За да искаш деца, трябва да имаш ПАРИ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

За да искаш деца, трябва да имаш ПАРИ!
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 4327 пъти
В едно съвременно западно общество, за да искаш да имаш семейство и някоя да ти роди деца, трябва да разполагаш с пари. То и на изток е така, но в по-друга форма - ако имаш добитък и земя, които да издържат семейството. Макар че източните народи бая дръпнаха напред през последните години и процентът на семействата, които живеят по-добре от средностатистическия българин, е все по-голям.

Правилно чета някои коментари на жени, че с 1000 лв. заплата закъде си тръгнал да искаш някоя да ти роди? И са прави.

Ако мъж иска нормално (по-скоро ниска класа) семейство през 2022 г. в София, трябва за 4-ри членно семейство да умножите средната работна заплата (нещо от сорта на 1700 лв. ) по 4 пъти.
Или приблизително 6800 лв. месечен доход за четиричленно семейство - двама родители с две деца.

Сега, вярно, че се живее и с 200-300 лв. на месец на човек, но това е всичко друго, но не и нормално.

Трябва младите да са наясно, че ако не могат да се оправят финансово, то по-добре да не се развъждат.

Дали е справедливо? Със сигурност не е. Защото всички знаем, че пари се изкарват мъчно по честен начин, а много пари се изкарват на гърба на другите.

Дали българинът е готов на съвременните предизвикателства? - Не!

Дали ще оцелеем като народ? - Не!

Дали е справедливо това? - Донякъде да. Защото, ако не си на нивото на съвременните предизвикателства, закъде си тръгнал? В крайна сметка на нашата земя ще дойдат по-трудолюбиви, по-силни, по-борбени хора, които ще са се справили с житейските трудности.

Българинът обича всичко да замита под килима. Да отлага и да се оправдава с някой друг. Българинът не може да си изчисти домашната кочина, но иначе по площадите да вее знамена и да плюе може. Българинът е селтак.
Не помните ли времето, прекарано в българско училище? Колко от учениците "ставаха за нещо"? 10-15%?

Ганка може да е заблудена за много неща, но поне ѝ сработва усета, че без пари баница няма.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 73

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7956f7bd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

2.   Всеки може да има пари. Не винаги дипломата значи успех. Имам познат, които няма и средно, но е много сръчен. Работи за себе си. Ходи по домовете лепи плочки, боядисва, замазва. Но изкарва добри пари. Построи си палат. Колко мъже обаче биха работили това? За тях е по-добре да са барманчета, например. Седят си на топло, ядат и пият безплатно цял ден, шегички със сервитьорките, които са предимно 18-25 годишни. Как да отиде на тежък физически труд? И да нарани нежните си ръчички. Не е за вярване колко много мъже над 37 работят като бармани. И не правят ни най-малко усилие да се преориентират. Отиват в Бюрото по труда да се запишат и пак търсят барманска професия.
Виж и какви заплати се взимат на корабите. Ганьо спокойно може да поработи здраво там 7-8 - 10 години, да натрупа капитал и да си купи апартамент или къща. Да започне собствено начинание.
Виж и как пустеят земите ни. Но за Ганьо е непосилно да ги обработва, да гледа животни, да произвежда за себе си, та камо ли да продава производство.
Виж и колко западни фирми търсят тираджии - 3600 евро на месец. Ама и там се иска здрава работа - гониш срокове, товарни дати, разтоварни дати.
Изводът е че Ганьо е мързелив. И не заслужава ни жена, ни деца.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b56a344db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

3.   На същото мнение съм, даже и на по крайно. Според мен, за даживееш добре и да имаш едно дете дори, ви трябват по 10 000 лв месечно. Може да ти се роди дете болно от рак, може да е недоразвито, може да има някакъв синдром. Може да се наложи да ходи в частна детска градина, да се наеме гледачка, а ако трябва да започне в частно училище, след това университет. Частни уроци. Плуване, езда и т. н. Докато открие себе си ще трябва да се инвестира в много интереси. А скъпи и качествени дрехи, скъпи обувки, почивки на хубави и екзотични дестинации, за да опознае други култури? Хубава и нова кола, когато изкара книжка, а не стара каруца, която се разпада. Според мен едно дете трябва да бъде задоволено, за да не се комплексира и озлобява. Няма никога да направя дете, ако не мога да си позволя гореизброението неща, ако ще това да означава никога да нямам.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7956f7bd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

4.   Подкрепям напълно. Няма такова нещо като щастие без пари и любов без пари. Сега ще пишат някакви, че любовта, уважението, рабирателството и подобни неща са по-важни. Но как ще ги има без пари. Майка ми работеше в държавно предприятие, което все беше пред фалит. Един месец им платят, два -не. Помня че декември им изплащаха по 4-5 заплати на куп, за да изчистят годината. Баща ми в частна фирма - 1000 - 1500. лв. Гладни не сме били. Но е имало периоди на кризи. И от тези моменти помня само изнервената обстановка вкъщи. Та е вярна фразата, "Когато бедността дойде на гости щастието бяга". Но има много заблудени мъже, които си мислят, че ще живеят скромно и в лишения, а жената ще е весела, щастлива, ще е безумно влюбена в тях и ще се хили като идиот на смешките им, ще има настроение на секс или само за гушкане и т. н.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a2ceaf19ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

5.   Аз имам две деца и съм ги родила когато взимах 600лв заплата. За дете ти трябват нерви и време, другото се осигурява с работа.
Не чакайте космически заплати, за да раждате. Децата са щастливи, радват се на всичко.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c537879b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Към номер 5: Мен, когато майка ми ме е родила е нямала пари. Баба се е грижила за мен със своята пенсия. На нея и дават 400 лв на месец. Баща ми ме е изоставил, сега имам нов баща. Но не е официално. Той получава 25 лв на ден. На 11 години съм, а детските ми пари вместо 5000 лв са само 1000 лв, защото майка ми си копува вредни храни и ми краде парите. Трудно се издържаме. Майка ми ме е родила на 36 години. Трудно е да имаш семейсво в България. Всичко е по-скъпо. Трябваше да си продадем козите само и само да имаме пари за храна.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6f9fa3a0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

8.   По лошо от това да нямаш пари е да направиш дете и да осъзнаеш, че си с грешен човек. А на жените това им е редовния номер. Ражда 1 двте и изведнъж става много силма и еманципирана и независима и вече коя съм аз. И остава сама с детето, а после реве, че никой не я иска.
Няма угодия, и пари да имаш пак си намират причина да е вечно изнервена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: daca4c483f
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

9.   Скъпи авторе /и негоподобни/, да си поговорим сериозно! За да имаш деца, са ти нужни:
1. добри нерви
2. време
3. отговорност и умение да се грижиш за другите/емпатия.
4. любов - децата имат нужда от повече любов отколкото който и да е друг.

Ако имаш горните, си готов! Дори да си трайно безработен, бидейки отговорен, обичащ и емпатичен, при новината за бременността на жена ти ще се впрегнеш и ще направиш нужното в рамките на девет месеца, за да си осигуриш необходимия доход. А и гледането на деца е работа за двама - тя също ще помага. Никоя истинска майка няма да остави детето си в мизерия, защото я е страх да похарчи заплатата си за него. Едно дете е приоритет номер едно за родителите си, откакто се появи на този свят.

Това с парите преди забременяването само улеснява задачата /признавам го/, но ако не държиш на лесен живот, не ти е наистина нужно! Казвам го най-отговорно - познавам много случаи, които потвърждават думите ми. Това е - начините са два, но незнайно защо се опитвате да ни убеждавате, че е само един! И преди, и сега - ако искаш нещо, ще го постигнеш! Ако не го искаш, ще си намираш оправдания. Днес са парите, утре ще е натоварената работа/фигурата/желанието да бъдете повече време заедно с другия/пренаселената планета/това, че котката те гледа сърдито и ти заповядва да не си правиш деца - последното е на майтап, но както казах, ако искаш да си намериш причина да не го правиш, ще я намериш! Мозъкът винаги ни дава търсеното!

А всъщност е просто - ако наистина искаш нещо, ти ще положиш нужните усилия да го постигнеш! Ако не го искаш или те е страх, идва големия тефтер с оправданията! Последно имаше около 500 страници, но ежедневно се добавят нови и нови оправдания към него...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f663b3c7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

10.   Като чета повечето мнения по подобни въпроси, разбирам, че е по-добре да не съм се раждал, нито родителите ми, преживяли комунизъм и "преходи", нито бабите и дядовците ми, преживели в 2 световни войни. Изобщо, биха могли да умрат, да ги насилят, и какво ли още не. Най-добре е да не са се били раждали. Толкова плоско е това мислене, че думи нямам. Западната цивилизация, за съжаление приключи. Всичките блага, на които се радвате(радваМЕ), осигурени от предходните поколения, си заминават безвъзвратно. Да, ще внесем нови хора, негри, араби(нищо лично) и каквито и да било други, обаче те няма да станат европейци. Внесеш ли хора от третия свят, ти ставаш третия свят, като това е видно в големите европейски градове. Тоест, аз не съм някой, който просто си го измисля. Всеки трябвало по 10 000 да взима за да гледа дете. Ще ви кажа една грозна истина. Ако кажете, че това ви пречи, а не егоизмът и глупостта, и започнете по 10 000 лева да вземете, пак ще имате оправдание. Пак няма да ви стигат. Почивки ще искате, по-нова кола, по-хубаво жилище и всичко останало, а за деца, които да развалят рахата, възможност няма да има.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b56a344db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

12.   Номер 5 е от най-опасния тип родители. Тези, които раждат бедни и създават нещастници. Съжалявам за крайния израз, но е така. Да живеете в мизерия и да разчиташ на това, че децата се радват на всичко? Нали тези деца ще пораснат и ще се комплексират. Ще гледат как приятелите им имат хубави дрехи, возят се в скъпи автомобили, а тяхната майка взима 600 лв. заплата и едва свързва двата края! Моля бедните хора никога да не правят деца…

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 66f01b8fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

14.   Нещата са лесни за разбиране. Обяснявам:

Номер 2, след като има тираджийки на всякакви възрасти, а ти не си такава, според твоите твърдения излиза, че и ти си мързелива като мъжете, които не са тираджии, но си позволяваш да наричаш "мързеливи".

https://youtu. be/pbl-gEx7Cjw

https://youtu. be/0j70PkYikFA

В Пловдив мога да ти покажа и около 25-годишна водачка на автобус.

Ти сама написа "Всеки може да има пари", следователно и ти можеш да въртиш кормилото, а лепиш плочки или каквото друго считаш за доходоносен честен труд. Просто не трябва да си мързелива и да чакаш все на мъжете да те издърпват от блатото.
Виж и какви заплати се взимат на корабите. Спокойно може да поработиш здраво там 7-8-10 години, да натрупаш капитал и да си купиш апартамент или къща. Да започнеш собствено начинание.

п. п. : Тази тема се повтаря със същата от адрес http://spodeli. net/4/story-168116. html. Има ли начин да се слеят двете в една тема и мненията да се съхранят заедно?

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fb3a8e45d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

16.   Номер 2 а ти Ганке, не си ли мързелива? !? Даваш примери с лепене на плочки, строене и т. н., а защо не вървиш да лепиш ТИ плочки и ти да строиш? Кажи, де? Страх те е да не нараниш нежните си ръчички ли? Или само мъжете да ти лепят плочки, а пък ти да мързелуваш? На чужд гръб и 100 тояги са малко, да знаеш. На теб ти е много лесно да стоиш отстрани със скръстени ръчички и да раздаваш заповеди на мъжете "лепи плочки, строи", ама когато те накарат ТИ да ги направиш тези неща, веднага ще се скриеш в миша дупка и ще спреш да ръсиш акъл, какъвто нямаш. Говориш за някакви бармани, дето били яли и пили. Е и, какво като ядат и пият!? Ами жените не ядете и не пиете ли, като се натресете в някой офис? Точно жените, които работят в офиси, банки и други места на закрито и с компютър, ядат като разпрани и се наливат с кафе по цял ден. Не вършат абсолютно никаква работа, и въпреки това си им плащат редовна заплата. Но това са неудобни за теб факти, които не ти изнасят, и затова не ги споменаваш. Като толкова ти знае канчето върви ти лепи плочки, сменяй гуми, бачкай по строежите, стани пожарникарка и т. н., да видиш колко е лесно. Айде де, какво чакаш, нали не си мързелива и много знаеш? !

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4fc14ede45
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

18.   В интерес на истината пишете пълни глупости, защото не можете да се самооцените. Обикновенно прекалено се надценявате все едно точно вие ще отгледате следващия наследник на трона с кралска кръв, като №3. Добре разбирам че всеки му се иска точно неговите деца да станат бъдещите световни лидери, но истината е че надеждите ви са нереалистични.
Съветът ми към автора е след като е на около 1000лв заплата да си седне на дупето да осъзнае че спада към групата на обикновен български пролетариат и да се задоволи с жена обикновенна продавачка в зеленчуков магазин. Тя ако е осъзнала че е обикновенна женица (обслужващ персонал) ще му народи деца и ще си ги отгледат и възпитат.
Ако от днес започнат да раждат деца само семействата които могат да си позволят часно училище и уроци по езда интересно кой след 30 години ще чисти на конете им за да продължат да ходят на езда и техните кралски внуци? За да живее едно семейство по описания от №3 начин ще е нужно около 200 бедни семейства да народят по две деца за да може №3 да подържа начина си на живот в бъдеще иначе ако няма народени отгледани в бедност деца, няма да има кой да му насади зеленчуци, няма да има кой да строи и поддържа сгради, които №3 да ползва, няма да има кой да му поправя автомобила ако щете. Днешния обслужващ персонал ще се е пенсионирал и №3 остава без обслужващ персонал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 95246be2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   12 номер 5 съм, в момента заплатата ми е около 1500 лв, децата ми не се оплакват от никакви липси, за момента не харча много пари по тях, може би като станат ученици, ще трябва повече за разходи. Мъжа ми също взима повече от преди.
Но за децата, не са най - важното нещо, повечето хора дори и да не са имали много, са били щастливи в детството си.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d195fd9b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

20.   До 14 - Да, може. Но тогава мъжът какво ще прави, докато мама си гледа малките дечица?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b670df166f
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

21.   Да, за да имаш две деца трябват много стедства, особено ако исксш да инвестираш в извънкласни занимания - чужди езици, дпортове, свирене на музикални инструменти, пеене, различни компютърни курсове и т. н. Ако няма места в държавна детска градина и в държавно училище, таксите за частна дг и частно училище са доста високи / средно за София ЧУ е около 5500 евро годишно, има някои под тази цена, има и немалко, които са доста над нея/.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 14a0eca30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

23.   От 2 до 14 Аз не съм мъж с 1000 лева заплата, които иска деца, но няма възможности. Взимам 1300 лева - едвам за мене стигат, а дори не плащам наем, тоест живея при родителите ми. С този доход изобщо не искам деца. Не живея с илюзии, като повечето мъже. На мъж с доход под 4000 хиляди не бих родила дете. Мъж 1000 лева заплата не може да иска дете от мен. Ако го устройва живот без деца -ок, ако не - вратата. Предпочитам да нямам дете отколкото да живее в мизерия и лишения.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 14a0eca30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

24.   Аз съм много по-крайна. Реално погледнато какво може да предложи мъж с 1000 лева заплата? И защо една жена трябва да се мъчи с него. Ще я заведе ли на ресторант? . Събота и неделя ще може ли да си позволи разходки и екскурзии в България? (за чужбина не говоря) Ще може ли с такъв да се посещават кина, театри, пиано барове, клубове. Какви емоции и преживявания може да осигури? Ще се дреме с него вкъщи пред телевизора, след време ще започне да прави забележки на жената какво си купува с нейните пари. Ако жената предложи нещо веднага ще бъде отхвърлено, защото "от де пари"
Казвам го от опит. Половин година изкарах с такъв тип. Чиста загуба на време. Но втори път няма да се хвана. По-добре сама.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 14a0eca30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

25.   От 2 до 16. Ганчооо, като искаш деца ще вадиш пари. Жената не може да върши и хамалска работа, и да износи здраво дете, и да го отгледа. Когато една жена е и майка, и баща на едно дете за какво си и ти бе, Ганчо? Свършиха баламите. Много са малко жените, които ще родят от мъж с ниски доходи. Както е казал автора, като не ви в крак с времето, изпадаш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 14a0eca30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

26.   До 16 Ти като мъж си глава на семейството. От теб се чака основата. След като не можеш да я осигуриш едва ли ще намериш будала да ти роди дете. Ако една жена може да постигне всичко сама защо й е мъж? Отива в клиника и след 9 месеца се прибира вкъщи с дете. Ако взимах една хубава заплата хич няма да чакам на Ганьо.
Не е истина какви "мъже" има. Ако живееха по време на Турското робство щяха да пратят жената да се бие. Ми така де, защо той да отива на сигурна смърт, а "Ганка" да седи вкъщи.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3f17855e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

27.   3 за този живот като му осигуриш, като завърши, трябва пак да си го гледаш, защото няма да иде да работи за 1000 лева детето. А не всеки работи за големи пари.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 66f01b8fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

28.   Номер 23, вместо да се оплакваш и да чакаш някой скъсващ с от работа мъж с висок доход да те измъква от блатото, направи така, че вместо да си в сегашния си застой, ти самата да се развиваш и да започнеш да печелиш по заветните 4000 лева месечно, които толкова ти бъркат в здравето. Тогава ще си равностойна на мъжа със сходен доход, какъвто изискваш от него самия. А какво по-хубаво от едни равностойни мъж и жена, които са се събрали поради общите си цели, борбеност и начин на мислене!? А може пък ти да печелиш по 4-5 бона месечно, а мъжът до теб - по 10 бона, за да го чувстваш, че не само ти си успяла, ами и той е поне дваж по-успял от теб! На много жени им е тегаво, ако те са на същото равнище като мъжа, затова повечето предпочитат да са на по-ниско равнище от мъжа. Виж колко е лесно! Печелиш по 5000 лева месечно и си намираш мъж, печелещ 10 000 лева месечно! Хем ще имате предоволно средства за отглеждане на няколко деца, хем ти ще се чувстваш успяла, хем и ще ти се гали душицата от това, че приятелките ти те хвалят (и тайно завиждат) как мъжът ти е много по-успял. Ще уцелиш три заека с един куршум. Просто вложи мисъл, развивай се в подходяща за теб област на работа и запрятай ръкави!

Ще те открехна и относно някои мъжки тайни. Познавал съм жени със заплати по 3-5 хиляди лева, които определено не бих искал да са ми приятелки/жени, въпреки наготово дадения им по рождение хубав ген, наследен от родителите им. Това е така, защото бяха наглярки и по свой осъзнат избор бяха избрали да нямат женственост в поведението и отношението си към мъжете. А една жена, спре ли да бъде женствена и нежна, започне ли да се държи надменно и да се надценява до небесата, мъжете странят от нея, колкото и да е привидно хубава на пръв поглед.
Обаче съм познавал и други жени, които - макар и недотам хубави и с ниски или дори с нулеви доходи - са били нежни, женствени, ненатрапчиви и не са се мислели за заслужаващи всичко наготово, което в крайна сметка е отключвало мъжкото желание за опознаване и отношения с тях, а не с онези наглярки от горния абзац.
Просто разбери, че сухите статистики кой колко получава не го правят непременно по-добър избор пред друг човек с по-нисък доход, на който обаче истински ще му пука за теб, ще те цени, обгрижва, ще е редом до теб и в най-лошите ти моменти, но ще споделя и допринася за най-добрите ви такива заедно! Но за да се случи това, следва и ти да допринасяш за вашето общо щастие! Тайната е в следните 9 букви: ВЗАИМНОСТ.
Освен това, един обичащ те и ценящ те мъж, който усеща как ти също го обичаш и цениш, сам ще има вътрешната потребност да се развива и да прави живота ти по-лек и приятен. Но имай предвид, че този тип мъже са противоположните на онзи друг тип мъже, които карат жените са се чувстват вечно обезпокоени, на тръни, потиснати, неуважавани, изнервени, употребени и зарязани (без значение със или без деца). Свестните мъже, държащи се на ниво, са труден избор за много от жените, защото - за да са редом до такъв - те (жените) също следва да са свестни и да се държат на ниво. А повечето съзнателно не искат да са такива и си въобразяват, че едното "хубавеене" с грим и "пускането" отвреме-навреме могат да заместят женственото отношение...

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60f014c0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

29.   Западният свят колкото повече забогатява, толкова по-малко се възпроизвежда и населението му намалява, като е попълвано с мигранти.

Чула жабата, че подковават коня, вдигнала и тя крак - и България и тя барабар с другите западни глупаци се обезлюдява и емигрира откъм изконно население.

Така неминуемо ще дойде ден, в който 'белия' човек ще е малцинсво в собствения си ареал - Европа. И може би отова заслужава. За всички векове грабеж и колонизация, сега всички орди от други континенти ще му се изсипят, ще му заплодят жените и просто ще ги превземат.

Защото не може да живееш само за собствения си за*ник. Не може жените да не искат масово да раждат, да имате пари за почивки по 3-4 пъти в годината, за ресторанти и т. н. и от егоизъм да нямате деца или да имате само 1.

Защото колко семейства български с по 3 деца познавате? Аз лично само едно. И то е селско, а не от 'еманципираните' градски семейства Подчеравам български. Защото точно толкова - 3 деца са нужни, за да нараства населението и да спре да се срива с чудовищни темпове.

Повечето имат по 1 дете, максимум 2, все повече не искат деца. А на природата това не й пука. Като не сте вие, други ще раждат, други ще ви населят земите, ще ви влязат в къщите и колкото и брутално да звучи - може и пенсиите насила да ви вземат, като не сте отгледали 1 дете да стои до вас.

300 лева. Не повече са необходими за едно малко дете(до 5-6 годишна възраст) да бъде отгледано. И те ви се свидят. И тях искате да похарчите за собствения си кеф. Колко изяжда едно дете? Колко изразходва като е 20 килограма с мокри дрехи? Но и това ви се свиди. Или "ако се разболее", 'ако не го запиша на курс по английски', 'ако не му направя парти за рожден ден за 1000 лева' и така - ако, ако, ако..

Мен като бебе 1 година са ме гледали в 70 кв. апартамент и сме живели общо 8 души - 2 сестри със семействата им и децата бабата и дядото. Сумати време съм носил дрехи от минали поколения, по-големи размери и т. н. Е, и? Отгледали са ме.

В момента семейството ми има имоти и пари за над 1. 5 милиона лева. И ще ви кажа, че който мисли, че парите са му най-важното, за да гледа дете или е пълен егоист, или глупак, или и двете взети заедно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b56a344db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Номер 26, номер 2. Кефиш ме. Искаше ми се да имам приятелка като теб, с която споделяме еднакви възгледи…

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 14a0eca30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

31.   Такъв мрънкач като Ганчо няма. Споделям опит от Сърбия, където живях няколко години. За сърбина жената е кралица. Той може да работи на две места, но ако тя каже, че няма да работи, тя не работи.
Искал Ганчо с 1000 лева в джоба дете хахахахаха. Имам лоша новина момченца, вие сте повече, жените сме по-малко. Жените имат много голям избор. Кеф й с българин, кеф й с чужденец. И ще избират успешните мъже.
Оня ден едно 40 годишно барманче обясняваше, че искал дете възможно по-скоро, защото видиш ли когато детето е на 18, той ще гони 60-така. Та бързал човечеца. Ама жена - няма. Сърце не ми даде да му кажа, че шанса му вече клони към 0. Жените просто не понасят типове без перспектива. Какво реално може да даде такъв мъж? Той даже едва ли ще държи на образованието на детето. Какъв пример ще е? На какво ще го научи? Как да джурка коктейлчета.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 14a0eca30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

33.   До 28 - Забавен си. За какво й е на жена с пари мъж? Tя може да има всичко и да е навсякъде.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 28be8b8d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

35.   До 26 - Един въпрос!

Защо па на мен ми е жена, като съпруга или дори, като партньор, ако съм въшлив от пари?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5c4b533ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

36.   35, за да имаш деца, защото не можеш да си ги родиш и откърмиш сам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7956f7bd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

37.   От 26 До 35 Ако не искаш дете, не ти трябва жена. Жена с пари обаче може и без мъж да има дете. Така че тя може наистина да има всичко сама. Последният път, когато проверявах в една от най-хубавите клиники ин витро процедурата беше 6000 лв.
Мъж без жена няма как да има дете. И да намериш някоя, която само да го износи и след това да се откаже от него пак ще трябва да платиш. И то доста, защото никоя жена няма да се навие на такова нещо. Богатите гей двойки плащат милиони за тази "услуга"

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 996f3cb0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

38.   От 35

Въпросът си остава непроменен, но искам да добавя друг

Защо в комента номер 37 е написано "услуга" в кавияки? Защото вова си е точно услуга. Само ето, не струва милуони. Една яйцеклетка ти е 5000-6000 евро от Украйна. Със сегашното положение там, сурогатки се намират и за 250-30 000 евро 10 000 евро за корумпираните бюрократи, както и 3000 за процедурата. Ок - ще ми излзе 15 път повече от на теб!

Отново се питам:
Защо па на мен ми е жена, като съпруга или дори, като партньор, ако съм въшлив от пари?

Както и - Защо написа услуга в кавички?

Моял, да ми отговорите, оментари номер 36 и 37, както и други, писали по-темата!

П. П. - А винаги има и осиновяване. Дори ще ми е още по-евтино. Аз лично, не държа да съм родил детето.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 52740cd20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

39.   Не съм съгласен със заглавието!!!

За да искаш деца, НЕ трябва да имаш пари!

За да искаш деца, трябва да имаш само КУР и ТОПКИ, пълни със сперма!!!

Всичко останало са излишни лигавщини и суета!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1f7c1373da
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

40.   Не са достатъчни пари. Трябва да си умен, за да разбираш разликата в поколенията и ценностите, да си психически стабилен и поне малко търпелив.
И не на последно място, да се разбирате добре с партньора ти.
Повечето хора, които създават семейства, не разполагат с всички тези "луксове".
Така че, май всяко следващо поколение ще е все по-зле.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6fdc07559d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

41.   37, практически и мъж с пари може да има деца без да се жени/да има жена до себе си. Чувала си за "утроба под наем", нали? Както вие ще си купувате сперма и ще ви осеменяват изкуствено, така мъжете ще платят на някоя да износи дете, заченато с тяхната такава. И какво доказа освен, че нищо не доказа?

Другото го писах в предишния си коментар, но като видях арогантността в последните мнения, реших да кажа още няколко думи.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 32afd6a9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

42.   Съгласна съм, че на гол задника деца не бива да се създават. Но за мен по- важно е било да знам, че мъжът е отговорен, любящ, да съм сигурна, че ще застане твърдо до и зад семейството си и ще се грижи за него с всички възможни сили и средства. В този смисъл може да е високо образован, тесен специалист, който при една хиперинфлация да остане без работа и да се затвори и изпадне в депресия без да може да реагира. Ако смята, че това е била единствената му възможност за прехрана или не иска да "пада под нивото" си. А може да е човек, който веднага ще се ориентира да тръгне да сади зеленчуци примерно и осигури прехрана и максимално спокойствие за семейството си при нови обстоятелства. Или да разхожда кучета, да гледа стари хора, да мете улици т. н
Е, мен ме интересува този, вторият. До такъв (любовта е първо и задължително условие) заставам на равно и правя всичко, което и на мен ми е по силите. Ако трябва да слезем до ада и обратно, ще слезем и се качим заедно. Правила съм го, знам пътя... и още сме заедно, 18 г вече.
Дори и да се разделим някога, ще си остане най- добрият ми приятел на който винаги при нужда бих подала ръка и знам, че той би направил същото за мен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6abc5d9fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

43.   Номер 39, това го има всеки пикатентроп, но яйцеклетки няма. Да свършиш в шепите си и в жена на вас ви е все същото, но животът на жената се променя завинаги.
Аз искам да стане като в Сингапур. Жена, която няма висше образование, не може да има повече от едно дете. Държавата вместо да изхранва хиляди ромски деца на социални помощи, защото необразованите им майки не работят, а снасят ново всяка година, може да вложи тези пари в здравеопазването или образованието на останалите деца.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5c4b533ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

44.   41, ами щом мислиш, че е толкова лесно да имаш и да гледаш дете без жена - хайде, имай две дечица без жена и ела да ни се похвалиш тука след 2 години.
Никоя нормална жена няма да се съгласи да износи дете и да го даде на друг - най-много да намериш някоя наркоманка да ти износи детето, а нямаш гаранция, че в последния момент няма да се откаже и да си го задържи.
Тъй че хайде, предизвиквам те, намери сурогатна майка да ти роди дете и ела ни се похвали като ти го даде.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1f7c1373da
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

45.   Въпросът не е само да "имаш деца", въпросът е да ги отгледаш както трябва. Вярно, че никой не е съвършен.
Днес може да си добре с парите, а утре- да фалираш, но ако си достатъчно силен, ще намериш начин да излезеш от това положение и да осигуриш на децата си поне приличен живот и възможности за образование.
Така че, по-скоро, за да си добър родител, трява да си отговорен човек и достатъчно умен, за да можеш да им помагаш. А пари се изкарват. Но за да изкарваш пари, трябва да имаш акъл и отговорност. :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 63f2545412
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

47.   44, дотам ли стигнахме? Каква злоба, какво нещо... Май тъпченето на "мъжлетата" не върви по план, съдейки по изнервянето на "победителките".

Има банки за сперма, има и банки за даряване на яйцеклетки, има и всякакви опции човек да има дете без да зависи от някоя от вас. А чули ли сте /новината е от февруари тази година/, че "лошите" китайци са се заели да създадат "изкуствена утроба", която съвсем да ви извади от играта! Добре дошли в бъдещето, скъпи мои събеседнички! И когато го направят, на мъжете с пари даже няма да им трябва... "наркоманката" ли я нарекохте? А дотогава тя е на разположение, а и не само! Съмнявам се, че сте проверявали подробно списъкът на жените, навити на подобни неща! Като гледам от "мъжете не могат да имат дете без жена" в тази тема най-неусетно минахме на "като си мислиш, че е толкова лесно" - значи вече можем, ама било трудно?

Като казахте наркоманки в опит да се изтъкнете какви расови самци ще подберете вие /поне според документите, които ще ви дадат/, нека да ви питам: доколко сигурни сте, че спермата, дето ще я ползвате в банките, е на онези, които са описани в документите? Наясно ли сте, че спермата си е сперма и може докторите там да са се отчели по няколко пъти, а после да са отбелязали някакви там "търговски" данни за пред клиентките? Възможно е и да е станала грешка, проби на двама донора да са били разменени в даден момент! А може поради алчност или недостатъчно кандидати да са прибирали сперма на всякакви клошари, насилници, луди и пропаднали типове. По какво вие ще различите спермата на расов самец от тая на който и да е друг екземпляр?

Та какво за наркоманката, дето щяла да ми се навие? Аз поне ще я знам каква е, защото ще е пред мен и ще мога да я проуча, а вие ще се надявате онова, дето го пише в документацията, да е вярно! Не виждам проблем от моя страна, вие му мислете!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5c4b533ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

48.   Номер 47 - нали можеш да имаш дете без жена - ами не се занимавай с жени, на нас няма да ни липсваш, уверявам те.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5c4b533ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

49.   По повод на спермата - донорите са винаги физически и психически здрави, без хронични и наследствени заболявания.
Спермата се изследва за ХИВ, хепатити, хламидии и други.
Правят се генетични изследвания и донори с наследствени генетични заболявания не се приемат.
Също самата сперма се изследва като качество.
В България се ползва най-много датската спермена банка и можеш да си избереш донорът по височина, тегло, кръвна група, има информация за неговите хобита, образование, професия, религия, къде е пътувал, какъв почерк има, дори може да се чуе гласът му.
С две думи - 100 пъти по-добре от донор, отколкото от някой като теб :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 620b0a87bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

50.   Такъв мрънкач като Ганчо няма. Споделям опит от Сърбия, където живях няколко години. За сърбина жената е кралица. Той може да работи на две места, но ако тя каже, че няма да работи, тя не работи.

31 И защо не остана в Сърбия като мъжете им били по-добри от Ганчо? Някой те е излъгал миличка, и изпльоска голяма глупост! Сърбите са досущ като българите като манталитет, да не кажа, че са и в пъти по-големи селяци , да не кажа и варвари.Вместо да дрънкаш глупости по сайтовете, вземи почети малко историята за войната в Югославия, как сърбите са клали свои сънародници в Босна и Херцеговина включително и жени и деца. За клането в Сребреница чувала си? Българите може да сме всичко, но не сме варвари. Пожелавам ти от сърце да се задомиш с някой див сърбин и да му народил четири сръбчета.

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9f1ff2f706
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

51.   Драга мила 48! Не говори от името на "нас", защото не представляваш всички жени, както и никой тук не представлява всички мъже!

Но нека кажа нещо, за "датската" сперма, нека ти кажа, че голямата част от приятелите ми в Дания, в която живея от 10 години, никога не са и мислели за това, да даряват, като дарятват заксали хора за пари. И най-често закъсват хора с проблем с алкохола, наркотиците и хазарта. Самодето, тоав няма да го видиш. Психичните им отклонения, също нма да ги видиш. От политокорекнтост, нищо не се пише вече. Може да отида на лекар да ми преглда простата... И ако кжа, че съм жена, то са длъжни, да ме наричат жена, както и да променят всички докуменити и прочие и никдъ, да не се споменава, че съм мъж. Според теб, от чужбина до българиа, каква информация ще достигне, за този датсчанин?

- Ръст? Тегло? Кръвна група? - Не збаравай, че не само датчаните са високи. Датчанктие са масово по 178-180 санта.

Образование? Как ще го свириш, мила? Там никой няма право, да ми го провери, освен ако не му дадеш съгласие. Според теб, тоя дето ще лъкса за пари, дали няма да излъже и да сепрескочи процеса?

- Професия - същата работа. Къф си? Главен адвокат в Новонордиск, ja tak! Излагам се, да дарявам сперма, за парите, дето ги вадя за 40 минти! FEEEEEEDT!

А сега, за любимата ми част - Искай дирекнта видоо връзка, че ако не му видиш лието, като нищо ще е от Ирак

И последно - Датските мъже... не са винаги най-красивите. Все пак, Мад Микелсен е секс символ. МИКЕЛСНЕН! МАД СТИРОНЕЕЕЕН! МАД СИТРОЕНЕЕЕН -ей така крещяхаме 250 човека в един бар, докато нашия думкаше сигурно 15-тата си бира! И да ит кажа - бая стериотипен датчанин си е. А и отново - за хуабвте черти се иска и хубава мама. Ако си тролче, не се знае, какво ще излезе. Все пак сканднавците имат о 1 до 4% ниендерталска ДНК :)ю

Още нещо - повечето датсимъже се развежда, а по-хубавите, са с по 50-60 бройки до 25-тата си гоидна и не преувеличавам. Може би ще си кажеш, че имм момиченце - ами... Да, ама технтие жени са "различни". Имат доооста по-силно либидо и "нужди". И половината са би или лесбийки. Познавам помалко жени, които НЕ СА БИЛИ с друга жена, отколкто такива, които са били само с мъже. Гаранция ти давам, че каквото и да го правиш такова момиче, ще захване мъжки и вероянто женски, още на 14 години и не можеш я спря, защото ще е с една глава на теб тогава.

Може и да имаш късмет, но не ми се вярва. "Кръвата вода не става"! Успех ти желая с датската сперма!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 18d9b4730c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

52.   48, много моля да спазваме някакъв тон в тази тема! Аз не ви написах "нали можеш да имаш дете без мъж - ами не се занимавай с мъже, на нас няма да ни липсваш, уверявам те", когато вашата група първа тръгна да ни плаши с Торбалан! Защо толкова гняв и злоба от нашите храбри победителки?

49, това, което цитираш, е онова, което обещават от съответните места. Тяхната версия на "ако ми пуснеш, ще се оженим", популярно сред едни други "донори на сперма", защото не мога да ги нарека другояче. Мисля, че и вие, а и аз знаем как завършва историята с пускането!

По темата: живеем в капитализъм, наричан за кратко печалбарство - сигурни ли сте, че спазват тези свои обещания? Как, скъпи дами, ще проверите дали го правят? Аз моята "наркоманка" знам как ще я проверя.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a5335d7c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

53.   Писна ми, да се знаимвам и да ви чакам.

Питай за мъжете, които биха искали да гледат сами деца? Исках да чуя аругменти! Чеснто казано, чух "напади", с които пак мога да работя, защото същите са еднакво важни за мъже и за жени!

Що за дегенерирало същество трява да си, че да се заплодиш със смето на непознат човек или да забремениш някаква или да хванеш сурогатна, дето може тя да е майка, а може и да е друга жена и сам самичко, да отглеждаш деца? Защо? Толкова ли си грозно или непоносимо същество, че друг няма да изкара дълго до теб? И според теб, какво ще стане след 10-15 години, когато децата ти започнат да осъзнават? И да, децата ти ще осъзнаят и дори да са ти копия, ще им е много кофти.

И какво ще направиш? Ще им хвърлиш парите си в челото, нали? Защото за това е темата. Ако жена има пари, можело да си гледа децата. Ами то и мъж може да си гледа децата. Каква ще е разликата? И единия и другия или ще са нонстоп вкопчени в децата си, или ще имат армия от дойки, бавачки, гледачки, частни учители, треньори и прочие. Ех, може и да си милионер, дето не му трябва да работи и парите капят от инвестиции, ама какво тогава? Децата ще свикнт, че възрастният в къщата винаги е прикрепен към тях, не работи, не прави нищо и само тях слуша. Това, няма как да се отрази добре на децата в дългосрочен план.

А за пртньор, как мислиш, че ще я караш? Случайни лщбовници, които не остават за закуска, че на децатаим е писнало? Или че ще хванеш сериозна връзка с човек, който ще е ок с това, че имаш "безбащини" деца? Силно се съмнявам, че би се хванла с мъж, който си намеа жена, да му роди деца! А аз ти казавам, че само някакви отчаяни мъжленца, ще се хваната с такава като теб.

И това - сам родител, изкуствено създадени деца - Това е отврат, независимо от пола. Да... с при ще ги гледаме!

А за темата!
Трябвало средства, да се гледат деца? НЕ ДУМАЙ! Трябвало 7 бона, да се гледат дежа? Че даже и 10 според някакви коментари? ВИЕ БОЛНИ ЛИ СТЕ!

Каквот точно правите? Децата ви, да не се возят в бебешки колички, дето са съспозвлатени лети джанти? Креватчето да не е от махагон? Какво адем? Пюреат от редки видове, отгледани в оранжерия в Лапландия, докато храним бебето със сребърна лъжъчка с диамнат на края?
А ви какво искате? Да сменята нова кола през 2-3 години? Да носите палта по 1000 евро? Да сте от хората, котио на нова година пускат снимки на някое крайбрежие в топла страна?

Ооо, не не - не сме материалистични нещастници! Не! Иксаме най-доброто за децата! Ще ги запием на 200 часни урока и ще ги пратим в елитна частна гимназия! Да - успех! СЪащта работа - просот ще хвърляте пари по децата и ще се чудите, защото на 15-16 бягат от вас, не ви слушат и само ви чакта да умрете, за да ви вземат пари, апартаменти и бизнеси. Виждал съм ги такива ПРЕКАЛЕНО често. Родителиет направили пари, решили че всичко се решава само с пари, че могат да се откупят във всяска ситуация, че ако дето има проблеми, ще му купим но плейстейшън или макрови маратонки... А после "олел, каквос стана! " Самотен богат родител - това ще е катастрофа, ако отношението е подобно.

Парите са нужни, да, но парите не могат да ви гледат децата! Да кажеш, че трявало 10000 лева на месец, да се отглеждат деца, ознавчва да кажаш - аз съм алчен човек и предпочитам, да си гледам кефа, а не децата, затова ще дам пари на дург, да го стори за мен!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5c4b533ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

54.   Номер 51, ако толкова те притеснява, има и тъй наречените неанонимни донори - виждаш си ги хората, на 18 детето има право да се свърже с тях дори.
Че даже има сперма каквато искаш в датската спермена банка - и швейцарска и китайска ако щеш.
Една инсеминация със сперма от какъвто си искаш прекрасен индивид струва между 300 и 500лв - за тия пари не си заслужава да си тровиш нервите с мъже като тези в темата.
А това дали детето ще има би или обратни наклонности мен не ме притеснява грам - важното е да е живо и здраво.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5c4b533ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

55.   Я да видим, дали някой би си закарал колата на майстор, който ще каже "абе ще я оправиме някак си".
Или да даде да го оперира хирург, който казва "абе ще я направим някак си тая операция (ама ти дали ще си жив след нея не се знае)".
По същия начин и жените не желаят мъж, който е на принципа - "абе все някак ще го отгледаме това дете".
При положение, че жената може да избира, защо да не избере някой, който поне е започнал да изгражда необходимото, за отглеждане на едно дете?
Т. е. някой с професия, семейно ориентиран, добре би било с жилище, или да планува закупуване на жилище, а не някой дето живее при маминка, работи като хамалин за без пари, пие, пуши, друса и играе комар.
И стига с това "абе все някак си ще се оправим" - не е въпроса някак си да се оправи човек, а да си свърши задачата качествено.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6bc1d43c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

56.   Номер 53, личи си, че нямаш деца, не познаваш много хора с деца, не знаеш в какви ситуации са изпадали, не си чел, но си сам и озлобен.
Кого ти е писнало да чакаш? Да дойде принцесата на бял кон и да ти предложи щастлив семеен живот и да ти роди поне 3 дечица?
Няма да стане! Никой няма да те хареса, само защото ти се самооценяваш високо. Трябва да направиш усилия, за да бъдеш харесан. Тези, които са пасивни и чакат, губят възможности, не оценяват фактора време и в крайна сметка де задоволяват с огризки, да с партньор огризка, такъв, какъвто другите не искат.
Ти изобщо наясно ли си колко женени двойки са прибегнали до инвитро, не защото имат детеродни проблеми, а защото искат определен пол дете или дори близнаци. Да си забелязал колко много двойки се разхождат с разнояйчни близнаци и че има бум на такива? Откъде-накъде ще осъждаш сурогатното майчинство? Че нима жена, която има друг здравословен проблем, заради който не може да износи дете, трябва да се лиши от дете, въпреки че има собствени здрави яйцеклетки, с онази, която ползва чужда яйцеклетка, защото е пила и пушила като комин да има повече право да бъде майка?
Защо трябва да отглеждат осиновено дете на 2-ма безотговорнижи, ьарязали го каъо непотребна вещ в дом?
Кой си ти, че ще виниш другите за съдбата им и за живота им?
Гледай си твоя собствен живот и продължавсй да си мислиш, че милиони се изкарват с бъркане в носа. Мутрите у нас изкараха такива по европрограми, но само те.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 561b607b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

57.   Реших да даря сперма в една бълница и уж щяха да ми се обадят и нищо. Възможно ли е да са я изследвали и да са я ползвали без да ми кажат, защото съм българин, а повече цигани ходят да даряват? !

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ba582b2243
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

58.   Номер 51, живея в Дания и мога да ти кажа, че средностатистическия датчанин е класи над българина по външен вид, да не говорим за акъл и отношение.
Изобщо не става дума за популярни секс символи. По улицата има адски секси мъже. Жените им също са много по-красиви от българките, по-добре се обличат и грижат за себе си, имат и по-добър вкус и усет.
Ж23

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ba582b2243
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

59.   Аз написах горния коментар, номер 51, сега ти прочетох глупостите докрай, коментарът ти меко казано няма общо с реалността и съветвам останалите да не се връзват. Добре, че има и други, които сме стъпвали в Дания и сме наясно, поне ни разсмя. А за едно даряване на сперма дават между 4 и 6 хиляди крони. Колкото и висококвалифициран да си, няма как да ги вадиш за 40 минути. (1000~1500 лева грубо)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2b363badb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

60.   В природата е така - спермата е евтина, яйцеклетката е скъпа. Мъжките ухажват женските - пауните се перчат - женските избират. Можете да се сърдите само на природата. Колкото и да плюете срещу жените няма да можете да ги промените. Това е все едно аз да набивам по цял ден шоколади и да мрънкам, че мъжете не харесват дебеланки. Ми колкото и да мрънкам няма да променя мъжете. Мога само да променя себе си, за да се впишат в техните критерии и да съм желана. Същото е и с мъжете в темата - вместо да храчат по жените трябва да се постараят да възпитат в себе си качества търсени от жените.

 
  ...

1-50 от 73
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker