Проблем с родителите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблем с родителите ми
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1129 пъти
Родителите ми се оказаха доста тесногръди хора, егоисти и хоеа не приемащи друго мнение. Майка ми е на 79 години а баша ми на 76. Аз съм на 32. До скоро винаги съм била с тях и живеехме заедно. Помагах им, зашото са стари и болни и съм се грижила вкъщи да имат нужното. Къщата е голяма. Не сават да идват приателки на гости с гаджета. Само ако били женени можели да гостуват заедно с мъж... Соряха да идват приятелки на гости....
Преди 7 години се запознах с приятеля ми, който е 28 години по-голям от мен. За мен е идеален. За 7 години не се запознаха с него, нито на снимки са го виждали, но според тях е най-лошият човек на света. Виждахме се по хотели, поске започнах да ходя при приятеля ми в домът му и така... За тези 7 години ме наричат родителите ми боклук, курва, мръсница почти всеки ден.... А дефкато това. Е вторият мъж в живота ми. Преди него съм имала само един бивш.... Много грозни думи... Коя майка ше нарече детето си курва и боклук (отдавам го на факта, че съм осиновена и не съм тяхна кръв. Нямат други деца. Взели са ме от бебе). От постоянните караници вкъщи и стреса в работа реших, че не издържам повече. На работа ме псуваха, вкъщи се прибирах и там обиди. Преди три месеца си тръгнах. Събрах си нещата и живея с човека, който обичам... Жал ми е за тях, защото са стари и болни, но като не ни искат и не одобряват връзката ми какво да направя. За 3 месеца не звъннаха нито веднъж. Пробвах няколко пъти да се обадя да отидем с приятеля ми ако имат нужда от нещо. Псуват ме и ми затварят. Не искат да общуват с мен.
Има ли някакъв начин да се придумат, примирят и ориемат избора ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 77ff42fc93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   И да има начин, те не го заслужават.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 87878900bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Това да не е темата за по-старият грък, дето сам се издържал? ! Пенсионерът без деца, но пък с имоти? ! Чистата и искрена любов, ама сам се издържал. Как пък една по-млада не се хвана със социолно слаб дядо, дето живее в разнебитена къща?
Странни отношения, доста извратени. Разбираемо е защо реагират така, никой родител не си мечтае детето му да е с дядка за пари. Гледай си там стареца, ще му гушнеш наследството така или иначе.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 235c50c9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   До номер 2. Първо човека не е пенсионер. Работи. На 61 години. Второ - човека няма имоти. Има един малък апартамент в който живеем няколко човека. Нито има село, нито вила, нищо. Една малка евтина кола. И е социално слаб. Взима помощи за бедни. Родителите ми има повече от него. Имат голяма къща с двор, имаме и село и доста ниви. Грешно си разбрал нещата

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 29487fa763
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не. Никакъв шанс. Те са ненормални. Причината е, че са прекалено стари и прекалено консервативни. За тях ти си издънка, защото ясно не харесват мъжа ти. Не знам на снимка виждали ли са го поне, но може би си им говорила за него. Поведението ти не е курвенско дори за епохата на баба ми. Тъжно ми е, че има толкова ограничени хора.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 87878900bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   3, такива огромни разлики са разбираеми, само ако има богатство. Млада жена да се зароби с дядо е или заради пари, или търси баща си. Ти ще си намериш любовници след време и така.
Никой родител не си мечтае детето му да е с дядо.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fb3abc3e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 5. Напротив. Нито за пари, нито за баша търся. Един 60 годишен мъж в отлична форма съвсем не е дядо. Любовници, не благодаря. Не е в мой стил. Аз секс за спирта и без любов не правя. По-добре е без секс. Държа на искреност и коректност в отношенията ми. Младите мъже нямат нито опит, нито поведение и отношение към жените, нито отговорност! Обичам го и той е всичко за мен. Това е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 87878900bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   6, че той ти е като баща. След време няма да го вдига и ще му бъдеш болногледачка. Живот-мечта. Какво ли не го правят златотърсачките за по-добър живот? Дърт козел млада върба лющи. Ако беше бг пенсионер- нямаше, ама понеже е чужденец- веднага!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fb3abc3e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 7. Първо не е пенсионер. Второ е на социални помощи. Трето оставих луксозна къща с двор за да се бутаме три човека в двустанен апртмент. Живеем заедно с племенника му. Ако се налага ще се грижа за него, тива ще бъде удоволствие за мен. Много се обичаме и се грижим един за друг и сега.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 87878900bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   8, мда, социално слаб чужденец на 60. Истинска любов. Едва ли си се грижила за стар човек някога.
Родителите ти са прави. Та тоя им е почти набор. Отврат! На 30 съм и не си представям да съм с дядо на 60. Твоето е оправдано, само защото е чужденец, мразиш баща си или има кинти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fb3abc3e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   До номер 9. Както казах пари няма. Не мразя баща ми. До ското живеех с родителите ми. Всеки с предпочитанията си. Грижила съм се за бабите и дядовците ми, а и на родителите ми помагах защотото са стари и болни. Въпроса беше съвсем друг. Родителите ми трябва да приемат моят избор. Имат нужда от грижи... Не съм наркоманка или лезбийка или нещо друго. След като го обичам и сме заедни трябва да уважат машко или много избора ми ако искат да съм до тях и да не се караме... Иначе и българин бих взела на тези години, но или ги е страх от хорското мнение, или нямат отношение и поведение към жените. Никога не съм харесвала млади. Един мъж трябва да е квалер, любвеобиле, грижовен, мил, образован - за да се води един цивилизован разговор и да върши всичко. Не само да лежи на дивана и да пие бира. От българските лигльовци далече по-добре. И бившия беше грък и на около същите години като мъжа ми. Други мъже в живота ми не съм имала.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 87878900bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   10, никой нормален родител не може да приеме такъв зет. Ти няма и да станеш, за да разбереш.
Грохнал старец до млада жена. Гнус ме е да си го представя. Гледай си го там, давай му хапченца за кръвно, простата и тем подобни.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fb3abc3e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   До номее 11. Той няма ороблеми с кртвното и простатата. Здрав е. И не е грохнал. Постоянно е в движение. Това, че българските мъже не се поддържатеи сте грохнали е друга тема.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1973f2afc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   12, явно това е поредната тема, която цели да убеди колко яки са 60 годишните. Как са здрави като бикове, жребци са и т. н. Много фантастика, много.
Подобни отношения имат смисъл заради наследството, гражданството и висока пенсия.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3a1a45aca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До номер 13. Не е фантастика а съвсем реално. Човека няма заболявания. Баща му почина на 92 от счупен крак. До последно си излизаше за покупки и на кафене. Ген е. Мъжа ми е 1. 82 и е 75 кила, още косата му не е побеляла. Какви болести и кръвно. Само ако е пиян взима аналгин. Всеки ден ходи пеша до офиса. Вечер излизаме на разходка или да гапнем навън или с приятели. Постоянно сме движение. Аз съм болнава и неиздръжлива, защото имам дископатия и лесно хващам настински и грипове. И аз пия Небилет за пулса. Научи се да ми купува лекарства и да ме веоди по лекари.. До скоро бях на антибиотик за настинка. 3 седмици кашлям като магарица.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 87878900bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14, щом споменаваш, че ходи до офис- ясно е, че не е беден. Работи си.
Колкото и да крачи и с киломитри- отвътре старае. Кой знае колко хапа пие, ама не виждаш. Има и бои за коса. Тия митове за лъвове на по 60-70 са смешни. Ама щом забърсал 25 годишна- банковата сметката ще да е била солидна.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3a1a45aca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 15. Глупости. Няма банкова сметката. Работи в офис с още 3 колеги.. Като няма клиенти взима социални помощи. Щом е одобрен за беден значи е... Аз с богташи не се занимавам. Всеки да си знае гьола. Аз съм бедна и се занимвам с бедни. За това хладилник ни е празен нали, зашотото е богт и живеем трима в двустанен апартамент. Никига не ме е интересувало материалното. Не се лъжем. Постоянно сме заесно виждам го ккво взима и ккво не. Има тук там няколко бели косъма. И бща му беше здрав. Генетично е.. Някой хора се скапват по-рано от други. Късмет. Друго освен малкия аоартамент няма. Има малка кола сеат ибиза от 2002година, която още се води на името на бща му... Няма нищо. И аз нямм нищо. Но се обичаме и си имае доверие за всичко. За мен това е най-важното. Няма ли любов и доверие няма смисъл да си заедно с някой. За него бих дала и живота си. Хубав, мил, добър и грижовен, спретнат, поддържан. Свалял е якето си от гърба му за да ми е топло на мен. Суши ми косата след баня. Интересен събеседник. Умен и разбира от всичко. Познава ме отлично и знае вкусовете ми.. Не жих го заменила с някой келеш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1973f2afc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Сушал ти косата като дете. Ми ти реално можеш да си му щерка. Извратена работа.
Уж не работеше, пък ся взима и заплата и социални. Трима в двустаен. Третият ще е на твоя възраст и кой знае какво правите когато дядото излезе.
Никой не е длъжен да харесва и приеме връзка между дядо и млада жена в детеродна възраст. Явно адски лесно се лъжеш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3a1a45aca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Работи частно. Не е на дъжавба заплата. Като няма клиенти няма и пари. Тук закона е стриктен, както и санкциите, ако се опуташ да вземеш социални неправомерно. Аз очи за други мъже нямам. Племенника на мъжа ми не ме интересува. Момчето по цял ден и цяла нощ се шкяе с приятели. Прибира се да спи за няколко часа и не ни пречи. С хлапаци не се занинавам. Не се лъжа, всеки каквото харесва. Аз винаги съм си падала по по-възрастни мъже. За това и до 20 годишна бях девствена. Кой ще се хване, подсъдимо е. Първият ми приятел и мъж в живота също беще 1962 набор... И вторият мъжа ми... Със секс и игри без любов не се занинавам. Под достойнството ми е. Интриги и лъжи не харесвам. Аз харесвам пи-възрастни, други пък харесват жени, мъже с мъже. Свят широк. Всеки с фетишите си. Млад чивек бикога не ме е привличал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 87878900bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   18, в другата тема пишеше, че 7 години с един, преди това 7 с друг. Тоест от 18-годишна не си била девствена. Чети се малко какво пишеш.
Геронтофелия и педофелия.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3a1a45aca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До номер 19. С първия се запозНахме на 17 когаго бях нета. Но до 20 като навърших не сме правили нищо. Два пъти се бяхме видяли на живо за по 5 минути.. Така, че няколко години беше оншайн връзка.. А и след това много рядко се виждахме. Кофти късмет имах с този.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 595614e09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Успокой се малко. Как си представяш баща ти да представи гаджето ти на близките си? Ами той се срамува. Представила си родителите ти с не добри думи в не добра светлина и искаш от нас подкрепа. Пак ти казвам, успокой се.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 87878900bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21, и като се успокой, дядото ще се подмлади ли? Ако си родител, си го представи с твой набор и пак викай колко много се обичат и се радвай. Гнусно е.
20, лесно и като нямаш опит с мъжете да те излъже някой изпечен лъжец. Застаряващ чичо без наследници. Реално си му като дъщеря, ако те е правил на 27-28. Това за мен за болни мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bed52cb2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Абе хора що не се разправяте някъде лично? ! Тъй хората не са длъжни да ви гледат и четат магариите! Единия бил против това не знам до какво! Щом хората се обичат няма никой прашец да ги съди! Но такива млади пишки като теб колкото и да им говори не могат да го разберат защото нямат сърцето и душевността да го разберат и не да и Али страхотния късмет да го преживеят! Любов с такава разлика в годините има и е най истинското нещо отколкото някакви 20 г лапета които не разбират да ми говорят за истинска любов! Смешно е!
Точно такова връзки дамски истински и реални и оцеляват! Затова жените предпочитаме по ЗРЕЛИ мъже зото таквиз дето се държат като животни и изпълняват функцията на ебачи дете си си мислят че това е достатъчно да се докажеш и покажеш като мъж да в пълна заблуда и ще си умрат сами като скотове! А не са ми се оплаквате къде боли свободните и свестни жени! Ами свестните жени са при свестните мъже! Подкрепям авторката защото изпитвам същото и преживявам нещо страхотно и истинско което мои връстници не могат да ми предложат освен един хуй който да си вкарат отдолу ми и да си тръгнат с животинско надмощие а мен да оставят като боклук! Връстници които не могат за себе си да поемат отговорност и грижа камо ли за семейство и нещо по сериозно! Докато не си промените мисленето такива ще си стоите на сухо и празни отвътре! Самотни като кучета! А ние ще бъдем истински уважавани и обичани от истинско мъже!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0df64b38c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Информационна агенция "Истинско мъже" с централа в град Акра уведомява, че преподавател по БЕЛ от неуточнен български град току-що се е затворил в дома си и не иска да излиза. Очевидци казват, че преди да изпадне в пристъп на неконтролируем срам той е влизал в сайта сподели. нет и е чел нещо. От агенцията нямат представа какво точно е видял, но е известно, че учителят многократно е повтарял "23 реда без нито една запетая, не мога, просто не мога да го понеса".

--- Али страхотния ---

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 87878900bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   23, твоята чиста любов към старци, ако не е подкрепена с пари не е нищо, нали? При авторката е същото-на годините на баща, ама сам се издържал, ама и в офис работил и помощи взимал. Без деца- трябва достатъчно да го омота и да и остави всичко. Ако имаше деца дали щяха да позволят някоя ей така да им отмъкне наследството? Плюс гражданство. Меркантилност.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dcb7c68cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   От авторкта до номер 25. Какво наследство.. Изтрябвал ми е този малък апартамент. Ще мога да живея там докато съм жива и после ще остане за племенниците му. Аз имам от родителите ми луксозна къща с двор на 20 км от София. Заревака съм за малкия апартамен с балконпе на което не може да мине дуоето му да просна прането. Родителите ми не искат да се запознят. Иначе би идвал на къщта. Но тук няма как да практикува професията си, а и няма развлечения в близост. Парите не ме интересуват. Обичам го до лудост. Не се откъсвам от него. Много е коректен и добър и нямам повод за ревност. Ако се осмели да ми го вземе няйоя ще я убия. Той си е моят любим. Най-красивият и привлекателен, най-уминия и от всичко най. Нямам очи за други и не ме интересува. И на палатка да живеем ми е все тая. Както казах и по-горе никога не бих била с богаташ. Богаташите нямат пробелемите, които имат обикновените хора, не могат да разберат. Не се занимават с градина и живот и не ремонтират стари и вещи и мебели и ги интересува само бизнес. Далече от мен. Лукс не искам. Искам счупеното легло и запушената тоалетна и мивка, само да сме спокойни и щастливи

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1973f2afc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   26, със сигурност не си на 30 и нещо. Толкова наивно разсъждават децата.
Никой нормален родител няма да приеме зет на 60.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dcb7c68cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   До 27. По-добре цял живот да бъда наивна и дете. Поне съм искрена и истинска и обичам истински. Не се труфя и гримирам и не се опитвам да се харесам на никой. Аз съм себе си. Директна и пряма. Ще стана след месец и нещо на 33. Богатсва и иманета никога не са ме привличали. Аз държа на други нещо. За жалост всичко в този живот стана фалшиво и материално и всеки гледа да ти забие нож в гърба. Аз обапв живея според мойте си правила и любовта за мен е всичко Обичам до полуда. Нека да бъда едно голямо дете ако ще

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1973f2afc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   28, затова те грабват старци-наивничка си.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ac84f60a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Евала на авторката! Аз я разбирам азщаото разсъждавам като нея! Евала! И нека останалите да го е яд! Особено мъжете! Ч не са попаднали на такава истинска ж на! Която знае Канада обожава и да бъде обожавана! Мила моя никой няма да ни разбере! Защото сама знаеш колко бездушни и безсърдечни същества са изпълнили тази земя! А мъжете няма да разберат! Защото не знаят какво притежават нашите любими е сравнение с тях! Т нямат нишо и няма да го имат това поколение! А по зрялто поколение може да предложи всичко което търси една истинска ж на! Ж на на място с интелект качества и знае кой ще я цени уважава и обича както обича един истински мъж на място! Съветвам те & НЕ се хаби! Важното е да се обичате да държите един на друг и да не ти пука кой какво ти говори! Игнор отвсякъде! Пък на завистниците - много им здраве и да си мислят за себе си! Затова повечето ще си стоят самотни и озлобени към отсрещния пол като кучета щ си умрат!

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 7e8d8125d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Нормално е някои хора да имат предразсъдъци относно връзката ви но на теб не бива да ти пука.
И моят мъж е с 37 години по -голям от мен но на мен не ми пука.
Не живея заради хорското мнение.

Няма начин родителите ти ще приемат любимият ти когато грохнат и имат нужда от помощ.
Но въпреки проблемите ви не ги изоставяй защото са стари и болни.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 7e8d8125d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Някои коментиращи са прекалено груби.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker