Една малко по–различна история за смесените семейства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Една малко по–различна история за смесените семейства
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1502 пъти
От доста време влизам в този сайт. Четох доста работи за смесените семейства и реших да разкажа моята история за смесено семейство.

На 29 съм, мъж. Родителите ми се разведоха, когато бях на 6-7. Честно казано, това беше най – доброто и за тях, и за мен с брат ми. Те са страхотни родители и с в супер приятелски отношения и до днес. Просто не ставаха като съпрузи.

Когато бях на 10, и двамата направиха сватби с новите си половинки – 5 месеца един след друг. Честно казано, малко ми беше странно, защото от дете само с по – голям брат, се сдобих с още двама братя и две сестри, пастрок и мащеха.

Признавам, в началото беше странно. Да, и двете къщи имах собствена стая, не делях с никого и т. н. Но все пак ми беше странно. Не бях свикнал да живея така – 1 седмица при майка ми, 1 седмица при баща ми.

Сега ще опиша малко как се разбирам със съответните братя, сестри и доведени родители. Имената ще са променени. Ще е дълго, така че се пригответе.

Майка ми се омъжи за К. К. имаше две деца – Т. (1 година по – голям от мен) и С. (5 години по – малка от мен). К. имаше пълно попечителство над децата си, защото майка им беше алкохоличка (в последствие, когато бях на 14, тя почина).

С Т. така и не намерихме общ език. Да, не се карахме, не се биехме, но просто……не бяхме един за друг. Бяхме прекалено различни като характери и имахме прекалено различни интереси, за да изградим някаква силна връзка. Явно, обаче, сме имали достатъчно силна такава, за да получа покана за сватбата му.

С., честно казано, не можех да я понасям началото. Стори ми се прекалено лигава и разглезена. Като поотрасна, започнахме да имаме хубави отношения. Сега, веднага ми скача на врата като се видим. Тя нямаше много силна връзка с Т. и затова се обръщаше към нас двамата с биологичният ми брат.

С К……. абе, имаме цивилизовани отношения. Любезни сме един към друг, но силна връзка надали ще имаме. Главно, защото той е страшно мрънкало и мърмори за всичко.

Баща ми се ожени за М. Съвсем сериозно, смятам М. за втора майка. Тази жена винаги ме е посрещала супер топло, прегръдки, целувки. Това, което не харесвах в нея е, че e малко helicopter parent т. е прекалено загрижена за нас и нейните деца. Загрижена, та чак месеща се в животите ни в някои случаи, но като ѝ скръцнеш със зъби малко и се отдръпва.

Тя също има момче и момиче (бащата е духнал още докато е била бременна с дъщеря си. Тя също имаше пълно попечителство).

Момчето (А.) е адски готин пич. Шегувахме се, че сме близнаци, разделени при раждането ни. Той е колкото мен на години и може би това помогна да изградим много ама много здрава връзка. Бяхме просто неразделни. Дето се вика – само в гащите не сме си бъркали. Той живее в чужбина и когато се върне, аз съм първият, на когото звъни.

Доведената ми сестра Ал. е друга бира. Ал. е 2 години по – малка от мен и е абсолютно зло. Нагла до безобразие, устата, страдаща от Синдромът на принцесата (тя е най – важната, а другите са някакви селяндури, които не са достойни да са около нея), надута. С една дума – абсолютна кучка. А. също не се разбираше с нея. Аз – още по – малко. С Ал. не поддържам никакъв контакт и честно казано, така ми е по – добре.

Това е, дами и господа. Моята история за моето смесено семейство. Разбира се, че не всички са такива късметлии като мен и разбирам това, но моето е пример как смесено семейство може да е нормално, с някои изключения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 34ca0ea727
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Радвам се, че има и случаи на нормални смесени семейства. Рядкост са, но е хубаво, когато ги видиш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cb05d8eaf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ако няма настройвания майката против бащата или обратното и не си правят номера като майката да не го пуска при бащата или бащата да спре да дава издръжка е прекрасно.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 06014849bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Интересно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker