Няма смисъл - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Няма смисъл
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1550 пъти
Мисля за самоубийство. През изчиналите 7 години живота ми бавно се вгорчаше, но в последните 3 всичко рухна. Заради близка роднина на която имах глупостта да вярвам и я мислех за приятел. Загрях какво еправила когато ми каза "ти няма да си щастлива" "защо не заминеш някъде много далеч". Беше се вкопчила и попиваше всяка информация която докопа. Опита да ме раздели с човека с когото съм 10 години. Тя е нещастна и не е можела да понесе аз да съм добре. Един ден ми звънна и каза "искам една услуга. Моля те да не ме мразиш" Беше късно когато разбрах, че толкова години е действала против мен напълно умишлено.

Сега използва лошите ми години в гимназията от преди 20 години, когато бягах от училище. Бягах защото ме тормозеха. Разхождах се по крайните улички или сядах в някой парк докато дойде. време за автобуса(пътувах 30-40км всеки ден). Тогава се е случвало и да открадна няколко пъти, с което не се гордея изобщо и съжалявам.

Сега разправя, че съм бягала за да п.... уирам. Дори не мога да го напиша.
Никога не съм се чувствала по-смачкана през живота си. Тя много добре знае, че това което говори не е истина, но продължава. Всеки от съучениците ми може да потвърди, че не е вярно. А аз нищо не мога да направя срещу нея, защото никой не иска да ми помогне. Всички мълчат и се подсмихват. Приятелят ми със сигурност чува всичко, но нищо не ми казва. Не знам какво толкова съм направила, че да иска да ме съсипе по такъв начин. Не мога да пиша повече, не знам какво. Срам ме е да изляза дори да си потърся работа. Постигна си целта и сигурно е доволна. Вече няма защо да живея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: eec17970ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Към момента няма смисъл да се навлиза в подробности защо евентуално тази роднина се държи така. Още по- малко би имало смисъл да се ровим в това: защо ти се чувстваш нейна жертва и не можеш просто да я игнорираш или се защитиш адекватно като я пратиш на майната и, и си живееш живота без нейно присъствие.
Две неща обаче са много важни: твоят приятел не ти казал на теб нещо конкретно, от което да си мислиш, че се връзва на нейните номера.
А още по- важното е, че има много голяма вероятност да си отключила шизофрения. Ако е така, това е ментално, има възможности за контрол и да живееш нормално. Но за да знаеш, трябва да се консултирам с психиатър. Нито е срамно, нито е "болка" за умиране.
Имам позната, която ако сама не беше казала, че е с такава диагноза, никога нямаше да заподозра дори, пие си лекарствата, работи си, омъжена е и има едно дете за което се грижи много добре. Единственото, което може би малко по- пресилено се проявява при нея е, че все си мисли, че някой сваля мъжът и, но и сама се усеща, че позволява параноя да взема превес над здравият разум.
Потърси добър психиатър, отговорете си, виж какво ще те посъветва и после реши какво да правиш с живота си. Но докато има възможности, да си мислиш за приключване само защото някаква роднина интриганства...
Пиши пак тук, сподели как си и как напредваш, какво е казал психиатъра т. н

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 512a6136d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   А сега сериозно, тегли ѝ една майна, говори с приятеля ти и тези, които са важни за теб, да знаят истината, и да те боли путк... ох, дори не мога да го напиша за останалите.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 92c3df8b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всеки в живота е сам. Нямаш приятелки. Защо допускаш тази жена токова близо до себе си? Ако приятелят ти е още с теб заминете нанякъде заедно. Ако не е да не ти пука. Хората около теб са възрастни и могат сами да си съставят мнение за теб. Тази жена не може да им повлияе. Така че се стегни, вдигни гордо глава и продължи напред. Ако е нужно тръгни на психотерапевт. Явно нещата с твоя приятел не са вървели добре, защото за 10 години заедно вече или трябваше да сте женени, или да имате дете. Казваш си, че той не е бил човека за теб и толкова. Ти си си важна. Приеми се каквато си, Обичай се и се уважавай. Казвай си го всяка сутрин като станеш.
Започно нещо ново - отиди на курс по нещо, на танци, на йога. Промени нещо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fa9bacf072
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Mисля, че преувеличаваш. Да, има лоши хора, но и околните много добре знаят това. Гледай си връзката, намери си работа и гледай да закрепиш собствения си живот. Никой не се интересува кой знае колко от теб, та да се занимава непрекъснато. Хората си имат свои задачи и проблеми.
Може би, си психически нестабилна, потърси помощ.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3a9e0c5c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прочети системата ДЕИР на Верищагин!
Попаднала си на енергиен вампир, който за жалост твърде дълго смуче от теб. От там се появяват и мислите за самоубийство. Фактът е, че ти не си на себе си. Загубила си прекалено много енергия и продължаваш да гъбуш прекалено много енергия, защото не си се откачила от вампира.

Да се самоубиваш, защото ти се е лепнал вампир е глупаво.

Потърси помощ, информирай се!

Общувай само с хора, които са ти приятни. Ако в момента нямаш такива около себе си или си прекалено объркана, излизай редовно в природата. Сред природата енергията се въстановява от само себе си и главата ще ти се поизбистри. Също много помага плуването, тичане също не е лошо. Занимавай се с неща, които са ти приятни.

Подозирам, че никой от познатите не иска да ти помогне, защото не разбира ситуацията, в която те е вкарал енергийния вампир. Потърси помощ другаде! Ако трябва говори с психоаналитик, терапевт, че ако ще и със свещеник или ходжа!

Успех!

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 50842d5b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 1, държи се така заради наследство, мисли че така ще ме остави без нищо. Връща си на майка ми защото смята че тя има предпочитания към мен. Дразнеше се, че се чуваме често и че ме ползва да и помагам. Мечтата и е да ме няма а тя да е център на внимание.

Номер 3, тя ми е сестра, поне беше.

Нямам шизофрения, ходила съм където трябва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 50842d5b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Номер 1, как да се защитя адекватно в такъв случай. Никой нищо не ми казва направо.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3f72f54529
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Разкажу всичко това на нейните родители (трябва да ги познаваш, казваш че с тази сте роднини), на твоите родители и на всеки който се сетиш. Все някой ще направи нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 25f862a48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Направих го, но тя разправя на всички, че съм луда и си измислям. Това е психопат като от филмите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fa9bacf072
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Спри да си правиш сметка за проклетото наследство. Наследство има чак като почине човекът с наследството. Отдръпни се от сестра си. Колкото повече се обясняваш, толкова повече храна за клюки даваш. Концентрирай се върху собствения живот, писах ти вече. Когато започнеш работа и колегите ти видят какъв човек си, никой няма да те мисли за луда, ако не си. Ти си затънала в едно блато от селски истории, фиксираш се върху това, а и двете не знаете какъв ще ви бъде животът след - 10 години.
Темата ти е така написана, че не се разбира за какво става въпрос. Ако искаш помош, напиши точно историята.
Да, понякога хората има лоши отношения с близките си. Единственият полезен ход е, да се дистанцират от тях, а не да се тровят ежедневно. Помисли ти, самата какво можеш да направиш в собствения си живот, вместо да клечиш и да чакаш някакво пикливо, вероятно, наследство.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6b56d587eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не съм мислила за наследство, докато тя не започна да прави интриги и да настройва хората срещу мен. Нея я е страх, че ще остане за мен, защото с майка ме не бяха в близки отношения. Не ме дразни наследството, а фактът че толкова време ми е правила мръсно без да се усетя, и то заради имоти. Отчасти, благодарение на нея и на мълчанието на някой хора може да се каже, че животът ми е съсипан. Дразни ме, че ще си постигне целта и ще злорадства на мой гръб. Аз дори не знам дали бих живяла в тази къща след време. Предателствота е проблема.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: c1fc3bcca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   това собствената сестра ли ти е.
Пишеш така все едно е непознат човек.

Така си написала темата. че нищо не мога да разбера.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker