Обречена връзка от самото начало - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Обречена връзка от самото начало
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 2568 пъти
Здравейте,

От детството си влизам в този сайт и досега не съм прескачал бариерата пред себе си, за да потърся съвет и аз.
Става въпрос за съпругата ми и дилемата, която стои пред мен. Ще ви разкажа дългата версия, защото просто в нашият случай кратка няма.
Заедно сме от 7 години, от 8-9 месеца и женени. В началото тя имаше приятел, дойде при мен, после пак при него и накрая реши, че трябва да е с мен. Имах й пълно доверие, но в началото най-лошото беше, че заради дългата връзка с бившия, се виждаха на 2-3 седмици веднъж и това адски ме тормозеше. Тя е с изключително властен характер и за почти нищо не позволяваше да й се меси някой и е много тънка границата до скандал. Аз като по-влюбен в началото, преглъщах много, търпях, стисках зъби защото знам сълзите, които съм пролял докато се стигне до това да сме заедно. Но в мен се трупаше…
Тя е дете, което е отгледано от баща си още от бебе и вътрешно изпитва някаква омраза или злоба към фигурата на майката. Още докато беше във връзка с бившия си ми е споделяла, че майка му е еди каква си, какво правела, що правела. Е, събрахме се и моята майка е наред. Не си спомням досега много случаи, в които да е казала нещо добро за майка ми. Все намира нещо, за което да се захапе с мен, какво тя е направила или не е направила както трябва, как й давала акъл, как й давала малко пари за РД или празници, какво ли не… Това ми е адски трудно да го преглътна. Трудно ми е да позволя който и да е да обижда родителите ми. За 7-те години, ходим веднъж в месеца при баща й, тъй като е на доста голямо разстояние от нас и почти винаги правил някакви ремонти, подобрения, помагам за нещо. Направихме неща дето за много повече години с бившия й не са правили там. Оставаме понякога по 3-4 дни-1 седмица, ходили сме и всяка седмица само и само да направим там да е добре. Моите родители ги виждам макс 1-2 пъти в месеца, за по час-час и половина, а са на 10мин от вкъщи. Тя се опитва да ме отдръпне и от тях. Нейният баща бил много по възрастен, той има нужда от помощ, моите да се оправят сами. Отделно е, че всичко се плаща от нас, всичко му се осигурява, носи му се, гледа го като Цар, а моите… кучета ги яли.
Изключително е импулсивна и понякога от нещо малко, като например как съм изсипал млякото за таратор в тенджерата, става огромен скандал. Като казвам огромен - връща се винаги всичко лошо за мен, грешки които съм допуснал, обиди към родители, да съм се връщал аз при бившата си и какво ли не. Не знам колко пъти сме се карали зверски вече. В предишни мои връзки почти никога не съм повишавал тон за години, а сега с нещата които ми говори, извърта ми думите, не чува какво й казвам и не отговаря на това, което я питам, а скача към друго, че побърква и изкарва извън контрол. Не мога да се позная.
От около година и 9 месеца е без работа, а малко преди това си бяхме взели куче. Страхотен и адски го обичам. Но… Ако знаех, че толкова ще се вманиачи в него и че ще се отдалечим толкова един от друг, нямаше да й дам и да помисли за куче вкъщи. В началото не започваше работа понеже имам проблем и по естествен път почти няма шанс да забременее и трябваше да опитаме с инвитро. Казахме си - нека си почива. За съжаление първият опит беше неуспешен и преди година направи аборт. Мина още много време, преживя го трудно. Аз си скъсвам задника от работа - ръководител съм на екип, който се занимава с продажби. Доходите ми средно на месец са над 3000лв чисто, но вече изнемогваме - кредити, сметки, храна, гориво. Няма месец дето да не сме последната седмица на боб и леща и да се чудя аз какво да направя, че да изкарам някой лев. Тя казва, че си търси работа, но никой не й се обажда. Нито 1 за почти 2 години. За този период тя много скъса със социалните контакти. Хората, които вижда са мен, съседите и от време на време баща си и моите родители. Тя по принцип не е никак социален тип - не обича много хора, има 1-2 приятеля. Напоследък обаче е озлобена към всички. Постоянно се заяжда с мен, със съседите, все някой й е крив. Няма ден дето да не обиди някой. Адски черногледо е настроена, всички други са по-нисши. Кучето обаче й е като дете. Не дава лоша дума да се каже, лигави го, занижава дисциплина.
Не съм казал нищо за секса, защото той е макс 2 пъти в месеца. В неделя към 23-23:30ч. Нищо интересно за разлика от началото. Вече дори и аз не я закачам, не изпитвам желание да правя проформа секс по график.
И понеже пък поредният скандал вече много ме замисли - имам ли аз място до такъв човек? Искам ли още 30-40 години да ги прекарам така, търся съвет и от вас. 2-3 дни от седмицата, почти всяка, съм психически смазан от глупости. Не мога да си върша работата, изнервен съм, не чувствам грам обич, за страст - абсурд, всичко се прави машинално. Сега сме като съквартиранти, само дето не си делим сметките. Мисли да отиде за 1-2 седмици при баща си с кучето и май това ще е сериозният период на размисъл…
Дали… или…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2c9c049785
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Животът ти е един безкраен кошмар. Явно той е ставал такъв постепенно, както жаба в тенджера със студена вода, която постепенно се затопля. Накрая ще бъдеш сварен. Търси си самотна жена с малко дете и гони тази стервозна кучка! Не казвам, че няма да имаш проблеми с възпитанието на чуждо дете, но ако жената е нормална, ще живееш доста по-добре. Как хареса това чудовище? Не ѝ позволявай да говори неуважително за родителите ти, дори да се изпокарате жестоко! Какво ще се случи, ако кажеш нещо неприятно за баща ѝ? Ще те навре къде ли не нали?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0932bedda9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Oтговори си на собствения въпрос- дали искаш да си прекараш следващите 40 години по този начин с този човек.
Понеже искаш съвет, моят е -да не мислиш 2 седмици. Много е, няма какво да се мисли. Започни да мислиш как технически да стане раздялата.
Успех! Бъди себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: cedab38be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Като описа ситуацията, не виждам нищо хубаво в този брак - нито любов, нито разбиране, нито уважение, нищо. Дори нямате дете, да кажеш че може да търпиш заради него.
Разведи се и започни отново, не си струва да си тровиш нервите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b3b9cf96e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Явно си мазохист, щом 7 години търпиш това - срещи с бивши, пренебрегване на твоите родители, упреци към майка ти.
Никога не съм мислила, че миналото на човек може да определя до такава степен характера в настоящето, но напоследък все повече се убеждавам, че има такава зависимост.
Тя носи травмите от миналото си, но ти каква вина имаш?
Поне сексът да беше ОК - но на тази възраст 1-2 месечно е абсурдно.
Та ние правим секс по-често - 1-2 пъти седмично, след 25г връзка.
И как така 3000 лв не ви стигат при положение, че нямате деца? Вярно, че цените в последните месеци много се вдигнаха, но има хора, които се справят с много по-малко. Вкъщи сме с общ доход 2800-3000, имаме дете, пътуваме също всеки уикенд.
Помисли си добре тя ли е човекът за теб.
Ж.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6d3457ac20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Изключително тежка история приятел. Според мен момичето има нужда от помощ - психолог или психиатър, не мога да преценя. Връзката ви още от самото начало с присъствието на бившия и, не е започнала добре и още тогава е трябвало да се светнеш за това на къде биха отишли нещата.

Няма да се учудя и ако е имало изневяра или минимум някакъв контакт с бившия си.

А това за секса идва единствено от там, че то просто не я възбуждаш. Това е целия проблем. В нейните очи не си толкова привлекателен или нямаш толкова влечение към нея, което е в следствие на нейната неприязън към теб. Любовния ви живот страда изцяло заради нея и отношението и към теб с всички скандали, разправии и сблъсъци заради дреболии. Което адски много пречи на мъжа в леглото. Особено ако започне да си го слага на акъла заради скандалите.

За мен този брак е обречен. И е въпрос на месеци или година-две да се приключат нещата.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 833902ab79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Всички ше те посъветват да я изоставиш - решението на 21-век! Но моят съвет е да не го правиш- със следващата ще имаш друг проблем. Предполагам, че жена ти се е озлобила, защото иска дете, а не може да има, неслучайно и това е причината да се привърже така към кучето. Говори с нея, опитай се да оправиш нещата, разбери дали иска да сте заедно, кажи, че я обичаш, опитай се да разбереш какво е в нейната глава и стигнете до консенсус.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3e6978945f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Казваш и, че и даваш последен шанс да се държи уважително с теб, да спре да злобее и да почне да проявява малко нежност, както и да не те държи на сухо. Иначе - да ходи при баща си. Точно такъв тип жена никой не би искал. Дори за секс не става.
Единствено женчо с някакви комплекси, който би искал да бъде доминиран от псевдо-майчина фигура, би я търпял и само, ако поне му задоволява мазохистичните сексуални фантазии, което се съмнявам твоята да направи.

Колкото до това - с 3000 лева и едвам свързва двата края... е, умрях от смях. Пенсионерите с минимална пенсия (половината от всички у нас), хората на минимална заплата (около 1 милион), инвалидите с техните помощи как успяват да живеят? Нещо май харчите без мисъл.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9948798948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Щом ще ходи при баща си сама, с кучето, за повече време, и тя е в период на размисъл дали... или.
Остави на времето, размишлявайте си от дистанция.
Ако трябва да е къс и пряк съвет по впечатление само от твоята гледна точка, бих казала- разделяйте сте, отровни сте си!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8df1a657c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Ти мазохист ли си???? Как си представяш да живееш 37-40 г. в такава токсична връзка??? Ей, това мъжете сте много... не те обиждам, просто ти се чудя, че и дете тръгнал да прави??? Я се стегни и помисли малко!!! Успех от Ж на 58 г., в брак от 38г.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3de56af249
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен се махни от този човек, страшно токсична, нарцистична, лежи на чуждите пари, не ти е нужна. Изгодно й е да не работи, но поне да те уважаваше, не те обича.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5b2e0cff33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Ето такива кърлежи винаги се впиват в добрите хора. Късай сега, защото после ако случайно забременее хич няма оттърване, агресията и злобата й ще минат на ново ниво, а пък няма да искаш да я изхвърлиш заради детето. Казвам ти го от опит.

Ж34

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 551b94c928
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не мога да разбера защо се жените толкова лесно и после си чупите главата. Не знам къде си гледал, все пак достатъчно много време си имал да я опознаеш. А и смисълът на брака е само ако имате вече деца и живеете достатъчно много години заедно. Във всеки друг случай е глупост (за мен! ). Може да сте в някаква криза на отношенията, но според мен така както го описваш - няма да стане много по-добре. Ако тя отказв да слуша и да промени поведението си това не е добър знак. Дойде ли дете, ще стане още по-зле. С тези слаби нерви така както я описваш - с дете ще види голям зор твоята жена. Тогава и отношенията ви още повече ще се изострят, казвам го от опит. Аз лично не бих издържала дълго време в такива напрягащи отношения. За мен това не е връзка, а някакъв ад, съжалявам. Поставяйте си границите навреме, за да не изпадате в тези ситуации.
Щом имаш добър доход и ако си на средна възраст според мен може да си намериш и по-добра партия от тази жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 243d6f4033
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Изпаднала е в тежка депресия след аборта. Знаеш ли, трудно ти е, но хормоните, които се налага да приема жената заради он витро никак не са полезни за здравето.
Ти се наказваш, с тя с теб?
Даваш ли си снетка какво е преживяла здрава жена заради това, че ти на всяка цена искаш да се репликираш?
Тя е в тежка депресия заради теб!!!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8bc17700fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не те обича. Бягай. Аз така станах, когато спрях да обичам бившия ми мъж. Напусни я, ще направиш добро и на себе си и на нея. Има такива връзки, токсични от всякъде. Ще е тежко, аз 2 години се боря с травмите от развода, но по-добро решение не съм взимала. УСПЕХ

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ce0131db6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Много ми е мъчно за теб. Обичаш ли я? Жена на 33

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b4f560a66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Пичага, аз съм по-малък от теб но те разбирам. Аз имах за година такава приятелка. Честно да ти кажа, не си заслужава да си хабиш нервите. Кажи й ги тия неща, опитай се да й обясниш как се чувстваш - ако не се промени си тръгни. При мен беше така положението и се оказа, че се занимава с друг. Не знам при теб дали може да е това причината, но не я изключвам. Като цяло ако 2 години е без работа и е жива и здрава, очевидно има проблем. Не си длъжен да си роб. Стискам ти палци и ти пожелавам успех!

От едно момче, открило себе си на 24 след подобна връзка.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 85f36a598c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторе, поговори с жена си, явно преминава през тежък период. Както ти имаш нужда от обич, така и тя има. Колко пъти си, казвал, че я обичаш. Вие мъжете адски много се променяте като ви присади жената. Мислиш ли, че е хубаво да стоиш без работа толкова време и даже да не може да имаш деца и да сте се опитвали? Като човек, който има дете, но работа нямам, мислиш ли, че са много хората, които ме търсят за работа? А имам хубава професия, но година вече не мога да си намеря работа. Та мислиш ли, че на нея й е леко да гледа как другите хора примерно са щастливи, а тя по цял ден е сама, без работа? Не си мисли, че аз си говоря с мъжа ми, все по-често започнахме да сме съквартиранти. Затова съвет говори с нея повече.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 11d2336477
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Като жена мога да ти кажа че със времето ще става все по недоволна. Най често така се държи жена която не обича мъжа до себе си. Лично женско мение За щастие или нещастие поне нямате още дечица който да страдат. Ако смяташ че това не е човека решавай бързо. Със децата става по сложно и като чета каква душа си ако имате деца ще я търпиш цял живот. Дете на раведени родители съм и никак не е приятно.
Жена 32 женена със деца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 85578a35eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Абе човек, защо изобщо си се оженил за тази жена. Тя има проблеми със себе си, защото е отгледана без майка. Тя мрази майките... А каква майка очакваш, че ще бъде? Объркана и ще тормози детето ви. Тя подсъзнателно не иска да имате дете. Затова и не може да забременее. Защото й е трудно да бъде в ролята на майка, която тя мрази. Развеждай се с нея и й кажи да ходи на психоаналитик, за да оправи себе си, ако може. Тя не иска да има дете, а ако има ще го побърка и него. Теб вече май е успяла. Остави я и не се занимавай с нея.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: dd2ebcba95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ами ти така като гледам сам си си отговорил, особено с края на историята ти: "не чувствам грам обич, за страст - абсурд, всичко се прави машинално". Явно няма да се оправите с приказки, след като тя така не търпи чужда намеса. Грозно е и отношението и към твойте родители, тя е истински егоист. Как си представяш бъдещето с нея? Ти най-добре си знаеш, но едва ли ще стане по-добре. Предполагам, че съм по-млад от теб, но те съветвам да не го мислиш много още, зашото досега си личи, че достатъчно си премислял. Дано и модератора успее да пусне този и останалите 21 коментара скоро. Пиши да кажеш какво си предприел. Успех и със здраве!

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 21af1fd3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От Автора:

Благодаря на всички за коментарите. Дълго чаках да ги публикуват.
Ще се опитам да отговоря на повечето:

2. Честно казано ми се иска да имам собствено дете. Вярвам, че ако не бях в такава токсична връзка ще мога по-лесно да взема мерки и да подобря здравето си, така че да се случат нещата. Случвало се е, макар по време на скандал, да кажа някои неща за баща й, които не ми харесват. Не мога да опиша каква уста отваря и какво ми чуват ушите. Все едно аз нямам родители, а само тя.
3. Мислил съм и за това - технически си има процедура, в която явно някой професионалист ще ме информира и… При всеки скандал ми минава през акъла. Поне два или три пъти и тя е споменавала думата “развод”, което мен също много ме напряга, понеже не е нормално при всяка трудност или сблъсък първата реакция да е тази. Най-лесно е…

5. Нищо, че съм мъж, но винаги съм мислил, че сексът някак сближава и макар да има трудности, ако двама души са близко един до друг и преживяват такива хубави емоции, някак всичко е по-лесно. Да, но при нас като го няма и това и всичко друго е в канала. По отношение на доходите - нагърбили сме се с много неща - кредити, лизинги, сметки и накрая наистина е трудно. Преди почти 2 години, когато остана без работа, можехме да се справяме, но сега вече е друго.
6. Мислил съм и за това, че вероятно вече не я привличам. Да, качих няколко килограма, но не е нещо мноооого повече спрямо това преди. Дори когато правим секс тя не дава почти нищо от себе си, повечето пъти я няма емоцията, страстта. Не мога и да си помисля да се вкарам във форма, защото денят ми е предварително начертан - до 18-18:30 на работа, прибирам се и вечеряме, 1 час почивка и излизаме на разходка с кучето от 20:30 до 22:30, прибираме се, оправяме го, подготвям нещата си за другия ден и в леглото. Сутринта всичко отначало….
7. Аз също съм си мислил, че кучето е заместител на детето. Казвал съм й го неведнъж. В някои ситуации тя казва “Ти за кучето не можеш да се грижиш/реагираш остро, а един ден като имаме дете какво ще е? ”. Няма как да сравнявам куче с дете, колкото и да обичам животните.
8. Просто при следващият подобен скандал и като каже, че иска да си ходи - ще й кажа ОК и да заминава. Почти всеки ден, да не кажа всеки, мърмори заради съседите ни. Кой какво правел, как я напрягали, нямало спокойствие. И често споменава, че ще си отиде да си почине. Имам усещането, че умишлено толкова често мърмори за това, за да сменим жилището. Само че нито имаме възможност, нито имам силата психически и физически да се занимавам отначало с всичко това. Решението за нея е, или да се прибере при баща си, или да се местим. Казвам й, че понеже е по цял ден вкъщи вижда и чува всичко и обръща повече внимание отколкото трябва, да не си трови нервите. Ако един ден си намери работа, няма да прекарва толкова време вкъщи и няма да се ядосва толкова.

10. Трудно е да го обясня, но дори и по време на процедурите и когато беше установена бременност, хем се зарадвах, хем си казах “Какъв таралеж си вкарах…”. Искаше ми се да не е така. Искаше ми се да имам нормално семейство. Гледам хората и навън, друго е…

12. Притеснявало ме е винаги, ако имаме дете, как при всеки скандал ще взема детето и ще отива някъде само и само да ме боли. Всеки път си мисля за това.
13. Тя никога не е слушала. Ако й кажа нещо с по-твърд тон, казва да не й давам заповеди. Рядко казва “Прав си” за нещо, не приема някой да й казва нещо, което тя не мисли, не приема чуждо мнение, ако тя не е на същото. Фиксира ли се, че нещо е черно - край. Никой не може да й промени мнението. Сега се дразни на едни котки дето завъдиха около мястото, където живеем. Види ли котка и започва да ги гони, щяла да ги отрови, какво ли не. А е гледала котка и по принцип обича животните. Опитвам се да й обясня да не се озлобява чак толкова, майната им, но не… На 34 съм (тя е на 40), с парите които изкарвам и при едни нормални отношения, ако и партньора работи и има още някакъв доход, ще можем да си позволим доста по-добър живот.
14. Карала ме е няколко пъти да се чувствам виновен, заради това че имам проблем. А виновен ли съм? Никога не съм искал от нея нищо, което тя да не е пожелала. Изпитвам огромно съжаление, че тя се подлага на това заради мен и съм го казваш неведнъж. Разбирам, че жената страда, но… Тези отношения не са така откакто започнахме процедури, а много преди въобще да мислим за дете.

16. По-скоро не. Навик може би.
17. Засега изключвам да има друг, но както горе някой беше написал, може би и е удобно да не работи и да се занимава с кучето. Не е социален човек, не й липсва контакт с хора и така е по-добре.
18. Не съм сигурен, че страда заради работата. Свикнала е, че и да нямаме никакви пари, аз някак ще намеря и ще изкараме месеца. После пак… Междувременно иска да ходим на почивка, иска да си празнуваме годишнината, но как да направя планове, като понякога не всичко е само въпрос на желание, а и на възможност. От мен зависи всичко и като не мога да го осигуря, аз се чувствам виновен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 05a5f9315e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Авторе, това цялото нещо, което написа в последния си коментар, го кажи на жена си, с нормален тон, и накрая я прегърни и целуни.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1122b4a003
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторе, авторееее, вместо да пускаш теми и да се чудиш дали-или, пусни я тази твоята да отлита при тати си (с кучето или без) с еднопосочен билет. Ясно, категорично и окончателно. Без много обяснения, фалшиви обещания и напразни надежди. Жена на 40 години не си променя характера. Твоята е просто един злобен егоист. Използва те, доминира над теб, трови ти живота и ще продължи да го прави докато може, тоест докато ѝ позволяваш. С течение на времето (след някоя година ще я друсне и критическата), ще става все по-зле. Нито дете ще видиш с нея, нито на работа ще я вземат, нито секс, нито ще се видиш с пари, въпреки добрата ти заплата, да не говорим за човешки отношения, обич, уважение. Ще издържаш освен нея доживотно и татито. Съжалявам, но така ги виждам нещата, съдейки от темета ти. Бракът ти е един кошмар, не си струва да губиш най-ценното си нещо на този свят- времето, за да продължаваш едно безсмислено съквартирантство, ежедневие без любов и топлота. На 34 не си престарял, дай си шанс да прекараш останалия си живот като човек, не като провайдър на тази и баща ѝ.
Колкото по-бързо сложиш край на тази имитация на семейство, толкова по-добре. Апропо, не си внушавай чувство за вина- направил си за нея и баща ѝ много повече, отколкото заслужават. Като не е благодарна и не може да го оцени- зарежи я.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 885283b39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Тя е и по-стара, няма до ти роди. А и с тоя отровен характер, дори да роди примерно на 42…климакс, хормони, ще ти се разкаже играта х 10. Директно зарязвай тоя кърлеж, заслужаваш нормална жена и семейство. Млад си , имаш и време и шанс. Гледай напред и загърби миналото!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 377fea0b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Към 40 шансовете и за дете не са големи. След 36, 38 започват хормоналните промени и жените вървим бавно и полека към критическа. А ти си още млад, имаш шанс за нормално семейство. Тази жена, трябва си намери работа, това ще и е спасението и оцеляването. Сега има много свободно време, чудо се какъв проблем да създаде за да и е интересен живота, теб натоварва, защото и тя не намира изход за самата себе си. А решението може да е точно това, да бъде оставена сама на себе си. Дори и да не се разделите веднага, поискай време да сте разделени. Тя да е при баща си за по-дълго, ти сам в жилището. След около две седмици сами ти ще си много по-добре и по-спокоен, а тя при тате и без пари.. ще се чуди какво да измисли. Не са ок нещата, но трябва да се разделите за известно време

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 72e297d981
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   "На 34 съм (тя е на 40)"МОЛЯ!?? И как така пропусна да го кажеш още в историята!???
Престанете да давате пари за ин-витро!
Пусни я да забременее от някой друг- тя НЯМА време за губене!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4d79e08d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Към н. 28-Автора на поста, може да си осинови дете, ако иска. Създаването на деца-НЕ е, като да си купиш зеленчуци от пазара. Написала си-, , Пусни я да забременее от някой друг- тя НЯМА време за губене", ТИ СЕРИОЗНО ЛИ? ! Значи за теб -без значение от кой и как-само и само размножаване да има? ! ти така ли си направила твоите деца-на конвейер? Каква паника само... в изказването ти-шок и ужас-на колко години били и хайдеее, като добитък ги пращаш да дават, като най-отчаяните типове на света-той да пуснел жена си да спи с друг, че тя да забременее-леее, по тъп коментар не съм чела досега. Това да не ти е добитък-само и само да има размножаване-без значение всичко друго. Ужас просто.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1122b4a003
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   В една книга имаше такава мисъл "Да бъдеш щастлив можеш само като напуснеш този, с когото си нещастен. " Прекрати това токсично съжителство, докато не си се обезличил като мъж и като човек с тази харпия. Тя не ти е нужна за нищо - не става за съпруга, за майка, за човек, който да ти помага дори и със сметките, даже и за един хубав секс.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 05a5f9315e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Авторе, искам да те питам как не можа да намериш жена на твоята възраст или по-малка, а си хвана кака. И предишната на мъжа ми беше по-голяма и вече разбираш какво стана. Просто не мога да проумея как има такива мъже и очакват, че такава връзка ще просъществува. Още от там ако беше тръгнал щеше да е ясна картинката.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8e94d16ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Напълно подкрепям 30. Виж истината в очите. Тази жена не става по принцип, не става още повече за теб. да не говорим, че е по-дърта, сори, ама кога ще забременява, кога ще ражда и как ще го гледа, още повече, че това е един негативен човек - ще ти бъде в тежест и ще трябва да я носиш на гърба си. Въпросът е, че дори няма защо. Тя не струва нищо - една мързелива остаряваща мрънаклница. Зарязвай. Твоят живот е най-важен и твоето бъдеще. С нея те чака само робия.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 87af0165cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Авторе, какво изобщо правиш в тази връзка? Горе са ти дали съвет да “работиш” върху връзката. Каква работа, та само ти държиш на тази връзка. Махай тази отровна повлекана. Има свестни жени, а животът е твърде кратък за този токсичен вампир.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 21af1fd3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   От Автора

Към 28 - не смятам, че 7 години съм й губил времето. През всички тези години може да е имало хубави моменти, но лошите са убивали всичко. Нали разбираш колко желание имаш за нещо като през 2-3 седмици чуваш:
- Тръгвам си;
- Съжалявам понякога че съм се излъгала;
- Отивай при бившата си;
И какво ли още не.
Въпреки всичко - търпя.

Ето новото… Имаме годишнина от сватбата този месец. От последния скандал сме като съквартиранти. Няма настроение, крива, намира от време на време да се захапе за нещо. Явно мисли дали да сме заедно или не. Аз също. Все пак запазваме вчера почивка, да тръгнем на деня след годишнината за 5 дни в Балкана… с кучето. На деня си мисля ще идем нормално като бели хора на вечеря, няма да бързаме за нищо, ше хапнем, ще изпием една бутилка вино. Не сме ходили на вечеря от много време, все нямаме възможност. Да ама не! Искала да излезем на обяд да хапнем някъде, щото видите ли вечерта трябвало… да разходим кучето!
Да имам желание за нещо? Да обичам така както в началото? Да имам настроение за изненади, подаръци? И после аз й губя времето?
В един ден казва “Обичам те”, а на другия съм най-черния и ме праща на майната си с кофата с помия отгоре ми. На кое да вярвам? По нейните думи не трябвало да я слушам какво казва, а какво прави. Един вид - нали съм до теб, не обръщай внимание на изблиците ми.

Усещам, че след почивката, ако въобще отидем, всичко ще приключи.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1122b4a003
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Авторе- Дано наистина да приключиш с тази. Възможно е да ти изиграе някое театро като разбере, че кранчето ѝ се затваря и няма да има кой да ѝ търпи изблиците. Зарязвай и не я мисли повече - като не е оценила каквото има, ще го загуби. Живей за себе си! Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 21af1fd3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   От Автора

Вече започвам да си мисля, че наистина аз съм виновен за всичко.
Постоянно натяква някаква минали неща - къде с право, къде не, но аз съм твърдо против да натякваме нещо, което е минало ВСЕКИ ПЪТ.
Всеки допуска грешки, многократно съм съжалил за неща, които съм направил, дори и пренебрегвайки егото си и смятайки, че отношението й е достатъчно провокиращо и отговор от моя страна.
Последното - записах се да уча дистанционно магистратура днес. За доброто завършване на вечерта ми направи скандал понеже щял съм да искам да се събираме с колегите. Аз съм домошар и ако ще присъствам на някакви събирания, то не обичам шумните празненства, а по-скоро на вечеря някъде и за периода на обучение (1 година) ако се случи 2 пъти ще е добре.
Направи изречение, че съм излизал с колегите си от работа ма коледно парти и може би за 4 години общо 2 коледни партита или 2 или 3 излизания на вечеря някъде.
Всичко това било против семейството и ако искам да имам семейство няма да излизам или поне не без нея.

Искам да питам дамите, които четат това - вие така ли се държите с вашите мъже? “Пускате ли ги” да излязат понякога и без вас? Аз й посочих квартала около нас и я питах дали при всички тези семейства около нас е така? Дали мъжете като са семейни никога не излизат с колеги, никога не се виждат с приятели без жените си? Аз не мисля, че е така, но може и да съм в грешка. Моите излизания в годината да са максимум 2-3, изключвайки работните ми ангажименти, при които в работно време понякога пия кафе, я с колега, я с клиент.

Изпитвам страх от раздялата и емоциите около нея, страх от всичко, което я съпътства, макар да знам че всички вие сте прави в призивите си и знам, че макар и сам ще се чувствам по-добре. Осъзнавам го и въпреки себе си пак продължавам да търпя всичко това.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: d9718dbbde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Ядосана съм ти авторе. Как може да търпиш всичко това.
Що за мъж си ти. По принцип съм против насилието но тази заслужава да й тропнеш по масата и да се осъзнае.
Намерила добряк да го тормози.
Но не е луд този който яде баницата а този който я дава. За мен ти си по$виновен.
Самоуважение нямаш ли. Как може да търпиш да се среща с бившия й.
Търпял си прекалено много неща. Но това трябва да се промени.
Не позволявай да обижда нито теб нито родителите ти. Вдигни й един як скандал. че да се уплаши. Нека види един нов човек. който няма да може да тормози.
Ако беше някой друг досега да я е ударил.

Що за обич е това. Любов. любов но човек трябва да има и самоуважение.
Не е оправдание това. че не може да има деца. Даже по-добре. че няма няма да може да се отървеш от нея. ще тормози децата и ще ги направи същите като нея. Гадния характер няма оправдание.
А и тя е кака. Как очакваш да забременее като е на 40 години.

А и не работи лежи на твоите ръце паразит. удобно й е да ти цоца парите.
Докога ще го позволяваш.


Ако има работа няма да има време да мисли за глупости.




По$най-бързия начин се раздели с нея.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 61de4c7830
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   С един човек трябва да ти е хубаво, за лошото можеш и сам. След като не се чувстваш добре с нея, това е достатъчен знак, че трябва да приключиш. Не е лесно, но идват моменти в живота на човек, в които трябва да си даде сметка кога има смисъл и кога не да остане. При теб този момент е назрял, не проявявай страх и ще видиш, че това ще те изведе на по-правилен път. Млад си, имаш много време да намериш човекът, който е за теб и да създадеш деца, с някой който знае какво е обич. Както виждаш тук не става, заключено е, недей да насилваш нещо, което е изпортено изначално. Пожелавам ти да намериш воля да се откъснеш от тази токсична връзка. Жена съм, минала през това, не се стигна до брак при нас, но мъжът беше негативен и токсичен, горе-долу като твоята жена, само аз давах отношение, а в замяна не получавах нищо. Има си хора, които паразитират на гърба на другите, емоционално, сексуално, материално, в зависимост от какво имат нужда. Трудно е за разбиране от човек, който има емпатия, съвест и подхожда по коректен начин с хората, но такъв е животът, хората са различни. Важното е да се научим да имаме граници и да не позволяваме да вървим против себе си.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: c70e37708b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Игнорирай я, раздели се с нея, такъв като нея да си търси, да види какво причинява на хората, в случая няма смисъл от компромис, по зле ще става, ако стоиш с нея, да си търси работа, не си длъжен да я издържаш, има такива жени, за жалост, но трябва веднага да ги махаш, защото иначе живота ти става ужасен.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: c1bcda7770
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Че нвщо положитвлно има ли в тая връзка? Да търпиш толкова време. Приятвлката ти е готованка. С 3 бона ще живееш добре, не да отглеждаш търтей. Какво се чудиш изобщо?

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 880bb6bb57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Много мъдрост има в българските поговорки.
За твоя казус в пълна сила важи поговорката "Хубавите ябълки прасетата ги ядат".

Разделяй се и вдигни банкет, за това че си се освободил от токсична връзка. Тя ще те моли да се съберете, защото й осигуряваш "all inclusive", а такъв едва ли друг ще й предложи.
Има достатъчто свестни момичета, които ще те оценят.
За мъжкият фактор - не знам колко тежко е положението, но знам, че при мъжете е лечимо в известна степен, достатъчен е един единствен, за да стане оплождане. Виж в групите в нета - има витамини за мъже, чети информация, търси хора, минали по този път. Спри цигарите, спри и алкохола. За жалост невинаги лекарите казват истината.
В моя случай забременях с лекарство за 4-5 лв, но никой гинеколог не го спомена - друго е да поискат хиляди левове за инвитро. Трябваше сама да чета и сама да си пускам изследвания. Добре, че в България може сам да си пускаш каквито искаш изследвания, без да те спира никой, за разлика от европейските държави, където и един витамин не може да изследваш без направление.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: c1219d6ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   За последно авторът е писал преди 9 месеца, тук още му се дават съвети. Нека той каже какво става в живота му, още ли я търпи тази усойница, която му е съсипвала живота? Нека се видят жените какво са зло на природата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker