Голямо семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Голямо семейство
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1107 пъти
Здравейте, винаги съм искала голямо и щастливо семейство. Имам три деца и цяла седмица ми закъснява. честно казано сега не е подходящ момент.. Децата са ми породени разликата им е около 2 години. Всички тъкмо започнаха децка градина и малко имам време за себе си и сега ме е страх дори да си купя тест. Имах цели, който исках да осъществя. Сравнително малки, но за мен големи и доста от полза. Искам да се запиша на шофьорски курс(ако увладея страха си) и искам да се запиша на курс да съм малко повече социална. Със съпругът ми нещо не се разбираме. Имам чувството, че той не се интересува какво се случва в семейството му. възпитанието на децата само аз и зьпочвь да ми става трудно. Нямаме баби дядовци и каквото и да е било, който да помага. Когато му го кажа и се почва че сега не му се иска или като съм започвала така съм му сасипвала живота. Какво му пречи той да ги научи примерно как да карат колела и на правилата. Аз ги уча (аз не мога да карам колело) Дразни ме това, че освен да правим секс, да говори за работата му и пари, сметки и да се караме друго не правим. Много пъти съм му казвала, но той отвръща, , че му съсипвам живота Бяхме на сватба преди месец и му казах хайде да танцуваме. не искаше. Много е скучно с него нищо не искаше да правим заедно кото семейство. В повечето пъти да се измъкне купува нови играчки или ни води в някакви зали за игри. Поткупва ни и мисля, че не е правилно

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: b87d76cc74
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ами авторке, съжалявам че така се е случило с теб, но така става когато жената хване първия темерут който и се умилква, и вместо да се погрижи за своето образование и трудов стаж, вземе да ражда деца твърде млада.
Ако твоя съпруг беше отговорен баща щеше да се грижи за децата. А той много хитър, гледа да се измъкне и да не се занимава, ти да ги възпитаваш и да домакинстваш, а той само да се перчи с вас пред хората.
Предполагам че си млада, сигурно и 30 нямаш, но сама трябва да поемеш отговорността за ситуацията. Ти такъв си го избрала и 3 деца си му родила. А той те използва само за секс защото си му удобна и сигурна, не се интересува от децата и това как ти се чувстваш въобще не го засяга. Голямо семейство имаш, а дали е щастливо?
Според мен не трябва да очакваш никаква помощ от него с децата. Ако нямаш помощ от баби и дядовци, гледай да завържеш някакви връзки с други майки с които да си помагате взаимно и ти да можеш да си осъществяваш твоите цели. Има онлайн курсове, проучи въпроса. Гледай да имаш всеки ден малко време за себе си. Децата като пораснат малко го напускай тоя. Децата имат нужда от баща който реално да присъства, да играе с тях и да ги възпитава. И това не се заменя с играчки или пари.. Аз ако бях на твое място щях да си хвана някой свестен мъж който реално да иска семейство, и да го зарежа тоя хубостник. Ако имаш съмнения за бременност, прави си тест колкото се може по-рано. Ти ще си решиш ккво ще правиш, дали ще го задършиш или ще направиш аборт, но аз ако бях на твое място нямаше да му раждам толкова деца на един мъж който си въобразява че с носене на пари вкъщи се изчерпват неговите задължения като съпруг и баща.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3b6717e906
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Мъжът ти да не би да е зодия Козирог. Ако е, не очаквай промени. Те аа такива инертни и скучни, а ако имат много деца са най-доволни.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5f0a15f438
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не ползвате ли предпазни средства по време на секс? Имате вече три деца, ако не искате друго-защо не се пазите?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c0d5ab1277
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Номер 1, колко свестни мъже, желаещи семейство с три чужди деца познаваш?
Авторката - прави теста без да губиш време и ако е положителен отивай на лекар. И ако си бременна, решавайте въпроса какво ще правите с мъжа ти. Ако не си- питай гинеколога какво средство против забременяване ще ти препоръча.
И времето "за себе си" го използвай и да се ограмотиш малко, става дори като почетеш повече книжки на децата.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 89a5328bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Проблемът ти е че само ти искаш толкова голямо семейство, но докато можеш да контролираш децата да играят илюзията на "щастливо голямо семейство" бащата нещо не успява да влезе в ролята която и му режисирала и филмът ти се проваля.
Той се държи напълно нормално, като баща на три деца разбира се че в повечето време ще мисли за работа, пари и сметки., четири гърла чакат на него той да осигури някакъв стандрт на живот.
Колкото и да му повтаряш каква роля той трябва да поеме в твоя филм, той е пълнолетен и си има негова представа за "щастливо семейство"
Колкото и да е искал и той голямо семейство, неговите представи за "голямо" може да са различни, а и реалността да му е показала че може би няма да се справи с отглеждането на повече от три деца, а ти продължаваш да дуднеш за още деца.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 390553668e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 4, има мъже които са стерилни, но искат семейство. Други не биха се възпротивили ако по-нататък имат собствено дете от жената. Съпругът на авторката изобщо не си изпълнява бащинската функция, за какво и е такъв?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 390553668e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Номер 5, бащата като не е искал толкова деца, защо ги е правил? Да не би жената сама да ги е създала тия деца?
Ами не, не е нормално това поведение на един баща. То най-лесно е да изкараш пари и да ги даваш на друг да се занимава с децата ти. Какви ценности ще научат тия деца от баща си? Ако ще е така, направо да се развежда с жената, пак ще е длъжен да издържа децата си финансово, но и двамата ще са свободни за да си уреждат живота по начина по който си го представят.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 89a5328bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   До 7
Не се прави на паднала от Марс, какво значи правил деца, да не прави секс с жена си ли? Жена му забременее ли, започва да се радва без да коментира с него иска ли той второ дете, иска ли той трето дете, само защото тя иска голямо семейство, обаче се оказва че тя освен че иска голямо семейство което той да издържа искала и той да помагал в физическото отглеждане на децата, затова той казва че тя му съсипва живота. В крайна сметка, тя иска "голямо" семейство, тя иска да ражда без да обсъдят дали имат сили, пари и време за още едно дете, но накрая той излиза виновен, защото бил правил секс с жена си, а не с проститутка.
И в този си пост жената е на кантар да роди пак, но вече се усетила че трябва да търси подкрепа, вижда че става все по трудно да се справя и защочва да има изисквания към него.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f92893214c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Естествено, че човекът ще мисли за работа, пари и сметки. Четири човека чакат на него, възможно е и пети. Предполагам ти не си работила от много време и не допринасяш финансово за домакинството. Ами ако и той се спре вкъщи да помага? Как ще се изхраните? Авторке, това не е лична нападка. Хората съвсем спряха да разсъждават последователно и реалистично. Това не е добре.
Да, човекът се прибира изморен от работа. Да, иска да си почива, защото както на теб ти реват дечурлиги на главата, на него му крещят шефове. Запознайте се с предпазните средства и си ги ползвайте.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 497dc7ea2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Никъде не прочетох да работиш. Той, да започне да ги и възпитава, ти какво ще правиш по цял ден….? Фейса и Инстаграм и като се прибере мъжът само да вдигнеш краката и там пак той да свърши цялата работа. Днешните жени чеп за холандско зеле не става от вас. Слаб генетичен материал!










Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bd620a698d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Нали ревахте, че демографска криза имало? Сега защо плюете жената? Да не би сама да се е оплодила?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 986c3c7a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   От авторката
Здравейте отново. Нямам никакво намерение да си търся друг мъж. За мен това не е решение, а бягство. Не съм го оставила до сега и няма да го направя. Всеки си има лоши черти. Аз също не съм цвете. Искам да кажа, че със съпругът ми сме взимали заедно решенията за децата ни. Даже той много настояваше за първото ни дете. Обещавам, омайваше и накрая не си спазваше обещанията. Просто той не знае как да се държи с нас. Когато сядаме да говорим имам чувството, че той си мисли, че е на електрическият стол и ще го убия (някак си). Много често казва, че не знае какво да каже. Аз му казвам, че не може да няма мнение. той се ядосва и ми отговаря, че му съсипвам живота.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 89a5328bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   До 12 от 8
Никой от нас не се съмнява, че мъжът ти много е настоявал за първото дете, питам за третото дете той настояваше ли така усърдно или въобще никой не го попита иска ли той трето дете или просто бе длъжен да се примири с желанието на жена си за голямо семейство?
Държанието на мъжа ти е напълно нормално, той наистина има мисли за това че като седнете да говорите ще бъде изтезаван. Първо караш го да изпълнява твои желания а не негови, това се нарича насилие над личността. Второ като почти всеки женен мъж когато с времето все е критикуван, че е сгрешил той предпазвайки се от критика, решава да не казва какво мисли, а да каже истината че не знае какво да отговори, прикриайки зад думите си истината че го е страх да не получи критика. Разбира се мъжете имат мнение по всеки един въпрос, те са човешки същества, но много трудно изживяват едновременно да са уморени от работа и да трябва да търпят критика, затова неистово се пазят от критика, като твърдят че не знаят какво да кажат и като се отказват от каквато и да било дейност в домакинство и с децата. Примерно поел инициатива да простре, но не прострял "правилно" няколко от дрехите и вместо да бъде похвален че е помогнал, или поне да му се примълчи "грешката", той бива критикуван, получава мъмрене, че не прострял правилно, разбира се че в бъдеще няма да проявява инициатива да простира, не е ли логично. Когато му се карат защо детето, което той извел на площадката се връща цялото в пясък и двамата са внесли пясък на току що измития коридор, той чува критиката, изтърпава мъмренето, но от там нататък се дърпа от това да изкара сам детето на площадката и нарича мъмренето с правилното му име "съсипваш ми живота".

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b87d76cc74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 8 живеем в 21 век. Всеки човек с елементарно възпитание знае за съществуването на противозачатъчни средства. На всичкото отгоре има и богат избор. Презервативите са лесно достъпни за всички. Никой не е казал мъжа да не прави секс с жена си, но ако прави секс без презерватив е логично жената да забременее. Така че мъжа няма какво да се прави на ударен или учуден, преди да прави секс да е мислил. Изобщо преди да се ожени мъжа трябва да мисли: иска ли деца, кога, колко и т. н И ако не е искал, да си е слагал презерватив.
Изобщо тук сте се събрали цял отбор "загрижени" патреоти да ревете как жените не били раждали, имало демографска криза... А сега когато една млада майка на 3 деца има проблеми, я изкарвате виновна че народила толкова деца!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: db257eaaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Виж авторке, разбирам, че си искала голямо семейство, но когато става дума за нещо толкова важно, решението се взима от двама и то не на база на емоциите. А ти, малко или много си поставила мъжа си пред свършен факт и сега му се сърдиш, че не е бащата, който си си представяла за децата си.
Няма да коментирам това, че освен шофьорски курс трябва и да се поограмотиш малко, но ме потресе радсъждението ти, че те е страх да идеш до аптеката за тест. И ако си бременна, но не го знаеш, какво? Проблемът ще изчезне от самосебе си? Това е разсъждение на 13 годишна, но не и на зряла жена, която е майка и трябва да е пример на децата си. Така, че бегом към аптеката за тест! Какъвто и да е резултатът, ще иваш време да реагираш. Ако е положителен, с евентулен аборт, ако е отрицателен отиваш при лекаря и обсъждате вариант за контрацепция, защото не можеш всеки път като спиш с мъжа си да си играеш на руска рулетка.
Колкото до проблемите с мъжа си, сядате и говорите, но без скандали и обнинения от типа "ти си лош родител" или "не те е грижа за това семейство".
Пишеш, че не искаш развод, нормално е, но ако не искаш на мъжът ти накрая да му писне и просто да ви зареже, аме трябва като зрели хора да оправите отношенията си.
Така, че няма за кога да отлагаш нито теста, нито сериозния разговор. Нещата няма как да се оправят с магия! Трябва да си поемеш отгорността и да действаш.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 986c3c7a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От авторката
Направила съм тест. Имам час и при гинеколог.
Ползваме предпазни мерки (кондоми). Не знам как е станало.
За трите ни деца сме разговарял, че ги искаме. Всичко е било обсъдено Решихме, че ще е добре да са с малка разлика и ще си играят заедно и така и за нас ще е по-добре. не искаме е да имаме тинейджъри и бебе.
Искам просто, когато той е почивка да прекарва известно време с децата и да участва във възпитанието им. Мисля, че това е съвсем нормално изискване.
До колкото като ги изкарваме в парковете той нее позволявал да се цапат а аз ги оставям.
Искам да ви благодаря за коментарите
Ние говорихме и пак аз повече говорех, но мисля, че се изяснихме и Бог да ни дава търпение да се понасяме и да израстнем чисто емоционално

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: c7276f3a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ами авторке ако го критикуваш когато говорите разбира се, че няма да иска да говорите.
Опитай се със спокоен тон да му обясниш, че имаш нужда от помощ.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker