До всички мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

До всички мъже
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1275 пъти
Здравейте

Аз съм жена на 22 омъжена. Искам да си кажете всички мъже мнението по този въпрос. Токсична ли съм, досадна ли съм. Значи от три години сме заедно с мъжа ми и всичко в началото беше рай, но после като го опознах той обичаше да е на телефона и да си гледа нещо в ютюб и после и тик ток. Много сме се карали. Лошо ли е че искам внимание и оценяване и мили думи. Вече не е както в началото. Винаги го карам насила за внимание. По едно време беше геймър. Казва че ме обича но първо държи да си разгледа клипчета в тик ток. Чувствам се зле като живеем така. Дори като плача никога не му е било гадно. Какво да правя вече. Дори в почивния си ден предпочита да гледаме някой филм вместо да си прекара време с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 02ef325e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Нито си токсична, нито си досадна. Съпругът е длъжен да поставя на първо място семейството си. Игрите, клипчетата и тикток оставят на втори план.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 87210398d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Разкарваи се из къщи, когато е възможни по съблечена. Почти гола, да го по расчувствсш. Семеен мъж на40г съм.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2e40b05419
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Човекът да няма време за себе си, 24 часа да сте заедно, залепени един до друг. Мисленето на обсебващата българка.
По жени не ходи, не пие, не се дрогира. Зяпал от време на време телефона, най-големия му грях. Нямат угода българските жени.
Намери си и ти занимание, стига стоя и го чака. Една жена трябва да има и други интереси, освен мъжа си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fac662005c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Един от малкото случаи, в които ще съм на страната на мъжа. За мен като жена изглежда задушаващо и обсебващо. Не знам на него какво му е и как те търпи. Ти нямаш ли интереси? Какво правиш докато той си гледа телефона? Седиш и гледаш тъпо в една точка ли? Не оставяш човека да има хобита и интереси. Даже и филм не трябвало да гледа - само теб.
Честно ти казвам и седмица не бих го изтърпяла. Защо не излезеш с приятелки, не отидеш на фитнес, не прочетеш книга? Или започни да учиш чужд език, все ще ти е от полза. Залепила си се за него като гербова марка. Искала била 24/7 мили думи хахаххаха. Ама така става като деца започнат да играят семейство.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 846cd86b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Това да ти е за урок, че не е трябвало да се жениш рано. Кой на 19-20 има правилна преценка за живота си занапред и хората около него? Почти никой.
Споко, на 25 максимум ще се разведеш. Не е като да няма много такива случаи при познатите ми.
Ж23

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5c53ee306f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не обръщай внимание на злобния коментар на номер 3. Тя е някоя застаряваща лелка със скучен живот, на която никой отдавна не обръща никакво внимание. А може и да е озложена разведена.
На 22 години е съвсем нормално да искаш това, което искаш и така се държат гаджетата на подобна възраст. Гушкат се, вкопчени са, целуват се, правят секс по много пъти на ден. Но излизат на общи срещи с приятели почти всеки ден, ходят на кино, на кафе, на разходки, на почивки, е имат и лични занимания - като спорт или някакъв курс например, посещение на лекции в университета, но от октомври нататък.
За да се промени нещо, поеми инициативата, уговори среща за кино с други ваши приятели или на заведение. Запиши се на спорт с приятелка или се запишете заедно на плуване, на танци с мъжа ти, ако с него не става с приятелка.
Ако само седиш сама и мислиш за него, ще бъдеш подтисната и унила, а приятелките винаги могат да внесат настроение в живота ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2e40b05419
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   6, какви гаджета? Това са семейни хора.
Темата е писана от жена, която иска цялото внимание. Сърди се за филми и клипове. Приятелки няма ли? Не работи ли? Такава жена няма хобита, интереси. Ужасно скучна личност, за която животът започва и свършва с мъж. Тъжно. Хората четат книги, списания, гледат филми, сериали, решават кръстословици, редят пъзели, ходят на танци, курсове, тя седи до него и го зяпа как си гледа телефона. Обсебваща жена без интереси. Всеки има нужда от време за себе си, лично пространство. Ако 24 часа са заедно, такава връзка бързичко се изхабява.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2e40b05419
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   6, не знам в кое точно женско списание си прочела, че трябва да са заедно двойките по цял ден, вкопчени. Или някоя дружка, която така дудне на мъжо ти е казала. Така само се досажда на другия и показва колко е скучна.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1850271824
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   До 6 - Ти си някоя откачена лелка, която си мечтае не за партньор, а за домашен любимец. Няма лошо, ама не ни казвай, колко е нормално. "Вкочване" си ползвала. Това, моето момиче, не е добро.

До авторакта - Искаш 100% от вниманието на мъжа си. Искаш, да винаги фиксиран над теб. Дори не смяташ, че сте заендо, ако заедно гледате филм, защото не гледа теб? Този човек, има ли няаакво друго преднаначение във Вселената, освен да те боготоври? Има ли свобода, има ли нещо друго, освен теб? Изивнявай, но поведението ти острани изглежда не токсично, ами радиоактивно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 122fa85468
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 6 и авторката /от мъж/: единственият, с когото мога да бъда 24/7 съм аз самият. Просто няма как да се зарежа някъде, за да не ми "досажда тоя тип, дето си няма никаква работа". Не е лично към никоя от вас, просто аз като човек си имам навици, интереси, хобита, ако щеш, изградена персоналност. Встъпвайки във връзка или брак, ще ви осигуря място в живота си, но няма да заемете целия ми живот, защото /изненада/ аз съм възрастен човек с вече изградена персоналност /повтарям го, за да се прочете поне веднъж/ и няма да разкарам всичко, което е било важно за мен, защото съм с вас. Вие да не би да правите така, когато се омъжите? Кой въобще ще зареже всичко и ще чака друг да му каже какво иска да прави и какво харесва от днес нататък? Ако има такива, пуснете един коментар в темата и да направим бърза анкета!

Вероятно и мъжът на авторката е такъв. А и тя има странни разбирания за внимание и прекарване на време с някого - цитирам:

" Дори в почивния си ден предпочита да гледаме някой филм вместо да си прекара време с мен. "

Да гледате някой филм не е да сте заедно? Как го гледате - ти в спалнята, той в хола? Или ти у вас, а той при съседката? А може би ти в София, а той в Пирдоп? Това, скъпа, е време заедно. Може да не е това, което на теб ти харесва, но е време заедно, защото правите нещо заедно, в случая гледате филм. Времето заедно включва и такива неща, не само походи в планината, разходки в парка, ресторанти, дискотеки, кафенета и ако щеш така наречените Escape rooms /които напоследък бавно интегрираме у нас макар да не са родна идея/.

Предлагам ти да прочетеш и да обмислиш това свое изречение - "Значи от три години сме заедно с мъжа ми и всичко в началото беше рай, но после като го опознах той обичаше да е на телефона и да си гледа нещо в ютюб и после и тик ток. " Виж как си се изразила - не си казала, че той се е променил след известно време, а че в началото е било рай и после си го опознала, т. е. неволно признаваш, че в началото не си му обръщала достатъчно внимание и си вярвала, че е такъв, какъвто на теб ти се иска. Сега се чудиш откъде се взе тоя фен на ЮТуб и Тик ток. Той винаги е бил такъв! Просто ти не си го осъзнавала по време на така наречения рай. Започнала си да гледаш по-внимателно и си си казала "Ей, чакай малко! Това не ми харесва".

Той е в правото си - в началото ти не си възразявала срещу това и практически си одобрявала това му поведение. Никой в тоя живот не очаква постоянна валидация или одобрение - от деца та чак до възрастни щом веднъж ни се каже, че нещо е разрешено или не дразни другия, приемаме този отговор най-чистосърдечно и почваме да вършим съответното действие без никакви угризения. Я си представи на теб да ти излязат с това! Някой слънчев ден ти казват "Ей, помниш ли оня навик, който имаш от х години и срещу който никога не съм възразявал? Днес се събудих и реших, че от този ден нататък навикът ти ме дразни и очаквам да го разкараш веднага от поведението си. Ако не го направиш, ще се цупя, ще ти вдигам скандали и даже ще пусна тема в Сподели. нет по въпроса". Как го виждаш това нещо?

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 12de2a0312
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Прав си номер 11. Тя не е имала нищо против преди да сключат брак и сега изведнъж почва да я дразни.
Ако са само гаджета мога да я оправдая но тя е сключила брак с този човек и изведнъж почва да я дразни.
Не мога да преценя дали е обсебваща.
Той обръща ли й поне малко внимание. целува ли я. търси ли близост с нея.
Ако е нон-стоп на ютуб или тикток това е лошо но ако разпуска отвреме навреме няма нищо лошо.
А и и на мен ми се стори странно това. Да не иска да гледат филм а да иска цялото внимание за себе си.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 78b414abbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Бих помолил авторката за коректна оценка за съотношението на времето, което все пак контактувате някак си и отдаването му на мрежата?
Мойта препоръка: измисли си теми за разговор. Такива, каквито биха привлекли вниманието му. Дори сексуални. Носи се интригуващо в къщи. Много често сте буквално развлечени. Подкани го да излезете на заведение. При безпричинен отказ му заяви, че ще излезеш сама. При пасуване от негова страна, просто го направи. Може да се пошляеш по улиците ако не искаш сама да киснеш в заведение (без да му даваш отчет). Ако не се самосезира след няколко такива разходки... ще препоръчам друго.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 4ef6aaa38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Привет,

Ето задължителни неща, които трябва и 2мата да имате за да си запазите брака:

Хобита за да си практикувате, когато другия е изморен, зает и не на линия

Приятели (общи и отделно) - ще чуеш нещо от тях и после ще си коментирате вкъщи

Общи интереси - седни 1 ден и си отдели няколко часа да помислиш какво те вълнува теб и какво и него и помисли за общи неща, гледай да има и активности който да са еднакво интересни и на 2мата за да прекарвате и приятно време навън не само вкъщи

Общо взето помисли за всяко нещо което да е интересно и за 2мата и го напиши в тетрадка това ще са ти отправни точки за разговор за активности и т. н


МНОГО, МНОГО ВАЖНО ЗА ЕДИН МЪЖ ЗА ДА МУ ПРЕДИЗВИКАШ ИНТЕРЕСА!!! ВЪНШНИЯ ВИД!!! 80 % ОТ ВРЕМЕТО СЕКСИ, 20 % КАКТО НА ТЕБ ТИ Е КЕФ!! НО ТОВА СЪОТНОШЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА!!! ВСЕ ПАК ТИ ЗА МЪЖА СИ ТРОФЕЙ, МУЗА И ВДЪХНОВЕНИЕ И ТРЯБВА ДА ОСТАНЕШ ПРИВЛЕКАТЕЛЕН И СЕКСИ ТРОФЕИ ЗА ДА ТИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ..


Общо взето перфектната жена е:

уважава себе си и умее да казва ДА/НЕ когато наистина го мисли

комуникира директно и не ползва пасивна агресия тип "бясна съм
досещай се сам защо, защото аз няма да ти кажа веднага, ами ще ти правя намеци само, че съм бясна"

секси

спортуваща

добра домакиня

добър слушател

подкрепяща

лоялна

има интереси И ИМАТЕ ОБЩИ ИНТЕРЕСИ

има приятели

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 2fd1cc6142
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   той трябва да ти обръща внимание - а ти??? ти деси в " картинката " или само да получава- внимание. Него го мани той от работа да скача и почва внимание
Аз не съм геймър но нека да си почине

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker