Не се вълнувам от новините за бебета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не се вълнувам от новините за бебета
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 2144 пъти
Жена съм на 23. Догодина в семейството ми очакваме няколко нови члена, живот и здраве. И докато наистина това е хубава вест, не разбирам защо такава шумотевица се вдига. Няма да са първите деца родени на тоя свят, и последните няма да бъдат. Не е нещо уникално.
От всякъде се говори за бебета, по какъв начин трябва да се гледат, колко сладки са били, ама денонощно хора. Направо съм пред превъртане. А като ме метнаха и мене, че също ми било време и за къде съм се бавела. Че и обсъждат вече от обкръжението ми кои момчета били много добри и да съм избирала един. Аз дори връзка нямам.

Моля ви, дайте ми някакъв съвет как да се справя с тези полудели хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9c112db6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Не можеш да се справиш, от опит го казвам. Все едно аз съм писала темата. Сега се започва. Очаквай като се родят бебетата и ви идват на гости да ти ги връчват, за да "свикваш и да знаеш. " Може и за уикенда да ти ги оставят. Ти ще си перфектната детегледачка. Сменяла съм памперси, хранила съм, къпала съм бебета. Изобщо всичко без кърмене :D. Като повдигнат темата се усмихвам, а на ум им тегля една.
Ж30

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0ee4f2ab92
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Няма нужда да се справяш с никакви полудели хора. Гледай си твоите неща и бъди любезна. Нищо повече не се изисква от млада нераждала жена, която даже и връзка няма, е освен ако роднините ти са някакви нискоинтелигентни прости хорица. И да! Да имаш дете е най-вълнуващото нещо, което може да ти се случи в живота, ако си интелигентен и осъзнаваш какво си направил. Абсолютно никое друго щастие не може да се сравни с това, което ще изпитваш когато се роди детето ти. Представи си го като оргазъм, който трае завинаги. А единственото което може да бъде по-хубаво от детето е може би да имаш две или три деца. Естествено горенаписаното важи за нормални и осъзнати хора.
Аааа и в допълнение и аз имах неразбиране по тия въпроси на 23г. и благодаря на Бог, че ми даде щастието да бъда родител и да изпитам и все още изпитвам тези емоции.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0201ea0120
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Прекарвай по-малко време с тях, няма значение че сте роднини. Ако много ти досаждат им кажи в прав текст че няма какво те да ти уреждат живота, ти имаш други планове за момента и толкова. Хората нямат мярка ако не ги спре човек. Ако пак настояват, дай ми номера си на банковата ти сметка. Кажи да почнат да внасст месечно по 1000 лева за бебето. Ще видиш как ще млъкнат и ще им мине мерака.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2953cb2672
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   И аз никога не съм харесвала, когато постоянно говорят и публикуват колко хубаво било чувството да се роди и бебе и прочие. Наистина това много дразни, особено когато се месят и в личния живот на човека относно темата за бебета. Какво пък му е чак толкова голямото щастие освен, че много двойки почват да се карат, нямат лично време, постоянно проблеми, ангажименти, безсънни нощи и това наричат щастие? ! Да им имам противното щастие!
Моят съвет е тези, които ти се бъркат в личния живот за това просто им кажи, че ти сама ще си прецениш дали искаш и кога, и че това не е техния живот, а твоя в крайна сметка. Просто игнорирай подобни неприятни теми.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 46103717ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Странни разсъждения. Няма да са първите деца, но са на вашия род. Не са на непознати. Това поне малко трябва да те зарадва, все пак не са на комшиите децата. Приравняваш децата примерно на братовчедка или сестра с тия на непознати.
Защо да са полудели? Защото ти искаш да ходиш до 40-50-тата си година по мъже? Никой не е казал да раждаш веднага. Нито пък да хващаш някой от улицата. Просто кажи, че искаш да си поживееш и това е.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6cb730befd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   "Ако сте толкова щастливи, защо не се занимавате с вашият си живот, а сте все с нос в моят"
"Много съм млада още, пък и ще имам възможност да се науча от вашият опит"
"Разберете се всички по между си как точно трябва да живея моят си живот, и ми дайде заповедите написани по ред"
"Намерете други жертви на самотните ви приятели, аз съм си добре, избрала съм вече- себе си"
"Хубаво, пращайте някого, ще се мотаме насам- натам докато се влюбя в някой, после този вие ще го успокоявате"

Отвратително е да ти подават да си "избереш един от добрите момчета" според тях. Изглежда по- скоро като "ние се набутахме, да набутаме и нея, че е гадно да я гледаме така - свободна. Ей тъй, да си избереш един и да мирясат, че и ти ще си догодина с корема край печката, с някое "добро момче" което абсолютно нищо не значи за теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 21405dca87
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   От авторката: Благодаря на коментиралите. Искам да уточня някои неща. Радвам се за близките ми, които ще стават родители, дори много. На някои няма да са им първи деца. Заслужават го, защото са интелигентни хора. Желая им цялото щастие на света. Не сравнявам децата от моя род с чужди такива.
Друго важно нещо за уточнение -нямам мераци да ходя по мъже до дълбока старост, видях и такъв коментар.
Целта ми е на един да се спра, за това подбирам изключително много.
Сульо и пульо до мен няма да застане, само и единствено да се разплодим и да седя с него, колкото там да шетам на някакъв и общите отрочета.
Просто изразявам мнение, че като цяло създаването на деца не е кой знае какво. Разбирам, че за някои хора
е наистина нещо голямо, но за мен не е. Просто не ми е приятно хората да се лигавят по тази тема.
Изгледала съм братовчедите си все пак, като най-голяма от всички. Наскоро заех и ролята на сестра, след като баща ми ме запозна с по-малката
си дъщеря. Детето е умно и се привързах, но дори си спомням как майка ми се радваше, че ще я има и разказваше на всички. На мен не ми пукаше особено.
Тя случайно разбра за мен, по скрити от баща ми снимки (майка й е простакеса, която не желае да приеме, че съществувам и бях държана в тайна)
и искаше да ме види, аз се съгласих. Не я прегърнах, докато тя не го поиска.
Да, имам майчински инстинкти. Много се проявиха, когато ми взеха кученце на два месеца, мъниче отделено от майка си. Точно заради това не вярвам, че създаването и
гледането на дете ще е като "оргазъм", както се изрази номер 2. На това малко създание когато му има нещо плача и се паникьосвам от сутрин до вечер. Какво остава ако
имам свое?

Самата тема за деца и хората от семейството ми, които се лигавят по въпроса ми идва в повече. А двойно по-зле ми става, когато ми споменат, че на еди кой си му
се случило нещо, но пък само малко "внимание" му трябвало и щял да ме търпи. Всичко се случва ако трябва и когато трябва. Другото е глупост.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 89d1597bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Родителството е много надценявано. И стереотипи като децата са най-хубавото нещо в този живот според мен не е така. А и ти си само на 23 все още си много млада да се забатачваш с дете.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8e62d52fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   На 23 ти било време ли? Какви са тези щуротии? Господи, аз на 23 бях по барове и по дискотеки, а не да гледам деца вкъщи. Що за ненормално семейство имаш ти?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 82a3f0c231
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Много ти съчувствам. Бях в същото положение и двете със сестра ми бяхме неомъжени и без деца и понеже аз съм по-голямага, беше страшно! В послествие сестра ми роди и сега съм идеалната леля, глезя си малкия, играя си с него, но си има родители, които да взимат важните решения. И най-хубавото е, че вече никой не ми натяква за нищо, защото вече си имат заветния наследник и всички са доволни, нашите си имат внук, сестра ми е майка, тя винаги го е искала повече от мен, а аз си имам сладък племенник, който си глезя, но само когато реша, че имам време, а не съм отгорна за него 24/7. Иначе е голям сладур. :)
Само чакам да порасне още малко и ще го уча да играе белот и да гледа футбол. А после ще му подаря и книгите си на Тери Пратчет, но предвид, че още няма 2... ще ми се наложи да почакам.
И не, на пук на общоприетото, изобщо не изпитвам желание за собствено дете, особено като гледам колко и е трудно на сестра ми понякога

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 46103717ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   7, с това мислене освен стара мома, друго няма да станеш. Сравняваш дете с куче, което си гледала. Нормално е за възрастта ти, ама минеш ли 30 и продължиш ли да гледаш на децата като на лигавщина и бреме, трудно ще ти е.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0415103e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

12.   Скъпа авторке, в момента си желана. Разбирай: имаш кандидати! Колкото повече чакаш, толкова по-малко ще бъдат кандидатите. И щом твърдиш, че няма да вземеш Сульо и Пульо /т. е. имаш някакви по-сериозни критерии според които ще процедираш/, тогава е добре вече да правиш кастинга. Защото ако го почнеш късно, ти ще искаш много мъже, а теб ще те искат малко и вероятно никой от твоите фаворити няма да е в списъка. Сега все още имаш шанс да си харесаш някого и да е взаимно. Деца никой не те кара да раждаш! Но ако искаш да не си със Сульо и Пульо, изборът трябва да е започнал. Защото накрая ще си или със Сульо и Пульо, или с Шаро и Топчо! Не се връзвай на пропагандата, че можеш да избираш с десетилетия - това идва основно от жени, които са сами, но искат да прецакат още някоя и да разправят, че не е по тяхна вина, а е нещо масово!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 21405dca87
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Моме, гледай си живота и не ги слушай много какво ти приказват, още си млада. Развивай си кариерата и заниманията.
Пък дали ще имате деца, ще си го решите с половинката ти един ден. Права си, не е чудо невиждано, но пък може когато срещнеш точния човек сама
да го поискаш и да се събуди вълнението.
Важното е вие двамата да сте на едно мнение по въпроса.
Виждам по пътищата родители, уж с най-голямото щастие в живота, пък даже не се поглеждат. Майките си бутат количките, бащите броят облаци.
Двамата намръщени, бръчки ще им излязат. Децата не заздравяват връзката, това е ваша работа.
Хич не слушай лелчетата и прочие какво ти говорят. Животът си е твой, никой няма право да ти казва какво да правиш.
Ако ти е кеф, бъди си саможива и си гледай домашни любимци, ако ти е кеф жени се и си прави деца.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0201ea0120
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Номер 11е и какво ако остане стара мома? Това нали не те засяга пряко? Кога за Бога ще разберете че майчинството е лично решение, няма защо д и го натякват странични хора. Майката износва бебето, ражда го, кърми го, не спи и т. н. Следователно жената ще реши кога, с кого и как няма какво други да се намесват след като няма те да нпсят отговорност за детето. Пък и е крайно време вече да приемете че не всички имат за основна цел в живот брак и поколение. Приемете го и престанете да досаждате.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0201ea0120
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Н10 сигурно си страхотна леля. Една от лелите ми нямаше деца и имам чудесни спомени от нея (Бог да я прости). За мен беше истински празник когато тя идваше да ме види. Носеше ми подаръчета, водеше ме насам-натам, на много интересни неща ме учеше... Водеше ме и на екскурзии като станах по-голяма. Изобщо си мисля че да си чичо или леля е страхотно. Забавляваш се с децата, те на свое място те обожават, а в същото време имаш време за себе си и си освободен от напрежението и стреса които преживяват родителите.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 46103717ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   14, нищо. Просто е забавно как битува мисленето, че може да избира и чака вечно. Че нея няма да я гледат под лупа. Да си каже просто, че иска да си поживее/ преспи с най-много. Накрая ще върже някой балък с дете и ще му се прави на честна и с малко бройки.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 59d52f9aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   16, все пак е на 23, не е на 40. На 23 и аз бях безкрайно далече от идеята за деца, дори не можех да си представя да имам бебе. После нещата се промениха :-) Тъпо е да напомнят и да притискат, това има обратен ефект.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cd1601a9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Номер 16, дори да иска да преспи с възможно най-много, какъв е проблема? Нима мъжете не искат да преспят с възможно най-много жени а после да хванат някоя балъчка на 23, която още не умее да изисква от един мъж, за да я вържат с дете, сакън да не му избяга.
И кво сега, яд те е, че такива балъчки вече няма?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 46103717ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   18, нима се припозна в авторката- да си поживеем, пък после на някой чехльо ще се правим на скромни? Да станем на 40 и чак тогава да търсим свободни мъже?
Няма лошо, ама без други оправдания, да се заяви точно и ясно, че иска да опита с много и чак после да прави деца като няма свободни мъже. После ще ги търси тия без бивши жени, без деца от предишни връзки, ама трудно с годините. И накрая- котки.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cd1601a9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   19, не, не се разпознах. Теб разпознах обаче, като типичния неможко, дето гледа да излъже младото момиче, защото никоя с повече опит не би му вързала на глупостите.
По добре със 100 котки, отколкото с такъв като теб.
А това, че нямало да намери мъж е абсурдно - тичате след жените като палета с оплезени езици, а тука се правите на много вървежни и трудни, ще кажете че жените се избиват за вас направо.
А тя си е в правото си ако ще да сменя мъже, ако ще да сменя жени, ако ще да ражда, ако ще котки да гледа - и ти нищо не можеш да направиш по темата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cfa705368a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   19, а теб какво те вълнува ако е така? Нали правите същото и вие, тогава?
Може да е някоя "чехла" ама да не е чехльо, това ли е проблема?
Ще си сърбите, каквото сами си надробихте мъжлетата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3a80422f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз съм мъж на 32. От притискане и даване на зор от моите близки още, докато бях на 22-23 години се стигна до там, че сега съм стар ерген.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 46103717ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   20, я търси свободни мъже над 30 без бивши жени и деца, да видиш колко ще намериш. От много избиране, ходене си стоите сами. Мъжете ходят подир млади жени, няма да я чакат да стане на 40, че тогава да я гонят. Шансовете намаляват.
21, мъжът не ражда. Вдяваш? Той може на колкото си иска години да прави деца. За жените шансове намаляват с годините.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cd1601a9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Ми 23, аз пък точно на 29 се събрах с прекрасен свободен мъж без деца. И да, мъжете се изтрепваха да тичат след мен, включително и по-млади и доста привлекателни мъже.
Тъй че идеално знам как стоят нещата, а заблуденият си ти, тъй че недей дава акъл.
Тя ако ще ще се чука, ако ще ще ражда и въобще ще прави каквото си ще и ти нищо не можеш да направиш по темата, освен да ходиш да се гръмнеш. Вдяваш?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 281dfe6930
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Никоя съвременна образована жена не се вълнува от бебета на 23 години. На 32 може и да те развълнуват, но още ти е много, много рано. Повечето семейства се разпадат именно, защото се създават твърде рано от ненаживели се родители, е има и такива, които цял живот не се наживяват.
Децата са голяма грижа, много безсънни нощи и много малко време за майката. Да не говорим за телесните промени...
Пълно е с изневряваши мъже вързали жените си с деца вкъщи
Изживей си доволно, свободно и щастливо младините.
После цял живот ще си омъжена с деца.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: aa2bd72031
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   24, наскачаха феминистките. Че и се засягат като им кажеш факта, че с възрастта намаляна шанса за раждане.
Това, че ти си уцелила свободен мъж, който и да става, си е рядкост. Ти на 29, той на колко? 23-25? 20?
Всеки има право да сподели мнение. Ама видиш ли е много важно да оправдаем това, че някоя иска да натрупа километраж, после ще се прави на невинна.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ecae60b2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   А бе ясно, че съвременната българка ( пък и не само, това е по западен модел) иска да си курвее на воля и после я роди дете, я не. Но не бъдете толкова взискателни към един изчезващ народ, чиято демографска шлака предимно пребивава на територията наречена България- жалка и примитивна страна от третия свят. Нека си ходят в барове и дискотеки, нека си спят с цял отбор( без да раждат естествено). Накрая сметката ще им дойде от това хедонистично консуматорско съществуване. Хора, които нямат елементарна представа в що за държава и свят живеят, достигнали най- много нивото на битово- кухненско мислене и имащи измамното чувство, че техният пропаднал начин на живот е най- правилният. С такъв материал толкова.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cd1601a9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   26, ти девствен ли се ожени? И веднага направи бебе на първата си?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: aa2bd72031
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   29, бълтарките да не би да се омъжват девствени? Взимаш ги за жени и майки на децата ти, а те имат бройки като за два живота. И чакаш да ти научат детето на морал и ценности. Още от 13-14 не са невинни.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5376bc8b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   до н. 28-чичо Кифльо, ти като толкова го вееш тоя байряк за раждаемост, ти какво правиш по въпроса? ! Стоиш си стар ерген, нали? Тогава -кажи каква е тая дива злоба в теб, по повод жените в България? Толкова ли ти е болно, че жените-започнаха да мислят първо за себе си, а не да чакат на селския Бай Ганьо да им направи куп деца и да си ги гледат в мизерия? ! Но -една жена и купища пари да има, като НЕ иска да се размножава -това е нейно ЛИЧНО, НЕПРИКОСНОВЕНО ПРАВО! На теб чичо Кифльо, като ти е толкоз мъчно, че нямало раждаемост, като в Африка например, то пожелай си в следващият си земен живот -да се родиш в женско тяло и да народиш няколко деца, че белким и ти се отчетеш-по твоя си размножителен начин, пред този свят:)))

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cd1601a9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   28, аз като гледам съвременната българка деца ражда, но основно на чужденци.
Може би тогава проблемът е в съвременния българин?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f3dab5b987
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Как някои хорица не разбират, че не е важно количеството, а качеството. Колко много държави има с по-малко население от България и по-добро качество на живот. Бразилия като е 200 милиона да не би да е цъфнала и вързала. Осем милиарда сме вече, няма нужда всички да се размножаваме.
22 Никой не е длъжен да ви ражда и да живее по вашите правила. След като за един човек щастието не са децата никой няма право да налага своя модел. Радвам се, че вече съм на 34 и за мнозинството съм дърта и негодна, та никой няма да ме преследва маниакално. А ако е с мен ще е само заради мен.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 21405dca87
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   28, те защото мъжете в България стават за нещо, че една себеуважаваща се жена да се прежали да създаде семейство с тях. Хайде, хайде, колко от вас реално могат да дадат нещо друго освен пи*ка. То ако ставахте, други жени нямаше толкова много да пишат в този сайт а и другаде, че мъжете им са тъпанари.

Аз само не разбрах, авторката каза единствено, че не изпитва вълнение от подобни новини. Не прочетох да е казала, че не иска да създаде свое семейство. Вие тук определихте характера на момичето, целите й в живота, дали е ку*ва или не. Още малко някой ще й изготви психологическа картина и дали има проблеми. Бреей, с такива нереализирани експерти, държавицата ни щеше да е на върха. Прочели нещо в интернет и се изказват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f56a60a12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   До 32, ти пък къде ги сънуваш тези българки раждали от чужденци. Че има такива, но са много малко. " Основно" е само в твоята глава. А и чужденците какво качество са е отделен въпрос. Тук в тази тема като гледам е станало свърталище на жени с доста тъпкачи, които взаимно си защитават курвалъка.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dfc1d6f721
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Здравей, напълно те разбирам… Минала съм през всички етапи: Да свиквам, да се уча, кога ще имам деца, не съм ли бременна, следене какво пия дори… Товя от роднини, приятели и познати… Изчакай всички около теб да имат деца и става по-зле. Просто кажи, че сега си на друга вълна и всеки да си гледа живота…
Направи ми ужасно впечатление коментар по-горе, че жените искали да ходят по мъже до старини. Много грозно изказване. Аз съм с моя мъж от 10 години, на по 30 години. Досега искахме да поработим, попътуваме, сега си купихме дом и го стягахме. Не искам да съм като масовката чакащи на мама и тате, без образование и ниско платена работа… Да си броя стотинките за най-евтините продукти и да се чудя детето си как да го подготвя за първия учебен ден. Ако е писано ще имам свое дете, ако ли не ще си осиновя, но каквото и да искам да съм спокойна и щастлива.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3a9367a7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Злобничко мислиш. Те ще са ти роднини. Нещо не ти е наред.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 28 дни
hash: 7287f4110f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Е малко прекаляваш все пак са ти роднини. Не може да са ти толкова досадни темите за бебетата. Дори да преувеличават те са част от твоето семейство.
Грозно е да ти казват кога ще имаш деца затова си права. Става дума за твоя личен живот и ти решаваш кога да имаш.

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 7287f4110f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Авторката е в правото си да бъде с колкото мъже иска и тя решава дали ще има деца или не.
Никой няма право да й се меси по отношение на това дали и колко деца ще има.

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 7287f4110f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Не винаги появата на децата носи щастие в семейството.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 28 дни
hash: c84a1e6e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Номер 26, 25 съм.
На 48 години съм и дори от моите връстници никой не раждаше преди 30.

 
  ...

...
преди: 1 година, 27 дни
hash: edcad21a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Не е задължително да има дете. Ако няма какво толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: fc8a3efebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Животът на умният човек е базиран на "майната ти". Дали ти пука за бебета или не си е твоя работа. Кажи в прав текст на устатите си нагли роднини (не заради бебешката истерия а за това, че се врат в твоя живот) да си гледат работата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: 63c2f1b64a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Така номер 44.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker