Бърка ли ви се майка ви в личния ви живот? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Бърка ли ви се майка ви в личния ви живот?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1019 пъти
Вече съм жена почти ма 30, но майка ми още продължава да ми се бърка в живота и да ми дава грешни съвети. Вечно повтаря едно и също " Цял живот не ти се бъркам и съм те оставяла сама да решаваш и ти пак не се оправяш". С това визира едно и също нещо - че пак не съм си хванала муж, какъвто тя иска. Тая помия, която ми се изсипва на моменти, птовокира супер гневни реакции в мен. Уж съм спокойн, доверя й се за нещо и както не споделм нищо, реша, че този път може нещо да й кажа за някой мъж. И баааам - веднага си излива потопа с инструкции и съвети плюс обвинения как понеже не го правя това, затова съм самотна итн. Първо, аз не съм самотна. В момента отново имам гадже, което тя отново не харесва. Нито го е виждала, нито нищо. Но от нещата, дето чу за него от мвн, взе решението, че не става. Понякога имам чувството, че единственото, която я вълнува, е дипломата на мъжа. Тя иска да съм с вишист като мен. Като спомена за някой такъв, почва да ми мъти главата колко е добър за мен. Изобщо не я интересува сериозно ли се държи и дали не е смотаняк. Напротив. С един такъв не ми се получи, защото сексът не вървеше - не му ставаше. Тя и за това почна да се бърка, като уж ми съчувстваше в началото, но по едно време се ядоса, че изобщо има претенции и не давам шанс на момчета. Мо аз да не съм пенсионерка. За 3 месеца с този дори 1 път не правихме секс, защото така и не му стана и е абсурдно да ме бута при такъв. Какво като е "добро момче". Това ли е добро момче? Някой михльо, на който не му става.
Ипреква ме, че съм залитала само по женкари. Хубаво де, ама като й казах за един, че ме е ядосал, щото още на 2ра среща ми е казал "Сложи си нещо червено и ще дойда до вас", тя пак го защити. То понеже и тоя е вишист, явно това е причината. Как така този не го мисли за жебкар и все мене ме изкарва виновна за всичко. А? Смятам, че отдавна е минало времето за такива неща. Разбирам да бях на 20, ама не съм. А като бях на 20, беше още по-зле. Не й споделях нищо за никой мъж, щото и сериозно гадже като си хванах, не беше съгласна да спя при него. Все едно съм на 13. Е така, с многото съвети, накрая сигурно и сама ще си остана. Аз не знам как успявате да търпите ваще родители да ви се бъркат и доколко го правят, но аз направо откачам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1d85b7d55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Това “доброто” момче висшист дето не му ставал, замисли ли се, че може да няма много опит в секса и/или да е бил под стрес? Не го защитавам, но в повечето случаи проблемът е решим, защото не е физиологичен, а на психическа основа и затова си има хора професионалисти сексолози - две приятелски двойки познавам, които си решиха така проблема и едната вече имат детенце на 2 години. Но така сте повечето жени - вместо да се борите заедно като излезе проблем, избирате лесната част - просто да смените мъжа. То и затова сте сами до 30/35

А за майка ти - просто не й давай поле за изява, защото й позволяваш и тя се възползва. Не си говорете по тази тема и толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 583283b809
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Трудно ми беше да прочета историята ти. Първо да я беше прочела преди да я публикуваш и второ - аз съм жена на 29 години и майка ми не ми се бърка. Това е така, защото не ѝ позволявам и никога не съм ѝ позволявала. Сама си си виновна. Сложи граници! Много е дразнещо да си с човек, който всяка сутрин и вечер говори с майка си! Всички си обичаме родителите, ама пък чак и акъли да ти дава как да го вдигне самолета новия ти, еми някак е несериозно! Не знам ти защо зарязваш мъжете, но аз подазирам защо те те оставят. Не се сещам за мъж, който да е ОК тъща му да знае такива неща за него...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 14d7a1f59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм на 40 и пак ми се бъркат в живота.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 633407c30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Като мъж твой набор само не ми е ясно едно.
Защо позволяваш някой да ти се меси? Ти с майка ти ли живееш? Ако живееш с нея, ще търпиш и ще слушаш и изпълняеаш и ще си мамина дъщеричка, дето мъжете няма да изтраят и 5 мин.
Ако си самостоятелна обаче не ви виждам какъв е проблема да заявиш, че животът си е твой и точка.
Тва жените сте с яко промити мозъци от майките.
Айде ти пак си осъзнаваш ситуаията, ама има някои, които майките решават всичко. Пълна трагедия, все едно да излизам на среша с майка ти и тебе едновременно.
После същите тия жени реват от мъжете, иначе майка им седи до рамото и дава наставления.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 331dd103e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Права е. За нея висшист означава добра реализация на пазара на труда и повече пари. Не иска да те дава на някой беден простчо среднист. И аз да съм ще държа на професия. Сексът и без това е до време - първите 2-3 години, после писва, та не трябва да ти е критерий.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5d02523870
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Не знам как си взела "вишо", с тоя правопис...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 436d7f7ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Висшето не означава високи доходи, много хора го имат на хартия. Ти все пак имаш майка, моята не е жива. Мъжа си го избираш ти, за да може да обвиняваш себе си като видиш че нещо в него не ти допада. Не е лошо да се дават съвети, ти ще решиш дали да ги слушаш.
Нормално е да не ти дава да спиш при гаджето, дори да си на 30, имаш си къща.
Аз на 30 имах две деца вече.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f12348ab8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И на 30 години пак си недорасла. Звучиш като някоя на 7 години, "ми тя мама тъй ми каза да направя.... "
И на 50 да си, ако са живи родителите ти пак ще ти дават акъл, ама дали да ги послушаш, си е лично твое решение. Вземай си решенията, прави си както и каквото си решила и си носи последствията.
Не се оправдавай с мама, тати, баба...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c12c743b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Е хубава работа и аз съм на 30 години, нямам ни жена ни деца. То в днешно време трудно се намира връзка. Но живея отделно от нашите и се справям. Нищо не разбрах от темата ама живи и здрави

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5783eb7270
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ох, аман от "вишистки" като теб. Звучиш като 15 годишна. Ако съм мъж, ще се замисля дали бих искал връзка с теб. Майка ти май е права.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e5df9e4ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Май си на 15г.
Ужасен правопис

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e9b62c9606
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Е секса ли е най–важното. Ако момчето е било добро защо го заряза. Подкрепям номер 1. Вместо заедно да търсите решение на проблема ти избираш лесната част и го зарязваш.
Майка ти е ужасна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker