Запитване жените в менопауза относно сексуалното им желание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Запитване жените в менопауза относно сексуалното им желание
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2095 пъти
Имате ли желание са секс след топлите и студени вълни? В момента жената е в този период и ми се струва, че преди беше по активна. А ме интересува след това. Сега е на 52г. Благодаря предварително на жените които ще ме информират с опит изпитали на собствения гръб.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: fb2bef1fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Различно е.
А, ти до кога смяташ, че ще ти става? Питам за една преателка?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bcf9ff4c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Тялото се променя. Трябва повече спокойствие. Показвай и че я харесваш и искаш сексуално все още, казвай и го. Бъди нежен, малките жестове не внимание са важни.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c1bc1d0025
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много е индивидуално - зависи как се справя организмът й с хормоналните промени. При спад на естроген и прогестерон естествено, че желанието й също ще спада. До голяма степен желанието е свързано с половите хормони. При мъжете е същата работа. Аз също съм в този период и много дълго време изобщо не ме вълнуваше сексът, ама изобщо. От няколко месеца обаче приемам препарат на билкова основа заради гадните топли вълни и безсънието , който явно регулира нещо и в момента нещата са много, много различни - много често само за това мисля. Аз свързвам секса с определен човек обаче - трябва ми и емоционална подплата иначе секс заради самия секс не ми се получава и тук менопаузата е без значение. Периодът е много неприятен , не се знае колко ще продължи, нито пък как тя ще го понесе. Отива с години тоя преход с различни по интензитет прояви. Разбирането от твоя страна е задължително и само би и й повлияло добре, включително и на желанието й за секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 35a5e1bdcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Аз съм на 34, а жената с която съм е на 59. Заедно сме от 5 години.
Рядко имаме ден без секс.
Даже е по готин...всичко вътре..
Ако и потърся 10 пъти в деня, няма да ми откаже ..
По сексулани са, защото не ги е страх от забраменяване

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6073de2179
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   На мен просто ми изчезна заедно с цикъла. А и нямам мъж, така че... Но и не ги заглеждам мъжете, вече просто не ме вълнуват както преди. Хормони, всичко е химия.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e96eeb1c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Автора съм. Много благодаря са съветите и обективните отговори. А на номер 1 явно късно започнах да си разливам кофичката. Към 26г. На 28 станах баща. Сега на 57г съм страхотно активен. И се налага доста често да онанирам. А до колко ще бъде така само Господ знае. Надявам се поне още 5-6 г. Даи боже.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2bbedc9231
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ти както като беше на 20-30 ли чукаш? :))))))

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7f61d1e8c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз почнах да губя желание преди 2-3 години. Вече съм сухичка, но мъжа ми ми помага с крем. Той също има нужда от "помощ ".
За щастие още му става, но много рядко успяваме да го правим, защото нямаме място за уединение, децата, макар че не са малки, са все наоколо...
При нас жените е друго... хормоните ни карат да нямаме желание, сухота и тези екстри при 50 годишните...
Потя се, не спя добре, болят крака... жегата също влияе..
На възрастта на жена ти съм.
Мъжът ми е на 68. А си го обичам, но годините си казват думата...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f49bcd92b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   При мен се появиха първите признаци едва на 65. Желанието ми за секс не е изчезнало, но съм малко раздразнителна. Не съм приемала хормони, никакви медикаменти. Дори не си промених навиците. Сутрин правя свирки от както се помня. На съпругът ми спермата вече не е както някога, но имам два други източника. Така че поне два пъти дневно мога да си глътна. Лекари смятат, че това е една от причините за леката фаза на климактериума. Освен това съм от щастливките, които не са пропуснали ден без секс. Не съм имала усещането на отвращение, като някои мой познати и близки жени. Либидото ми е дори в повече. Слава на Бог, че има все още кой да ме люби. Още се харесвам и мераклии има и избор имам. ените които в периода на климакса отблъскват мъжете си усложняват само живота и често дори губят съпрузите си, семействата си. Синът ми е прав като казва:- ЕБАНЕТО Е ЗДРАВЕ И ДЪЛЪГ ЖИВОТ. Съгласна съм с него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9af21bd4ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   9 ти си фейк и си мъж.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dc43f80d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   9, ти не си жена. Няма жена, ковто да орави секс всеки ден и то на по;късна възраст. Може да се самозадоволява всеки ден, но това е различно

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2d6289c759
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Аз съм мъж на 52г., жена ми също е на 52.
Жена ми наскоро почна да прави редовно секс (1- 2 пъти в седмицата) понеже я заплаших с развод. Но не ми стига. Маструбирам 1- 2 пъти на ден. Либидото ми е по ниско отколкото когато бях млад, но все още е доста високо. Не виждам никаква причина жена да отказва секс на мъжа си. На мен такава жена не ми трябва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f49bcd92b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   10 и 11, що обиждате жената?
Доста сте невежи, да не казвам колко сте тъпи.
Това е писано от майка ми. Имам предвид 9. Доста ми е познат стилът ѝ. Но дори и да не е тя. Има доста жени на преклонна възраст, които са много активни. Не се излагайте. Показвате невежеството си. Вие явно сте мъже толкова, колкото козата е магаре. Престанете да плюете по писанията в сайта.
James:

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0568cf0c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Браво н. 9, супер си. Така трябва. При мен 15 години минаха с много нередовен и неоргазмен секс. Затуба на нерви и здраве. И то при съпруг.
Не е честно. ж. 44

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d55bb831e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   и също до номер 10
Що да не е жена, бе? ! Сега и мен ли ще ме изкарате мъж? ! Затова, че обичам секса? ! Щото една жена "не трябва" да иска секс, нали? ! Че после трябва да се къпе, бааааааа... Нали така???

Ниско либидо? Яд? Вижте, ако имате звравословни проблеми или проблеми от манопаузата-НИКОГА не бих ви се подогравала или нещо подобно! Не съм такъв човек! Но коментарите ти/ви ми издразниха много-сякаш сте от хората, които смятат, че жените не са толкова сексуални същества! Защото ИМА такива хора-и съм ги чували тези глупости и преди.... Няма жените-говорете за СЕБЕ СИ! Жените СА РАЗЛИЧНИ ТОТАЛНО!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d55bb831e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   до номер 10 и 11

Пак съм аз!

Явно смятате, че всички жени от критическата, от менопаузата ги избива по-ъсщия начин и се отразява на либидото им и на всичко друго по същия начин.... Ние НЕ сме едно цяло-ние сме РАЗЛИЧНИ и нашите тела СА РАЗЛИЧНИ. Нашата психика е РАЗЛИЧНА. Май имате ИЗОСТАНАЛО мислене и на 50 години(че тогава сте още толкова МЛАДИ!!! ) хващаш плетката и ютията и други не ти е в главата! Така ли е? .... Ако не сте огледали живота около вас-това НЕ е вярно! ...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f1c388a35c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Номер 12, значи ти заплаши жена си с развод, задето физиологическите изменения в тялото й, върху които тя няма никаква власт, са намалили сексуалното й желаниие, правилно ли разбрах? Т. е. на фона на телесния дискомфорт, който изпитва, взе, че й създаде и емоционална несигурност?
Е, драги, при такава постановка на нещата, се чудя как ТЯ не е подала молба за развод, а послушно търпи да я насилваш. Защото когато единият от двойката няма желание за полов акт, това не е секс, а изнасилване. Още повече, че при тази безчувственост към партньора мога само с ужас да си представя що за любовник си...
Аз също съм на 52 години. Обичам и желая мъжа си постоянно, доставя ми огромно удоволствие интимния контакт с него, но понякога и аз, като всеки човек, просто съм на друга вълна. Винаги е проявявал разбиране без дори да говорим за това, просто усеща, че не съм във форма. Не ме е притеснявал, не ме е упреквал, не е настоявал. Навлизането в менопаузата аз все още не го усещам. Нямам топли и студени вълни, спокойна съм, сънят ми е наред, не съм напълняла и грам. Познат лекар ми каза, че просто хормоните ми са добре балансирани от пълноценния интимен живот, който водя, и вероятно изобщо няма да усетя критическата. Под "пълноценен" аз разбирам не само единия секс, а цялото емоционално преживяване, свързано с него. Така че, номер 12, спри да притискаш жена си, желанието не идва по поръчка. Повече ефект ще има, ако й осигуриш някакви странични развлечение, които да повдигнат тонуса й, да я успокоят и да й покажат, че има партньор, който я обича и харесва винаги и всякак. Но... явно си от типа, който аз наричам "пернишки кавалер". При вас нещата са безнадеждни...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f49bcd92b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До 23,
Всеки човек има власт в/у тялото си, освен ако не е болен.
Ако има лош начин на хранене или други подобни, то лесно може да промени навиците си и да е в кондиция, физическа и визуална. Сестра ми стигна 120 кг при ръст 172 см. Проблем с метаболизма и тироидната(щитовидната) жлеза. Но се подчини на лекарските съвети и успя да свали до 60 км. Сега е като сърничка и да видиш как се ебе, като не видяла секс. Та ти 23 не знам мъж или жена си, но не пиши глупости. Правилно е постъпил 12 със заплахата. Човек винаги има изход от всяка подобна ситуация, но е въпрос на воля и просветеност.
Ан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ac8f73544f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Номер 20, я чети по-внимателно. Прави всеки ден секс и има желание да прави всеки ден секс, самозадоволява се всеки ден са коренно различни неща!
Намеквам, че на тази възраст просто нвма кой да й връзва всеки ден, особено при все, че е сама!
Номер 9

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1d4dbf59e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 24, аз пак съм 23. Явно си прочела само първите два абзаца, щом не си разбрала мъж ли съм, жена ли съм. В последния говоря за съпруга си и за това как минава навлизането в менопаузата при мен. Това комрометира целия ти пост. Може би е редно първо да се запознаеш с тезата на човека, преди да твърдиш, че той "говори глупости".
Специално за теб, щом имаш проблеми с четенето, ще повторя. Сексът не е само физически акт, а многокомпонентно преживяване. Запознай се с т. нар. Пирамида на Маслоу и виж на кое чак ниво в пирамидата стои инстинктът за продължение на рода; преди него са поне още пет базисни нива, покриващи основните ни нужди. Ако при теб сексуалното желание присъства винаги и по всяко време, без значение от емоционалия фон, моментната физическа кондиция и привлекателността на партньора - значи си някакво чудо на природата.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 2ff4840afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Незнам още не съм стигнала тази възраст. Ще видим като стигна. Аз съм на 34.
Нямам огромно желание за секс сега.


Номер 26 на какво място е инстиктът за продължение на рода че забравих.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker