Самоубийство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Самоубийство
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1016 пъти
Здравейте на 35 години съм и не намирам вече вяра да живея, защото живота ми е толкова труден и изпълнен със Предизвикателства, че нямам сили и желание. освен утре да се самоубия и да сложа край на всичко. Като съм се родил още може би е проблем разказвам моята история пред вас. баща ми никога не ме е обичал олкото и да правя всичко да ме обикне има разделение между сестра ми и мене цял живот. Никога съм нямал опора цял живот. счупиха ми зъбите от масов бой като бях в 6 клас и ми счупиха зъба после камион ме блъсна на 16 и оцелях като сам отидох в болницата. през това всичкото време баща ми е гонил поне 3 пъти просто бях нежелан в това семейство а за какво се раждаш спал съм по улици и пак съм се връщал до момента да замина за чужбина и да работя 5 години да купя 2 апартамента на 26 год бях и пак като се прибрах ме ползваха като банка за пари и пак гнусни педераси работи да ти подтикнат самочувствието и да те накарат пак да страдаш и пак ме гонихас и пак ме хулиха и накрая пак заминах и се пропих и станах й станах хазартен тип с това че ако живота е една игра да я играя взеха ми книжката до живот от наротици и алкохол прибрах се в бг продадох апартаментите накрая защото наемателите ми ме запалиха с 1000лева и си казах карай до края ебал съм му майката и така жени алкохол наркотици. до днес вече на нула и кредити за 100 000 лева баща ми да ги връща нали е силен и вилен между другото семейството ми все още не знае че съм продал 2 апартамента и съм направил кредити за 100 000 лева вече година и половина знаете и виждате колко се изнтересуват от теб да има в хладилника за ядене и пиене и да плащам сметките а пък еби го тоя свъпреки това вчера теглих 2000 лева да им купя дърва за зимата отново и да ги прибера сам. Това какво е сесра ми е е болна на легло и пак всичко дават за нея даже онзи ден баща ми вика дай за сестра ти 200лева да и помогнеш за рехабилитатор че няма пари а 2 години сестра ми и нейния мъж обиколиха света къде ли не бяха в какви ли луксозни хотели не спояха и пръскаха пари и карат кола за 50 000 лева а аз сега да давам ли заринат с кредти заради тях не ги е срам че ми провалиха живота и че баща ми ме гонише от вкъщи 20 пъти не искам милостиня ще сложа край на живота си от тази мъка и болка и да плащат с лихвите защото аз плащам с живота си и страданията които са ми причинили за тези години. Това една година да не те интересува какво прави сина ти и че е продал апартаментите си ме боли а винаги за пари ме търсят сега ще им сипя да ги боли цял живот защото колкото болка изпитах за 15 год никой не би издържал с това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 876d8e0ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ако още не си го направил: недей! Щом цял живот са те пренебрегвали, дори да се самоубиеш, пак няма да им пука. Постарай се да почнеш на чисто и да си оправиш живота. Никога не е късно, друг живот няма да имаш!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1287a45738
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Прегръщам те и ти казвам, че си прекросен човек и че ти повече от всеки заслужаваш да живееш и да бъдеш щастлив.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8e8aa3edf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не издържам вече колкото и да се боря да не го направя всичките ми усилия са напразни мисля днес вечерта или утре да ме няма повече на този свят, защото не намирам вече смисъла на живота. като отмъщение на всички ще ги оставя с много кредити да си блъскат главата отнеха ми свободата и младия живот. нали като чета че като се самоубиеш жалят за тебе 1месец и те забравят но и като им оставя и кредити наследнически да ги боли повече, че като бръкнеш на човек в джоба това най много го боли. мир на праха ми да почивам спокойно

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 357ed2d214
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Към автора на поста-ти САМ си влязъл в ролята на жертва. Вместо да поемеш отговорност за своите действия, решения, избори-ти не само, че обвиняваш всички други, без да погледнеш себе си-къде си сбъркал и т. н., но и си мислиш, че като се самоубиеш-ще накажеш разните си там роднини.
Ти не си своето физическо тяло-какво си мислиш, че като прекратиш земният си живот, драмите ти ще се изпарят ли? ! Сам се вкарваш в порочен кръг.
НИКОЙ не те е карал и принуждавал да си такъв или онакъв, никой не те е изнудвал, можел си да откажеш да бъдеш изтривалка, но не си го направил. Никой друг не ти е виновен разбери! Ти сам си се вкарал в тоя капан и като капак-най-тъпото ти изказване-че така си щял да си отмъстиш и те да те жалят и оплакват и да мислят за теб, докато ти изплащат кредитите. Мислил ли си, като си дръпнеш шалтера на тоя свят-къде ще се озовеш? ! Не ти говоря за библейски ад-но по принцип те питам. Самоубийството също е вариант за вид смърт, но мотивите, нагласата са ВАЖНИ. И как си решил да се самоубиеш, че ми стана интересно, по какъв начин?
Написал си-мир на праха си, но с тая ти нагласа-дано не се превърнеш в призрак-защото ти си изпълнен с мисли за отмъщение и гняв и болка-това не дава покой. Да не мислиш, че с физическата смърт-нещата свършват?
Помисли над думите ми и ако още не си се убил-пиши дали нещо в думите ми ти направи впечатление, нещо докосна ли те, накара ли те да се замислиш за някои неща?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 876d8e0ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   С нас ли си още?

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 316869f461
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   все още да да изкарам смяната си и утре сутринта вече не съм. така, че до 08. 00 мог да прочета тук коментарите

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9de4cf8069
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не го прави. Животът е един и заслужаваш да си го изживееш. Ако можехме да разменим координати, щях да се чуя/видя с теб и да те накарам да се откажеш от идеята си. От кой град си?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d7f2c6efec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Дано не си го сторил, ако четеш, ще ти кажа, че в историята ти всичко се върти около твоето семейство, където ти се чувстваш длъжен да останеш. Изкарал си много пари преди и сега изкарваш, самостоятелен си, можеш да си хванеш смислена жена, да имаш твое семейство и да не ги мислиш тези... Но или те те държат в емоционални капани или ти искаш да всяка цена да им го върнеш за това, че не си обичан.

Разкажи повече, защо смяташ, че баща ти се отнася така с теб, ниощо не споменаваш за майка ти и останалите роднини, баби, дядовци.

Някой път нещата трябва да се приемат философски. Ти не си си избирал родителите, не си ти виновен, че не те обичат, така че няма какво да се ядеш отвътре. Може да размишляваш защо така се случва, в твоя случай и по принцип. Да си извадиш поуки, да работиш как ти да не бъдеш такъв и да се фокусираш върху твое семейство.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0fff2ce05c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти си голям човек, а говориш само за баща си, сестра си и пр. Отиди на психотерапевт, за да преодолееш травмите от детството си. И заживей своя живот. А не живота на родителите ти. Стегни се и си живей своя живот. И го давай по-разумно. Не си длъжен да се отчиташ на баща си дали си продал апартамента си. Ти си голям човек и си е твоя работа какво правиш.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: d2f7a7bc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Разбирам те но сестра ти не е виновна, че е останала инвалид. Ако можеш й помогни. Сестра ти е твоят най-близък човек след родителите ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker