Не знам как да продължа! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не знам как да продължа!
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 937 пъти
Здравейте, от известно време се чувствам много зле, даже незнам как да започна с това. Някой от вас ще си помислят че съм комплексаран, но не го чувствам така, или може би е точно това. Преди известно време научих че жена ми е преспала с доста мъже когато сме били гаджета с нея, т. е изневерявала ми е. Научвам чак сега след като сме женени и имаме дете. Тя на 26г. аз на 29г. От четири години сме женени ако има значение. Сега съм 100 % сигурен че вече не ги прави тия неща защото знаете, вниманието което получава едно дете, домакинството, камери пред блока и така нататък. Ограничена е от към контакти с чужди хора, даже приятели поради факта че ги няма в чужбина са, което не харесвам, защото я чувствам, че ежедневието я мачка. Та преди няколко дни си купихме афродизиак и пратихме малкия при баба и дядо. Хапнахме, пийнахме и не знам може би от афродизиака решихме да си признаваме с кого сме спали и какво сме правили с другите партньори. Оказа се че е спала ей така за спорта с един мой приятел, който мислих за приятел! А факта че той има огромен пенис направо ме побърка, лично съм го виждал в обща баня и онемях когато ми каза, защото до този момент мислех, че съм Супермен за нея в леглото. Обърнаха ми се всички вътрешности в корема. Стана ми гадно, стана ми тъпо и чак ми се дорева, не знам. Висок, стокилограмов мъж съм и не съм педал ако някой така си помисли. Може би ревнувам, а това че го правила докато сме били заедно още повече ме шокира и знам че сега не се случват такива неща. А вече няма на къде, имаме дете обичам ги много, а се чувствам жалък, смачкан защото яд ме е като представя картинката и ми се повръща. Чак я попитах за позите и вече съжалявам.. по добре ми беше да не знам. Само да вметна че мъжкото ми достойнство е далеч по скромно от това на " моя приятел"..
И така мисля че ви стана ясно за ситуацията, просто искам да прочета някое друго мнение и да видя нещата обективно защото мисля че сега съм неспособен. Даже вече го сънувам и незнам, за сега се сдържам от към секс, тя иска но аз някак си все едно съм за първи път с нея, срам ме е да си покажа пениса. Объркан съм и затова пиша тук.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2e286dcec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не става ясно само тя ли ти е изневерява или и ти, и сте си споделяли и двамата за изневери включително. Ако е така... нямаш никакво право да се оплакваш!!! Танто за кукуриго вашето.
Но до колкото разбирам теб най- много те боли от факта, че е била с твой уж приятел, а още повече, че той бил доста по- надарен от теб.
Това си е твой комплекс и не е нейна вина. Нейна вина обаче е, че с приятел на гаджето си тогава го е направила. Това е долното.
Не бих се доверила никога повече на човек, който освен, че изневерява, го прави и с приятелка. Но пак казвам, не споменаваш ти какви точно си ги вършил.
Ако ще ти помогне да се чувстваш по- добре- бодвай смело някоя нейна приятелка, без това сте овършали каквото сте могли.
Не сте моногамна връзка колкото и сега да е заета тя с детето.
Щом е с теб все пак, предполагам, че нещо много повече от размера ти я задържа в тази връзка. Мисли си добре дали си готов от комплекс да се разделите. Защото очевидно самите изневери не те бъркат толкова...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 20c0d42164
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Любопитството погубило котката. Не искай да научиш истината за някои неща, като не си сигурен как ще ги понесеш. И сега по-добре ли се чувстваш?
Какво да направиш: дай си време, не оставяй емоциите да решават вместо теб. В момента ясно, че си под стрес и афект, остави да мине време, тогава ще решиш дали можеш да останеш с нея или не.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 95dbef5848
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Такива истории ги измислят само жените за да покажат колко нещастни са мъжете. Тази не е първата такава история и няма да е и последната. Аааа, виждаш ли колко ниско си паднал, че даже те е срам да си покажеш пениса пред тази с която имате общо дете и чак ти се доревало. Чувстваш се жалък, смачкан като си представиш картинката какво са правили. Моя съвет е да поканиш приятела си и да ги накараш да направят един сексуален сеанс пред очите ти. Тогава вече ще разбереш неговата техника и сексуално изпълнение а и нейното нагаждане към такъв партньор природно надарен. Не си губи времето повече, действай страдалецо, живота е кратък.

Ж43

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d436826a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ох, не знам какво да кажа. Само се чудя защо ти е изневерила и то с привтел, .
Можеш ли да споделиш какъв е този афродизиак, който развързва езика?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4c8ed775c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ще ти говоря като жена с две деца. Винаги може да се изневери. Може да отидеш до мола, да оставиш детето в детски кът и да го направиш за 10 мин. в тоалетната с човек, с когото си се запознала в Тиндър. Социалните мрежи направиха изневерите лесно достъпни. Така че няма как толкова да си ангажиран, че да нямаш време за изневяра.
За другото.. на мен най-хубавият ми секс е бил с мъж с 12 сантиметров, може и по-малък да е бил. Най-много съм свършвала тогава, била съм най-възбудена. Така че размерът не е определящ. Но разбирам комплексите ти. Аз имам малки гърди и като мъжът ми ми разказва за бившата му, която има огромни естествени гърди и малка талия, ми става лошо. Гледам да не го мисля..

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2942867fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Измислена история.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3a28a87e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Според мен тя още ти изневерява, това че имате дете-хич да не те топли... , когато си на работа или тя- в обедните почивки и... или пък по куп други поводи... , не си бил педал пишеш, но се държиш, като такъв.
Аз-НЕ съм жалък хомофоб, като теб, но да те светна нещо-хората с хомосексуална оиентация-се държат много по-мъжки от твоето кифленско поведение.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9c41aca3c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора!
Здравейте всякакви, виждам че все още има съвестни измежду вас. Незнам как решихте че е измислена история, но ваша си работа да мислите каквото искате.
Благодаря на отзовалите се, просто исках да видя как ще реагирате след подобна случка.
Към въпросният 7 коментар, мога да ти кажа че съм 100% хетеро и съм ценител на женската красота, а това че човек може да бъде чувствителен и ситуацията може да те смачка психически не означава че съм хомофоб! Не знам как ме определи като не ме познаваш. Дано не ти се случва, но сигурно ще го понесеш по зле от мене! Такива силни мъже като тебе съм ги виждал!
Благодаря на всички нормални хора които се отзоваха!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4dd353481f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За мен човек, който изневерява не се спира. Познавам такива мъже и жени, и спирка няма. Изобщо не им дреме, а обикновено въртят по няколко любовника/ци.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3a28a87e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От н. 7 до автора- Не съм мъж, а момиче-това първо и второ-написал си, , педал"-тази дума не я ли ползват само Хомофобите? ! Реторичен въпрос... Защото истината е, че само Хомофобите използват тази дума, т. к. не могат да кажат Гей или човек с хомосексуална ориентация.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: 8f610f36e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Щом ти изневерява най-добре се разделете.

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: b9b01bd0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Жена ти освен нелоялна е и глупава. Тя явно се гордее със завиеванията по време на връзката ви и изобщо не си дава сметка кскво ти причинява.
Има само едно но...

Тя сама ли ти каза, че ти е изневерявака по време на връзката ви или ти така прецени на база разминаване на бройката, спомената, когато сте започнали връзка и на тази по време на афродизиак срещата.
За изневяра ли става дума или за лъжа за първоначалните бройки?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker