Тя направи аборт! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тя направи аборт!
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 2867 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 27 години имам приятелка на 25 години(по скоро имах вече не, не знам дали бихме могли да бъдем и само приятели), заедно бяхме от 3 години и половина! Преди два месеца ми каза, че е бременна, но иска да абортира защото е фен на свободния живот! И тук ми беше най-голямата грешка, че една ли не я притиснах да остави детето. Започна да ми крещи истерично да чепи да хвърля да ме удря, че съм бил насилник, защото я принуждавам без тя да го иска, че искам да я заробя и какво ли не! Тя изпадна в тотална депресия още в дните, когато разбра, че е бременна! Започна да пие да пуши и какво ли не(аз все още не знаех)! В крайна сметка си дадох клсметка какво ще й причиня и реших да я подкрепя в избора й, тъй като ми светна лампата, че дори и да го остави, след това ще бъде същински ад за детето! Завеждам я в частна клиника и оттам ми заявяват, че дори и да не иска да го абортира, тя е дръжна да го направи, тъй като ембриона беше страшно увреден в следствие на пиянските и изцепки, дори ми призна, че се е удряла по корема с юмруци, за да си направи сама, аборта, защото видите ли
бил съм насилник и задължавал насила да го оставя, така или иначе щях да се смиря и да я остави да прави каквото си иска, след като видях че от нея няма да сатне майка и за десет години! И това беше края на нашата връзка, но ако беше станало нещо и с нея, щеше това да ме преследва до края на дните ми и да ми тежи! Не, че сега не ми тежи, чувствам се съсипан отчаян, депресиран, дори аз посегнах към алкохол! Ходя на клиничен психолог от две седмици, но имам чувството, че ще рухна психически, отчаян съм и депресиран, не знам къде се намирам просто! Просто се обръщам към всички мъже-ДА СИ ИЗЦИЯТ ОТ ГЛАВАТА, ЧЕ МОГАТ ДА НАКАРАТ ЕДНА ЖЕНА ПО ПРИНУДА ДА РОДИ!

Бях съсипан, не исках да убива неродено дете, против това съм безсилен! Все пак закона е с жените! Това ще ми
е обица на ухото и ще внимавам за следващи връзки напред, просто бившата ми е била
фен на свободния живот! Чудя се дали да и простя и да си бъдем отново само приятели, но не знам дали тя ще иска, не обичам да прекратявам отношение с хора, които сме били
дълги години заедно, много съм объркан!

Съжалявам, ако има грешки, просто пиша от телефон и целия треперя, докато пиша тази история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6c55bdf6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Какви приятели бе брат? Тя е направила аборт от тебе, ако изоо е било от тебе това дете.
Какво приятелство след подобно нещо?
Като чета не е била и много в ред. Оставяй я да си треска главата. После ще хване някой, ще иска деца, ама няма да може.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a7642235ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Започнаха отново да пускат теми и обичайните сеирджии, женомразци и елементарни провокаторчета се развихриха... Понеже темата е абсолютно истинска, не се и съмнявам изобщо, да питам автора - къде бля, докато беше във връзка с тая убийца долна, че да не я усетиш колко иска да е свободна и незаробена? Като си измисляш тъпи памфлети, поне ги направи така, че да не изглеждаш като балама. Кой знае и какви рога ти е слагала, щото нали е съвременна жена, а той се надявал дете да му роди, което не е ясно дали е негово изобщо. Загубеняк.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e6870122eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не е искала да забременява и по обвиненията, които ти е отправила е ясно, че си знаел. Тогава...как е забременяла? Предполага се, че трябва да сте вземали мерки това да не се случва.
Ако си го направил умишлено, реакцията и би била дори мека...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 04f0138c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Заради такива лигли сме в демографска катастрофа. Прабабите ѝ имали по 4-5 деца, въпреки че са били много по-бедни, а тя едно не иска да гледа, за да има повече пари и свободно време за себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3c815dee77
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Намери си някаква занимавка и не пиши измислени истории по форумите.
Така се уврежда ембрион - детински фантасмагории.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 54a372f12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Ми не се чувствала готова. На мъжът му е лесно-изпразва се и дотам. Жената носи плода, тя ражда бебето, тя си го отглежда. Не го е искала просто. Щяхте да направите едно дете нещастно с родители, които не го искат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4091f40627
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Изглежда като абсолютна измислица.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e72129dbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Не обвинявай момичето! Как би се почувствал, ако в твоето тяло се настани някой неканен? Не е готова да има деца от никого и това има отношение към нея самата.
Тя ще бъде майка и ще бъде щастлива майка, но след 8-10 години. Сега не е готова. Ако я обичаше, щеше да я подкрепиш, но пусти му мъжки егоизъм.
Горкото момиче!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 828613ebb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   АХАХАХАХАХАХАХ страшно увреден бил ембрионът.... Като ще се изявяваш като писател, поне да беше проверил на теория как седят нещата, кога се вижда и се чува пулс, кога се разбира дали нещо не е ок с ембриона, че се излагаш...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: dabf2cffc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Спасил си се от множество потенциални проблеми в бъдеще. Би било по-добре да приключите с отношенията. Не виждам за какво приятелство може да става дума след подобна ситуация.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e9309d3b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Супер тъпа измислена история. Увреден ембрион от пушене, пиене и удряне с нейните юмруци в корема били видели.
А иначе двама глупака се събрали. Научете се да говорите едни с други, че май от това идват повечето проблеми на хората. Тя като не иска бебе що не са пази? Ти като не си се оженил къде се празниш без презерватив.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f74a9a3499
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Вместо да си депресиран, трябва да се чувстваш облекчен, че си се избавил от една завършена егоистка. Знаеш ли, че вече има доста такива жени, които на 43 години им е светнала лампата, че ще останат сами и неистово искат поне да забременеят. С времето, мъжете до тях са разбрали, че тази жена не става за семейство и са се отдръпнали. Можеш след време да направиш така, че поне да не сте врагове, но ти трябва жена, с която да имаш истинско семейство. Добре, иска да си живее живота. Докога си мисли, че този начин на живот ще продължава? Завинаги? Когато направи 40 години, обърне се назад и ще види едно нищо. Никой вече не иска да е с нея, освен за еднократно сексуално облекчение. Приятелките и приятелите се вълнуват от съвсем различни неща, а тя между тях е като извънземна. Това ли е животът който искаше? Ами ето го. Моля, заповядай! Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне. А това за ударите с юмрук по корема, наистина ме отврати.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6d441f92f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Българските жени удариха дъното… искрено съжалявам, че си преминал през такъв ад. Тази жена е лабилна психически и има нужда от професионална помощ. Прекрати контакт с такъв човек, за да не те завлече на дъното. “Жена”, която си нанася сама удари в корема, пие, пуши и изобщо прави каквото и да било, за да навреди съзнателно на един ембрион е ненормална. Дори и един живот да не е желан по някаква причина един интелигентен човек никога не би постъпил така. Бягай с 200, бягай колкото можеш по-далеч. Рядко срещам истории на читави и нормални мъже, искрено съжалявам, че си попаднал на такава ненормалница. Светът е пълен с жени ще намериш и ти своето щастие и ще имаш семейство. Казвам го от опит. Бъди здрав и не се обвинявай за нищо!

- една разочарована от обществото ни жена

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b156f2004e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Правилно си я зарязал. Защо ти е такъв боклук ?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c0fb29d5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   От автора допълнение:

Преди време се чухме и ми заяви, че след аборта се чувства свежарка, също така ми заяви, че бременност за нея това е най-голямото проклятие на този свят, което може да и се случи и че никога няма да има дете! Щяла да си търси мъж със същите желания и отново останах в шок!
Явно не си струва да имам дори и приятелски взаимоотношения с човек, който мисли толкова негативно

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 32734e7c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Не те знам що за "приятел" може да си с такъв човек. Принципно жената не може да е приятел на мъжа, защото ролята и в живота е само да взема от него. Така както детето взема от жената. Просто такава е биологичната реалност - има посока, за да оцелее вида... Баланс на лично ниво - няма. Просто явно още те бие хормона и не щеш да се откажеш от нея и се чудиш как да го завъртиш.

Принципно... свиквай с тези неща. Феминизъм... демек - детето е на жената. Ти си никой. Може да го абортира ако иска. Може да те изрита, и зор да вземеш права над детето... И естествено ако нещо не и хареса, ще каже, че насилваш нея или детето, а съдът е длъжен да и повярва. В такива времена живеем, и се съмнявам някой психолог да ти помогне с нещо. Колкото и да го въртиш, поне западният модел които копираме тук е такъв. Идеален е да прави курви... което естествено се харесва на повечето мъже... но не просто се опитвай да правиш семейство с такива жени.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7857b26895
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Здравей мисля че това между вас не може да бъде и приятелство след постъпката и това означава че тя изобщо не те зачита не е било дори в мислите и връзка това между вас тя просто е убивала време. А за нея карма ще има определно заради постъпката сток далече от такива хора и намери нормална жена услех

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ab49ee4e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Ако историята е истинска ,тази е за затвора.. да си удря корема , отвратително.. гнусен изрод... И ти искаш да се събереш с този убиец? Нормален ли си?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c27e09bec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

23.   Н 22, не! За затвор са всички мъже, които умишлено си навират нежеланата семка там, където знаят, че не е желана!
Вместо да приключват отношения ако искат дете, те ръгат като, че ли са собственици на жената! Това е проблемът им, такива не ги интересува да имат дете и щастливо семейство, а да "маркират" и "закопчаят" жената против волята им!
Когато тези неща са говорени предварително, когато уж са се разбрали и приели, че поне на даден етап няма да бързат за деца, мъжът няма право да пробутва семката си! Няма как подобен плод да се види като нещо повече от пробутана насила семка! Няма как да се изпита положителна емоция нито към семката, нито към "собственика" на семката...
За това и после толкова деца растат нещастни, заради тъпите примати за бащи които имат.
А жените да не вярват сляпо на мъжът, а да си вземат контрацептивите!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e5c5dd5a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   От автора към номер 22

Няма как да е за затвор човек, желаещ да абортира това си е личен избор, но късно го осъзнах, а да си удря корема-аз
имам вина за това ,защото едва ли не леко я притиснах да го оставя и след това, да побесня, трябваше по-рано да я оставя
да прави аборта, но като хората в
клиника! Няма закон забраняващ тези неща! Тя е можела и на себе си да навреди, а техните родители ме направиха на нищо, като разбраха, че съм я притиснал да го остави, тялото си е нейно тя си решава, така ми казаха и те! Аз се предавам, просто момичетата в днешно време искат съвсем други неща от семейство, по -добре
да остана бездетен, отколкото да създам нежелано дете, което да е третирано и нещастно!

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d4d825fde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Като лекар, твърдя, че тази история е пълна измислица! Или поне що се касае до медицинската част!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6b87f40631
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   По-спокойно, народе! За затвора са изнасилвачите, а тази, дето я е описал автора, е родена не за майка, а за психиатрията! Като гледам описанието ѝ, съзирам тежки конфликти с нейната собствена майка и вероятно подсъзнателна омраза към нея самата/утробата ѝ като начин за създаване на нейни копия/фактът, че се е родила. В тоя ред на мисли боя по корема си е съвсем на мястото, ако си увреден като нея. Да не ѝ давам идеи, защото ако не се лекува, може да стигне до доста по-брутални действия и епизоди на автоагресия - и то без да е нужно някой да я забремени преди това! Ти си бил случаен гост на спектакъла, казано така.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e381aed47c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Боже мой! Коментарите тук са под всякаква критика.

Оставям настрана, че историята не ми се вижда много достоверна, да наричате жената "убийца", защото не иска дете или е направила аборт.... По - добре се прегледайте.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f1e03cd77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Тук има много болни мозъци! Мъже, никой не е длъжен да ви ражда деца, ясно ли е?
Да забелязвате, че масово всички жени с деца са пропищяли от липсата на секс, защото мъжете им не ги поглеждат?
И не защото са дебели, а защото тялото след раждането търпи известни провисвания тук-там и вече не е идеално.
Защо едно момиче на 25 г трябва да се лишава от секс?
Сексът е емоция, щастие, самочувствие.
И 35 г за раждане вече са ранна възраст, като се има предвид колко жени остават непоглеждани от мъжете си, зяпащи порно или плзващи компаньонки, еротични масажи или любовници.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 03a1606b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Номер 28, то и никой не е длъжен да дава цялата си заплата за вас, но колко жени биха се навили да се откажат от това? Какво се очаква да докажеш с това, че никой не бил длъжен да ни ражда деца?

Колкото до ранната възраст - от 36 нататък вече има проблеми при зачеването и износването на плода. Пък кой какво е планувал за първите 50-60 години от живота си е негов проблем! Тялото ви не се интересува каква кариера искате да правите или колко секс без забременяване ви се е прищял. Напоследък стана модерно да се надявате на научни номера - донори на сперма, сурогатни майки и т.н., но и те не са 100% решение на проблема ви!

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f5147ed1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Олеле майко - си казвам аз като чета коментарите. Темата е много полярна и двата пола имат право. Относно историята на автора - ако е истина, да, лошо си постъпил като си я приндул да остави детето, може да е забременяла случайно, но в този случай е било добре да седнете и да поговрите нормално дали искате да задърбите бебето или не, трябвало е да се разберете, все пак в крайна сметка е направила аборт а и ти си разбрал че няма да станат насила нещата, което е добре, няма да доведе на този свят едно нежелано същество поне. Ако историята е истинска от друга страна - нейното поведение не е много нормално, тази жена ми се вижда истерична и емоционално нестабилна и от тази гледна точка е добре че сте се разделили, смятам, че след време тази нейна психическа нестабилност би се проявила дори без да се е случило това което ти описваш, така че от тази гледна точка добре че сте се разделили, недей да се опитваш да си орпавяте отношенията, няма смисъл. Продължи напред. Не си бил прав с това да ѝ се налагаш, но и тя не е постъпила правилно поне според мен.

А относно коментарите - жени, донякъде ви разбирам защо сте настроени така, да, тялото е ваше, вие решавате дали искате да изнсоите даден плод, защото все пак с това тялото ви би се променило, но от научна гледна точка истината е че колкото по-рано родите, толкова по-добре е и за вас и плода, тъй като една жена на 24 би възстановила старата си форма по-бързо и добре от жена на 35-40, рисковете за организмът ѝ са по-малки а шансовете да износи и роди здрав плод са по-големи отколкото при жена на 30 . Това е проста биология, не си го изсмуквам през пръстите, учи се даже в 10ти-12ти клас. И все пак, решението дали искате да родите е ваше жени, но тези неща трябва да се изясняват в даден период от връзката според мен.

Относно мъжете - Пичове, знам че може би ви е обидно това отношение, но разберете жените, все пак 9 месеца износват плод в утробата си и раждат в мъки и болка и понякога дори с риск за живота си. Ако толкова искате деца, седнете, поговрите с половинките си, разберете се дали искате деца на даден етап от живота и връзката си или все още ви е рано, обсъдете го, защото все пак за едно дете трябват двама и според мен едно дете трябва да бъде създадено от любов с пълното съзнание на двамата родители че на този свят ще дойде едно малко същество за което трябва да се грижат и защитават до определен момент от животът му.

Докато се съскате и наричате как ли не, упреквате се и укорявате, няма да бъде постигнато нищо, за да се развива едно общество то трябва да живее в хармония, но хармония тук няма, постоянно трябва да бъдем разделени от нещо, ок, да, всеки има различно мнение, но нужно ли е да се създава омраза и разделение само заради това, просто можем да седнем и да поговорим като хората, а не да изливаме злъчни коментари по този и онзи от отсрещния пол.


П.с. на 19 съм и смятам че всеки трябва да живее животът си както сметне за добре, стига да не нарушава законите и да не вреди на другите.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 46dd18fe5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Н 30, ще ти кажа нещо само защото си на 19 г и може би има време за теб...не е КОГА, а от КОГО!
Не одобри ли жената мъжът за баща, няма как да иска дете от него.
Поне тук в сайта по- голяма част от мъжете смятат, че детето е ангажимеnт на жената. Е, за къв' от такъв?! И това е само на малка част от всички против!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 155daca065
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Авторе, аз родих на 25, но да ти кажа не го чувствах, че ми е време и не защото ми се живееше. Просто, когато имаш дете, животът ти се променя много, ама наистина много. Няма значение дали ти се спи, дали си ял, дали искаш да отскочиш до еди къде си, просто жената и детето стават едно и не можеш да виниш затова жената, че не иска да.ражда. това е сериозна стъпка, просто не знам как се е получило при вас при положение, че всеки вече знае как да се предпазва т.е. вие сте били наясно, че може да стане бебе?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2ce7da95bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   От всички коментиращи до тука, от които лъха голяма злоба, само номер 30 ми се видя най-разумен.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ffd0473e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Не се е чувствала готова за дете, това е истината. А за ембриона, чувства и усеща емоциите на тази в която е, не случайно е бил толкова зле, не се развива живот там където не е желан. Крачката да имаш дете е сериозна, но не е нещо страшно и невъзможно, трябва да се чувстваш готов и всеки от двамата да желае това. Първото дете родих на 32, едва ок. година преди това осъзнах, че е време и точно това искам, моят партньор искаше деца от по-рано. Най -добре да се разделите за известно време, а след време времето ще покаже кой на къде

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5cea9d5791
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Виж пич просто не те е обичала, не е била влюбена в теб. А това за свободния живот е било просто параван за акта и. Една жена, ако обича един мъж, първото нещо, което ще иска от него е дете. Психолога няма да ти помогне. Хобита, приятели, вземи си куче или друг домашен любимец. Времето лекува. Бъди благодарен, че си жив и здрав.








Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: c7b7d1685f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Чакайте малко бе. Аз също съм фен на свободния живот но въпреки това родих дете и не съжалявам.
Да беше ми много трудно изпаднах в следродилна депресия но въпреки това пак не бих направила аборт. Не бих се държала толкова ненормално.


Бившата ти е изрод за мен.
По-вероятно е жена да не иска да прави аборт а мъжа да я кара.
Добре, да приемем, че има право да направи аборт това ли е начина няма ли по-разумни начини отива и прави аборт.


Щом и двамата партньори са участвали в зачеването на детето и двамата имат право на мнение.
Не е редно жената да направи аборт без да се допита до мнението на мъжа.
Какво я оправдаване мъжа насила я е забременяла.


Щом си е легнала доброволно с автора не е виновен само той, че тя е забременяла. Бебетата не стават само по вина на единия. И двамата партньори носят отговорност ако се случи забременяване.

Разбирам мъжът да я изнасилил и насила да е забременяла тогава има право да направи аборт без да му каже.
Не е честно ако я беше оставил да направи аборт некои щяха да нападнат автора как може да я кара да прави аборт? Щяха да защитават само женските права.
Ако мъж кара жена, която не иска да абортира насила да абортира веднага щяха да скочат някои ама как може детето е на жената.
Жена съм но въпреки това мисля, че и двата пола имат еднакви права.
А и ако тя обичаше приятеля си нямаше и да помисли да направи аборт.
Кое му е ненормалното всеки от обща култура знае, че бебе може да се абортира с удар в корема.
Онзи твърди, че е лекар.
Той е лекар колкото съм и аз лекар.




Автора ми направи много добро впечатление с това, че не е искал онази да абортира бебето. Браво, един добър човек. И той има право на мнение.


Авторе трябва да черпиш, че си се отвърнал от онзи изрод.
Тя е срам за жената.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker