Въпрос към мъжете тук - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Въпрос към мъжете тук
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 4597 пъти
Мъже, щом толкова сте против самотните майки и постоянно говорите как едно дете трябва да расте с баща си, защо не се включвате в грижите за детето, а оставята грижите на майката, а понякога и на бабата? Нали присъствието на баща било важно? Щом е важно, защо в едни 90% от семействата в България, бащата почти не присъства? Защо бащата само се чуди къде да изневерява, но един път не се е зачудил дали случайно майката има нужда от помощ с детето, дали детето не иска една рисунка да нарисува с баща си, да си поиграе на топка с него и т. н.? Защо постоянно мъжете тичат след жените си с кантара, гледат порно, вместо да правят хубав страстен секс с жените си, не си поглеждат децата, постоянно са изнервени, изневеряват, гледат си интереса, а после имат претенции какво трябвало да е семейството? Защо семейните мъже нямат поведение на семейни мъже? Защо мъжете винаги могат да се забавляват и да правят неща за себе си дори и да имат деца, а жената да не може, а да стои вкъщи с детето? Или тя не е човек и няма право да излезе с приятелка и да се отпусне?

Не го разбирам това, наистина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 62

преди: 1 година, 5 месеца
hash: e14db63b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

1.   Аз пък като гледам как българката се е засилила да ражда... Един от най- бързо изчезващите народи в света, тук пак разни битово- кухненски теми. Виж примерно циганското " малцинство" ( скоро мнозинство), бащата много не присъства в живота на децата, но не му пречи да ги прави по 4-5. Всичко вътре както се казва. Пък българката хем е много еблива, хем рядко ражда- като стане на 40 я роди едно дете, я не. Разбира се, мината преди това от толкова мъже, че ако трябваше да роди на всеки от тях по едно дете, щеше да има за една детска градина.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 661867c065
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   1, с циганите ли тръгна да сравняваш?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8e5f7f328d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   Нова провокативна тема от същата лелка или изстрадала самотна майка, или каквото си.
ЖенО, не в множествено число, присъстваме! Една от причините да не сме разкарали вечно мрънкащите и недоволни "прислужници", както ги наричаш в другите теми. А изглежда, на тези "прислужници" им е добре, щото не напускат лошите си "господари"...
Ако баща не присъства, е или заради лошия избор на жената да роди точно от него (лошото момче) или защото законът ограничава мъжете, понеже сме много "облагодетелствани" във всичко :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5d8f625f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

4.   Може би познаваш само такива мъже, мъжете около мен са точно обратното, грижат се за децата си и за майка им, играят си с децата излизат сами с децата в парка, в събота сутрин имат ритуал да ходят с децата за закуски до пекарната, за да си поспи жена им, пишат домашни, строят замъци, ремонтират играчки с децата, въртят въже да скача дъщеря им и играят на фризьор, мъжете за които говоря са българи в България.
От една жена.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d240fdc724
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

5.   Въпроса "Защо татковците не се грижат за децата си? " самотните майки следва да го зададат на точно тази много малка част от мъжете, които САМИ са си избирали като уж най-достойни СПОРЕД ТЯХНАТА прословута "правилна женска преценка" и на които мъже самите те са ИЗБРАЛИ да продължат гена. Всички останали мъже, които НЕ СА били избирани за осеменители от тези самотни майки, НЯМАТ вина за ОСЪЗНАТИЯ ИЗБОР на последните.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c73e00934d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   до н. 1- искаш да кажеш, че мъжете в тая държава са доста ебливи и развратени... , само помисли-нима щеше да има проститутки, ако нямаше самосъжаляващи се охлюви-дето само за секс мислят и реват как 1 ден без секс не можели? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 89bc036542
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

7.   1, Не сме длъжни да раждаме, господине. Никоя не иска да си съсипва живота с неадекватни мъже. А тук масово са такива. Само в момента на запознанство разбирам как някое момченце не струва дори на кафе да излеза. А какво остава нещо повече. И да проваля моя живот и живота на детето ми.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e37acb4d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   Щом си с такова впечатление от мъжете, трябва да си смениш средата. Това, което си описала важи за селските бекове/дебили. Има много нормални, отговорни мъже, само че не псуват на всяка втора дума, нямат татуси и не гледат лошо все едно са насрани.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 30c1f49077
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

9.   До 7

Това, което всъщност разбираш е, че не можеш да отговориш на повечето мъже на изискванията. Затова ти е по-лесно да твърдиш обратното. Кой знае колко обикновена си и като визия и като живот, та чак ги прецянявала на секундата.
Само като си отвориш устата и вече знам какво ще кажеш, толко сте елементарни, като мислене повечето жени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 57341d0ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   2, 6 и 7, хареса ми как моят коментар породи у вас желание да се изкажете, очаквах го. Нивото на разсъжденията ви няма да коментирам, но все пак ще кажа, че на никого не съм казвал, че е длъжен нещо да направи. Направих анализ на ситуация така както аз я виждам и обмислям. 7, казваш все неадекватни мъже в България, но с тези, които си спала какви са били? Това е парадокс- хем ревем, че мъжете не стават за нищо и успяваме да ги преценим колко струват още при запознаването, хем пък сме навъртяли стабилен километраж с мъже. Това означава, че или си спала само с малкото "адекватни"( но дете пак не си родила), или пък с неадекватни, а може би групата на тъпкачите е от смесен вид- адекватни и неадекватни. Както и да е. Правете каквото искате. Хубавото в днешно време е, че имате пълна свобода по отношение на семейството.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d9ba4b9965
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   7, ама на мъжете си не раждате ли? Нали при запознанството отсвирвате неадекватните, значи сте обвързани с най-адекватните, които сте открили след многогодишен кастинг и пресяване по 500 различни критерия! Те, горканчовците, защо не са одостоени с честта да им родите деца? Нас, неадекватните, ни оставете! На онези какво им куца?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d8e074bdcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

12.   Еееех 90% като вземете така да обобщавате. Всички мъже, които познавам са точно като описаните от номер 4. Достойни прекрасни български мъже. Гордеят се с жените, децата и семействата си. Тия където ги описваш ти са някакви путьовци. Смени си средата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ccce240533
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Душа, много си зле.

Първо, нито порното, нито самозадоволяването пречат на мъжете да правят секс с жените си. Второ, не те знам какви селяндури познаваш, но всички мъже около мен, в това число и аз, участват с пълна сила в отглеждането на детето. За самотните майки няма да говоря, понеже моята жена беше самотна майка, когато я срещнах. Нещо не ми попречи.

Двойните стандарти лъхат от далече, защото ако мъжът беше самотен баща, жените нямаше да го погледнат. Ама нали е за самотните майки, всичко скача.

Предлагам ти да смениш средата и да се запознаеш с интелигентни хора.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e1b3bd0c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

14.   Ето така се ражда стъкмистиката! Описваш някакъв типаж и обявяваш, че същият е описателен образ на 90% съответния пол. Няма да си права, но пък колко му е да се възмущаваш от процентът мъже, отговарящи СПОРЕД ТЕБ на твоето описание?

Аз пък се възмущавам, че жените масово изневеряват на мъжете си с марсианци, докато ходят да купуват зимни гуми! Поне 95, 9% от жените правят така! Като ще е стъкмистика, не е нужно да е логична или въобще да търсим съвпадение с реални хора! Важно е да звучи гръмко и запомнящо се. :Д

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ce3fb36e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

15.   "защо не се включвате в грижите за детето"

Отговорът е много прост. Защо не питаш мъжете с които спиш тоя въпрос? Да питаш тези с които не спиш, и не им правиш деца... леко тъпо... Да ти го кажа по-просто, като за прст човек, работа на жената е да повдигне темата и избере мъж който се интересува от децата си. Проблемът е, че жените масово търсят ебачи, незрели, алкохолици, наркомани и после очаквали "от мъжете" да поемат отговорност. Не, "мъжете" няма да се появят да те спасят или да се оправдават, защото си имаш работа с конкретен мъж и е негова и твоя отговорност. Друг няма да ви сърба попарата...

И да, ясно ми е че не го разбираш... Аз обаче разбирам отговорът ти. Той е на човек който вижда, че имат аргумент срещу него, и се опитва да излезе и той с нещо, ама не му се получава.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6996512661
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   Абе те мъжете много се бият в гърдите колко помагали с децата, ама като оставиш мъж сам с дете на 2-3 годинки за 2-3 дни само и стой и гледай сеир и мрънкяне как не успява да се справи и трябва майката да си гледа детето.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f52d93c074
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

18.   Бившите няма как да присъствате в живота на бившия, защото настоящата не може да ви трайва и е наредила да стоите в десета глуха.
За отношенията в харемите, сигурно знаеш поне от филмите. Така стоят нещата в живота.
Мъжът трябва да е лоялен към жена си, а не към бившата, която му е взела апартамента.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d84bebeb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   То мойте родители са разведени, но почти всяка събота и неделя съм била с него. Лятото пък майка ми ходеше в чужбина за малко повече пари и пак бях с него. Сега съм над 18 и често си говоря с него. Звъня на майка ми и после си мисля "Сега е ред и с баща ми да си поговоря" Като малка някъде до 1-ви 2-ри клас майка ми не искаше да ме пуска при баща ми, но не и се получи. Не се оставих после започна да ме пуска.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f52d93c074
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   Номер 19, има нещо дълбоко неуважително в отношението ти към баща ти. - него, него, него.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b028b203e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   А защо не виждате, как, , майката, , е обсебила детето? Защо мислите, че сте най? Защото за вас мъжът няма стойност и се опитвате да внушавате това на всички. А може да си избирате точно такива, , мъже, , , за да можете да изпъкват е пред тях и да ги унижавате тук или някъде си? Този или тази, която Ви се противопостави, ги принизявате със земята. Не прочетох някоя да сподели, коя книга е прочела за отглеждането и възпитанието на детето. Какво и как е приложила? Вие сте се родили научени или БГ Мама Ви научи? Може би сте всезнаещи?

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6996512661
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

22.   Плюят по самотните майки, но не искат да се женят за майките на децата им, за да са волни птички и да могат да ги зареждат по всяко време.
И като се разделят с майката на децата им го играят ергени после.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 81802d2c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

25.   Авторке (ако си авторка де), няма следствие без причина. Франкфуртската школа измисля утопична теория за равенство между половете и така се заражда отвратителният феминизъм. Жените получават днес от мъжете точно това, което заслужават. Докато не се проумее от обществата с наложен феминизъм, че жената по пророда не е равна на мъжа, а е по-нисшо същество от него винаги ще е така, и войната между половете ще продължава. Мъжете ще наказват жените, защото могат, а и жените си го заслужават. Какви ли не просташки женски закони се създадоха за репресии срещу мъжкия пол, но без успех. Дори ефектът е обратен. След ратификацията на истанбулската конвенция в тези страни женската смъртност причинена от мъжка справедливост е нараснала значително. Отглеждането-грижите и възпитанието на децата е женско задължение. След еманципацията жените си позволиха произвол, равни били с мъжете, като не се съобразяват с мъжката физическа сила и резултатите са видими. В ислямския свят има закони, с които жената винаги се съобразява, защото знае, че ако озлочести мъжа умира на място веднага, и за това не ги нарушава. Някогашната хармония-романтика при патриархалните порядки вече я няма, а жените винаги ще са нещастни, докато на мъжете не им пука, защото са мъже и са независими от жените!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 106fa509eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

26.   Много хора сигурно ще се засегнат, но истината е, че в България и мъжете и жените масово не стават за родители. Станали на по 35, обаче живеят още като тийнеджъри. А ако пък и живеят при родителите на единия още по-добре. Той уж работи, уж глава на семейството го раздава, ама половината си заплата дава за алкохол и цигари и мечтата му е цял ден да виси някъде с приятелите. Тя, уж отговорна, уж майка, ама по цял ден в социалните мрежи и ако може само да намери на кой да остави детето, че да иде на кафе.
А детето го прехвърлят от едната баба на другата и като стане тийнеджър се почва едно вайкане, че не признава авторитети, че само глупости прави, че с лоша компания се е събрало, че пушило, че пиело и по цяла нощ не се прибира. А къде бяхте вие в първите му години? А в Жоро в кръчмата и у фейсо. Пък баба му го гледаше между сериалите.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 89bc036542
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

27.   25. - Мъж съм, но що за извратено изказване? Ей заради такива жените ще си казват "по-добре стара мома" с 50 котки отколкото живот с психар, който ще ме третира като втора категория човек". Нивото на интеигентност ти е равна с тази на талибаните. Жените ще раждат от чужденци и ще си живеят живота свободни и щастиви. А България ще изчезне заради подобни "мъже". Искрено се надявам цял живот да си останеш сам. Никоя жена не заслужава да страда с "човек" като теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8acd79d505
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

28.   27, мъж си ти, като л@йно на дъжд! Точно заради такива феминисти като теб, а не сексисти като мен България ще изчезне като етнос. Ще остане само територия с наименование България, ако и това не и сменят след време. Жените да си казват каквото си щат, истинските мъже не ги интересува женското мнение. Мъж жена не пита за действията си, а жената трябва мъжа си да пита, ако не иска да бъде бита. Чу ли какво става в Афганистан? Там май феминизъм не вирее? Край с образованието на жените, щом ще крякат за женски права. Талибаните ще ги изколят до крак, тези жени дето си мислят, че ще заемат високи постове в управлението. За това никакво образование за жените. И забележи номер 27, за 25 години от 20 милиона афганистанците станаха близо 40 милиона, като жените там струват най-много две кози. Само че там жена гъкне ли за равноправие с мъжете умира веднага. Ще раждат и толкова, за друго не стават, и в ислямския свят отдавна са го проумяли, а при нас жените намерили та премерили. Да си живеят там с котките и без друго не струват, а мъжете ще си купят жени от там, където ги продават за да ги направят майки на децата си! Казвал съм и пак ще го кажа! Много мъже от Хр. свят намериха, и още намират пристан в ислямския свят, където няма извратен феминизъм и обществото не допуска законови репресии срещу мъжете! Колкото до нивото ми на интелигентност не си ти този или тази (подозирам че си жена), която ще определи. Аз не казвам, че жените са втора категория, а казвам че по природа са по-нисши от мъжете поради несъвършената си физиология, от което следва, че след като не са равностойни с мъжете, не трябва и да са равноправни! За това в повече от 3/4 от света не ги смятат за хора и си ги продават като стока!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fb86200508
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

29.   27, да бе, да, мъж била, друг път. Не си никакъв мъж, ами си точно жена. Никой мъж няма да използва думата "психари" и да седне да дрънка за чужденци. Това само жените го правите, и то феминизираните еманциПатки. Никой чужденец няма да те вземе, черна, грозна, дебела, космата, потна, миризлива Ганке, примири се. С 50те си котки ще си и останеш цял живот сама, докато пукнеш, ще те заровим с тях и вибратора ти.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 89bc036542
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

30.   27 Работя изцяло в дамски колектив, затова знам как говорят. Никога не съм се чувствал нещо повече от жените, само защото съм мъж. Никоя няма да се хване с примат. Представям си как имам дъщеря, отгледал съм я, изучил съм я и някакъв идиот я третира по начина по който някои мъже коментират жените. Грубо, грозно, вулгарно. Ако един ден имам дъщеря по-добре да е лезбийка или стара мома отколкото с мъж, който ще я тормози било психически, било физически. Или ще гледа на нея като стока и крава за разплод. Ако го погледнеш от тази страна може и да разбереш защо не толерирам такова отношение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d240fdc724
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

31.   Номер 27/30 в мнение номер 7 е жена, а после смени пола си на мъж. :) И трите мнения са написани в един и същи киселяшки стил.

- Разобличител

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8acd79d505
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

32.   27 и 30, мъж си, ама друг път. И щом си мъж, а работиш изцяло в женски колектив, как издържаш на ужасната смрад на вмирисана риба, изгнила ряпа и развален лук? Сигурно работите на открито. Чуй се само!
-------------
"Представям си как имам дъщеря, отгледал съм я, изучил съм я и някакъв идиот я третира по начина по който някои мъже коментират жените. "
-------------
Хайде сега си представи, че имаш син. Него как ще го отгледаш и възпиташ, да се подчинява на женските гадории насърчавани от законите и да трепери някоя долнопробна крава да не го осъди за някое измислено сексуално насилие преди 25 години, дискриминация или "език на омразата". Ти не си никакъв мъж!!! Няма мъж на планетата, който да предпочита дъщеря вместо син! Мъжките бебета дори и на черния пазар струват 3-4 пъти повече от женските. Имаше дори един филм комедия (как пропуснаха да го забранят феминистките) в който мъжът, като разбра, че му се е родило момиче, потърси кофата за боклук за да го изхвърли! Така че предполагам си жена и то крайна феминистка, представяща се за мъж, но те и останалите тук го разбраха!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6996512661
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

33.   Над смълчаните полета
Чичи Куку бере лалета
Пак жените той обижда
себе си ненавижда
Зън Зън Зън
Зън Зън Зън
Психиатърът дебне навън
Зън Зън Зън
Зън Зън Зън
Чичи Куку в лудницата спи като пън!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 89bc036542
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

34.   32 - Изобщо не ми пука какво смята болен мозък за мен. Нямам желание да си губя времето с хора с психични проблеми и да си развалям настроението. Отивам на Коледен банкет с готини колежки. Ти ще изгниеш в самота и злоба.
До другите "умници", смятащи, че съм жена - пиша от компютър в офис. Та с колежкте посещаваме заедно този форум и коментираме. Не знам коя е писала коментар 7, но ще я поздравя ако разбера.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8acd79d505
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

36.   Номер тридесет и три
знай, не струваш пет пари!

Над смълчаните полета
пеят медени звънчета,
в тази тема силно писка,
дърта гадна феминистка.

припев:
зън зън зън зън, зън зън зън зън,
дърта феминииистка.

Много мрази тя мъжете,
щото те не я харесват,
и за туй играе театър,
пак я чака психиатър!

припев:...

Стига ти това за днес,
Поздрави от Херкулес!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 106fa509eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

39.   Мдааа, а някога това беше готин сайт, в който можеше да получиш съвет или идея. Сега е сборище на всякакви, които се чудят как да си вдигат самочувствието поне тук.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6abcf97550
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

40.   Здравей, на твоя въпрос ще ти отговоря така, един път разговарях с една колежка, която е женена, казах и че постоянно ми се иска да правя секс и да сменявам жени, тя ми отговори, "ти си мъж, такава е мъжката природа, такива са мъжките хормони и нагон, да лувува, да си търси плиячка, като хишник, това е природа".

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bdd3f76c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Защо обобщаващ така.
Не съм мъж жена съм и се стреснах.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 90ebfaf791
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

59.   Защото си мисли, че като се е родил с пишка това го прави мъж, доминантен пол и съответно всичко му е позволено. Ако майката се гордее със синчето си и го хвали без да е заслужило, съответно то ще стане егоист и ще си е такъв и след брака. Има права, но не и задължения.

90% от българските мъже не са стока и материал за съпруг или баща. Нито да зарежеш детето, нито да го разглезиш е опция. Почти всичките ми колежки от университета са в момента сами с по едно или две деца, мъжът все не може, все не знае как, все не му се получава. Жената трябва да е майка, баща, и домакиня, и учителка, и водач в живота на това дете, защото нали и то човек трябва да стане, а не търтей като бащата, и дъшеря, и приятелка, и домашен майстор, и най- накрая да й остане време да се спретне малко, иначе ще я сочат с пръст каква е парцалана.

Не се замисляте, че и на нас жените може да ни се мързелува, да сме разгонени, да ни се иска да зарежем всичко и да си цъкаме видеоигри, да пийваме биричка и да безделничим с приятели. И жените пият бира и играят игри, и жените имат сексуални потребности и други нужди. И е факт, че повечето, не казвам всички, от майките са забравили завинаги за тези си нужди и са в услуга на детето/децата, докато мъжът къде е? Да си силен пол не означава да местиш камъни или да биеш жена си.

Аз отраснах без бащинско тяло в семейството, не, че нямах баща. Майка ми ме отгледа, майка ми ме научи да пиша, да чета, пишех книжки, илюстрирах ги и ги подвързвах когато бях на пет, не от неизчерпаем мозъчен багаж а от грижата и всекидневното внимание на майка ми към мен. Сега тикват на детето айфона в ръцете за да не реве, и то дори след висшето си образование не може да пише грамотно на български.

Лошото в случая е, че критиката вечно се приема като заяждане и се започва с обидите. Единствената страна е тази, в която като ти посочат очевадни грешки, скачаш да плюеш и да биеш другия, вместо малко да се почувстваш зле, че не вършиш нищо.
Огледайте се, всички са по- напреднали от нас не заради парите, а защото си скъсват задниците от работа. Тука се искат големи заплати, ама ай някой рече да поработиш бива оплюван и псуван. Какъв баща да очакваш от мъж, който живее при майка си на 40 и очаква жена му да заеме нейното място като се задоми? Не му се работи, дете не му се възпитава, но иска редовен секс с красива жена и дълга ваканция, редовни почивки. Ами да си ги заработи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 32521445db
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

60.   Номер 50, бас държа, че колежката ти е била грозна и ужасно дебела.
Имам силен нагон и ми се прави секс по няколко пъти на ден. Имам възможност да изневерявам, но не съм долно същество.
Не е до природата на ловец, а е до морал.
Българският мъж няма морал и е егоист.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 18563070f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

61.   Номер 59 написа:
"90% от българските мъже не са стока и материал за съпруг или баща. "

90% от жените дори не отразяват 90% от мъжете, защото подбират от пръв поглед и АКО мъжът не е с определени черти на лицето, определено тяло, определен ръст и с определени парични възможности, той става "невидим" за въпросните жени, дори и те самите да са посредствени на вид трътли и нищо непостигнали в живота. Тези жени не обелват дори и една друма с 90% от мъжете, камо ли да ги опознаят като нрав и ценностна система.
Номер 59 има предвид, че боклуци са 90% от останалите 10% от мъжете, т. е. 90% от мъжете, към които жените като нея се прицелват. Тя следва да се замисли що за изисквания и ценности има, че благодарение на съзнателния си избор се натриса все на боклуци.


Номер 59 написа:
"Почти всичките ми колежки от университета са в момента сами с по едно или две деца, мъжът все не може, все не знае как, все не му се получава. "

Точно за този избор на жените писах горе.


Номер 59 написа:
"Не се замисляте, че и на нас жените може да ни се мързелува, да сме разгонени, да ни се иска да зарежем всичко и да си цъкаме видеоигри, да пийваме биричка и да безделничим с приятели. И жените пият бира и играят игри, и жените имат сексуални потребности и други нужди. "

Къде ги тези жени, които обичат да играят видеоигри и са разгонени? Една на сто е такава и мъжете веднага я лапват (образно казано), защото адски много си падат по жени, обичащи видеоигри, дори и да не са разгонени. Играещата видеоигри жена е много по-привлекателна в очите на мъжете със същите интереси. Ако пък си пада и ненаситница, още по-добре. Но ключовото е да не е курволетина, защото това отблъсква, но е често срещано сред жените.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cdc0b0556a
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

62.   Я, колко много коментари липсват, какво е станало тук? 59, нещо си оплела конците и на езика на автомонтьорите "харчиш масло"! Щом нещо се е родило с пишка, значи е мъж и е много повече от нещо дето се е родило без пишка или джендър, което днес е модерна девиация. Може на вас жените да ви се искат много неща, както при мъжете, само че не ви се полагат. Мъжът е този, който определя правилата и ако на жената не и харесват прав и път. Тя за това се е родила жена, за да бъде използвана от мъжа, който е велик и от него зависи животът на планетата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 90ebfaf791
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

63.   Ние можем да си обсъждаме по форумите, фактите са налице - бащи в тая държава почти няма, има индивиди от мъжки пол, които правят деца и те не присъстват в живота им както е редно - да възпитат детето и да подкрепят съпругата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 233116a500
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

64.   Аз играя видеоигри, КП в steam

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: dde4010ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

66.   Ми като ви се мързелува мързелувайте кой ви спира. Мен като ми се прави нещо го правя без никой да ми държи сметка. Така си учите мъжете па после се оплаквате. Жена съм но не разбирам жените, които се подчиняват на мъжете си а после се оплакват. Като се съгласявате да сте домашни слугини кой ви е виновен. Аз не съм била от самото начало домашна слугиня няма и да бъда.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: cdc0b0556a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

73.   63, за да има бащи първо трябва да има майки, а не индивиди от женски пол, които искат да минат за мъжки. Те да се радват, че мъжете все още им правят деица, защото и от това могат да ги лишат. За да подкрепят съпругата си тя трябва да си знае мястото както е редно, а не жената да се прави на повече мъж от мъжа си, са го провокира, предизвиква и заплашва със съд, при което той е принуден да я пребие, а някои мъже, дето им призлява дори ги и убиват.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0eb447bc1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

74.   Отговорът на въпроса е защото вие го позволявате. От самото начало не им казвате, че няма само вие да се грижите за детето и затова те свикват и да такива.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bcb95499e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

75.   Знам случаи на много мъже, които не си погледнаха буквално децата след раждането им и тези деца даже не ги познават. Във всички тези случаи, бащите на тези вече пораснали деца им създадоха сериозни травми и комплекси с липсата си. Щом знам за много случаи, значи това се случва често. Някои от тези бащи починаха и въпросни роднини на тези бащи скочиха на непогледнатите деца, защо не са идвали, помагали при бащите си. Но не си зададоха въпроса къде бяха те всички тези години и каквото посадиш, това ще жънеш.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cdc0b0556a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

76.   66, много си устата бе, още малко и ще набиеш мъжете. Чак се стреснах от коментара ти! Къде се намираш ти, че няма да се подчиняваш на мъжката сила? Я се поспри малко и се осъзнай! Кой е по-силен, а? Мъжът или жената? Как си позволяваш това? Не те ли е страх, че може някой ден да си намериш "майстора"? Да не се оплакваш после "той ли ме бутна, или сама паднах"?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: df4e0bbd97
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

80.   Тук мъжете много знаят да се хвалят че не били такива и онакива защото е анонимно... Но като излезеш на улицата са точно описаните от авторката!
Правят деца ( искат да са тяхната плът и кръв като някои в други теми ) а после като се роди детето или не било от него ( оправдания за са избягат от отговорност че то дете да се гледа не е шега! Лесно е и голям мерак р да го направиш че да се докажеш ужким като " мъж" и после бягат д 200 км/ч! )
Някои хора пак се изтъкват че са единствени и незаменими ( Кифльо)... Че изборът бил на жената и бил неправилен? !
А когато знаете да сваляте звезди за да омаете? ! И после като стане напечено си биете Шута сами или Ви бият шута когато ви се разбере истинското лице? !
Аз за съжаление съм дъщеря на един такъв темерут който моля ти се искаш собствено дете и накрая когато се разбира че съм болна ( хронично ) се оказва че всичко е било просто не да авантюра от негова страна! Ама иначе то лапето вече на бял свят нали така? ! Майката после да се оправя? !
Така че авторке права си и то много за съжаление!
Природата е дала на жената майчински инстинкт докато при мъжете това липсва! Нямат бащински инстинкт а по скоро животински!
Точно както животните изпитват нужда да се размножават осеменяват и след д това беж да ги няма!
Да си задоволят нагона да ви хвърлят спермата и ви мислят че тяхната работа приключва до там! Както при животните баща да се грижи за потомство? ! Така и тея примати!

Затова и няма жената да ражда след като е свидетел на такива изроди! Но пак казвам то трябва да имаш елементарната способност да умееш да се поставяш на чужди място за да разбереш аджаба защо някой постъпва по определен начин!
Което това НЕ го виждаме тук камо ли на улицата!
Просто безнадеждна работа са мъжлетата!

Иначе раждайте пък сами си гледайте потомството щот аз моята работа я свтршЕх само да се " изплюя" в теб! Всеки да си знае ролята в живота!

Първо човек трябва да започне от своето мислене след това ще се промени и обществото!
Първо мъжете да осъзнаят каква отговорност е да си БАЩА и да създадеш семейство след това у жените с огромно удоволствие ще раждане като хлебарки! Всичко е навързано!

Жена на 25

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 18563070f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

82.   Номер 64, похвално! Аз харесвам свободата във "Forza horizon 5".

--------------------------------------------------

Номер 80, долу ще спомена някои обстоятелства, за да ти помогна да забележиш и да се замислиш за противоречието в твоите думи. Ще ги поместя в отделни точки, за да е по-прегледно.

1. Стоварваш вината за набързо разтворилите краката си и после зарязани жени с деца върху мъжете тук (обобщаващо), но същевременно ти се изплъзва една простичка истина. Тук пишат основно два типа мъже: едните нямат деца (мнозина дори не са имали и връзка, някои не са били и с жена през живота си) и съответно никога не са зарязвали "родилата от тях жена", а другите споменават, че са с успешно семейство и с деца. И двата типа мъже са пълна противоположност на безотговорните тъпкачи, които ти имаш предвид, затова не става ясно защо наблягаш на това да се обръщаш към тукашните мъже с употребения от теб тон и всичките обвинения към тях за деянията на тъпкачите.

2. Подписът ми е съставен така, че лесно да изкарва на показ прикритата злобичка у тези, които ще решат да го видоизменят по начин, който е отражение на тяхната истинска душевност. Ти също се възползва от това ти право да онагледиш себе си в своето обръщение към мен.

3. Пусни търсачката на Сподели и ще се убедиш, че лицето Кифлоприземител (аз) никога не се е хвалило да е "единствен и незаменим" мъж. Това са твои твърдения, а не мои.
Дали съм някакъв или не, това може да се провери по лесен начин. Забавното следва тогава, когато съмняващите се подвиват опашка, когато им бъде предложено съмненията им да бъдат опровергани в действителност. Преди 2-3 години на една жена от моя град, която постоянно твърдеше в темите, че съм 50-годишен и състарен, ѝ предложих заедно да се снимаме и после да видим кой на колко години изглежда при пряко сравнение. Видяхме се на Гребната база и потъна от срам, защото из темите тук тя заявяваше колко младолика била, а се оказа, че всъщност изглеждаше като лелка в сравнение с мен, напук на 10 години по-младата си възраст. Много ги обичам такива наперени задклавиатурни драскачки. Смели при мятане на злобни обвинения в интернет, но слаби в доводите си на живо.

4. За какво "сваляне на звезди" споменаваш? ! Забелязваш ли, че тук жените най-силно се озлобяват, когато аз или друг мъж напишем, че мъжете не бива да свалят звезди на жените? :) Много от жените в днешно време скърцат със зъби, ако мъжът заяви открито пред тях, че ще се отнася с тях така, както самите те покажат с поведението и отношението си към тях! Именно жените са против спирането на въпросното сваляне на звезди, защото е в техен интерес наготово да получават внимание, почерпки и услуги, без да си мръднат пръста да покажат взаимност и отношение към мъжа, от когото очакват влагане на лично време, отношение и средства.

5. Да, правилно си разбрала! Именно жената решава с който мъж да бъде, пред кой мъж да разтвори краката си, от кой мъж да роди и/или кой мъж да търпи напук на гадното му отношение. Заставам зад думите си и дори твоето мнение е потвърждение на написаното от мен. Потвърждават го и все повечето на брой зарязани жени с деца, които са избирали тъпкачите си не след добро и взаимно опознаване на нрава си преди пристъпване към правенето на смели планове и деца, а поради бързи флиртчета с флиртаджии, почерпки (много жени погрешно мислят плащането в бар или ресторант за: "Охооо, тоя с кинтите ще е много отговорен баща и ще е редом до мен, когато/ако недебелея и погрознея! "), "тръпка", "игра с огъня" (от който много пари после), "необяснимо влечение" (без да лежи на човешки качества, съществени за едни трайни отношения) и прочее.
Според думите ти, ти също си дете на подобен безотговорник, избран от родната ти майка за оплодител. Никой не избира родителите си, но всеки има възможността да избере какъв нрав да носи, в какви ценности да вярва и дали ще наблегне на своето самовъзпитание, за да се изгради като стойностен Човек!
По-пълния списък какво зависи от жената съм го написал в мнение 24 в следната тема: http://spodeli. net/4/story-163415. html

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9f565aa463
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

83.   Не мисля, че всички мъже са такива. Има и майки, които нямат майчински инстикт. Аз изпаднах в следродилна депресия, не исках да се грижа за бебето си но с течение на времето го обикнах.
Жена съм но мисля, че и жените имат вина понякога мъжете им да са такива. Съгласяват се с неща, които са неприемливи и мъжете свикват и после е трудно да се откажат от лошите навици. Трябва още в самото начало да се сложат някакви граници. Аз съм много непокорна по-скорое умра отколкото да позволя на някой да ме командва. Не бих търпяла човек, който виждам, че не е свестен.
Не виждате ли по-рано, че тези мъже не стават за бащи.
Да хората са лицемерни понякога но не мога да разбера жените, които раждат деца от хора, които не са готови да бъдат добри бащи. Може би има знаци по-рано, че тези мъже не стават за бащи. Защо раждат без да са опознали мъжа до себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9f565aa463
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

84.   Кифлоприземител е готин. Аз не съм като повечето жени аз мисля справедливо. Не съм като някоя феминистка.
Много харесвам кифлоприземител.

 
  ...

1-50 от 62
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker