората които са щасливи които са намерили любовта и се радвам като видя такива двойки аз вярвам че ако съм оптимис и съм жив и здрав ще дойдат и по щасливи моменти в моя живот

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 91f72f561c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторе, животът е странен, той е най-добрият учител.
Честно казано, ти първо трябва да почнеш да ОБЩУВАШ С ЖЕНИ, да флиртуваш, да водиш разговори. Сексът ще дойде в последствие. Мисля, че не си готов дори за него още. Имаш нужда просто от социални контакти с истински дами, които да те харесват, да се смеят на вицовете те, да те намират като човек първо интересен, като личност, в последствие и като мъж, да ти дадат самочувствие и вяра, че си готин мъж.
Не скривай семейното си положение. Разкажи дори за перипетийте си, за обичта си към децата. Така жената може от самото начало да си прецени, истинската дама дори ще те хареса повече, себичката ще избяга - какво губиш.
Ще дойдат по-щастливи моменти, но ако ги търсиш, ако действаш, ако не си стоиш депресиран вкъщи. Затова и кучето е добро решение - щеш-нещеш ще обикаляш навън, а Варна просто е град, където можеш да отидеш с едно куче!
Горе главата, авторе!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9c40808bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Истинските въпроси са, защо сте се развели? Какви са били причините, които да доведат до това и можете ли да оправите взаимоотношенията си? Имате ли желание да се обърнете един към друг? След като така или иначе живеете заедно и имате причина за това, поне можете да се опитате да оправите взаимоотношенията си, защото предполагам, че и тя се чувства по същия начин. Така, че за мен най-добрият вариант е да се опитате да оправите отношенията си с нея.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dce96f0f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   15, братле, темата е от преди 10 г. Сигурно са се развели и са се оженили за други още 3 пъти до сега.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5e58e7f6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Амаче чудо е това... Ще коментирам въпреки, че темата е от преди 9 години. В началото това го наричате любов, менава се 5,10 години и вече нее любов. Ами как е било любов в първите дни? . Драгиги дами и господа това в началото е страст, нагон а не любов! След съвместно съжителство това е любов. Когато я видиш без грим, когато му сабираш чорапите от хола(примерно) Това е любов! Когато си готов да направиш компромис това е Любов! Когато се търпи те и заедно минават през трудностите.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dd4523f70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Безсмислен начин да прекараш години от живота си в самозаблуда, че го правиш заради някаква благородна цел.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8eb7968520
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Здравейте, аз съм в подобна ситуация, но синът ми е на 22 а дъщеря ми е на 12. Поддържам брака си заради дъщеря ми. Тя изпада в ужас дори ако на шега спомена развод. Заради нея ще търпя. Надявам се да ми стигнат силите. Ако имате нужда от споделяне - насреща съм.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 015723a7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ужас. След като жена ти не се изнася, изнеси се ти. Или ти е по-удобно, защото така си свикнал, а инерцията е силна. Това е ужасно лицемерие - да търпите заради децата и да проспивате собствения си живот. Децата пак ще продължиш да подкрепяш и да си част от живота им. Пропускаш собственото си щастие така и загубеното време няма да се върне. Няма как да намериш читава жена, докато живееш с бившата си, а заслужаваш и ти да си щастлив и обичан.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: a6a84744d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   И ние с моя мъж сме разведени и си живеем вече 10 година заедно и какво от това.
Авторе постъпили сте много благородно.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 836dd1cd0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От какъв зор сте се развели тогава?
Чудиш се дали може да имаш отношения с друга - няма шанс. Какво ще кажеш на твоята избранница - ние си живеем заедно заради децата и тя ще търпи, ще се виждате по хотели или в нейния дом. Няма смисъл от тая глупотерапия живеете заедно, ама не сте заедно. Децата ала бала.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 417d9a837b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Разводът за нас е нищо. Някаква формалност. Изобщо не пречи да си живеем заедно.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 1fac0d1fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Мисля, че авторът отдавна си е разрешил проблема, предвид че е писал тук преди 11г. Децата му отдавна са пълнолетни и вероятно отдавна не живее с жена си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker