Тайна връзка без изглед за бъдеще - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тайна връзка без изглед за бъдеще
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1080 пъти
Здравейте,
Жена на 23 години съм. Имам връзка малко над 2 години. Човекът до мен е страхотен, грижи се за мен, сериозен е, не се караме, разбираме се чудесно и до тук всичко е наред.
Проблемът е, че в началото на връзката ни около половин година той криеше от всички наши общи приятели, че сме заедно. След малко натиск от моя страна и обяснение, че ми тежи да сме " на една маса" , а да се правим на просто приятели той им сподели. Да, приятелите ни знаят за връзката, но не и нашите родители, близки, роднини. Той крие от неговите и аз съм принудена поради тази причина да крия от моите. Казва, че просто това е неговия личен живот и затова не споделя с родителите си. И какво означа това, че един ден ще се ожени и ще има деца и няма да сподели с никого, защото това е неговият личен живот ?! Живеем заедно, но никой не знае, той има и жилище, в което си ходи, когато идват роднини. Повечето мои познати на нашата възраст вече са сгодени, женени, с деца и често му показвам снимки или споделям за познати, които са предприели тази крачка. Отвръща на шега нещо и темата спира. Аз искам нашите роднини да знаят за нас, да живеем заедно, да имаме деца. Имам нужда от това, изпитвам желание той да бъде моето семейство, което заедно ще продължим. Но темата винаги се отклонява и приключва.
В мен ли е проблемът, че крие връзката ни, че не иска семейство, в него ли е, има ли смисъл такава връзка (според мен временно щастие, а в бъдеще .. ) ? Някой от Вас бил ли е в подобна ситуация?
Как Ви изглежда нашата връзка разказана така ? Споделете мнение, защото вече много ми тежат мислите, които непрестанно са в главата ми. Моля Ви, спестете си лошите коментари, имам нужда само от съвети и подкрепа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 00f8daf02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Може да не е сигурен все още че иска семейство. Поведението му се случва и при мъже и при жени, които не са уверени да предприемат тази крачка. Поговори с него за това

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a0887e68ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Жени, не ви разбирам как изобщо търпите подобно поведение и ситуации. Човек да крие нещо толкова усилено, че чак отделно жилище да има за да не се разбира, значи нещо не е в ред.

Според мен 99% кръшка с други и просто му е по-леко като изглежда че е ерген. Да не говорим че като ти отбива разговорите 'на шега' достатъчно ясно ти е показал че няма интерес към тези неща изобщо.

Сега като знаеш тези неща, ти прецени дали ще продължаваш да играеш роля на безплатна вагина за господина или ще търсиш човек за сериозна връзка. Защото вашето нито е сериозно, нито е връзка.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c44cd2da6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Има си друга. Ако един мъж те обича, ама наистина, ще иска да го изкрещи на целия свят. Ще е горд с теб. Неговите роднини познават друга явно. Официалното гадже.
Сигурно като си отиде в другия апартамент, си виква друга и така. Много го знаеш дали наистина му идват роднини, така ти казва, нали? Бедна ти е фантазията колко хитри са мъжете като въртят няколко. Дори и да има малка вероятност да няма друга, се занимаваш с недорасъл.
На този му е кеф някоя да му шета, да не е на сухо. В замяна ти приемаш да си тайна, да те крие, което е унизително за теб самата. Това не е връзка, не е любов, нищо не е. Недоумявам как има още жени, които да наричат подобно криене любов. Лудост е да го считаш за връзка, пълна лудост. Нищо не ви е наред. Кое му е сериозното? Ходи сам някъде си, все едно теб те няма? Крие те от семейството си, все едно го е срам от теб? Това, че някой ти приказва сладки приказки и спи с теб, не значи, че е сериозен, или те обича. Просто като всеки мъж се възбужда. Говори сладкодумности, за да има компания.
Като чета историята никъде не виждам страхотното у подобен млад мъж. Ако уважаваш себе си, ще го потърпиш още малко и кой от където е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 09e9380744
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не сте прави. Аз съм същият. Докато не забременя моята, не я запознах с нашите. Нито съм имал друга, нито не съм държал на нея. Когато човек няма достатъчна близост с родителите си, пази дистанция и не споделя много.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c44cd2da6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Мъже, не се чудете защо сте сами. Жените предпочитат две години да ги крият, да са срамни тайни, вместо да имат нормална връзка. Криенето го наричат любовта на живота си. Не им трябва добър, мил мъж, който ще държи добре с нея. Трябва им някой ей такъв-ще си прави оглушки две години, ще ходи в друго жилище да не го видят с нея и така. Като нямат себеуважение жените, така е.
Авторке, прочети си историята, все едно е на друг човек. Със сигурност няма да си помислиш, че този мъж страшно я обича, или че жената е щастлива. Има трети човек, или този е някакъв дечко. Или го е срам от теб.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 3e228c8140
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първото, което ми хрумва е че той си има друга. Даже може и да е женен.
Той не те обича. Раздели се с него бе момиче. Заслужаваш мъж който би казал на всички, че сте заедно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker