Моля ви дайте съвет какво да правя? Ужасно съм притеснена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моля ви дайте съвет какво да правя? Ужасно съм притеснена
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1198 пъти
Здравейте на всички. Аз съм жена на 30г. До преди седмици имах приличен живот, не мога да кажа блестящ но приличен. Само че живеех с 1 мъж, който непрестанно ме тормозеше и биеше. Живяхме заедно 8 г в дома на родителите ми и майка ми постоянно заставаше на негова страна, на мен вече ми беше писнало от всичко и реших да се махам. Проблемът е че, мъжът от който съм бременна сега и на него сигуацията му е сложна, живее с родителите си, които гледат 10 г му син. Те претендират, че той дава много малко и нищо за отглеждането на детето, а майката го е оставила, но той го е припознал. Тя Дава някой лев за него, търси го, но старите и болни хора едва оправят 2 та края. Бабата не работи никъде и не взема пенсия, защото е загубила 10 г да го гледа, откакто детето е на 1 месец. Майка ме изгони от къщи след като разбра новината за моята бременност. Пък и условието и беше да съм с човека който живеех и ме тормозеше, иначе не съм можела да живея там. Разбрала се е с баща ми и аз понеже нямам нито брак нито дете с него, пък и исках да запазя моето си и си тръгнах. Но не знаех как стоят нещата тук. Къщата чака доста за ремонт. Бременна съм в 9г. с и още мога да го махна.. но това не решава нещата. Живеем в 1 село на 8 км от областен град. Със средно образование съм. Не сме роми... Надявам се да ме разберете. Просто искам да си подредя живота и да бъда щастлива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6a273668e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   "Не сме роми. "

То в днешно време като че ли няма разлика...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fc5b1c82ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ти си пример за това, че когато човек не е зает с някаква дейност, мисли за секс. И така от един у-й, хоп та на друг. Кога го разкара стария, кога се надена на новия? Че и с бебе си се сдобила. Картинката е пълна, а и шарена.

Заченала си от мъж с 10-годишно дете, който живее при техните! Очевидно ти с новата си рожба ще сте някъде посредата между него, детето му и бабата и дядото.

Да те питам, за теб нямаше ли необвързани мъже без деца, без предишни жени, които да са навити за семейство? МмЪ?

Не знам какъв съвет да ти даде човек в тази ситуация. Питай по-умните. Нито е добре да се прави аборт (грехота е), нито имаш мъж като мъж, който да ви гледа, нито имаш път назад.

Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6703d01d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти въобще работиш ли? Ако работиш защо си се оставила да живееш с родители, с които не се разбираш? Днес 18 годишни напускат дома си, работят и живеят сами. За мъжа нямам думи- как можеш да наричаш приличен живот, в който някой те тормози и те бие? Че е наврял и да живее у вас? Другият, от който пък си бременна и той е същата стока, че и по-зле. Не стига, че живее с родители, ами е трапосал и детето си да му го гледат 10 години. И какво очакваш от този освен пълна мизерия и евентуално да те изостави? Той за едно дете не се е грижил, направил и второ? Не сте цигани, ама явно ще живеете като такива. Що за мъже- мизерници си избираш? На какъв живот обричаш твоето дете? Съвземи се малко, на 30 години си, не на 13 за да чакаш нещо от майка си и баща си. Можеш ли сама да гледаш дете, да наемеш квартира? Мисля, че не, ти не можеш да се грижиш за себе си. Иначе всеки иска да е подреден и щастлив, само че трябва да работи за това. Ти не си направила нищо по въпроса все още.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 107be02f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Махай се от всички и започвай живота си на чисто. За какво ти е бебе от мъж който не гледа детето си което има и е беден като църковна мишка. Направила си си кефа ся мисли как ще живееш живота е пари а ти себе си дори не можеш да отгледаш, а за любов и деца говориш... Замисли се

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dc47c2261c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хм, и мислиш че бабата ще приеме в къщата си нова жена която да командва и да прави ремонти с парите на сина й, които тя с години се старае да вземе, всичките тя да ги разпределя? Или мислиш че той ще търгне с теб на квартира далеч от детето си и майка си? Или мислиш че ще отделиш първото му дете от бабата и ще го отведете в квартира? Това са невъзможни каузи, майката на първото му дете се е отказала, дори е оствила дете, което за никоя майка не е лесно, повярвай пробвала е да се бори с бабата, от хубаво никой не бяга, особенно ако е изоставила и бебе нещата в тази къща са крайно тежки, тази баба е прекалено властна и умее да увърта акъла на сина си и ако засега се прави на мила пред теб, просто си търси нова слугиня на семейството, напредне ли бременността ти, вързана си, или да слугуваш до живот или да бягаш без детето си, затова прави аборт и бягай сега! Такова семейство в което бабата не е работила и е гледала внуче от бебе, говори само едно бабата е много властна и много мързелива и върти сина си на малкия си пръст, разбира се винаги ще реве за още пари и ще държи сина си и внучето виновни че заради тях, тя няма пенсия, затова те и жената до тях ще са длъжни да й осигуряват каквото й хрумне. А научиш ли се да си прилежна слугиня докато бабата е жива, мъжът и децата ще свикнат с това и няма да приемат да отхвърляш дори част от слугинските си задължения, дори и детето което родиш ще те приема за слугиня.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ca21f133ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ето ви мисленето на средностатисточеската жена. Пример за търсенето на бедбой типажа в мъжете.
Постоянно я бил тормозел, ама иначе 8 години жиеяла с него.
Писнало й и вместо да се съвземе малко, намира веднага втори като първия, ама тоя път и забремвняв директно.
Не ми е жал за такива жени, сами си го правите така. И честно казано си е доста нагло да питаш за помощ, като ти си знаеш твойто и си търсиш от същото.
Това или е супер измислица, или просто си много зле.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 97a4eb15e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Прекалено много роднини предатели около теб. Майка ти, нямам коментар за такъв човек. За новата ти връзка... Има син, ще искат повече пари. Бабата финансово е на тяхна издръжка. Не те навивам да махаш детето изобщо, просто според мен го гледай сама, те за него тъй и тъй пари няма да намерят с цялата им ситуация. С майка ти спокойно прекъсни контакт, според мен. Какво значи не си била женена, не си била това и онова? Брака да не би да зависи само от теб. Бременностите да не би майка ти да трябва да ги определя, това не е дрога, алкохол или кражба, нещо за което е оправдано гоненето.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f77f26b421
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   До 6 - Какъв "бедбой" - това е пример за мъж прост като бакла и на всичкото отгоре беден. И жена, която вероятно се е хванала с такъв, само за да не говорят че е стара мома.
Мъжът "бедбой" е красив, богат и трудно се спира при някоя - например
някой футболист милионер.
А в случая имаме някакъв селски прошляк с 2 лева в джоба и глупава жена, която не може да направи правилна преценка кой мъж заслужава внимание и кой не.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 435092622b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   (1) проблемът ти не е, че си бременна от беден мъж. Проблемът ти е, че си с такава психика, че си търпяла 8 години тормоз от мъж и родители. Ако не промениш коренно светогледа си, нагласите си, неминуемо ще ти се случват подобни неща и занапред. Ако поведението ни допуска да ни унижават, ще се намери някой да го стори, да не казвам, че поведението ще привлича като магнит този, който иска да го стори.

(2) за разлика от предишните коментиращи, няма да оплюя мъжа, от когото си бременна, защото не си дала достатъчно информация. Той обича ли те силно, уважава ли те? Защо е толкова зле с финансите? Фактът, че не е изхвърлил детето си говори добре, но от друга страна, защо се е натъкнал на безотговорна майка?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dc47c2261c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   До 6 и 8 за всеки влак си има пътници и е добре и вие да го разберете, нима мислите че авторката би я взел някой развит или развиващ се амбициозен мъж? Щом попада на подобни мъже, значи и тя си има своите трески, които карат свестните мъже да бягат от нея.

Но както казах в №5 този мъж авторке е по зле и от първия, с първия поне си имала казваш "приличен живот" е с новия животът ти ще е доста по труден, да живееш при майка си с мъж който тя защитава е лошо, но да живееш при свекърва която ще защитава не само сина си но и внучето е още по лошо.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a6de2000c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Направи аборт с вакуум / безрисков е/ и не загробвай живота си с този мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 83a93f511d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Колкото и гадно да звучи, направи аборт, вземи се в ръце, намери си работа и не разчитай на разни мъже и роднини да се грижат за теб. Като станеш независима и знаеш, че ако нещо се обърка можеш и сама да си отгледаш детето, тогава раждай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 985661448e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аборт. Млада си още, ще срещнеш твоя човек.
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ea6e4de7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Какво ще правиш с бебето си е твое решение, но в никакъв случай не се връщай при бившия си. И не знам как може да наричаш живот при човек който те бие "приличен".

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3f96588d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Здр. ще ти кажа накратко и моето мнение...
Ако обичаш човека от който си бременна не се замисляй, опитайте се да си създадете семейство, това че живее с родителите си може да се промени, може да излезете на квартира или да теглите заем и да си вземете нещо ваше, важно е да държите един на друг и всичко ще се нареди все пак сте на 30 год. и времето е пред вас. След като детето му е при него значи е отговорен родител така че би следвало да може да се разчита на него, важното е да бъдеш смела и независима от родителите ти които в твоя случай ти казват как да живееш въпреки случващото се.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 258e04e408
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Е как си объркваш живота момиче. Защо не мислиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker