Събиране след раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Събиране след раздяла
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1347 пъти
Здравейте. Пиша ви с цел да споделите вашата гледна точка. Та историята. Преди половин година се разделихме с моята жена. Причината беше, че бяхме влезли в едни битовизми, карахме се, че не ме пускаше да излизам с приятели като аз съм искал веднъж в седмицата за 2-3 часа, тя ме ревнуваше буквално от сянката ми, което мен ме побъркваше и не я понасях. От друга страна аз ѝ имах 100% доверие и никога ме съм я спирал да ходи на банкети с колеги, на дискотека и т. н., което пък нея я побъркваше и вярваше, че не я обичам. Аз моята любов я показвх с грижи за семейството и лично за нея. Така леко по леко тя се отдалечи от мен и ми каза, че се разделяме. Аз го приех много тежко. Помагах и с гледането на детето и на нея. Мислех, че ще се почувствам по-добре ако спя с жени и така за 2 месеца спах 5 жено, без чувства, без обвързване. 3 месеца след раздялата ни тя се влюби в неин колега. От това нещо ми се отключи биполярното разстройство-3 епизод за мен, и много и се обаждах, питах я как може точно с тоя, обиждах я и т. н. Тя ме блокира от всякъде като ме отблокираше сутрин и вечер да видя детето по камерата. Посетих си психиатъра, увеличи ми дозата на хапчетата и за един месец се оправих. Върна ми се чувството за хумор. Тя усети това нещо и започна да ми се обажда, да си говори с мен по 1-2 часа на ден, а беше с другия. След една седмица ми казя, че ѝ липсва моята компания. След една случка с детето тя ми се обади нощта в 1 и ме попита дсли съм мислел някога да се съберем, аз много я обичам и отговлрих с да. След 2-3 дни ни беше делото за развода. Отидохме след това на ресторант, в който ходихме в деня ня сватбата. Говорхме си доста. 3 дни по-късно тя заряза новята си любов. След няколко дни ми каза, че искя да опитаме да бъдем заедно под претест, че главно е за детето, но и за качества в мен като грижовен, отговорен към семейството, човек, на който може да разчита. Казва ми, че много ме обича, вижда мъж в мое лице, но не иска да правим секс. Попитах я дали изпитва нещо към другия и тя каза да. Каза също, че ще се бори с това, защото иска да има мъж като мен до нея. Накратко и двамата направихме така, че силната любов, която имахме един към друг да изчезне, сега и двамата искаме всичко да се върне и да продължим.
Посъветвайте ме как да постъпя. Как да ѝ покажа, че отново може да бъде с мен. Какво според вас не трябва да правя. Любовта лъм това момче според мен ще изчезне скоро защото това е било в момент на слабост, той е бил това, което тя е искала от мен-милувки, прегръдки, но не е бил мъж като мен, това е според нея.
Тя се съмнява, че е възможно отново да се влюби в мен и да ми има отново доверие, което беше изгубила.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: fbe6bb23f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   За мен това е луда работа. И двамата ходите и се ч*Кате с разни без проблем, ама много се обичате. Имах навремето едно гадже, връзка от разстояние. Веднъж не му изневерих. А вие бързате като се разделяте да се ч*Кате, това бе е любов. Тя е видяла, че може да те използва баща на детето й си и финансова помощ. Какво значи да се събирате и тя да се бори в себе си за чувствата към другия, щото то си бил какво? Бил си финансовата помощ вкъщи. Имала била любов. Изобщо няма любов. Играе го на тигрица тийнейджърка с двама, но накрая ще падне от два стола на земята. Ти като човек с биполярно разстройство трябва да знаеш колко е важно спокойствието ти за състоянието ти и да си далеч от манипулатори. Жена ти е един манипулатор. Ако не го разбереш сега, ще го разбереш скоро по трудния начин. Разведри се с нея и имай разговори само за детето, вашата връзка е минало, тя е в леглото на друг и в мислите си има друг. Ти си й само за финансова възглавничка и за да даваш също по детето повече от една издръжка. Щяла да се събере с теб, но да се бори с мисли по друг? Ти нямаш ли грам самоуважение, че позволи тя да те унижи дотолкова видно?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 03b38de243
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Братле, това са пълни щуротии. Защо ти е да си блъскаш главата с нея? Тя е видяла, че си балък и ще те върти на малкият си пръст, защото ѝ ходиш подир гъза. Другото което е - какво значи "да видя детето по камерата"? Вие нямате ли договор за попечителство? Какви са тия дивотии?

По - добре си намери някое гадже и си живей живота.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 594eb9a020
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   От автора. Ние имаме договор за попечителство. Всякинвтори и четвърти уйкенд е при мен. Но през останалото време ми се обажда да се видим с детето по месинджър.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9835beaa8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Един път те е докарала до хапчета, бъди сигурен, че втория път ще си директно за психодиспансер.
Явно си мека Мара и тя го вижда, отделно си мъж без достойнство, отишла да се е*е с друг и имаш очите да се върнеш при такъв човек, нещо ти куца брадъре

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 76682073b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Настъпваш втори път мотиката. Резултатът ще е същият. Както го е казал Айнщайн "Идиотско е да правиш едно и също и да очакваш различен резултат. "
Жена ти очевидно действа с разума по-добре от теб. Вероятно на новия не му се гледа чуждо дете (съвсем нормално). Идва при теб, защото така ѝ е изгодно. Никаква любов няма между вас, хора, които се обичат не се ч-кат с други, както казва и №1.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d33a432933
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хахахах после жените защо ни се подиграват, че сме идиоти...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2c81268b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Според мен те използва. Много те обича ама не иска да прави секс с теб.
А и има чувства към другия. За какво ти е да я търпиш.
Тя те използва за финансова подкрепа.
Ако ти даде надежда после ще си още по-разочарован и наистина ще стигнеш до психодиспансер.

Заради нея си отключил биполярно разстройство.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 21894b4e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Мъжете какви боклуци търпите… не е истина просто.
Ей така ви разиграват, контролират, превземат, притежават и накрая “Обичам я”
Кое обичаш в тази, бе, човек?
Дължиш ѝ единствено уважение, защото е майка на детето ти

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7e40d47f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Работата е много проста: за нея ти си в ролята на “провайдър”. Даваш грижа, енергия и финанси за нея и детето. Не получаваш секс, защото друг го дава. Тази роля ти е отредила майката на детето ти. Ако те устройва, супер.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dfc81d6b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Тя го унижила видно? А той, че е преспал с 5 през това време нея не я ли унижава?
Опрашвал той наляво надясно и после пак при жената иска...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker