Защо се считате за "дами от класа"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Защо се считате за "дами от класа"?
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 3007 пъти
Съвременното разбиране за това какво е "дама" е съвсем различно от това, което е било преди векове. Ако следва да се доверим на https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D0%B0_(%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0) за това определение в миналото, то излиза, че в България почти няма дами. Във Франция така биват наричани всички омъжени жени; във Великобритания - съпругите на благородниците; а в България това е нарицателно за жените, славещи се с непорочност, обноски и образцово поведение. Но всички знаем, че много от днешните жени нямат елементарни обноски, не са надеждни и постоянни в действията си, не се обличат изискано, ежедневно боравят с лъжи и считат това за нормално, страдат от големи комплекси и т.н.

Също така, самото общество (и по-точно - печелещите от това търговци) допълнително втълпява на всяка жена, че само защото има женски полов орган, значи това я прави "дама", чрез нарочното заместване на думата "женски" с "дамски" (но няма заместване на "мъжки" с "кавалерски"), имащо за цел да гали себелюбието на жените. Вместо правилните названия "женски чанти", "женски обувки", "женски принадлежности" и "женска тоалетна", се употребяват "дамски чанти", "дамски обувки", "дамски принадлежности" и "дамска тоалетна". Но няма да видите никъде да пише "кавалерски обувки", "кавалерски дрехи", "кавалерска тоалетна" и т.н.

Жени, кои от вас мислят себе си за "дами от класа" и защо считате, че точно вие попадате в тази категория, докато други жени - не? Кои ваши поведенчески качества ви открояват от масата жени и ви правят дами? Така нарече себе си една участничка в съседна тема, която определено не показваше обноски в други теми, затова би било полезно да се знае въз основа на какво идва тази самооценка у всяка жена, считаща се за "дама". :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 58857d7d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

1.   Те са дами от класа, защото имат женски полов орган между краката.
Така работи търговията, върти се консумацията, толерастията и приемането на различните и по-слабите уж.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 35786fa416
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

2.   И мислиш, че ако не сложиш обичайния си подпис, си неразпознаваем ли? Ето ти първата характеристика на дамата от класа - интелигентност и проницателност. Шегувам се - ти се разпознаваш много лесно. Аз съм дамата от онази "другата тема", направо ти го заявявам директно, за да не се измъчваш в догадки.
Ето ти и другите основни качества: благородство, чест, достойнство, гордост, възпитание, силен характер, борбеност, почтеност, искреност. Чел ли си Джейн Остин? За това става дума. Не позволява да бъде унижавана от никого, умее да се справя сама, не е материалистка, не се преструва, не играе роли, вярна е на сърцето си...

Благодаря ти, че ми посвети цяла тема. Трогната съм до дъното на бездънната си душа... Но няма да получиш бонус точки... Мога и да бъда иронична и цинична, точно като д-р Хаус. Предполагам, поне него го знаеш кой е. Аз съм добра с добрите. Нямам задължение да съм добра с всички хора на планетата Земя. Това е майка Тереза, не съм твърдяла, че съм нея.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8e5138a167
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Кифльо, ти ли си?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f01f558479
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

4.   Кифле, пак започваш да бълнуваш и бълваш ментални пръдни.
Всички жени в сравнение с теб и подобни на теб сме с класи НАД, ДАМИ и половина! Сто пъти избирам и потвърждавам да бъда истинска дама, кифла дори и никога да не допусна подобен на теб да ми диша въздуха!
Стой си в ъгъла и не се опитвай дори да се доближаваш в радиус поне от 5 метра дистанция до дами.
Като видиш обаче жена нуждаещи се спешно от ремонт на зъби, ТИ СИ, веднага да и платиш ремонта, после изчезвай да не и разваляш въздуха!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e68d1def64
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

5.   На английски пишат Ladies and Gents на тоалетните или Men / Women.
За дрехи и обувки не помня как е точно, май просто мъжки и женски.

Даже в Чехия и Словакия използват думата дрехи/фризьорство и т.н. за господа и дами или panske a damske, т.е. господинско и дамско.

На френски мисля, че си е просто за жени pour femmes и съответно за мъже pour hommes.

Това да сме мъже, но дами наистина е някаква типично българска приумица и честно казано е леко обидно и е неравенство, ситуацията в Чехия, Словакия и Англия е по-нормална.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 476d8d79d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   Ти защо не попита конкретната "дама" защо се смята за такава, а пускаш поредната тема, която цели мъжкият и женският пол да си подхвърлят обиди? И между другото http://www.onlinerechnik.com/duma/дама

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 35786fa416
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

7.   Пак ти казвам, че тези жени, които описваш тук (цитирам те: "... много от днешните жени нямат елементарни обноски, не са надеждни и постоянни в действията си, не се обличат изискано, ежедневно боравят с лъжи и считат това за нормално, страдат от големи комплекси и т.н.") НЕ са дами.
Аз, като дама, държа на дадената дума и спазвам обещанията си. Повечето хора, които ме познават, си мислят, че съм работохолик. Не е работохолизъм, а отговорност. Поема ли ангажимент, значи Земята ще обърна, но ще направя каквото съм обещала и каквото се изисква. От работата ми зависят хора и няма начин да ги подведа. А най-много мразя да обещая нещо на друг човек, което зависи от трети, и този трети да не изпълни обещанието си към мен, и по този начин да подведа човека, на когото съм дала обещанието. Ужас, направо такъв яд ме хваща. Затова вече не обещавам неща, които не зависят на 100% от мен. В личните отношения съм по същия начин. Не давам обещания, които нямам възможност или не искам да спазя. Да кажем, че дойде да ме ухажва мъж, когото не харесвам. Директно му отказвам. Защо ми е да го мотая? Какво печеля от това? Само си губя времето, губя и неговото време и го наранявам с напразни надежди. Харесва ми да получавам внимание от мъж, на когото аз искам да обръщам внимание. Когато е взаимно. Останалото е суета на суетите. Загуба на време и енергия.
Не лъжа за неща, от които бих получила лична изгода. Лъжа за неща, за които ако кажа истината, ще навреди на някой друг. Дали е лъжа или премълчаване, зависи от конкретната ситуация. Защото, ако не ме питат и аз не кажа, е премълчаване, но ако ме питат и аз пак не кажа или кажа неистина, вече е лъжа.
Ето това е поведение на дама от класа. Сега разбираш ли за какво говоря?

И понеже виждам от форума, че въпросът за паричките силно те вълнува, ще ти обясня и за тях. Да кажем, че се влюбя в мъж, който има по-ниски доходи от моите. Би ли ме спряло това да искам да имам връзка с него? НЕ. Имам жилище, бих му предложила да живеем в това жилище. Да кажем, че той е музикант и няма кой знае какви доходи. Обича да свири с приятели, даже за без пари, само за удоволствието от музиката. Заработва нещичко като учител по музика (обаче е бунтарче и не си пада много-много по правилата). Важното е, че има нежна, чувствителна душа, щедър е към хората (емоционално, защото за материална щедрост няма големи възможности, макар да е изтънчен кавалер към дамите), вижда света в дълбочина, интересува се от всичко - от загадките на пирамидите до тайните на вселената (най-вече от паранормални явления, прераждания, сродни души, философия и т.н.). Чете много и пише - музика, поезия, проза. Бохемска душа - приятели, чаша вино, хубав разговор, шеги.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7b32d299a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

8.   Цитат на номер 7:

"Лъжа за неща, за които ако кажа истината, ще навреди на някой друг. Дали е лъжа или премълчаване, зависи от конкретната ситуация. Защото, ако не ме питат и аз не кажа, е премълчаване, но ако ме питат и аз пак не кажа или кажа неистина, вече е лъжа.
Ето това е поведение на дама от класа."

Една дама следва да има правилна представа за нещата. Истинската дама не си въобразява, че умишлените ѝ лъжи са "класа". Да лъжеш някого в очите и да го заблуждаваш е всичко друго, но не и класа! Това е просто едно мишкуване и страх ясно да застанеш зад думите си. Мишкуване, което го вършат повечето хора.
Също така, една дама от класа не тръби във всяко свое мнение, че е "дама от класа"...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7278a68687
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Оф, пак кифляка...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 35786fa416
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

10.   Всички лъжат, КП. Ти също лъжеш. Какво ще напишеш сега - че никога в живота си за нищо не си излъгал? Е, това ще бъде лъжа. "It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what." Ще се сетиш сам на кого е цитатът. Или пиши в Google да разбереш...
Защо така ненадейно спря да се подписваш и вече не стоиш с така обичания от теб онлайн прякор зад думите си? Нали с него предизвикваше всички жени (кифли)? О, вярно, аз съм дама, не съм кифла, при мен няма да сработи. Може би и аз да си сложа един прякор? Дамски гамбит?

Относно цитата:
https://youtu.be/HgXpvzt7Qg8?t=105

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 175e79ead3
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

11.   кифльо, на фона на мъже като теб, всички човеци и примати от женски пол са ДАМИ! Сети ли се или да обяснявам?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7b32d299a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

12.   Номер 10, колкото и да ти е непонятно, аз не лъжа. Не съди за моята ценностна система според твоята такава!
Веднъж в живота си извърших кражба, когато като 10-годишен тайно бях взел от портмонето на майка ми 2 лева, за да си купя дъвки с карти с футболистите от Световното първенство през 1990 година (продаваха ги в едни големи сини опаковки). Но когато вече бях на изхода на блока ни, съвестта ми се обади и се върнах да оставя парите.
В гимназията беше и единственият ми опит да преписвам от "пищов", на класното по химия, защото рискувах да остана на изпит заради средна оценка между 2 и 3 за годината. Когато учителката (беше ни класен ръководител) ме видя да държа "пищова", не каза нищо и подмина, макар че по погледа ѝ видях, че е разочарована. Почувствах се неловко, веднага прибрах "пищова" и накрая предадох празен лист, защото счетох, че колкото и да зависи крайната ми оценка за срока от този изпит, все пак не е редно да представям нещо преписано, което не е плод на мои знания и усилия. Всичките ми съученици бяха в приповдигнато настроение и си говореха как ще получат 5 или 6, защото били написали всичко (естествено, бяха преписвали без изключение). Госпожата ме помоли да остана, след като останалите ученици излязат от стаята, и тогава ми каза с разочарован тон, че от всички други е очаквала да преписват, само не и от мен, защото винаги съм бил честен. Следващата седмица, при обявяване на оценките от писмената проверка, единствено на мен беше поставила тройка, а на всички други - двойки или единици (не помня кое от двете), защото бяха преписвали до един. В онези години обикновено оценка 1 се поставяше при преписване или подсказване. Това беше хубав житейски урок за мен и оттогава винаги съм разчитал единствено на личните способности, без да чакам наготово или да действам нечестно. Случвало ми се е през годините да губя поради това, че не се възползвам да извлека полза от нечия доверчивост или от удала ми се възможност в ущърб на някого, но съвестта ми е чиста и за мен това е по-важното.

Преди повече от десетилетие изпълнявах една поръчка в продължение на около три години, която впоследствие се оскъпи поради рязко поскъпване на наемите, материалите, услугите и промишления ток, започнати по-късно строежи в съседство на наетото от мен хале (което ме остави без ток и възможност да работя за два месеца, като само това прекъсване ми струваше над 1000 лева) и т.н., но удържах на думата си да завърша всичко според първоначално договорената сума и макар да се набутах с 12 000 лева загуби, бях доволен от себе си, че не се поддадох на това да зарежа всичко и да не изпълня поетата задача. Трудно би го разбрал човек, който не притежава съвест. Да удържа на думата си се оказа печелившо решение от моя страна, защото години по-късно започнах да получавам дял от всяка продажба на изделието, което тогава разработих на загуба.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 35786fa416
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

13.   И аз не съм преписвала - нито в училище, нито в университета. Имах 5 или 6 с учене, не ми се е налагало да си помислям за преписване изобщо. А органичната химия ми беше един от любимите предмети. Госпожата постоянно ме вдигаше да разказвам уроците заедно със студентите на стаж (тя беше базов учител). Единица щяха да ми напишат за подсказване на съученичка по математика, но така и не ми я писаха. Извиних се на госпожата и сагата приключи. В университета също без малко да ме хванат на няколко изпита, че подсказвам на колеги. Спомням си как цял въпрос бях развила на един колега и му хвърлих листа чак до последния чин (аз бях на първия). Колегата е много добър човек, помагаше на цялата група. А пък на мен беше помогнал да учим за предния изпит, дължах му услуга.

Но ти отклоняваш темата. Виж какво съм написала по-горе - че не лъжа, за да се облагодетелствам лично аз. Не се опитвай да манипулираш, изкарвайки мен черна, а теб бял. Попитах те дали никога в живота си не си лъгал за абсолютно нищо, което няма как да не се е случило. Дори да е било благородна лъжа, каквито са моите, за да не загази някой друг, то пак е лъжа. Но аз не съжалявам, защото ако някой ще загази, нека да загази по друга причина - не аз да съм му навредила. Не вредя на хората, дори и те да са вредни (лоши).

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4fb27c7787
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

14.   Причината вероятно е същата която кара теб авторе да се самонаричаш "мъж", само заради наличието на полов орган в гащите. По твоята логика ти самия трябва да се наричаш пишконосец и нищо повече докато не докажеш мъжественост или кавалерство.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7b32d299a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   Номер 13, не лъжа. Предпочитам да съм искрен. Неведнъж съм попадал в неудобно положение или съм бил упрекван, че не боравя с така наречените "благородни лъжи", защото някои хора не искат да им бъде казвана истината в очите, макар сами да са изисквали честно мнение. Но това е мой избор и си нося последствията, били те хубави или не.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 35786fa416
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

16.   КП, в този форум на 08.03.2018 г. е публикувано твое мнение
http://spodeli.net/4/story-21635-350.html#h
под № 462, където пишеш, цитирам:

"В момента карам спортна кола висок клас, която струва седемцифрена сума преди данъците и не ми допада как понякога при влизане в заведение (нормално, не нощен клуб или дискотека) на масата ми се самопоканват момиченца на по 16-25 години, някои от които биха могли да са ми дъщери..."

Наблягам на глагола КАРАМ.

Малко повече от година и половина по-късно, на 10.12.2019 г., в БГМАМА пишеш, цитирам:

"И при мен е така. По-лесно ми е да имам кола за 1 милион евро, отколкото СУМПС..."
И после обясняваш медицинската причина да нямаш книжка.

ИМАМ КОЛА. Предполагам, не си позволяваш да нарушаваш закона и да КАРАШ МПС БЕЗ книжка.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1160912.msg39802008#msg39802008

Ти си знаеш кое от двете ти твърдения е ИСТИНА и кое - ЛЪЖА.

И после пак ме излъжи, ако можеш, "Номер 13, не лъжа". :)))

P.S. Само от любопитство да те попитам последно - коя е бившата, за която пишеш в същата публикация от 2018-та в този форум, че си разкрил, че е работила като проститутка? Тази, на която подари зъбния душ няколко месеца по-късно ли? С жълтата къса рокличка и разголеното деколте, за която писа наскоро (в темата с душа), че "е горда и не се продава срещу пари, макар че с лекота може да си хване някой богаташ да я издържа и да си реши от раз всичките проблеми - както правят много българки, търгувайки с половия си орган"?

И накрая. В същата стара тема на стр. 6
http://spodeli.net/4/story-21635-250.html#h,
в мнение № 376 с хаш f2149c4e34 от 07.10.2017 г. се представяш за жена, отговаряйки на някакъв друг потребител (Анатолий).

Интересни интерпретации на "НЕ ЛЪЖА". :)))

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 35786fa416
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   Към предната си публикация добавям следното.

Към края на темата пишеш, че скъпото ти возило вече се намирало в друга държава (№ 510 от http://spodeli.net/4/story-21635-400.html#h) и си го карал само там, което е възможно, само ако го караш на автомобилна писта, но това няма как да се върже със "зрелищното" ти пристигане с возилото в заведения, което се опитваш да внушиш в публикация № 462. Така че не се опитвай да огъваш фактите по начин, по който пасват на фантазиите ти, не на реалността.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7b32d299a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

18.   Номер 16/17, за мен не е проблем да карам някои по-скъпи модели, без да плащам стотици хиляди или милиони за тях, поради простата причина, че или лично аз съм ги измислил и изпробвал, или съм доработвал серийни модели. Карал съм и спортни коли на мои приятели, както и няколко изпитателни такива със служебни номера. Въпросната кола съм я карал внимателно без СУМПС (такова не е необходимо, за да притежаваш кола и не гарантира безопасно шофиране) не на оживени места в определени часове и само на писти съм настъпвал газта повече. Тя бе изпитателен модел с временно издадена табела и като такъв можеше да се движи по обществените пътища в ЕС още преди узаконяването и получаване на удостоверение за пригодност, че е безопасна и технически отговаряща на изискванията за движение по пътищата. По договор, бидейки проектант на модела, имах право на една бройка и ми бе подарена от фирмата; не съм я купувал. Впоследствие я продадохме със съдружника ми в чужбина за 800 000 евро с цел да финансираме окончателната разработка на модела за серийно производство. Затова там в мнение 510 шеговито съм написал, че "удължителчето" вече е шестцифрено, а не седемцифрено. :) Относно "зрелищното пристигане", с което търсиш под вола теле, насочи вниманието си към думата "вече" в частта "удължителчето ВЕЧЕ се намира в друга държава". Това "вече" означава, че допреди това колата не е била там. В момента разработвам собствен модел с очаквана пазарна цена между 1,5 и 2 милиона евро. Твоя воля дали вярваш или не. Ако предпочиташ, мисли, че за всичко си измислям и ще ти е по-спокойно на душата. :) Важно е аз какво зная и не смятам да убеждавам някого в нещо. Времето ще покаже най-добре.

По въпроса за бившата ще ти обясня. Три бивши ми се натискаха след разделите ни няколко години поред и за една от тях действително се оказа, че беше станала после проститутка. Мислиш ли, че бих подарил точно на нея нещо, както и да дам пари? На една от другите две, както и на друга, четвърта (която не ми се натискала) съм подарявал зъбен душ, както и на мои приятели. Нещо, заради което в една съседна тема тук ме нападнаха, че едва ли не било "обида" към получаващия такъв подарък. :) Някои хора така и не осъзнаха, че не е необходимо зад всеки подарък да се крият скрити помисли и очакване за извличане на някаква изгода, а може да е просто с цел да помогнеш на някого с нещо полезно за него.

А онова мнение 376 от тема http://spodeli.net/4/story-21635-250.html не е писано от мен. Вероятно имаш предвид мнение 367, което подозирам, че е писано без мое знание от тогавашната ми доста напълняла приятелка. В някои други теми я бях хванал и да пише злобни подмятания против мен, преди и след като се разделихме. А раздяла поисках, защото стана нетърпима като поведение, качи килограми от мързел и преяждане, а после се мръщеше, когато бях искрен с нея, че не ме привлича такава вечно недоволна, чакаща наготово и запусната. Сещам се за едно друго нейно мнение от друга тема - номер 44 тук http://spodeli.net/4/story-132765.html . Даже в мнение 61 съм ѝ отговорил подробно, без тогава да подозирам на кого всъщност отговарям. :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1b0bd733a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   Хаха измислял и изпробвал той, за милиони автомобили. :))) Ама от Лего ли бе миличък? :))))) Абе кифльо ти една крушка не можел да завиеш ,тръгнал той автомобили да изобретява и милионер да става. Кой те знае ккъв си неудачник, сигурно още си играеш с конструктора който са ти подарили като малък и си фантазираш. Хиляди инженери правят един автомобил с години, а нашия сам видиш ли щял да прави същото ама и да забогатява. :))) Те другите инженери защото са будали и работят на заплата, пък той умния щял големия бос да става. И жените все много го искали, ама той се дърпал щото бил много специален и подбирал.Ай сиктир, не на мене тия! :))) А може и да си някоя дебела лузърка която е озлобена срещу кифлите на които тайно завиждаш и си изливаш злобата от името на мъж за да агитираш другире мъже да пишат постове против тях :))))

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 35786fa416
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

20.   Щом смяташ, че не е проблем, че караш без книжка, аз нямам какво да добавя. Има си КАТ, те да му мислят, не работя за тях. Благодаря ти все пак, че най-накрая си призна нещо, защото беше тръгнал да се изкарваш по-голям светец от папата, а такива хора няма. За парите и начина на придобиване на колата и бъдещите ти коли, които, предполагам, също ще продължаваш да караш без книжка, не съм питала - парите и колите не ме интересуват.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 081023d560
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

21.   До 16/17 -
Честно казано, не знам защо се занимаваш - нали не очакваш да получиш нищо смислено от нарцистичен психопат? Пича е на 40 години, ползва емотиконки, бил скрит милионер, коойто я работи, я не, бил в топ форма, ама сега бил в Пловдив и се пребил, затова не бил в топ форма. Разбира от жени, разбира от бизнес, разбира от хора и редовно дава съвети, дори и да не ги искат, а любимият му номер е, да изпише стотина реда в "самозащита" - дори не ми се мисли, колко демони има в главата, които го мъчат и го карат, да се толкова дефанзивен! Чеснто - жал ми е за него. Та човекът е казвал, че държи списък с мнения и редовно се самоцитира!

Просто не се занимавай с него. Само подхранваш графоманията му!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7b32d299a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

22.   Номер 16/17, искам да те поздравя за това, че си нахъсана и спазваш почти изцяло добрия тон! И двете са полезни качество и предполагам, че си борбена в живота. Споки, усещам нотките ти на сарказъм, но успяваш да се владееш и да не преминаваш границите, което е рядкост сред жените. Ако нямаш нищо против, бих желал да прочета твои мнения в бегемама, за да видя в какъв тон са мненията ти там. Ако приемаш предизвикателството, може да ми дадеш знак там на ЛС. :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 75b6191520
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

23.   Как прецени, че всички жени се имаме за дами? Аз нямам претенции да съм такава и не съм дама. Пърдя и се оригвам, като често ме чуват околните, както и пикая на улицата посред бял ден. И грам не не интерсува ти какво мислиш и дали съм дама.
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7b32d299a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

25.   Така е, номер 19 - не ме бива в завъртането на крушки и в много други неща. Вярвай си там на каквото ти отърва и не ме мисли толкова. :) Изясни си от кой пол предпочиташ да съм в твоите фантазии, защото ми звучиш някак объркано и с плахи опити за налучкване напосоки.


Номер 20, изопачаваш думите ми. :) Писах, че не е проблем притежавам много скъпа кола, без да я плащам, тъй като ти сама реши да наблягаш на две мои мнения, в които пиша за стойността на такава. Писах, че съм карал изпитателни коли, обозначени със специален временен номер, като за тях има ограничения за скоростта от по 30-50 км/ч по междуградските пътища и по-малко в населените места, в зависимост от държавата. Ако с това уж невинно подмятане за КАТ правиш някакви намеци, искам да те успокоя, че винаги съм бил изключително внимателен на пътя. Предположението ти как ще карам без книжка за в бъдеще също е погрешно, но нека оставим времето да покаже. Иначе на два пъти съм карал спортни коли по нашенски пътища без никакви коли в ранни часове преди две десетилетия, но това не виждам как го свързваш с лъженето. И никой не е тръгнал да се изкарва светец - тези крайности само ти ги пишеш, и то целево! :)


Номер 21, несполучлив опит за сарказъм и сплетни от твоя страна. Кой бил и кой не бил - това са си твои догадки и измислици. Така наречената от теб "самозащита" е всъщност едно ясно написан отговор и опровергаване на нарочно подхвърлени опити за хващане в лъжи, каквито се привиждат в умовете на някои от тук пишещите.
Забелязвам как в повечето теми, в които пиша, винаги има някакви човечета, подхвърлящи жлъчни нападки по мой адрес, като в същото време бягат от поставената тема. Въпросните хорица се включват в темите само и единствено поради тази си цел. Тези дни видях и три нови теми, в които дори не съм писал и въпреки това пак някой от прекомерна скука или злоба не се е стърпял и се е заял с мен. :)


Номер 23, похвално е, че сподели с всички тук част от своите занимания и култура!
Колкото до въпроса ти, ако четеш дословно, осмисляш прочетеното непредубедено и не си измисляш, тогава ще успееш да разбереш нещата 1:1 такива, каквито са били написани. :) В темата на разбираем език са отправени въпроси към жените и ясно се вижда, че не мисля всички жени за дами. Цитирам част от тях:
"Жени, кои от вас мислят себе си за "дами от класа" и защо считате, че точно вие попадате в тази категория, докато други жени - не? Кои ваши поведенчески качества ви открояват от масата жени и ви правят дами?"

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 658a690607
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   До 25 от 21 - Няма нищо саркастично в кометнарът ми. Вярвам във всичко, което съм написал. Просто ми писна от илишните ти самохвални коментари. Виж колко нещо изписа, без да е по-темата? Защо? От 1 година поне пишеш тук (или пне аз от толкова чета) и винаги е едно и също с теб и "бореюите те". Ако има един момент, който не ми харесва, това е когато се правиш на ударен.
"ясно се вижда, че не мисля всички жени за дами" - Да, това е ясно сега, ама друг път, ако има нещо, която е ясно и те захапят, се правиш, че не е така, че са се объркали и че са малоумни.

Колкото до темата - бил съм с различни жени и някой са от класа. Не, не тая аристокраична класа, но определено има жени с по-добро социои-икономическо положние, както и по-добри нрави и морал, поне спрямо масата. Само че, точно такива, никгоа няма да отговорят на подона тема, защото не искат показност. Счита се за проява на лош вкус, да покзваш на всичк, че си "по-добър от останалите". Затова го правят селкси пръчки. Познавам и такива. Комшийката (бившата вече), има тате, който е рода на ДС генерал и син на партиен секретар. Шемента кариера през 90-те. Сега са милионери. Дъщеря му е най-разглезеното и гнусно същество, което познавам. Още на 18 се накълца с операциите и постваше #ви6акласа снимки с бельо, дето на етикета пише 300-400 лева. Класно! Тя от тея, които ще тръбят, че са "дами от класа" (преди беше пичко от калса, ама на 22 се сети, че не е хубаво а го казва). От такива ще чуеш много мнения, ако налазят, но от свеснтиет жени, едва ли.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ebd4ac5bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   Ако наистина съм дама, изобщо не бих се включила в дискусия, водена на това ниво - с този речник, с тази интонация и с тези участници в нея. Което и правя.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ea3520610c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Неправилно разбирате как и какво се втълпява.
На момичетата от ранна възраст им се казва, че "защото са дами и трябва да се държат по определени начини", но обикновено тези съвети не се следват.
От доста години насам жените сме по-своенравни и не обичаме наставления. Но също така, има и един двоен стандарт, който дори ни забелязваме.
Жени, които се държат като нахални селянки, решават да се нарекат дами само тогава, когато мъжът не ги третира като дами.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 29b50d9607
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

32.   Аз пък не съм чула никоя жена да твърди, че е "дама от класа"! Че каква класа в селска държава като България?!
Също така, аз определено не твърдя, че съм дама и ,че имам някаква класа ;))
Всъщност грам класа нямам, като се замисли човек.

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 0d475189b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Ама че тъпа тема.
Аз не мисля. че съм дама. Аз не съм суетна.

Какво значение има дали Кифлоприземителят има автомобил или не. Негова си работа.

Кифльото е страхотен.
Кифльо аз също се опитах да препиша по химия дори не знам защо го направих. Голяма глупост.

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 3f44c5da31
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Дама е от класа е и тази, която по-скоро ще остане сама, отколкото да допуска разни женомразни и комплексари да пробват да я смъкнат на своето ниско ниво.

Стига вече с този негативизъм към жените! Само себе си злепоставяте така.

И морал си имаме, и интелект, и работим масово, и се справяме сами с живота.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: bb53ea63ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   34 - дама от класа е тази, която не използва думата "женомразец".

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 1460074acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   До 34, " И морал си имаме, и интелект... " Убедена ли си в това, което казваш? Че като знам женския морал и интелект, ме е страх да си помисля какво щеше да е ако ги нямахте. Моралното и нравственото ви състояние е жалко, хубавата новина е, че мъжкият сексуален нагон спасява положението, за да може мъжът да бъде привлечен от два мазни бута и едно миризливо пикливо месо с голямо самочувствие и претенции.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 3e3c3a7b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   За мен няма нищо по-хубаво от това авторе, даже е препоръчително. Излизах с една такава на точно 2 срещи и всичко приключи. От класа … много красива, много скъпи и хубави дрешки, много претенции, ама със средно образование, мераците и свързани все със скъпи неща, ама виждаш че не изкарва и половината на това, виждаш че тоя човек няма нищо, но иска всичко. Виждаш че не е направила за жалкия си живот нищо, но парадира че всичко се върти около нея и как трябвало всички да и имат уважение. Еми.. хубаво, ама друг път.
Така че ако не се беше държала така, е много по-вероятно нещата да се бяха развили еди как си, но с това поведение пък аз съм на .

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: e68d1def64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   В Чехия и Словакия се казва "господински" и "госпоженски" дрехи, фризьорство и т. н. То там наистина има повече истинско равенство от колкото в България, че и Западните страни. А и жените са по-красиви от българките, особено словачките. Като не те кефят българките защо на поработиш малко в Братислава, там все още не мразят българите като в западните страни и можеш да си намериш красива словачка за жена. Е и те си имат минуси, като всички нации, но са най-красивите жени, които очите ми са виждали досега.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker