Искам да си тръгна, но ме е страх - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искам да си тръгна, но ме е страх
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1210 пъти
Здравейте аз съм жена на 40 години искам да споделя своя проблем с вас. Имам две деца едно от първия ми брак който не беше сполучлив защото бях тормозена психически и физически. Родих млада едва на 15 години. Затова си тръгнах от него когато детето ми беше на 2 години отидох при майка ми. Сега съм на втори брак второто ми дете (10 години )вече 10 години в началото всичко беше прекрасно бях изключително щастлива защото си имахме семейство с моята дъщеря и къща.
След това се роди другата ми дъщеря от тогава започнаха проблемите. Той удряше мен и детето ми( по-голямото). Аз я защитавах разбира се затова също бях прибивана и малтретирана. Но си казвах че това ще мине и така 2 години продължи това докато малката ми дъщеря не порасна и спря с физическия бой. Започна с психическия обиди псувни и настройване на децата че съм лоша майка. Обижда ме пред приятелите си и роднините постоянно.
Винаги съм се чудила дали съм наистина лоша майка щом не мога да дам на децата си щастлив живот.
Работя на държавна работа и получавам малко пари недостъчни да се махна и да отида другаде.
Не знам какво да правя с живота си защото си нямам никой който да ми помогне поне да имам дом и да си живея спокойно и щастливо с децата ми .Майка ми не иска да ми помага защото казва че съм достатъчно голяма да се оправям сама.
Просто ми дайте съвет как да постъпя моля ви........ Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: c7951dd479
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Вариантите са 2-или оставаш с този побойник и гледаш как пребива едната ти дъщеря и теб самата и търпиш унижения само за да имаш покрив над главата, или -събираш си багажа, вземаш си децата и се разкарваш оттам. Имаш работа, получаваш заплата, някои хора нямат редовни доходи или дори-никакви, а ти имаш, може да не ти е кой знае колко висока заплатата-но имаш възможност да се изнесеш и да отидеш някъде под наем. Всеки, който реши да ти пише-това ще ти каже-да се махаш оттам. Но за съжаление ти отдавна си решила друго... и то преди години. Дори и след всичко преживяно-ти пак предпочиташ да останеш с него, защото нямаш вяра в себе си, не се считаш за способна, че сама можеш да се справиш. За съжаление предпочиташ да гледаш как тоя селяк бие първородното ти дете, предпочиташ и сама да понасяш удари. Сама знаеш отговора, изхода, но не се осмеляваш. Ако не за себе си, помисли поне за децата си. Дори да не ги удря постоянно, психическия тормоз е достатъчно наказание и стрес. Поне децата си пожали.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3313a1ee8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Първо търси нова работа с доход, който да ти позволи да си независима, търси организации и общности със същите проблеми, гледай видеа и чети, защо харесваш и попадаш на такива мъже, може би от детството ти нещо. Децага ти утре ще повторят твоя опит, защото за тях това е нормално и това са видели. Той те манипулира за да се съмняваш в себе си, говори с хората, с приятели, движи се, не стой затворена в себе си в тази ситуация.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 51dfcf6281
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Трудна работа...
Намери някой добър мъж.
Но с 2 деца не знам как ще стане.
Аз се ожених за жена с 1 дете и тя ми роди още 2. Но не бих взел жена с 2 деца.
Навярно някой който вече има деца от друга жена би се съгласил.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cf73db7212
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Значи аз също съм жена на държавна работа и с дете, до голяма степен разбирам за какво говориш.... Според мен бързо намери по-добре платена работа, изкарай няколко месеца там, да си убедена, че няма да те уволнят. Но не прави грешката да мислиш, че ще намериш мъж, който финансово ще подкрепя теб и децата ти, колкото рано заживееш без тази илюзия, толкова по-добре за теб. Финансова независимост и да, този вреден човек да го разкараш.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e4dd6fc09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ти си на 40, родила си на 15- следователно голямата ти дъщеря е на 25 години и съвсем не е дете. Достатъчно голяма за да работи и да ти помага за да излезете на квартира. Или да има самостоятелен живот отделно. Майка ти е абсолютно права, не може да чакаш да ти помага, защото не си направила правилен избор на мъжете в живота си. И продължаваш да вървиш по същия път- да чакаш някой друг да се грижи за теб и децата ти. И по-горе са ти го казали- или стоиш с този и търпите или се вземаш в ръце, намираш друга работа, дъщеря ти- също и се изнасяте. Друг реален изход няма.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c085c20d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Търси работа в частния сектор. Там заплатите са по-високи. И бягай!
Нищо чудно да посяга на гокямата ти дъщеря, защото има сексуални мераци към нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1e22771bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хващай по-голямата дъщеря да работи и заедно се изнесете на квартира и така си гледай децата. Не разчитай на мъж, на майка и пр. Ще се справите. А бащата на първото дете съвсем ли не помага? Изнасяй се и не търпи такова нещо - как ще те бие? Утре и децата ти ще те бият, че си търпяла...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 48efb693d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Как избираш мъж, който те бие и обижда? Това негово поведение толкова ти хареса, че следващият е дори по-лош от първия. Наистина ли не разпознаваш лошите хора, или само такива харесваш? Има безкрайно много знаци, които показват, че един мъж е насилник. Той задължително е скандалджия, а това ще го забележиш ако не първият ден, то поне на десетия. Ако се кара с други хора, ще се кара и на теб. Ако се заканва, че ще бие някого, със сигурност ще бие и теб. И колко още такива индивиди ще търсиш? Жизнено важно първо за дъщеря ти и след това за теб, е да се махнеш от това изчадие. Дъщеря ти вече е ментално увредена от него, само заради безкрайната ти глупост. Ако не себе си, спасявай дъщеря си!

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 8e4ecabbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Родила си на 15 много рано бе как може.
Къде беше майка ти да ти обясниш да се пазиш. Въобще мисля. че всички проблеми идват от детството ти.
Трябвало е много отдавна да се махнеш от този човек.

Аз също работя на държавна работа. заплатата не е висока но работата ми харесва страшно много и предпочитам да я работя. Не искам да работя на частно за повече пари но да правя нещо. което не ми харесва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker