Живот в къщата на мъжа ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Живот в къщата на мъжа ми
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 4491 пъти
Здравейте, на 23 години съм, а приятелят ми на 26. Заедно сме от хлапета, вече 7 години. Аз уча и работя, на пълен работен ден. Нямам време за нищо. Той иска да се преместя да живея у тях, а аз не искам. Писнало му да сме разделени(всеки ден сме заедно след работа), с малки изключения. Аз от малка съм самостоятелна, изкарвам си парите сама от ученичка. Родителите ми никога не са ми давали наставления и са ме оставили да взимам сама своите решения, като са ми давали съвети, когато съм била в колебания.
Въпросът е, че приятелят ми иска да живеем заедно и то у тях, а аз категорично не искам. Той дори казва, че заради това може да се разделим. В къщата са неговите родители и баба му. Кухнята е обща. Карат ни да си направим горния етаж за нас, но е недостатъчен. Просто аз искам да живея сама с него, на спокойствие, без да се съобразявам с никого. Явно се вижда, че на него му е удобно да не плаща наем, мама да му готви и пере и евентуално бъдещата му жена. По този начин аз ще съм вечния гост. Аз не искам да съм това, искам наше гнездо, в което аз да диктувам реда и въпреки трудностите то да си е само наше, далеч от родители и всякакви роднини.
Друг е въпросът, че още се чувствам млада и не желая да се, , заробвам”, защото моделът в тяхната къща за жена е точно такъв.
Нямам пари за собствено жилище, той не иска да живее под наем. Аз смятам, че докато завърша образованието си нищо не ни пречи да живеем още време така. Аз някои дни не се прибирам, а съм у тях, в делниците съм абсолютно цял ден на работа и след това уча. Не ми остава много време за него, но в момента това ми е приоритета. Аз имам други цели, преди това да създавам семейство, но той не го разбира. Сякаш е супер спешно точно сега веднага това да се случи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 85

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 284aa1bf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Права си, следвай себе си! Иска да те нагоди към неговият си комфорт, ти да станеш част от него. Щом пък и изнудва и заплашва с раздяла... ами, по- добре да се разделяте, но не да си зависима в дом с три генерации и с изнудващ мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4507590702
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Какво още учиш на 23 години, би трябвало вече да си завършила ученията си. За Доктор ли учиш. Дай малко повече обяснения.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c2281c339a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Как е възможно след седем години все още да не живеете заедно. А ултиматума които ти поставя да живеете у тях е върха на сладоледа. Той сигурно е завършил и иска да те върже да си му сигурна и под контрол.

Напълно права си да искаш отделно жилище, но това е трябвало да стане доста по-рано. Дори като мъж, ясно виждам че оправданията с наема са чисто и просто извинение да не се отдели от полата на майка си.

Предполагам сте заедно по навик, а понеже си му удобна той иска да те задържи. Ако не искаш да се превърнеш във втора версия на майка му настоявай за отделно жилище. В противен се разделете, връзката ви и без това върви на изчерпване, при положение че имате различни идеали за живот.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1ebdc02b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   "Карат ни да си направим горния етаж за нас, но е недостатъчен. " -какво повече искаш, дават възможност да сте саостоятелни? Ако живеете извън тази къща ще забраниш родителите му да идват у вас, или ще забраниш приятелят ти да ходи при родителите си. Това не се нарича приятелство, а високомерие и жажда за влияние, т. е. -себелюбие!? По добре се разделете в мир( Той дори казва, че заради това може да се разделим. ), защото след време ще се разделите с война. Поговерете си по сериозно преди да създадете деца, после те ще плащат това висомерие. На гнила основа семейство не се гради.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 784f2d7a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Авторке, аз мисля като теб. И не бих отстъпила от моите приоритети и цели. Като много иска да е теб, приятелят ти би трябвало да напусне зоната си на комфорт, а не да те заплашва с раздяла. Във вашата връзка сякаш ролите са сменени, ти си по-мъж от него. На 26 години още да не може да напусне майка си и баща си не ми се струва много мъжествено. И е от типа мъже, които в лицето на съпругата търсят майка си и очакват тя да ги обгрижва по същия начин.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c203854fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Взела си правилното решение за себе си Човекът бърза да те осемени и да те върже.
Няма нищо по-съсипващо за една връзка от това да ви се месят възрастните, а и ще те гледат под липа, ще те коментират, ще очакват да переш и да готвиш на синчето, а наред с това ще ти се налага да учиш и да работиш.
Съжалявам, но ако цената за продължението на тази връзка минава през провала на всичките ти планове и цели, то тогава по-добре да се разделите, както те заплашва, отколкото да живееш такъв живот.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3cee1f950c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Прекалено много грешни думи имаш в мислите си, но си на прав път. Грешка е да мислиш че къщата е на мъжа ти, тя е на роднините му! Грешка е да мислиш, че се издържаш сама при условие че не плащаш свои собствени ток и вода, че не си си купила свой собствен хладилник който сама да пълниш! Човек който отваря вратата на чужд хладилник и ляга в легло купено от друг човек, не може да се нарече самостоятелен! И не на последно място преди да подпишете брак той не е твой мъж, той ти е само гадже!
Варианитете за семеен живот на този свят са много и всички те не са лесни, или се лишаваш от голяма част от месечните си доходи за да изплащаш свое жилище (наем) или се лишаваш от достойнство и спокойствие, като ползваш чуждо жилище срещу това да търпиш собственика на жилището, избора го прави всеки млад на някой им е по-лесно да се лишат от пари, на други им е по-лесно да търпят свекъри.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b9438f3733
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Готви те за домакиня. Щом и всеки божи ден сте заедно, или ти, или той сте супер обсебващи и не можете да дишате без другия. Кикво е това препиране за живеене? ! Заживеете ла, ще последва бебе, и забрави за реализация. Явно ти и той искате различни неща от живота, поне на този етап. Това не е любов.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6ce188f834
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   “Искам НАШЕ гнездо, където АЗ да командвам„ - ясно а какъв е случая. Подкрепям номер 7 - ти и в момента не си самостоятелна, но имаш една свобода, с която не искаш да се разделиш. Ок, твое право е да искаш така, както е и негово право да иска друго. Като гледам - няма да заживеете заедно... Ти хем искаш да си независима, хем искаш да имаш семейство, където всичко е компромис в името на семейството... Няма такава комбинация- тока е нещо като дървен камък :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ee8a4a0957
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Много си права, плюс това, което изброи добави и че ще почнат конфликти с неговите. Виж, аз бях бременна и още нещата с жилището изобщо не бяха ясни, не бяхме дори на квартира (връзка четири години), защото не му се даваха пари и неговите все го коткаха, че ще има ремонт на горния етаж за него (такъв и до момента не е почнал). Не знаех какво ще се случва, ще се разделим ли, нищо. Майка ми се пренесе при нейната майка и с него и детето останахме сами в жилището. Ако бях отишла там, щеше да се почнат много конфликти, това с времето го разбрах по отношението им. Стой си на своето каквото и да стане, дори без конфликти отидете ли там, няма да може да го измъкнеш вече за квартира.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0937aabab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Такива дълги връзки неразвиващи се повече поради някакъв проблем не водят до никъзе. Ако не иска да свиете собствено гнездо само двамата - разкарай го

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d7f763465c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

12.   Н 9 "Искам НАШЕ гнездо, където АЗ да командвам" - естествено!!!
Ти да не искаш да кажеш, че трябва да е в гнездото на свекървата, че те да командват/определят нейният-техният живот?
Ясна била работата хахха ми ясна е, нормално момиче иска нормален живот.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b9438f3733
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   12, като иска да си подсигури тя. Човекът, с който е в момента, това и предлага. Да си купят жилище, да събират пари. Никой не е длъжен на принцесата да осигурява палати, пък безплатно да и е, пък лукс, пък чудеса. Нека да е съвременна жена и да плаща и тя.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ee8a4a0957
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   По-лесно жена напуска свой дом или такъв на родителите й за да отиде на квартира или закупят общ дом с гаджето й, мъжът й, който както ще да го нарича, отколкото мъж, вкарал снаха у тях ще напусне дома на родителите си. Просто свекърските номера са много, неизброими и със злия език на една свекърва не може да се мери и най-лошата тъща.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 277f87d2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Номер 12, нормално момиче/жена не си търси мъж, умувайки кой кого ще командва. Същото важи и за нормалния мъж, впрочем! Това с командването говори за едни липси, така да се изразя! Все едно дали официалният проблем е свекървата, мъжа или Космоса - това са само оправдания за пред публиката и пред нея самата!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 784f2d7a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   13 - А на мамин синчо някоя длъжна ли е да му осигурява домашна прислуга и безплатен секс? Като не е доволен от момичето, да си търси глупачка, дето ще е съгласна да я командори мама му.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3a4bcbb99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Абсолютно си права за всичко. Не прави тази грешка да ходиш да живееш при техните, защото аз преди 4 години направих тази грешка и все още не мога да свикна, че все трябва да се съобразявам с другите. Но за съжаление моя мъж също предпочита да не се дават пари за квартири и сметки и няма намерение скоро да се изнасяме. В момента просто няма от къде да намерим толкова много пари за собствено жилище. В началото беше много трудно свекървата да ме приеме. Тя е много властна жена, обича да командва всички. Преди да заживея с тях постоянно, ходех само за уикендите, но тогава се държеше много мило и любезно, обаче като заживяхме заедно явно започна да изпитва някаква ревност, че сина и вече няма да и обръща внимание, както преди и че няма вече да е единствената жена в къщата и се чудеше само за какво да се заяжда с мен. С времето тези неща отминаха и се кротна, може и да си е мислила, че съм някоя измамница и ще го зарежа и заради това да се е държала така в началото. Най-си е добре две различни поколения и семейства да не са под един покрив, защото винаги ще се намери какви разправии да има. Ако има как, най-хубаво да убедиш твоя приятел, като за начало да отидете на квартира, а пък после да си мислите и за собствено жилище. Желая ви успех и бъдете здрави и щастливи!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 31ec14e91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Здравей.

Прочети внимателно номер 1, 7 и 8 (даже по 2 пъти), особено щом си изкарваш парите сама. Споделям тяхното мнение от личен опит, сключвате брак, ражда се дете и ще ти коства години да си върнеш самостоятелността и независимостта, както и пак да изкарваш прилични пари и да не се съобразяваш с роднини. Аз драпах 10 години след подобна грешка и не всеки успява. Даже съм изключение след познатите си. Мъжете се променят след брак и дете, сега не го виждаш в съвсем реална светлина все още. Ако не е съгласен- то той не е за теб и в конфликтни ситуации не очаквай да заеме страната ти. Кръвта вода не става-иска се висша дипломация, за да успееш и да е на твоя страна, ако се съгласиш на такива условия. Аз лично можеше да си ги спестя тези трудности, но бях млада и зелена. Добре, че имах образование и натрупан работен опит от рано, та изплувах обратно и вече не давам никойа да посегне на свободата ми. Запазих и брака си, но не беше лесно за мен и трябва да си кон с капаци дълго време и да сложиш граници. Чак сега вече ми е лесно. Съветвам всяка жена, за която е рано още, да внимава и да не се съгласява на такива условия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b9438f3733
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   16, никой на никой не е длъжен. Както си написала за секс, все едно тя не го прави с него, не получава удоволствие, ами е като някоя робиня. Или не му дои банковата сметка. Това странно защо не си го написала като плюс.
Като не и харесва, да предложи квартира и да поема част от разходите и тя. Двама са във връзка, партньори. Не е държанка, нито е бедна, че да разчита мъжа да донесе всичко. Но понеже бг жената е свикнала всичко наготово да и е, затова мрънка. Ако имаше мъжа няколко стаен апартамент на центъра, обзаведен- щеше да е доволна и само щеше да си събуе обувките. Семейство се гради бавно и понякога от нулата. И от двама души. Да пробват така, докато се напаснат и ще се изнесат. Те от сега не са на едно мнение, пък какво остава за деца.
Тук любов не виждам, само тънки сметки кой кого ще командва и сърдене защо не е на нейната. Огромна част от жените ни страдат от това.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 532aa00483
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   НИКОГА не се съгласявай да живееш с роднините му и си отстоявай мнението докрай. Това, че не иска да се отдели от “мама” говори много лошо за него всъщност. Не знам какво правиш с него всъщност - мъж на 26 иска до полата на мама. Според мен не си губи времето с него.
Ж23

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 44651fc61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   19, ти като даваш такива съвети, би ли отишъл заврян зет да живееш с родителите на приятелката ти, защото тя не иска да се изнесе и си иска при тати?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b9438f3733
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   21, не е приятно, но като нямат хората пари за жилище и не им се дава на квартира, на улицата ли да живеят? Просто практичност и възможност да си стъпят на краката.
Младият мъж тук мисли за семейство и деца, сериозни работи, тя-за учене, пък кариера и докато се усети на 35-40 ще е без деца. Че и кандидати няма да има толкова.
Двама души на различен акъл и желания. Ако се махне секса, повечето двойки нямат друго общо нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ee8a4a0957
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   От нямане на пари в България се докарахме дотука. Истината е, че и при свекърви не е добре, и при тъстове. Най-добре е ако има някъде възрастни родители да преотстъпят на младите свободно жилище, а те да отидат в друго свое или при баба и дядо. Варианти за такова нещо има в много семейства, но рядко възрастните са с доблестта на младите да се дава път. Квартирите са безбожно скъпи.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1253376c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   И аз бях в една такава връзка, почти както описваш. Приятелят ми нямаше осигурена работа още, живееше с майка си и сестра си в един апартамент и настояваше да се преместя да живея при него. Естествено му казах че трябва да отложим. Аз тепърва исках да започна висше (което сама щях да плащам по 800 евро на месец въпреки стипендията), а той имаше средно образование и я караше на временни работи. Знаех че ако се преместя при него нямаше да мога да уча спокойно и че майка му и сестра му очакват домакиня, а не образована жена (майка му и средно образование нямаше). Общо взето у тях ме гледаха накриво защото на 23 мислех за учение и кариера, а не за раждане на деца. Естествено че исках да живея с него, но самостоятелно а не под надзора на родителите. Та споделях това с него, но той отказваше да продължи образованието си (поради липса на желание най-вече) а със средното просто му беше трудно да се задържи на постоянна работа.
Е, в крайна сметка връзката ни се разпадна и не съжалявам. Сега и двамата сме с хора близки до нашите представи. Той е с идеалната жена, домакиня без особени професионални интереси. А аз съм с мъж с амбиции който не иска да живее при майка си и обича да е самостоятелен. Завърших обучението си, пътувах и се радвах на свободата която никога не бих изпитала ако се бях заровила в къщата на свекървата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 111b209548
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Н 19, че тя точно това и предлага! Или не четеш или просто не ти отърва. Какво, свекърва с непослушна снаха ли си?

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a6370f3fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Номер 21, човекът ти каза "Като не и харесва, да предложи квартира и да поема част от разходите и тя. " Това ли ви е последната оферта - "да не сме при твойта мама, а при моя тати"? И ако не е, какво значение /освен за нечие нездраво его/ има дали той би отишъл при татко ти? За това ли е борбата? "Да не сме при майка му, а при татко ми? "

С колко годишни имаме удоволствието да си говорим? Звучите като тийнейджърки, но в наши дни това звучене се запазва до 30-те, та знае ли човек?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c2479e7b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   Не знам, тук или има една-две свекърви дето оставят яко по 2 звезди, или са от тези, на които не им се отделя от на маминка полата. И двата варианта са жалки. Всяко семейство трябва да е отделно, иначе стават караници, фасони, интриги и т. н Аз не знам на кого ще му е добре някой нонстоп да върви след него и да му дудне. Ако щете вярвайте, мен ме следяха колко хартия ползвам в тоалетната, при положение, че аз пазарувах всички консумативи. От тогава-не! По-добре сама.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b9438f3733
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   25, квартирата им е най-малкият проблем. Той иска съжителснво и деца, тя -учене и да гради кариера. И като се озове на 40 без деца, ще има да ги търси с лупа мъжете без деца и бивша жена, че тепърва да ражда.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 44651fc61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   26, значи ако е да заврете млада жена при маминка може, ама ако тя каже да живеете с нейните родители друга песен запявате.
На чужд гръб и 100 тояги са малко.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a59457ebc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   29, ако има сериозна причина да ходим при нейните, различна от его и мания за контрол, да го обмисли човек! Вашите доводи са все демонстрации на незрялост, егоизъм и негативно отношение към всичко, свързано с мъжа ви!

Държите се като на война, получавате война! Инстинктивно усещаме, че не сте от тук и сте замалко, така че "при мама" ще ви е идеално! При късмет можете да видите как се държи една истинска дама и да прихванете нещо за бъдещите си връзки, когато "ви писне от това гадно мамино детенце". Това, дето го искате, се прави само за специални жени - свирнете ни, ако видите такава, за да се подготвим да се изнесем с нея в ново жилище!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e27cbcbd93
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

31.   Н 28, ами да, за това да зареже момичето образование, лично постижение, съответно самостоятелност. Да се бухне в къщата майка му, така ще я ползват за послушна, зависима прислужница на 3 поколения, вкл. мъжът, който ще се отлепя от полата мама колкото да и хакне още едно дете като поотрасне първото, че да няма време да мисли за глупости като възможностите, които е имала...
Много сте отровни някои, по- лошото е, че не го и забелязвате.
Авторке, в коментар 28 поне ще си изясниш напълно картинката, това са хора с подобно мислене.
Бягай!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 39a337ecda
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

32.   Аха, познах значи. Тези специалните жени, дето ги чакате, че да се изнесете от дома на вашите, търсят мъже. Не специални мъже и не мамини златни, а обикновени самостоятелни хора. Успех на тея, които чакат принцесата на бял кон да ги изведе от дома на мама.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 65ad469884
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

33.   31, да си търси богаташ. Ако имаше апартамент на центъра, щеше да е доволна. Масово не искат несгоди, всичко да е песен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bf19eafb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

34.   Готвят те за слугиня. Бягай от тия. Ще си гледана под лупа от маминка. До колко спиш, как се обличаш, колко ядеш. Като си купиш нещо за себе си ще те гледат лошо, защото не си внесла парите в общата каса, а си купуваш глезотии. Ще има мрънкане защо си излязла с приятелки на кафе, а не си останала вкъщи да готвиш и чистиш. Едва ли ще се гледа с добро ако отидеш на козметични процедури. Ако имате някакъв спор маминка ще слухти и ще заема страната на синчето. Подкрепа няма да намериш, ще си сама срещу всички и винаги виновната ще си ти. Защо си се разбързала за сериозни отношения? Само на 23 си. Животът е пред теб. Сега са най-хубавите ти години. Учи, пътувай, наслаждавай се на живота. Този и след 20 години ще стои до полата на маминка. Ако се пречупиш и отидеш едва ли някога ще се преместите. В момента в който повдигнеш въпроса за изнасяне от дома на маминка ще стане страшно. Има много луди свекърви.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 580a58eff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

35.   Аз ако се оженя и жена ми дойде да живее в апартамента ми ще плаща наем, защото вместо да давам апартамента под наем и да правя пари като живея при мама - ще съм принуден да живея с жена която само иска да ми харчи парите. Е няма как да стане!!!
Един от многото

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5da3ece2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

36.   32, спокойно, знам, че търсят мъже! Чета си имейла и СМС-ите, въобще забелязал съм, че съм търсен. Как мислиш се стига до кастинга "при мама"? При толкова много кандидатки има голям риск човек да нацели някоя като теб вместо читава жена! То да бяха една-две, да ги пресееш лесно...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fb1ed5c7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

37.   Н 35, можеш да си напълно спокоен - няма да се ожениш. Стой си при мама и прави пари.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0ecdcfe7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

38.   37, защото да накараш жена да покрива разходите е невъзможна задача, нали?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d268e7af8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

39.   Авторке, спасявай се докато можеш. Не знаеш какви луди хора има. И аз имам такъв познат, който от маминка няма да си тръгне. Разказваше ми как майка му е слугинята вкъщи - става в 6, прави закуски за "мъжете", глади им дрехите, които са й оставили от предния ден и им лъска обувките. Ако нещо не е изгладено както трябва й го връщат да го доизглади - обикновено яките на ризите. Ако обувките не са лъснати - връщат ги. След като те отидат на работа тя отива да пазарува, чисти къщата, готви. В обедната почивка бащата и двамата сина идват да обядват вкъщи. Казват какво им се яде за вечеря и излизат. Майка му след обед пак започва да върти тенджерите. Трябва да има и десерт след вечерята - домашно приготвен. В "свободното си време" се грижи за двора и помага на баби и дядовци. Та този човечец си търси жена, която да поеме функциите на майка му. Теб вероятно ще те чака същото.
Номер 37 е друг прост пример на това какви злетаци има сред мъжете. Видиш ли, жената трябвало да му плаща, за да живее с него. Маминка защо не сложи и тя наем? Сигурна съм че има опашка от жени пред вратата му и наддават, за да живеят с него.
Не знам как може да има и хора, които съдят необвързаните жени. Ами то с такива "мъже" животът в самота е рай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5beffff850
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Ехаа, 36, браво

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ab9ffcea46
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

41.   Еха, 36, браво. Добър опит, но не ти се получи. Следващият път по-добре. Радвам се, че си толкова търсен. Явно текучеството е голямо, но не знам дали е за хвалене. Обикновено опашките са пред по-евтината сергия. Имам един комшия - и той така - много търсен, уж от личен по-личен ерген. Ами вече е почти на 50 и още си е ерген, а момичетата дето нещо все не им достигаше според него, сега всичките са омъжени и с деца, а той още живее с майка си. Успех, и гледай да не се набуташ.

* Една случка ми споделиха и ще я напиша. Жена отишла да ражда и при изписването, бащата на детето отказал да плати разходите и накарал жена си. Познайте дали ще извади един лев за детето си по-нататък. Жена му го заряза и сама се оправя.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c9c92a9bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

42.   Н 38 :)))) дали със средно 4000 евро (при по- мижава работа) не мога да си покривам разходите. И това без да броя бонуси като 15% от продажби. За да не се задавиш, ще добавя, че изработвам и продавам собствени дизайни на "неща" като уникати обикновено. Никога досега не съм споменавала какви пари изкарвам, ама ей сега ще ти кажа: такива като теб мога да купя няколко и да ги рециклирам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0308d2058c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

43.   42, и за компания само котки, нали?
Защото твоите пари са твои, неговите-общи.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: da86b2d3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

44.   Номер 42, доста нелеп опит да уязвиш човека с тази твоя изцепка как си щяла "да го купиш". Не зная колко ти е мижава работата, която обрисуваш с тази дума, но не са малко хората с по-високи от твоите доходи и въпреки това те не биха си позволили да напишат твоята простотия за теб самата, считайки те за по-низша само въз основа на дохода ти. Много си смешна с въпросните някакви си 4 бона в евро. Не си единствената, която изработва собствени творби и взема дял от продажби. Това кой колко печели нищо не значи, защото парите са си просто пари и са създадени за харчене. Те не правят човека Човек, така че с пари или без, всеки от нас носи душа. Разумните хора са земни и благодарни, че са преди всичко здрави и имат късмет, какъвто други са нямали! Бъди смирена, а не язвителна и високомерна!
Поздравявам те с песента "Дишай любов" на Вили Русева!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3dd0e8de2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

45.   Ей, сега пък нямали значение парите. Щото ги изкарва жена ли? Малко лицемерие надушвам.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ea5425798c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

47.   Скъпа номер 41, не смятам да споря с теб за евтините сергии. Убеден съм, че си прекарала голяма част от живота си именно пред такива и си експерт по темата. А дотогава ти пожелавам след няколко прераждания да станеш специална жена, за каквато мъжете биха правили всичко без да е нужно изнудване, емоционален шантаж и борба!

*Понеже си споделяме случки, и аз се сетих за една научена от мен история. Мъж се жени за жена и много скоро тя забременява. Детето се ражда и няколко месеца по-късно се оказва, че е наследило генетично заболяване, предаващо се от бащата. Съпругът ѝ го няма, но пък бившият ѝ приятел го има. Познай дали можеш да очакваш вярност от такава персона! Мъжът я заряза да се оправя сама.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d268e7af8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

48.   42, Браво, мацка. Много се радвам като чуя, че има такива жени. Виж само как ти наскачаха компексарите. Когато един мъж чуе, че жената изкарва пари и лошо му става. Зашото знае, че такава няма как да направи слугиня. Нито може да впечатли с нещо. И веднага повдигнаха въпроса за котките - любимото на мъжа неудачник.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 44651fc61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

49.   Всяка жена знае истината, че не всички мъже стават за връзка.
Мамините синчета категорично не стават.
Та ще има да си мечтаят за "кастинки" и "опашло" пред къщата на мама, за златния синковец.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0308d2058c
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

50.   48, проблемът не е изкарването, а че си ги държи за себе си. Масово харчат за себе си, а при връзка или съжителство не дават и си правят оглушки. Все едно някой е длъжен да ги издържа.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5beffff850
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

51.   47, "скъпа" можеш да казваш само на майка си. Към мен може да се обръщаш с "госпожо". А пожеланието нека ти се връща, аз нямам нужда от него, защото съм семейна вече почти 18 години и смея да кажа, че съм ценена и уважавана, а насреща получават същото.
Не е хубаво млад човек да е толкова комплексиран, потърси терапевт.

 
  ...

1-50 от 85
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker