Защо българите сме толкова злобни и завистливи хора? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Защо българите сме толкова злобни и завистливи хора?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2307 пъти
Наистина не разбирам защо българина е толкова злобен и не може да понесе успеха на други хора, макар и това да са техни приятели, близки или дори роднини. Имах един познат който преди време замина с жена си и децата в Германия. Стояха там 5 години и наскоро се върнаха. Е такава злоба от страна на съседите не бях чувал/виждал досега. Може ли да им кажат ''Еее, какво стана, не ви ли провървяха нещата, та се върнахте с подвити опашки? '' На една позната пък сина й го приеха да учи архитектура миналата година и съседката й я е попитала нещо от сорта на "Колко пари дадохте, за да го уредите на такава хубава специалност? ''. А те изобщо не са го уреждали, момчето е много умно, дипломира се с отличие в училище. Ще дам и един още по-съкрушителен пример. Един познат (много работен човек, цял живот се труди, за да си изкарва парите) наскоро си купи парцел земя с идеята на пролет да започне да си строи лятна къща. Съседите му почнали да го обсъждат и единият от тях казал ''Голяма работа, че е купил земя, може да го погребат в тая земя преди да успее да си построи къщичката''.
Наистина не разбирам защо хората са толкова злобни и не могат да понесат чуждото щастие, а винаги гледат да кълнат и да злобеят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 15622a2a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Тъжно е колко голяма част от българите са такива. Освен това ги има и тези, които тайничко завиждат и те обсъждат зад гърба, а иначе ти се усмихват. Тези хора не разбират, че ако погледнат себе си и се съсредоточат върху собствените си успехи, щяха да са в доста по-добро положение сега. Но това е манталитет и е почти невъзможно да се изкорени от тях. Ако имаш възможност, опитай да смениш средата. Откакто живея в нова кооперация в новопостроен и спокоен квартал не ми се е случвало нещо такова. Всички са млади и амбициозни семейства и никой не се занимава с живота на другите. Предполагам има разлика и между голям и малък град, където всеки знае всеки.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bda67db6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Аз съм злобен човек, но не и завистлив. Разликата е огромна. Мога да изрека подобни неща, но не защото завиждам, а просто си злобея. А и отделно имам черен хумор. Това за лятната къща е смешно, трябва да признаете.
А относно чужбина.. това е присъщо на патриотите, които не одобряват излизането извън България с цел работа и по-добър живот, и аз съм един от тях. И аз така щях да реагирам, защото това потвърждава тезата ми, че ако си бедняк в България, ще бъдеш бедняк навсякъде. Ако ме питате откъде знам. Еми.. виждам го! Никой не прокопсва извън България. Живеят като стриди с 20 съквартиранти и мизеруват. Е, прекрасен живот, няма що!
Та.. това е злоба, а не завист. И не знам защо. Просто съм такъв от малъл. Черен хумор и ирония предимно.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f73ec1ccfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Българина знае какъв хуй е другия българин и поради това гледа на успехите и благоденстието му като проява на крайна несправедливост от страна на съдбата. Това го дразни неимоверно много. Но такива успели българи като изброените в темата са единици, като цяло хурката от съдбата е върху всичките българи. Само като им види човек физионмиите и реакциите и веднага му става ясно защо е такава клоака България, като изобщо дори не е необходимо съдбата да им дава заслуженото. Тя си почива при българите, защото те са си напълно самодостатъчни за да си направят и без нейна помощ средата пълен кенеф в който да е непоносимо. Ето за това е тази злоба върху успелите. Преодолели са и съдбата и българите, а са същият хуй като останалите. Как очакваш това меко казано да не извади от равновесие останалите българи около тях.

Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7cf8251d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   45 години комунизъм, РабФАК-а, партийните секретари, после куфарчетата, през корупцията, приватизацията и т. н. То и в момента, за да те назначат на държавна работа трябва някой да "гарантира" за теб.... Оттам ни идва народо психологията, а не от друго...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 97d4915a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

5.   Такива сме си. Те завидяха на украинските бежанци, че ги подслонили в хотели и че дават по 40 лв на хотелиерите за издръжката им да им готвят боб и леща всеки ден и разликата да си я прибират в джоба. Завиждат на хора, принудени да оставят целия си живот и имущество, чиито роднини и приятели гинат под обстрел, защото ги приютили в хотели. За к'во говорим изобщо...

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 43f4d907b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Ами просто масово са на ниско духовно ниво. Някои акзват, че било от беднотията. Според мен не е въпрос на пари, стандарт и т. н. Защото има хора, които са бедни и пак са свестни, както и богаташи лекета. Отделно има неща, които не зависят от пари като например да си хвърлиш боклука в контейнера вместо ДО него или направо през терасата, но пак не се правят. Просто всяка нация си има определно ниво на култура, възпитание и духовност и за съжаление нашата не е сред първенците. Честно казано и мен това доста ме натоварва и често се чудя как е възможно дадено поведение, но уви възможно е и още как. За голямо съжаление.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: af5f0e82f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Може би, защото има хора като теб. които им обръщат внимание на коментарите.
Аз съм като третия пример, купих място за лятна къщичка, тази година. Съседка в града ми каза в лицето, "да беше купил нещо на Лахана, за да си почиваш, ти се забиваш на село да копаеш картофи"
Какво да се прави, това да изкоментират колко по-прост от тях е другият човек, е единствения начин да се самоизтъкнат като хора с по-добри идеи. Въобще не се усещат колко всъщност са тъпи самите те. Въобще не й идва на ум че е възможно да ме радва отглеждането на растения, щом за нея лежането е удоволствие, тя смята че и за другите е така.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7f8a0e8bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Човешката завист и алчност е безгранична, за това! :)

И не сме само българите! При нас по скоро е това, че нарочно ни тикат все в ъгъла да сме най-бедните, най-неграмотните, най-мързеливите. Те читави хора трудно успяват, пък останалите са дървени философи...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e454bf6011
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не са само българите според мен. Просто когато човек е нещастен в личния живот или с малки финансови възможности или прунеден да работи нещо, което не харесва, тогава чуждите щастие и успех дразнят най-много.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 46a957fe6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Това са няколко примера, винаги лошото се помни повече. Аз вярвам, че има много добри българи. Имам познат в Германия, който е прекарал 1 месец в България и е възхитен от честността и добротата на хората. Разказа ми за няколко случки за загубени вещи и пари, върнати от българи. Аз говоря само хубаво за българите! Защото и аз съм българка!

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 651889e6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Навсякъде има завистливи хора не си мисли само при нас е така.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2438388d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хич да не ти пука.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: da3e83149e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   5, доста може да се поспори дали това са бежанци или курортисти. Бягат с джипки, пари и изисквания до небето. Цяла година да ги издържаме, а за хората от наводнението- фургони. Тъпа политика.
Чуждото щастие може да те зарадва искрено, ако става въпрос за роднина, приятел. Другото са просто празни приказки.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e30b659543
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ами, за съжаление съм родена в тая държава и се водя българка, но не съм в кюпа със завистливите българи. Не знам защо като пишете постове и слагате в кюпа всички мъже или жени, или българи. Примерно-аз НЕ съм част от стадото:)))

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6a29618fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Егаси кефа! Злобни и надути хора пишат в тема, за да се самоизтъкват на гърба на другите, наричайки ги злобни и завистливи! Определено ми вдигнахте самочувствието и подобрихте мнението ми за българите - милиони българи, а дотук в тая тема имаме 10 коментара и се задават още 5. Сега да видим колко от посетителите на сайта ще се припознаят като обект на завист!

Номер 5, относно тая завист, дето ти се привижда:
1. Не в цяла Украйна се водят боеве. Можеха да отидат там. Ще кажеш, че руснаците ги оставят без ток, но това е отскоро и можеха да си живеят там доста дълго време. А и липсата на ток не е точно причина да отидеш в друга държава.
2. Голяма част от украинците в България идват от Западна Украйна, където боевете не са точно като в Източна. Дори сега там не мрат така, както ти си го представяш!
3. Войната може да продължи дълго, а тук няма яснота докога ще карат така. Почти всяка друга държава има някакви изисквания или поне се грижи тоя рай да не е вечен. Провери как са уредили нещата в останалите държави и ще ти падне шапката!
4. Наталия Еллис също ги критикува - украинка, ама и тя завижда на великите украински бежанци. Чудиш ли се защо? Жената има свой бизнес и печели добре, а в свободното си време помага на сънародници да се интегрират в Пловдив, но обидно малко отиват там. Повечето искат по хотелите, по оная готина програма. За нея лоша дума не мога да кажа, ама защо ли в хотелите има поне 5-цифрена бройка, която не иска да си ходи, че дори протестира при опит за гонене? Кеф ти ЕС, кеф ти цяла България, кеф ти държавните бази! Не са останали без покрив над главите, но те искат тоя покрив, защото е по-луксозен и скъпарски. Това не е поведение на беглец, а на турист. Ама нали бягаха от война? Какви са тия капризи? Бежанецът няма претенции, а е благодарен, че му помагаш. Аз благодарност не виждам!
5. Чувал/а ли си за украинката, която реве, че нямало сешоари? А за онази, която се оплаква от условията там, където е настанена? А за другата, която казва, че когато я изгонят от хотела, ще отиде в дома си, който е отсреща? Същата била в хотела, защото чула, че на украинците им се полагал такъв престой и тя да не остане по-назад! Знаеш ли за другата дама, която се изцепила, че ако не е безплатно в хотела, се връща в Украйна /дето според теб ги убивали и гинели под обстрел/? А наясно ли си колко украинци идват със скъпи коли или просто пътуват из Европа и ползват "намалението"? Туроператори и хотелиери ги агитират да идват тук, защото е безплатно и държавата ще плати това-онова! А знаеш ли, че украинци публикуват онлайн снимки на храната, която получават и... изненада, се подиграват на същата - вижда им се скапана!
6. Парите за продължаващият им престой в хотели се покриват от държавата /200 милиона от бюджета/, пренасочени средства по други програми на ЕС /т. е. вместо да се ползват по предназначение, отиват за тях/ и сега ще се правят икономии в бюджета, за да покрият нуждите им до февруари-март следващата година. А пострадалите в Карлово са във фургони и дори не си получават помощите навреме! Да не говорим за хората с инвалидни пенсии и други групи в нужда! Междувременно някои бежанци заплашват да ни обвинят пред ЕС, че "крадем" парите, дето били давани за тях - те наистина си вярват, че ЕС плаща някакви неземни богатства, за да могат те да са на хотел, а ние ги кътаме! Политиците ни са идиоти, но тук съм склонен да повярвам, че никой не ги краде. Но пък така те се отблагодаряват за това, че сме ги пуснали в страната си и даже ги държим по хотели!

Още ли мислиш, че нещата опират до злоба и завист? Пожелавам ти да приютиш няколко украинци от ония по-горе и да видиш колко възвишен типаж ще си ти!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 16ca6cfde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Добри българи има, но са много малко.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1cf9204fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Хайде не го взимайте толкова при сърце! Зависта доказва че сме наследници на Траките! Още Херодот го е казал: Ако бяха задружни и не завистливи, тяхната армия щеше да е непобедима!
Пук и зависта изяжда човека по-бурзо от умората! Така че да му мислят завистниците!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cc487d5805
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Авторе, и ти с тази тема вършиш злина, слагаш в един кюп всички българи и обиждаш по голямата част от тях. Виждам и ти се слагаш в групата на лошите, значи можеш да си отговориш на въпроса. Стадо без мърша няма, зли и невъзпитани хора има навсякъде. Но какво целищ с подобни теми, да изтъкнеш себе си ли, вижте се българи -вие сте лоши, аз съм най добрият. Остави на хората да оценяват поведението ти, твоето е самохвалство.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 89c1cdde9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   19, откъде накъде моето да е самохвалство, къде точно съм написал нещо положително (похвално) за себе си. На фона на коментара ти написаното от мен изпъква още повече. А именно как всички сте злобни - фактът, че си се засегнал/а от разказа ми сам по себе си говори много за това какъв човек си ти и е достатъчно показателен!
Лека вече и не си го слагай!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d90f58ccd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Нямам отговор на въпроса защо сме такива, но е факт. Причината определено не е в бедността, защото поне на мен мръсотии са ми правили само заможни хора, които винаги са живели охолно. И тук не става въпрос за генерализиране. Наистина има изключително честни, почтени и добри хора, но според мен не са повече от 20%. Тоест, като цяло впечатлението за нас е отрицателно, което си личи и по държавата ни. Това е все едно от един вход с 10 апартамента, 2 да пазят чистота и да чистят, а останалите 8 да са мизерници. Входа винаги ще е мръсен и за външен човек населяващите го ще са мизерници. В последните няколко години успях лично да се убедя, че за българина няма абсолютно никакви спънки да направи мръсотия на най-добрия си приятел, който пък буквално в същия момент му помага да си уреди живота. Изобщо даже не му мигва и окото.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ffe1041a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Това си е човешко, не е важно на мен да ми е добре, а на другите зле.
Трудно се радваме, егоисти сме.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b1e2269b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Някои хора са така, но не са всички. Много хора не са.
Но завистливите и злобните са такива, защото са нещастни, нереализирани и се чувстват безпомощни да го променят. Общо взето примирили са се.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 757f3a5c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Това е балкански манталитет. При нас е най-изразено това нещо, но и сърбите, румънците, гърците, албанците и бошняците са страхотни злобари. Лично аз го свързвам с това, че бабите и майките ни учат да сме такива. Те вечно искат да се сравняват с някой, вечно клюкарстват и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9754723e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   И французите са злобари, притежават невероятен балкански манталитет. Не дай си Боже да притежаваш повече мозък и повече пари от тях, газ пикаят и гледат отвратително злобно, гледат да имат кяр от теб и толкова.
А ако детето ти е с някаква дарба, считай се за жив погребан от човешката злост.
Говоря от дългогодишен опит.
Не сме само ние.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a7487e168a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   От №19, авторе, а с каква цел е пусната темата? Да поучаваш злите, или на фона на тяхнато множество, да изпъкне твоята възпитана личност!? Има и такава прослойка в обществото, видимо хрисими, но за да бъдат забелязани, хвърлят кал по другите, белким те изглеждат по чисти от оцапаните. В темата сезирам подобно явление, цапайки българите, автора да се чуства по чист. Това, че се заяжда с коментиращите, доказва моето твърдение. Ни най малко бих се засегнал от подобни хора, но е дразнещо някой да се прави на божа кравичка, защото няма човек без кусури, във всеки живее и доброто и злото, зависи от ситуацията кое ще надделее. В отделни моменти всеки е изпускал нерви, единствено Бог е безгрешен.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7d0852dd36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Манталитет, майка. Не е важно на мен да ми е добре, важното е на Нане да му е зле.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3883f73d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Защото сме прости! Простия човек, няма задръжки, примитивен и първичен е! не може да различи доброто от злото не се съобразява с нищо и с никого! Един интелигентен човек, има друг поглед върху света и хората, има някакъв срам и етикет, по сдържан е, знае как да се държи в обществото и е съобразителен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a3be71095e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Аз имам и завистливост и Злорадство, но не ги показвам

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 95977e7025
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Незнам защо е така.
Но не слагай всички под общ знаменател.
Не съм се обидила от думите ти но темата не ми е интересна. Много философски е написана темата.
Е как може да кажат на момчето, че са го уредили с връзки.
Как може да кълнат така човека да пукне на тази земя.
Но номер 5 не е честно на украинците да има а за българите нищо
Щом имат пари за тях защо не извадят и да помогнат на българите, които се нуждаят от помощ.
Жал ми е за украинците не им е лесно но българите, които пострадаха при наводненията също имаха нужда от помощ а за тях само фургони.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 95977e7025
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Номер 16 все пак сешоарът е необходимост нормално е да има.
Като има лоши битови условия как няма да се оплачат.
Ми като не е безплатно как няма да се върнат с какви пари да плащат ако нямат.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 95977e7025
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Не мисля, че автора е самохвалко но темата му е доста безинтересна.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 348fd8f752
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Зашото просто повечето са такива. В момента, в който излезеш от тук и видиш друго, като се върнеш те удря тухла по главата. Стегнати скъпи и прескъпи вили, но строителните отпадъци струпани по тротоара. Мързел, леност, завист, простотия. Работата е толкова токсична и така мразена, да лежиш по цял ден и да тлъстееш му е майката. Клюки, обиди - цял живот едно и също, и се чудиш как и защо, какво го е предизвикало.

Нищо, ще ви кажа, упаднала нация е българската. И на тези които успяват биват изливани кофи с лайна по главата защо видиш ли работят и постигат нещо. Ден за ден да се живее е достатъчно. За нас да има, за вас да няма.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 348fd8f752
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   33, българите са в собствената си държава, имат дом, адрес, роднини. Уктраинците излизат един ден за работа и се връщат за да намерят домът си взривен, близките си избити и танк срещу себе си да гръмне и тях. Преди да се държиш като студенокръвен боклук виж какво ти липсва и дали не можеш да се лишиш от ноктопластика и нови дънки, за да нахраниш някое дете, живеещо в порутена колиба, защото са убили родителите му и са запалили къщата му.

И се пише "не знам".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 95977e7025
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Не знаех, че се пише не знам. Съжалявам за украинците жал ми е но.
Аз съм доста скромен човек.
И аз нямам много.
Не бих искала да съм на мястото на украинците.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e144bf226a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Вече знам как да отговоря защото всеки човек иска най-доброто за себе си и се дразни, че друг има това, което той няма. Лошо е когато човек прави неща за да отнеме това, което има другия.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3314e93d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Стига с тези украинци. Не ви ли е срам?
Въпросът е принципен!
Да настаниш бежанци в бежански лагер е едно и съвсем различно е да ги настаниш в 4-звезден хотел в курортен комплекс за сметка на данъкоплатеца. Защо сирийските бежанци са в базите за бежанци, а не са по хотелите? За тях не ви ли е жал?
Мерите с двоен аршин, но и спрямо вас държавата мери така.
Защо събираме капачки за животоспасяващи операции, а не ги отпуска държавата? Защо тези пари не се дадоха именно за тези операции, за които държавата нямала пари.
Збаете ли колко души, наши съграждани загубиха живота си заради едни 5 лева? Здравната каса не позволявала да се пусне за нейна сметка пълна кръвна картина преди да са минали 72 часа от предходното вземане на кръв за ПКК. Тези часове при пневмонии се оказват фатални. Развиват се предсептични и септични състояния.
Държавата с най-висока смъртност в света, без да има война обявена ни от друга страна е България.
Смъртността у нас е по-висока, отколкото в държави с война като Украйна и Сирия.
Значи за раздаване на чужди граждани държавата има пари, а за собствените си граждани - няма?
Нито една западна държава, в пъти по-богата от нас, не разположи украинци по хотелите и не им раздаваше солидни помощи. В Германия, ако са дошли със собствен автомобил, украинците трябва да си го продадат и да ползват парите за издръжка, а не да получават помощи.
България за собствените си граждани не дава, но раздава щедро на други. Същата тази България, в която повечето пенсионери не са виждали почивка на море от времето на соца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5dd501f645
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Точно така стига с тези украинци.
Тъжно е, че хора умират защото не могат да си позволят животоспасяващи операции.
Подкрепям изцяло номер 44.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker