Проблем с токсичен родител, съмнения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблем с токсичен родител, съмнения
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1198 пъти
Имам въпрос. Възможно ли е неблагонадежден родител, чиято цел е да промие мозъкът на детето и да не стане нищо от него да го травмира по такъв начин, че да развие олигофрения? Имам съмнения, че това се е случило с мен. В смисъл, чувала съм от разказ на моята баба, че съм чула някакъв заговор срещу нея, който е крояла майка ми и съм я предупредила. От тогава майка ми е започнала да твърди, че имам заболяване от аутистичния спектър. Чувала съм и заплахи, че ще ме изкарат луда и няма да ми вярват на нещата, които говоря. Като малка наистина имах доста неадекватно поведение, лигавах се много и ме биеха заради това. Наскоро след като изкарах майка ми извън нерви чух същата заплаха, че ще ме изкарат луда и се почувствах много зле-като хваната в капан. Тогава се опитах да си спомня някои неща, имах чувството, че и преди съм се чувствала по този начин - объркана, заплашена и хваната в капан, защото няма кой да ми помогне. Знам, че е абсурдно да го мисля, но има ли вероятност да ми е направила нещо като малка, да ме е травмирала, за да не мога да мисля правилно - възможно ли е това? Проверих - нямам аутизъм, вероятно си го е измислила, тези неща не се лекуват. Дали е решение да се подложа на хипноза?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: dc72804537
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Може да е травма от минал твой живот и сега тая вещица, дето ти се пише майка, да събужда тая травма в Душата ти, с психопатските си действия към теб. Следващия път, когато реши да те изплаши и травмира, ти на свой ред -директно й кажи, че ще звъннеш на 112 и ще се оплачеш за системен Психически и емоционален тормоз. Че ще се оплачеш и на полицията и на социалните, ако трябва. И да я тикнат някъде за лечение, затова, че те тормози така. Най-малкото оная ще вземе да се стресне и няма повече да те тормози по тоя долен и жесток начин.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: aaa1012667
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   На колко години си? Отиди на психотерапевт. Или говори с училищния психолог, ако имате такъв. Това, което си написала, съзнаването на нещата говори, че си нормално, здраво, интелигентно момиче. Жалко, че са ет били. Явно родителите ти са психопати. Ако можеш започно да работиш и като станеш на 18 г веднага се изнеси от вкъщи на квартира. И не давай на родителите си адреса. Здрава си, когато можеш се спасявай от това семейство. Успех.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 933b2f9cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всъщност е възможно родител да повлияе на психиката на детето си до толкова че то да получи най-леката степен на олигофрения (дебилност) или дори средната степен (имбецилност), но според мен авторке при теб случая не е такъв по скоро си прекалено наивна.
Родителите не влияят на децата си с цел да станат олигофрен, по скоро го правят несъзнателно или за да опазят детето си от "лоши хора" го затварят да няма свой приятелски кръг и никакъв достъп до самостоятелен разговор с други хора, резултатът е имбецилност. Или ограничават детето си с всекидневни упреци че е сгрешило и то се убеждава че каквото и да направи греши, само започва да ограничава действията си, думите си, дори мислите си и от там отслабва умственото му развитие (дебилизъм).
При теб решението е колкото е възможно по рано да си намериш работа и да се изнесеш далеч от лошото влияние.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1298d336dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма ти нищо. Тя те манипулира. Това е жестоко и уврежда психиката. Мъчи те. Трябва да имаш самочувствие, а тя ти го взима.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: da2ada8239
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 1 каква травма от минал живот.

Не си луда. Ако си пълнолетна махай се оттам.

Ако тех заплаши кажи. че ти ще звъннеш в полицията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker