Какво е искала майка ми от мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Какво е искала майка ми от мен?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 877 пъти
Преди време бях пуснала една тема "Трябва ли да давам пари на майка ми? Тя гладува. "
Тъй като останах без работа, вече ще стане месец, откакто не намирам, и няма как за момента да посещам психолог, а и нещо хич не искам. Не знам как и дали бих споделила всичко това на някой друг човек и после как ще живея като знам, че някой знае ужасните ми тайни, било то и психолог, та отново ще ви занимавам вас. :D
Ако имаше вълшебна формула за преодоляването на всички травми и то много бързо.
Осъзнавам, че не съм щастлива и не знам докога ще е така. Месец за месец, от тъмно до тъмно, и всички здравословни проблеми.
Но основният проблем е, че по цели дни не спирам да мисля за всички гнусотии и простотии от преди 20-25 години и се гневя и рева с часове.
Не мога да разбера какво е искала майка ми от мен и какво е било и все още е, психичното й заболяване и какво си е позволявала или мислела, че прави.
Когато бях на 11-12 години и бяхме сами вкъщи, без баща ми/мъжа й, тя ме караше да й правя масажи, уж най-обикновени, лягаше по корем, искаше да я масажирам по гърба, бедрата, насочваше ме, казваше ми как, уж антицелулитни масажи и ми говореше някак особено, казваше ми: "Масажиста", като съвсем открито ми казваше, че съм мъжки пол и как да се държа, как да застана, а аз нищо не разбирах и изпълнявах.
Също и после искаше да следя баща ми/мъжа й, защото той й изневеряваше и ми казваше, че съм й "агента", отново от мъжки пол, даваше ми тайно пари за това и вместо поне един път да се поинтересува за мен и за училище или домашното (там бях пълна двойкаджийка и пропадах все повече, заради всичко вкъщи) тя някак си играеше някакви игри и все едно имахме някаква особена връзка. Имаше едни две седмици в които баща ми като станеше сутрин и тя идваше и ме викаше от моето легло, да легна на спалнята до нея, на мястото на баща ми и така да спиме още един два часа, а след това ставах да се обличам за училище и тя ми даваше някой път мъжки дрехи на баща ми.
Веднъж бях по близо до нея, вече бях по-голяма и тя започна да ми целува страстно и бързо цялата ръка и си остави слюнката.
От време на време имам ужасни кошмари, как тя е върху мен, голи сме и ме изнасилва, а аз въпреки съпротивлението и отвращението, свършвам и усещам удоволствие. :/
И се будя и си мисля, че много сериозно съм полудяла и няма изход и е просто ужасно, защото няма на кого да споделя... :(
Това са много малко от случките и най-приличните, за другите не искам никое живо същество да чете или разбира.
Въпроса е, че вече години наред изпитвам зверско отвращение, ама зверско и винаги, когато съм около нея също се отвращавам и долу в слабините си усещам странно чувство, някакво стягане, раздразнение, дори пулсиране, и още по-голям гняв и в следващия момент искам да се нараня с нещо. Не знам защо се получава така и как да го забравя всичкото това нещо и да си живея живота.
Когато работех, бях много заета, но когато останах без работа, осъзнавам, че всички проблеми и травми си стоят. :/
Въпросът е кой какво заболяване има? Ясно е, че с брат ми сме били отглеждани и расли в дом на психично болни и май и мен и него са разболяли..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2dfcfb763c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ужас. Най-важното е да знаеш, че ти нямаш вина за болестите на майка си, тя явно не е наред жената. Другота е - от какъв зор ще изпитваш срам за нещо, което на теб ти се е случило, което тя е направила на теб? Та ти не си нея. Ако отидеш на психолог ще разбереш, че твоите проблеми, макар и че са доста тежки, са били частхот практиката на всеки психолог, че дори и много по-тежки. Чувал съм от моята психоложка, при която бях ходел навремето, че тя е ставала свидетел как в клиниката където е работела, където били настанени майка и син, как майката дава на сина си... да спи с нея, целенасочено, да да му облекчи желанието. Много страшни неща има по света, такива за които не чуваме по филмите или които не влизат въобще в сметката. Които са далеч от идеалите на културата в която сме, на се случват! Затова, няма от какво да те е срам. Когато разбереш, че майка ти те държи в подчинетие с тези три първично-силни емоции - срам, страх и вина - ще бъдеш вече половин-освободена от нейното влияние. Дерзай и не давай повече внимание на тези травми. Достатъчно са ти повлияли, че ти да си буташ зорлем съзнанието още в тях. Работи, отдели се от майка си - каквито и крясъци да надава - тя не е майка за теб - понеже и ти не си ѝ била дъщеря за нея. Като събереш пари, посети някой специалист, да ти помогне да се видиш отдалеч, колко вкъщност много неща си постигнала сама! И колко заслужаваш да уважаваш себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bd3deba8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тъжна история, но ти предлагам да и простии. Ти изпитваш едновременно отвращение и сексуално привличане към нея. Просто се освободи от негативизма, би трябвало да ти мине, когато няма какво да потискаш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: 8b2c69eaf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не съм чела историята за ако не давам пари на майка ми тя гладува.
Ужасно е това, което е правила майка ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker